Help is requested! The founder of this humble ministry hereby pledges to Father Yahuwah to give at least ½ half of his wealth to the poor, orphans, and widows. But he can’t carry out this task alone. He badly needs the help of other non-denominational truth-seekers to go about this undertaking. If you are burdened and convicted by Yah’s Spirit to play a part in this mission by contributing time and talent, please let us know. Click this banner for more info.
Contact US

Eindtijd Profetie

3264 Artikelen in 22 Languages

De Nieuwe WereldOrde: Het Beeld van het Beest Gesmeed
Periodiek komt en gaat de term Nieuwe Wereldorde in de mond van politici. Dit artikel legt de Nieuwe Werel Orde bloot als het aloude plan van Satan om de wereld te regeren door verwarring, onderdrukking en ongehoorzaamheid aan Yahuwah. De centrale rollen van de VS en het Pausdom in hun poging om dit uit te voeren in de tijd van het einde, was door Bijbelprofetieën 2000 jaar geleden al uitgelicht. Deze waarschuwingen helpen ons te beseffen dat overwinnen door geloof in Yahushua noodzakelijk is om de uitdagingen van nu aan te kunnen. Alle basisprincipes die nodig zijn voor een overwinnend leven, de juiste aanbidding en het vinden van veiligheid bij de op handen zijnde rampen in de wereld, kunt u vinden in dit ene artikel..
Comments: 0 
Hits: 433 
De Boekrol met 7 Zegels: Checklist van Alle Voorspelde Gebeurtenissen
Terwijl we met toenemende snelheid naar het einde rollen van de Aardse geschiedenis, zullen profetische gebeurtenissen voortdurend worden vervuld! Dit artikel is onze checklist voor deze evenementen! Terwijl de profetie zich ontvouwt, zullen we het vakje voor die gebeurtenis afvinken. We nodigen u uit om deze bron te blijven bezoeken. En als er een beter begrip wordt bereikt over bepaalde gebeurtenissen, zullen we de pagina dienovereenkomstig bijwerken. Houd altijd de geest van leren en blijf de Geschriften onderzoeken!
Comments: 0 
Hits: 182 
De Jezuïeten & De Bolle Aarde: De Moeder Van Alle Samenzweringen!
Verrassend nieuw bewijs wijst naar de Jezuïetenorde als meesterbrein achter een eeuwenlang bedrog. Deze leugen bereidt de wereld voor om misleid te worden tijdens het eerste wee van Openbaring 9 wanneer demonen in de vorm van buitenaardsen de aarde zullen ”aanvallen”.
Comments: 0 
Hits: 1116 
Het Merkteken van het Beest: Wat het is & hoe het te vermijden!

Yahuwahs grote hart van liefde hunkert naar zijn aardse kinderen. In Zijn oneindige wijsheid en voorkennis heeft Hij intrigerende glimpen gegeven in de nabije toekomst door het gebruik van symbolen. Een van de minstbegrepen, maar meest intrigerende symbolen die in de profetie worden gebruikt, is het ‘merkteken van het beest’. Het is absoluut noodzakelijk dat iedereen een duidelijk begrip heeft van wat het merkteken van het beest is en hoe het kan worden vermeden, omdat iedereen die het wel ontvangt, de goddelijke straf van eeuwige dood ontvangen zal.

Comments: 0 
Hits: 1034 
Filadelfia Of Laodicea? Bij Welke Kerk Hoort U?

De laatste generatie is uniek. Het is de ergste van alle. Iedereen die berouw toont zal een veel grotere beloning ontvangen dan aan wie hen voorgingen ooit geboden is. Om deze beloning te ontvangen is het noodzakelijk voor berouwvolle Laodiceanen om zich bij de kerk van de Broederlijke Liefde aan te sluiten.

Comments: 0 
Hits: 1859 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.