Print

10 DOVEZI Pe Care Trebuie Să Le Cunoști Despre Iezuiţi!

Actualul General Superior este Părintele Reverend Adolfo Nicolas

Generalul Superior al Societății lui Isus este titlul oficial al liderului ordinului religios romano-catolic, al  Iezuiților. El este abordat, în general ca Părintele General . Poziția care uneori poartă porecla peiorativă de Papa Negru. Actualul  General Superior este  Părintele Reverend Adolfo Nicolas.

IEZUIŢII – 10 DOVEZI

"Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la tine îmbrăcați în piei de oaie, dar pe dinăuntru sunt lupi răpitori." - Yahushua în Matei 07:15 (NKJV)

"Am venit ca niște miei și vom domni ca niște lupi." -Francesco Borgia, al III-lea General Superior al Ordinului Iezuit.

Societatea lui Isus, cel mai frecvent cunoscută ca Iezuiţi, reprezintă  miliția înarmată a Bisericii Romano-Catolice. Aceştia au fost consacrați, în 1540 de către Papa Paul al III cu un unic mandat: să învingă protestantismul și să recâștige stăpânirea papală la nivel mondial. Pentru  realizarea aceastei sarcini monumentale, ei folosesc metode permanent-adaptabile de pseudo-educație, programe sociale, infiltarea, și toată răutatea care ar putea fi concepută. Inutil să mai spunem despre marele  succes  al misiunii lor, care a culminat cu alegerea actualului Papă, Papa Francisc, adică al optulea și ultimul Papă din Apocalipsa 17, care a  deținut cele mai înalte poziții ierarhice din Argentina, incluzând pe cea de  Superior Provincial în Societatea Isus și Arhiepiscop de Buenos Aires.  A fost făcut  cardinal de Papa Ioan Paul al II-lea.

Astăzi cea mai mare parte din lume nu ține cont de  modul de operare al iezuiților, de când au fost înființați până azi. Acum, mai mult ca oricând, World’s Last Chance crede că este extrem de important să se aducă următoarele dovezi istorice despre această societate demonică, pentru a expune natura nelegiuită ​​a acestui ordin cu adevărat malefic.

Papa Clement XIV a abolit Iezuiții

Dovada #1:

Papa Clement al XIV-lea a abolit în 1773 ordinul iezuit:

Nu a durat mult timp pentru ca națiunile catolice din secolul 18 să se sature de  implicările iezuiților în afacerile lor naționale.  Au fost atât de înfuriați pe iezuitii încât au cerut Bisericii Romano-Catolice să elimine definitv acest ordin. O foarte mare presiune politică a fost pusă pe umerii lui Papa Clement al XIII-lea. Cu toate acestea, el a murit înainte de a putea face ceva. Sarcina de a elimina Societatea lui Isus, a căzut apoi  asupra succesorul său, Clement al XIV-lea. Clement XIV a semnat decretul de abolire a ordinului iezuit, şi a spus: "Am semnat mandatul meu la moarte ..." În termen de nouă luni, el a fost mort. [Mulţi contemporani consideră moartea lui ca fiind un caz de otrăvire, și iezuiții sunt suspectaţi a fi responsabili].

Sursa: http://www.pickle-publishing.com/papers/triple-crown-clement-xiv.htm

Dovada #2

Nici o altă entitate de pe pământ nu a fost expulzată și suprimată de către țările catolice și non-catolici ca iezuiții:

Iezuiții IHS

Evident că iezuiții nu au fost excluși din multe națiuni (chiar națiuni catolice), din cauza activității lor educaționale sau de caritate. Ei au fost expulzați pentru angajarea în și realizarea comploturi politice subversive împotriva umanității, pentru a avansa propria lor cauză.

"Intre 1555 si 1931 Societatea lui Isus [adică, Ordinul iezuit] a fost expulzat din cel puțin 83 de țări,  orașe-stat și orașe, pentru angajarea în politică intrigantă și comploturi subversive  împotriva bunăstării statului, în conformitate cu raporturile unei preot iezuit  de reputație [ Thomas J. Campbell]. Practic, fiecare caz de expulzare a fost pentru intrigare politică, infiltrare politică, subversiune politică, precum și incitarea la insurecție politică. "

Iezuiții sunt cunoscuți pentru înșelăciune, spionaj, infiltrare, asasinat și revoluție. Ei au lucrat profund în domeniul politic și au dezbinat  prin politică  toate țările lumii.

Sursa: "The Babington Plot", de J.E.C. Shepherd, p.12

Atunci când iezuiții sunt expulzati dintr-o țară, ei pur și simplu își schimbă strategiile și  se întoarc în țara de unde au fost expulzați  sub o altă deghizare. Următorul citat rezumă  strategia operațională a acestora:

"Am venit ca niște miei și vom domni ca niște lupi. Vom fi expulzați ca niște câini și ne vom întoarce asemenea  vulturilor. "

Sursa: Francesco Borgia, al III-lea General Superior al Ordinului Iezuit

Hitler și conexiunea iezuită

Dovada #3

Hitler și-a modelat înfricoșătoarele armate SS după structura organizaţională a Iezuiţiilor și a Bisericii  Romano-Catolice:

 „...organizatia SS a fost constituită în concordanţă cu principiile Ordinuilui Iezuit.”

Sursa: "Istoria secretă a Iezuitilor" de Edmond Paris, p.164

Walter Schellenberg, cel dintâi conducator al serviciului nazist de contra-spionaj a făcut această afirmatie: „Organizatiile S.S. au fost constituite de Himmler [Heinrich Himmler, mebru din conducerea partidului nazist] în concordanţă cu principiile Ordinului Iezuit. Regulile lor și exerciţiile spirituale prescrise de Ignatius de Loyola au fost, de fapt, modelul pe care Himmler a încercat să îl adopte.  Titlul lui Himmler de conducător suprem al organizatiilor S.S. se voia a fi echivalentul titlului de „General” al Iezuiților și întreaga structură era o imitaţie apropiată a ordinii ierarhice din Biserica Catolică. „Istoria Secretă A Iezuiţilor”, de Edmond Paris p.164

Cel mai mult am învățat de la Iezuiți. Și  așa a făcut și Lenin,  „din câte îmi amintesc”. Lumea nu a cunoscut niciodată ceva atât de splendid precum structura ierarhică a Bisericii Catolice. Au fost destul de multe lucruri pe care, doar, le-am adaptat de la Iezuiţi, în folosul Partidului.

Sursa: Manfred Barthel, "The Jesuits: History and Legend of the Society of Jesus (New York, 1984), Adolf Hitler,  p.266.

 „Am avut mult de învățat de la Ordinul Iezuiitilor”, a spus Hitler... „Până acum, nu a existat nimic mai grandios, pe pământ, ca organizarea ierarhică a Bisericii Catolice. Am adoptat mult din aceasta organizare în partidul meu... Am de gând să vă împărtăşesc un secret...Înfiinţez un Ordin...În „Oraşele” Ordinului, o să aducem în lume o generație de tineri care  va face întreaga lume să se cutremure...apoi Hitler s-a oprit spunând că nu poate să divulge mai mult...

Conexiunea Vaticanului cu Nazismul

Semnând concordatul este Cardinalul Pacelli (mai târziu devenit Papa Pius al XII-lea). 1933 el a fost secretarul de stat al Vaticanului. Al doilea din stânga este Franz von Papen, un nazist sinistru și un romano-catolic devotat, care a fost mâna dreaptă a lui Hitler și agentul Vaticanului care a ajutat aducerea lui Hitler la putere. În picioare , în dreapta de tot,  poate fi văzut puțin cunoscutul prelat al Vaticanului, Montini, mai târziu  a devenit Papa Paul al VI-lea.

 

 

Sursa: "Hermann Rauschning,primul conducător național-socialist al guvernului de la Dantzig: "Hitler mi-a zis", (Ed.  Co-operation, Paris 1939, pp.266, 267, 273 ss).

„Conducătorul suprem a venit la putere mulțumită voturilor din partea Centrului Catolic [Patrid Central supervizat de Iezuitul Ludwig Kaas], cu doar cinci ani înainte de 1933, însă ironic,  majoritatea obiectivelor descoperite în cartea „Lupta Mea” ( Mein Kampf) erau deja realizate; aceasta carte... a fost scrisă de părintele iezuit Bernhardt Stempfle ce era sub comanda lui Hitler şi a fost semnată de el. Pentru că . . . Societatea lui Isus a fost cea care a perfecționat celebrul program Pan-German cum este prevăzut în această carte, iar Fuhrer-ul l-a aprobat. "

Sursa: Edmond Paris, The Secret History of the Jesuits, page 138

Franz von Papen, un alt nazist cu putere, care a ajutat în aranjarea unei înţelegeri între Germania și Vatican a spus aceasta: „ Cel de-al treilea Reich este prima putere în lume care nu doar cunoaşte ci a şi pus în practică cele mai înalte principii ale papalităţii.”

Sursa: http://www.chick.com/reading/books/153/153_03.asp

Dovada #4Educația iezuită

În ultimii 400 de ani Iezuiţii au reușit să înfiinţeze cea mai largă rețea de școli și universităţi din lume.

Aceste faimoase școli și universităţi, au produs mulți absolvenţi cunoscuți. Așadar, Iezuiţii au fost capabili să dea formă și să muleze gândirea multor conducatori faimoşi ai lumii și să producă o generație de lideri politici și religioși ce erau favorabili Bisericii Romano-Catolice și crezurilor ei.

Renumitul preot britanic, Charles Haddon Spurgeon, a făcut o avertizare la adresa preoţilor ce sunt absolvenţi ai acestor universităţi că „ ...ei ţin ascunsă o parte a evangheliei...întrucât au studiat de fapt în noul colegiul Iezuit al diavolului.”

Sursa: Charles H.  Spurgeon “A Solemn Warning for All Churches,” Sermon No.  68

Dovada #5

Agenții Iezuiţilor sunt  responsabili pentru asasinarea, de-a lungul secolelor, a multor conducători de stat:

Conducatori de stat au fost asasinaţi de către Iezuiţi, când au încercat să suprime influența și intervenţia Iezuiiţilor în afacerile de stat. Printre conducatorii de stat despre care se știe că au fost asasinaţi de către Iezuiţi se enumeră: William de Orange, regii Henry al III-lea și Henry al IV-lea ai Franței, țarii Alexander I și Alexander al II-lea ai Rusiei, președinții Abraham Lincoln și John F. Kennedy și președintele mexican Benito Pablo Juarez.

Conexiunea iezuită cu asasinarea lui Lincoln

Abraham Lincoln care era conștient de natura diabolică a iezuiţilor, a afirmat: „...nu doar împotriva americanilor din sud mă lupt. Ci, îndeosebi, împotriva Papei de la Roma, a iezuiiţilor lui vicleni și a oarbei lor însetări de sânge împotriva căreia trebuie să ne apăram.”

Sursa: Fifty Years in the Church of Rome, by Charles Chiniquy.  p.  496

 „S-ar părea că Iezuiiţii au avut în gând încă de la începutul războiului, [Războiul Civil American din 1861-1865], de a găsi o ocazie  să-l elimine [i.e. asasinarea] pe Dl. [Abraham] Lincoln.”

Sursa: Thomas M.  Harris (U.S.  Army Brigadier General; Author of the book Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln)

 „Politica favorită a iezuiţilor este cea a asasinărilor.”

Sursa: U.S.  Army Brigadier General Thomas M.  Harris; “Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln”; 1897; Pagina 19) 

 „Se crede că Papa  are dreptul de a se descotorosi de regii rebeli și eretici. Monarhii de care se descotoroseşte Papa sunt transformaţi în tirani notorii și pot fi ucişi de oricine îi prinde primul.”

„Dacă cauza publică nu reușește  să-și atragă și apărarea în uciderea unui tiran, este legal ca primul care ajunge, să-l ucidă.”

[Defensio DideiJesuit Suarez, Book VI. C 4, Nos. 13, 14]

[Donald] Freed își amintește ceea ce  aparent trece ca fiind o conversație politicoasă când se adună   împreună  persoane asemenea lui[William] Colby și [Ray] Cline. „ Era destul de bizar” a spus Freed, „căci subiectul pe care l-au ales era, „ Când este acceptabilă asasinarea unui conducător de stat?” Colby a prezentat ceea ce considera ca fiind o abordare  teologică și filosofică. „ Biserica Catolică”, a spus el, este preocupată de mult timp de această întrebare și „ după cum gândea Colby, contopit cu un concept de slogan: „Este acceptabil”, a spus, „să asasinezi un tiran”. [Donald Freed este prieten al autorului Mark Lane. El a organizat o conferință la USC pentru a întâlni serviciul de securitate(CIA) al SUA cu criticii săi .  La masa rotundă se aflau Lane, Ellsberg și John Gerassi,toți critici. De partea cealaltă  erau William Colby, fost DCI ( Director al Centrului de Informații din septembrie 1973 până în ianuarie 1976), David Atlee Phillips și Ray Cline, fost reprezentant al DCI.]

[Plausible Denial, Mark Lane, 1991, p. 85]

Conexiunea iezuită cu asasinarea lui KennedyPreședintele John F. Kennedy a fost o altă victimă a îngrozitoarei răutăţi iezuite.  Odată ce s-a îndepărtat de crezurile și dorițele papale, susţinând idei mai liberale și drepturile omului, a fost considerat, după standardele lor, un trădător al Vaticanului și un „tiran” ce-şi merită moartea.

Aceasta este un extras din cartea „ Asasinii Vaticanului” de EricJon Phelps:

Știind ca Președintele Kennedy nu avea  de gând să escaladeze războiul Vietnamez, Agenția de securitate CIA a început să se pregătească pentru asasinarea acestuia....Cardinalul Spellman [ Francis Spellman, Arhiepiscop al New York-ului între 1939-1967], cu ajutorul FDR, a aranjat eliberarea lui „ Lucky” Luciano...Acum, cardinalul avea nevoie de un favor. Dacă refuza, Spellman putea folosi întreaga Agenție de Securitate CIA la organizarea căreia a ajutat, să elimine orice capetenie incomodă. Dacă ar fi acceptat, noi centre de pariuri s-ar fi deschis, Atlantic City în particular. Desigur, dacă Președintele [JFK] era înlăturat, toată lumea ar căpata mai multă putere și bogăție, Agenția de securitate CIA ar deveni și mai absolută și Cardinalul ar fi și mai respectat de adepţii lui din Roma.

Mai târziu, în 1964, pentru prima oară în istorie, Papa de la Roma a calcat al paisprezecelea Amendament al Americii. Cardinalul Spellman și-a îndeplinit bine rolul și a fost răsplătit cu o vizită din partea superiorului lui, adept al Razboiului Rece și criminal în Al Doilea Război Mondial, Cardinalul Montini, care acum era Papa Paul al VI-lea. Este însă și un alt motiv pentru înlăturarea Preşedintelui Kennedy. A vrut să înarmeze Israelul. Loftus scrie:

 „În septembrie 1962 Kennedy a decis să aprovizioneze Israelul cu proiectile defensive de terestre capabile să oprească orice navă, dar nu și proiectilele ofensive Egiptene. Era prima vânzare de armament făcută de Guvernul U.S.  către Israel...Kennedy a promis Israelienilor că de îndată ce alegerile din 1964 iau sfârșit, va distruge CIA ‘într-o mie de piese și le va arunca în vânt’...Cu asasinarea lui Kennedy în noiembrie 1963, Israelienii au pierdut cel mai bun prieten pe care l-au avut în Casa Albă de când a plecat Truman.” [Sursa: The Secret War Against The Jews, John Loftus, 1994]

Și de ce iezuiţii Vaticanului nu au făcut niciun fel de vânzare de armament Israelului de această dată? De ce iezuiţii l-au controlat pe Președintele Johnson să-și  întoarcă spatele în timp ce armata egipteană înainta prin deşertul Sinai pentru a se pregăti de un asalt asupra Israelului în 1967? Deoarece atacul asupra Israelului a trebuit provocat. Atacul a fost provocat de iezuiţii serviciului de securitate CIA prin intermediul Egiptului care a interpretat greșit slabiciunile armatei Israeliene și așa-zisa abandonare a Israelului de către Imperiul American. Războiul de șase zile, orchestrat de Cavalerul lui Malta, James Angleton, a avut ca  scop principal: luarea sub stăpânire a Ierusalimului împreuna cu Muntele Templului. Aparenta lipsă a forțelor militare israeliene a provocat atacul plănuit de Egipt. Prin urmare, Israel a lansat un atac pe nepregătite și în șase zile orașul sfânt era în mâinile Guvernului Sionist al Romei.

Dacă Kennedy ar fi înarmat Israelul, egiptenii n-ar fi avut niciodată imboldul de a intenta un război. Fără un război provocat, n-ar fi fost niciun atac israelian. Fără un atac israelian, Ierusalimul n-ar fi fost niciodată cucerit de către Sioniştii, controlaţi de către Iezuiţii Mossad. Cu Ierusalimul în mâinile arabilor, Sionistii n-ar fi putut să reconstruiască niciodată Templul lui Solomon- neştiut de ei- pentru „infailibilul„ Papă al Iezuiților.

”Care se opune şi se înalţă pe sine însuşi peste tot ce este numit Dumnezeu, sau lucru demn de închinare; aşa că el ca Dumnezeu, şade în templul lui Dumnezeu [templul lui Solomon reconstruit], dându-se drept Dumnezeu.”

-[II Tesaloniceni 2:4]

Se poate afirma cu siguranţă că Generalul Iezuit, folosindu-l pe Papă care este cel mai puternic Cardinal al său, [ l-a asasinat pe Preşedintele Kennedy]

Sursa: http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican03.htm#THE JESUITS — 1945-1990

Asasinarea lui Kennedy”Pieta” atârnată în Catedrala Sf Paul de la Vatican

Cineva ar putea presupune că acest tablou emoționant ar fi atârnat undeva prin Dallas, Texas sau poate în Smithsonian. Dar ar fi greșit în ambele presupuneri. Această pictură macabră a asasinării  Presedintelui John F. Kennedy de Mark Balma, este atârnată în Catedrala Sfântului Pavel de la Vatican. Pictura este intitulata „ Pieta” după faimoasa sculptura a lui Michelangelo cu Maria  ţinând corpul crucificat al lui Hristos, care se află, de asemenea, la Vatican. Nu este aceasta o modalitate macabră de a „celebra” viața celui mai iubit Preşedinte al Americii? Sau este mai degrabă un omagiu adus crezurilor iezuite, servind ca un avertisment dur la adresa celor ce ar vrea să-i sfideze?

Imagine: http://minnesota.publicradio.org/display/web/2006/11/15/jfkpieta

Dovada #6:

Iezuiţii astăzi controlează toate societăţile secrete puternice care modelează Noua Ordine Mondială.

Iezuiții la conducerea societăților secrete

„Lista societăţilor secrete controlate de către Iezuiti, în ziua de azi, include: Francmasoneria, Cavalerii de Malta, grupul Bilderberg, precum și nivelurile superioare ale Cavalerilor lui Columb, și cele mai înalte niveluri ale Opus Dei - și toate subgrupurile care intră sub incidența acestor entități puternice”

Sursa:  http://www.toughissues.org/the%20jesuit%20oder.htm

 „Sunt încă...[ bărbați și femei ] în țară, care îți vor spune cu o sumbră gravitate, că dacă urmărești Masoneria vei trece prin toate Ordinele sale, până ce vei ajunge în vârful ei, la Capul mason al lumii, vei descoperi ca individul de temut și Conducătorul Societății Lui Isus sunt una și aceiași persoana!”

Sursa:James Parton, 1855, American Historian, The Black Pope, M.F.  Cusack, (London: Marshall, Russell & Co., 1896) p.  76.

Dacă ce este mai sus este adevărat, atunci exemplul de mai jos va reprezenta o întâlnire dintre cei mai puternici oameni de pe pământ! Conducătorul Iezuiților și Papa, care este de asemenea iezuit.

Părintele General Nicolas [Generalul Superior al societății Iezuite a lui Isus] s-a întâlnit cu Papa Francis și a scris despre experiența sa.

Părintele General Nicolas întâlnește pe Papa Francisc I„La invitația personală din partea Papei Fracis am mers la Casa Sfânta Marta...El era la intrare și m-a întâmpinat cu îmbraţişarea uzuală a iezuiţilor. Ni s-au făcut câteva fotografii, la cererea lui, și la scuzele mele pentru ca nu am onorat protocolul, el a insistat să ‘îl tratez ca pe oricare alt iezuit așadar nu a fost nevoie să mă îngrijorez să mă adresez cu „ Sfinţenia Voastră”, sau „ Sfânt Părinte”. I-am oferit toate resursele noastre iezuite pentru că în noua sa poziţie va avea nevoie de consiliere, gândire, persoane, etc. A arătat recunoștință pentru asta și la invitația de a lua masa de prânz la Curie a spus că se va revanşa. Era cu totul  în asentiment cu înţelegerea unor probleme pe care le-am discutat și am rămas cu convingerea că vom lucra foarte bine împreuna în serviciul Bisericii...

A existat calm, umor și o acceptare reciprocă a trecutului, prezentului și viitorului. Am plecat de la Casa Sfintei Marta convins că Papa va conta cu plăcere pe colaborarea noastră în via  Domnului. La sfârșit m-a ajutat cu haina și m-a acompaniat la ieșire. Aceasta a adăugat câteva salutări  ale Gărzi Elvețiene la adresa mea.  Îmbrăţişarea Iezuită încă o dată ca un fel natural de a-ți întâmpina și a-ţi lua rămas bun de la un prieten.

http://news.sjnen.org/2013/03/father-general-meets-with-pope-francis/

Istoria Secretă a Iezuiților de Edmond Paris

Dovada #7:

Iezuiţii sunt responsabili de instigarea celor două războaie mondiale și escaladarea războiului Vietnamez după asasinarea Preşedintelui Kennedy:

Imagine URL: http://www.chick.com/catalog/books/images/0191.jpg

 „Publicul este practic inconștient de responsabilitatea covărşitoare pe care o are Vaticanul și Iezuiţii lui în începerea celor două războaie mondiale – o situaţie care ar putea fi explicată în parte de giganticele finanțări pe care le-au avut la dispoziție Vaticanul și Iezuiţii conferindu-le putere în atât de multe sfere, în special începând cu ultimul conflict.”

Sursa: Edmond Paris, The Secret History of the Jesuits, page 9

Aici este un link către întreaga carte în format electronic (în limba engleză)http://www.spirituallysmart.com/Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf

Pavelic în fața Cardinalului StepinacEpiscopi catolici dând salutul nazistDocumentațiile referitoare la atrocitătile comise de către iezuiți, în deosebi cele sub Ustași (sau Ustaše)  sunt în special tulburatoare și şocante, mai ales de când au fost descoperite și fotografii ale acestor atrocităţi. Acestea nu s-au întâmplat  cu sute sau mii de ani în urmă. S-au întâmplat în anii ‘40! Aici sunt câteva link-uri către câteva dintre genocidele satanice pe care Ustași le-au dus la îndeplinire sub stăpânirea lui Ante Pavelic, un conducător fascist catolic croat, care a ocupat o parte din Iugoslavia pentru Italia Fascistă și Germania Nazistă și în cele din urma pentru Papa. Pentru că mulți în Iugoslavia fie  au fost convertiți forțat la catolicism, fie au fost torturaţi brutal și ucişi.

(Imaginea din stânga - Pavelic în fața cardinalului Stepinac, care a fost arestat pentru crime de război, a fost dus la închisoare și a murit în arest la domiciliu, dar a fost beatificat de Papa Ioan Paul II în 1998.)

(Imaginea din dreapta - Episcopii catolici dând salutul nazist în onoarea lui Hitler. În partea extremă dreapta: Joseph Goebbels și al doilea de la dreapta: Wilhelm Frick)

(Sub imagine - Simbolul Ustași)

Simbolul Ustașilorhttp://www.chick.com/reading/books/153/153_03b.asp

http://www.reformation.org/holoc3.html

http://www.spirituallysmart.com/genocide_in_croatia.pdf

Dovada #8

Papa Pius VII reinstitue Iezuiții

După ce Papa Pius al VII-lea a fost eliberat din exil în 1814, primul său ordin după întoarcerea în Roma a fost, să reinstaureze ordinul Iezuit

Papa a suferit o mare umilire în mâinile lui Napoleon. Așadar, după înfrângerea lui Napoleon în 1814, Papa Pius al VII-lea a fost eliberat din închisoare și readus la Roma. Nevoia de a reinstitui Miliţia iezuită a devenit o problemă urgentă. Roma nu a vrut să mai fie privată din nou de serviciile Iezuiiţilor, indiferent cât de problematic era acest serviciu pentru Biserica Romei și aliaţii săi.

 „În înțelegerea de a salva Roma [ Ierarhia Bisericii Romano-Catolice] din situația neplăcută de a-şi pierde controlul asupra lumii în favoare Protestanţilor și pentru a menține supremaţia spirituală și îndelungată pe care Papi [au] ‘ uzurpat-o’ de-alungul Evului Mediu, Roma acum a ‘vândut’ Biserica [ Biserica Catolică] Societății Lui Isus [Iezuiiţilor]; în esenţă Papii s-au predat în mâinile lor.”

Sursa: John Daniel (“The Grand Design Exposed”; 1999; Page 64) 

Dovada #9:

Ordinul Iezuit a preluat Biroul Inchiziţiei la scurt timp după ce a fost consacrat și aceast lucru a condus la martirizarea a milioane de sfinţi

Ordinul Iezuit preia Oficiul Inchiziției

În 1254 Papa Alexandru al IV-lea a înfiinţat Biroul Inchiziţiei. Primul inchizitor a fost Dominic, care era fondatorul Ordinului  Călugăresc Dominican.

Cu toate acestea, la scurt timp după consacrarea Societăţii lui Isus de către Papa Paul al III-lea, Biroul Inchiziţiei a fost readus la viață și Papa l-a  dat Iezuiţilor în stăpânire, iar Generalilor închizitori li s-au oferit puteri excepționale în ducerea la împlinire a îndatoririi lor de a elimina toți „ereticii”. Aceasta a cauzat martirajul a milioane de sfinţi.

Citatele de mai jos arată efectul preluării puterii Oficiului Inchiziţiei de către Iezuiţi:

„Este nevoie să vă vorbesc despre războiul de trei zeci de ani din Germania, care a fost în mare parte instigat de către iezuiţi pentru a priva pe protestanți de dreptul la o viziune religioasă proprie, conferită prin tratatul din Augsburg? Sau de revolta irlandeză, împotriva macelăriri a cincisprezece milioane de Indieni din America de Sud, Mexic și Cuba, de către papistașii spanioli? Pe scurt, a fost calculat de către istorici autentici că Roma Papală a vărsat sângele a saizeci și opt  de milioane de oameni de diferite rase în interesul lor de a instaura crezurile lor nefondate asupra dominaţiei religioase.” Sursa: Dr.  Brownlee’s “Popery an enemy to civil liberty”, p.  105

 „Acesta a fost secolul ultimelor războaie religioase în ”Creștinism”, războiul german de Trei Zeci de Ani, instigat de către iezuiţi, a adus oamenii în situaţia de a recurge la canibalism, și populația Bohemiei de la 4,000,000 la 780,000 și a Germaniei de la 20,000,00 la 7,000,000, transformând Germania de Sud aproape asemenea unui deșert ...”

Sursa: Cushing B.  Hassell, History of the Church of God, Chapter XVII.

Scriind despre Iezuiţi, Lordul[John]  afirma:

„Ei sunt acuzați de obţinerea revocarii Edictului din Nantes,--una dintre cele mai grozave crime ale istoriei moderne, care a condus la expulzarea a patru sute de mii de protestanţi din Franța și executarea a încă patru sute de mii.”

Sursa: John Lord, Beacon Lights of History, volume VI, p.  325.

„ În Bohemia, pe la 1600, dintr-o populaţie de 4,000,000 de locuitori 80 la suta erau protestanţi. După ce  Habsburgii și Iezuitii își făcuseră treaba,  mai rămăsese 800,000; toți catolici.”

Sursa: Henry H., Pocket Bible Handbook, Chicago, 13th edition, 1939, p.  790.

Dovada #10

Iezuiții au reușit în agenda lor distructivă prin dominarea confesionalului oriunde s-ar afla

Confesor iezuit

"Iezuiţii au devenit predominant grupul care furnizează duhovnici (adică, ascultătorii mărturisirilor) regilor, prinților și celor cu autoritate. Așa cum spune Enciclopedia New Catholic "ei au acționat  ca duhovnici regali pentru toţi regii francezi, timp de 2 secole, de la Henry III la Ludovic al XV-lea, pentru toți împărații germani după secolul al 17-lea; şi pentru toţi ducii Bavariei după 1579; pentru cei mai mulți conducători ai Poloniei și Portugaliei, şi pentru familiile princiare din întreaga Europă.

"În calitate de consilieri ai regilor, ei au influențat diplomaţia politică. Unui duhovnic regal nu îi era greu să spună unui rege că el are datoria de a face acele alianțe politice, care să promoveze interesele temporale ale Bisericii. Le Tellier,  a fost  duhovnicul iezuit al lui Ludovic al XIV-lea, care în anii 1680 l-a convins pe monarh, să revoce Edictul de la Nantes, care acorda libertate religioasă protestanților. "

Sursa: http://justus.anglican.org/resources/bio/44.html

Iezuitii sunt chiar confesori ai papilor. "Confesorul Papei, un preot hirotonisit, trebuie să fie un iezuit: el trebuie să viziteze Vaticanul o dată pe săptămână, la un moment prestabilit, și numai el îl poate absolvi pe Papa de păcatele sale."

Sursa: http://amazingdiscoveries.org/S-deception-The-New-Superior-General-A-Wolf-in-Sheeps-Clothing

-----------------------

Concluzie:

Ignatius Loyola- Fondatorul Iezuiților-de Francisco Zurbaran

Ignatius Loyola -  Fondatorul Iezuiților - de Francisco Zurbaran

Având în vedere faptele istorice amintite mai sus, , cu privire la iezuiţi, este incredibil și șocant  să vezi cum mass-media împreună cu liderii religioși și politici ai lumii, se îngrămădesc  să  îl sprijine și să îl laude pe Papa Francis. Nu avem nici un cuvânt pentru a descrie această amnezie epidemică, fără precedent, răspândită la nivel mondial, de uitare a faptelor  Romei și ale iezuițiilor ei.

Avertizarea „profetică” a Generalului Sherman este foarte potrivită  să fie citată aici:

"Aș dori să vă reamintesc  că definiția  pentru iezuit conform  Webster’s  este de:  intrigant, viclean. Dacă Biserica Romană ar persista, papa ar ajunge rege universal. . Iezuiţii sunt aici pentru complot și strategii și, dacă le este posibil, să ne ia  moștenirea nobilă a libertății noastre civile și religioase. Regulile ordinului iezuit justifică furtul, desfrânarea, minciuna, mascarea, sinuciderea și uciderea părinților și a altor rude. Cele mai mari crime din istorie comise împotriva unor persoane și națiuni au fost comise de iezuiți. . . Oriunde sunt  iezuiți ei au torţa pentru a da foc, sabia pentru a ucide, inchiziția pentru a tortura. Ei sunt dușmanii [credincioşilor  Bibliei] Creștinismului. Ei trăiesc pentru cuceriri, avere și glorie. "

Sursa: General Sherman’s Son: The Life of Thomas Ewing Sherman, S.J., Joseph T.  Durkin, S.  J., (New York: Farrar, Straus and Cudahy, 1959) p.  186.

Este de datoria noastră ca urmași ai lui Yahuwah să aducem în lumină Roma și iezuiţii ei, și să ne rugăm pentru distrugerea totală a înşelăciunilor sale malefice. Rugăciunea este singura armă pe care o avem împotriva acestui inamic voalat cu care ne confruntăm astăzi. Roma și iezuiții ei sunt cel mai mare dușman al Evangheliei și al omenirii. Cu toate acestea, ştim sigur din Cuvântul Său profetic, că ei nu vor prospera. Curva va fi distrusă în întregime înainte de a doua venire a lui Yahushua:

 „Şi  cele zece coarne pe care le-ai văzut pe fiară, acestea vor urâ pe curvă şi o vor face pustie şi goală, şi carnea ei o vor mânca şi o vor arde cu foc.” Apocalipsa 17:16.

Slăvit fie numele Lui întotdeauna şi pentru totdeauna!


Articole la Subiect: