Print

10 FAKTA du måste veta om jesuiterna!

nuvarande generalsuperior är prästen Fader Adolfo Nicolás

Jesuiternas generalsuperior är den romersk-katolska religiösa ordens officiella ledartitel. Generellt kallas han fadergeneralen. Positionen bär också med sig det nedsättande öknamnet den svarte påven. Den [i skrivande stund] nuvarande generalsuperiorn prästen fader Adolfo Nicolás.

JESUITERNA - 10 FAKTA


"Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar." - Yahushua i Matteus 7:15

“Vi kom in som lamm och kommer att regera som vargar.” - Francesco Borgia, jesuiternas tredje generalsuperior.

Jesu sällskap, mer känd som jesuiterna, är den romersk-katolska kyrkans väpnade milis. De sanktionerades 1540 av påven Paulus III med ett mandat: att besegra protestantismen och återfå det världsliga påvedömet. För att uppnå denna monumentala uppgift använder de ständigt anpassande metoder som pseudoutbildning, sociala program, infiltration, och all ondska man kan föreställa sig. Naturligtvis uppnår de stor framgång i sitt uppdrag, som håller på att nå sin kulmen med den nuvarande påven, Franciskus, dvs. den åttonde och sista påven i Uppenbarelseboken 17. Franciskus höll några av de högsta positionerna i Argentina, inklusive provinssuperior i Jesu sällskap och ärkebiskopen av Buenos Aires. Han blev kardinal av påven Johannes Paulus II.

Idag är de flesta i världen omedvetna om hur jesuiter verkar, från deras början till just denna dag. Nu mer än någonsin tror World's Last Chance att det är oerhört viktigt att ta fram följande historiska fakta om detta onda sällskap för att avslöja den onda naturen i denna verkligen ondskefulla ordning.

påve Clemens XIV upphävde jesuitordenFakta #1

Påven Clemens XIV avskaffade jesuiterna som sällskap 1773:

Det tog inte lång tid för katolska nationer på 1700-talet att tröttna på jesuiternas inblandning i deras nationella angelägenheter. De var så upprörda mot jesuiterna att de krävde att den romersk-katolska kyrkan skulle avskaffa dem en gång för alla. Tillräcklig politisk påtryckning fördes påve Clemens XIII. Han dog dock innan han kunde göra något åt saken. Uppgiften att avskaffa Jesu sällskap föll sedan på hans efterträdare, Clemens XIV. När Clemens XIV undertecknade dekretet som avskaffade jesuittordern så sade han: "Jag har undertecknat min dödsdom, ..." Inom nio månader var han död. [Många samtida ansåg att han förgiftades och misstänkte att jesuiterna var ansvariga].

Källa: http://www.pickle-publishing.com/papers/triple-crown-clement-xiv.htm


Fakta #2

Ingen annan entitet på jorden har fördrivits eller undertryckts av katolska såväl som icke-katolska länder som jesuiterna:

jesuiternas IHS

Naturligtvis förvisades inte jesuiterna från nationerna (ens i katolska länder) på grund av deras utbildnings- eller välgörenhetsarbete. De förvisades för att ha engagerat sig i och genomfört omstörtande politiska komplotter mot mänskligheten för att främja sin egen sak.

"Mellan 1555 och 1931 förvisades Jesu sällskap [dvs. jesuittordern] från minst 83 länder, stadsstater, och städer för att ha engagerat sig i politiska intriger och omstörtningsplaner mot statens välfärd, enligt en ansenlig jesuitprästs uppgifter [Thomas J. Campbell]. Praktiskt taget varje förvisning berodde på politisk intrig, politisk infiltration, politiskt undertryck, och uppmaning till politiskt uppror."

Jesuiterna är kända för bedrägerier, spionering, infiltration, lönnmord, och uppror. De arbetade sig djupt in i det politiska området och konspirerade där i alla världens länder.

Källa: "The Babington Plot", av J.E.C. Shepherd, s.12

När jesuiterna förvisas från ett land så ändrar de helt enkelt strategier och återvänder till det land de förvisades från under en ny förklädnad. Följande sammanfattar deras operativa strategi:

“Vi kom in som lamm och kommer att regera som vargar. Vi ska förvisas som hundar och återvända som örnar.”

Källa: Francesco Borgia, jesuiternas tredje generalsuperior.

Hitler och den jesuitiska anknytningenFakta #3

Hitler modellerade sin fruktade SS-organisation efter jesuiternas och den romersk-katolska kyrkans organisationsstruktur:

"... SS-organisationen hade inrättats enligt jesuitordens principer."

Källa: "The Secret History of the Jesuits," by Edmond Paris, p. 164

Walter Schellenberg, före detta chef för nazistisk kontraspionage, sade: "SS-organisationen hade bildats av Himmler [Heinrich Himmler, ledande medlem av det nazistiska partiet] enligt jesuitordens principer. Deras förordningar och de andliga övningarna föreskrivna av Ignatius av Loyola var modellen Himmler försökte kopiera exakt. Himmlers titel som högsta chef för SS skulle vara motsvarigheten till jesuiternas 'general' och hela strukturen var en nära imitation av den katolska kyrkans hierarkiska ordning. " "The Secret History of the Jesuits", av Edmond Paris, s. 164

Framför allt har jag lärt mig från jesuiterna. Och så gjorde också Lenin: "såvitt jag vet. Världen har aldrig känt något så fantastiskt som den katolska kyrkans hierarkiska struktur. Det var en hel del saker som jag helt enkelt anammade från jesuiterna för att partiets bruk.

Källa: Manfred Barthel, "The Jesuits: History and Legend of the Society of Jesus (New York, 1984), Adolf Hitler, p.266.

"Jag lärde mig mycket från jesuitorden", sade Hitler ... "Fram tills nu har det aldrig funnits något mer grandiost på jorden än den katolska kyrkans hierarkiska organisation. Jag överförde mycket av denna organisation till min eget parti ... Jag kommer att berätta en hemlighet för dig ... Jag grundar en orden ... I min ordens fästningar skall vi uppfostra en ungdom som får världen att darra ... Hitler slutade sedan och sa att han inte kunde säga mer om saken ...

Vatikanens anknytning till nazisterna

Den som signerar konkordatet är kardinal Pacelli (som senare blev påve Pius XII). 1933 var han Vatikanstatens statssekreterare. Andre man från vänster är Franz von Papen, en lömsk nazist och hängiven katolik som var Hitlers främste diplomat och vatikanens agent som hjälpte Hitler ta makten. Längst till höger ser man den vatikanske prästen Montini, som senare blev påve Paulus VI.

Källa: "Hermann Rauschning, former national-socialist chief of the government of Dantzig: "Hitler m'a dit", (Ed. Co-operation, Paris 1939, pp.266, 267, 273 ss).

"Führern hade kommit till makten, tack vare rösterna från det katolska Zentrum [Centerpartiet övervakat av jesuiten Ludwig Kaas], fem år före 1933, men de flesta av de mål som cyniskt avslöjades i Mein Kampf var reden förverkligade; denna bok ... skriven av jesuittkontrollerade fader Bernhardt Stempfle och undertecknad av Hitler. För ... det var Jesu sällskap som fulländade det berömda pangermanska programmet som anges i denna bok, och führern godkände det."

Källa: Edmond Paris, The Secret History of the Jesuits, s. 138

Franz von Papen, en annan inflytelserik nazist, som var avgörande för upprättandet av konkordatet mellan Tyskland och Vatikanstaten, hade detta att säga: "Tredje riket är den första världsmakten som inte bara erkänner utan också praktiserar påvedömets höga principer."

Källa: http://www.chick.com/reading/books/153/153_03.asp

Fakta #4 jesuitundervisning

Under de senaste 400 åren har jesuiterna lyckats upprätta det största världsomspännande nätverket av skolor och universitet.

Dessa framstående skolor och universitet har producerat många välkända studenter. Således har jesuiterna kunnat forma och gjuta tankarna hos många berömda världsledare och producera generationer av politiska och religiösa ledare som var gynnsamma för den romersk-katolska kyrkan och hennes agendor.

Den kände brittiska predikanten Charles Haddon Spurgeon,varnade en gång om pastorer och präster som utexamineras från dessa universitet för att "... de håller tillbaka en del av evangeliet ... efter att ha studerat i djävulens nya jesuitiska högskola."
Källa: Charles H. Spurgeon “A Solemn Warning for All Churches,” Sermon No. 68

Fakta #5

Jesuiternas agenter har varit ansvariga för morden på många statschefer under århundradena:

Statschefer mördades av jesuiterna när de försökte undertrycka jesuitternas inflytande och inblandning i deras nationella angelägenheter. Av statschefer som man känner till har blivit mördade av jesuiterna nämner vi till exempel: Vilhelm av Oranien, kungarna Henrik III och Henrik IV av Frankrike, Tsar Alexander I och Alexander II av Ryssland, president Abraham Lincoln och John F. Kennedy, och mexikanske presidenten Benito Pablo Juarez.

Jesuiternas koppling till Lincolns lönnmord

Abraham Lincoln var helt medveten om jesuiternas onda natur. Han sade: “... det är inte endast mot sydstaternas amerikaner jag kämpar. Det är mer mot påven i Rom, hans förfärliga jesuiter och deras blinda och blodtörstiga slavar som vi måste försvara oss själva mot.”

Källa: Fifty Years in the Church of Rome, by Charles Chiniquy. s. 496

“Det verkar som om jesuiterna från krigets början [det amerikanska inbördeskriget 1861-1865] hade haft det i åtanke, att hitta ett tillfälle att avlägsna [dvs. lönnmorda] Mr. [Abraham] Lincoln.”

Källa: Thomas M. Harris (U.S. Army Brigadier General; Author of the book Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln)

"Jesuiternas favoritpolicy är lönnmordet."

Källa: Amerikanska arméns brigadgeneral Thomas M. Harris; “Rome’s Responsibility for the Assassination of Abraham Lincoln”; 1897; s. 19)

“Det är av tro som påven har rätt att avsätta kättare och upprorskungar. Monarker som avsätts av påven omvandlas till ökända tyranner och får dödas av första bästa som kan få tag dem. "Om allmänheten inte kan komma till försvar vid tyrannens död så är det lagligt för den första som kommer att mörda honom."

[Defensio Didei, Jesuiten Suarez, Book VI. C 4, Nos. 13, 14]


[Donald] Freed kommer ihåg vad som tydligen anses vara hövlig konversation när män som [William] Colby och [Ray] Cline träffas. Det var bisarrt, sade Freed, för det samtalsämne de valde var: När är det acceptabelt att mörda en statschef? Colby presenterade vad han hävdade var en teologiskt och filosofiskt sund inställning. Den katolska kyrkan, sade han, hade för länge sedan brottat med denna fråga och hade, enligt Colby, framkommit med ett felfritt koncept: Det är acceptabelt, sade han, att mörda en tyrann. [Donald Freed är en vän till författaren Mark Lane. Han organiserade en konferens på USC för den amerikanska underrättelsetjänsten och dess kritiker att träffas. I panelen var Lane, Ellsberg, och John Gerassi, alla kritiker. På andra sidan var William Colby, tidigare DCI (Director for Central Intelligence från september 1973 till januari 1976), David Atlee Phillips, och Ray Cline, före detta biträdande DCI.]

[Plausible Denial, Mark Lane, 1991, s. 85]

Jesuiternas koppling till Kennedys lönnmordPresident John F. Kennedy var ytterligare ett offer för jesuiternas fasansväckande ondska. När han utåt sett distanserade sig från den påvliga agendan och stod för mer liberala ideal och mänskliga rättigheter så ansågs han, enligt deras normer, som en förrädare mot Vatikanstaten och en "tyrann" som förtjänade att dö.

Detta är ett utdrag från "Vatican Assassins" av Eric Jon Phelps:

När de visste att president Kennedy inte skulle eskalera Vietnamkriget så började underrättelsetjänsten att förbereda för hans lönnmord. … Kardinal Spellman [Francis Spellman, ärkebiskop av New York från 1939-1967] hade genom FDR ordnat frigivningen av "Lucky" Luciano ... Nu behövde kardinalen en tjänst. Om det vägrades så kunde Spellman använda hela underrättelsetjänsten, som han hade hjälpt till att organisera, för att eliminera alla gangsterbossar. Om det accepterades så skulle nya hasardspelshallar och kasinon öppnas, då i synnerhet Atlantic City. Det stod klart för alla att om presidenten [JFK] avlägsnades så skulle alla förvärva mer makt och rikedom, underättelsetjänsten skulle bli mer oinskränkt, och kardinalen skulle bli ännu mer respekterad av sina kamrater i Rom. 1964, för första gången i historien, satte påven av Rom sin fot i fjortonde ändringsförslagets Amerika. Kardinal Spellman hade presterat väl och belönades med ett besök från sin mästare, “Cold Warrior”-kollegan och hanterare av vatikanens “Ratlines”, kardinal Montini, som nu var påve Paulus VI. Det finns ytterligare en anledning till att president Kennedy avlägsnades. Han ville beväpna Israel. Loftus skriver:

“September 1962 beslutade Kennedy att förse Israel med defensiva luftvärnsrobotar, men inte Egypten med offensiva missiler. Det var amerikanska regeringens första vapenförsäljning till Israel .... Kennedy lovade israelerna att så snart valet 1964 var över så skulle han dela upp CIA i tusen bitar och “sprida den med vinden” ... Efter Kennedys lönnmord i november 1963 förlorade israelerna den bästa bundsförvanten de hade i Vita huset sedan Truman.” Källa: The Secret War Against The Judes, John Loftus, 1994]

Och varför ville inte Vatikanens jesuiter att vapen såldes till Israel just då? Varför vände den jesuitstyrde presidenten Johnson ryggen till när den egyptiska armén ryckte upp genom Sinaiöknen för att förbereda sin attack mot Israel 1967? Eftersom attacken mot Israel behövde provoceras fram. Detta åstadkom jesuiterna genom sin internationella underrättelsegemenskap genom ett Egypten som felaktigt uppfattade den israeliska arméns svaghet och det amerikanska imperiets antagna övergivande av Israel. Det sex dagar långa kriget, anstiftat av malteserriddaren James Angleton, hade ett huvudsyfte: erövra Jerusalem och tempelberget. Den skenbara bristen på militär hårdvara från Israels sida provocerade Egyptens planerade attack. Därför gick Israel till attack först och på sex dagar var den heliga staden i Roms sionistiska regerings händer.

Hade Kennedy beväpnat Israel så skulle egyptierna aldrig ha uppmuntrats till att rycka ut i krig. Utan provocerat krig så skulle det inte ha förekommit någon israelisk attack. Utan någon israelisk attack skulle Jerusalem aldrig ha tagits av sionisterna, som är kontrollerade av jesuiternas Mossad. Om Jerusalem var i arabernas händer kunde sionisterna aldrig återuppbygga Salomos tempel - ovetandes - åt jesuiternas “ofelbare” påve

“Som motsätter sig och upphöjde sig över allt som kallas Gud eller som tillbeds; så han som Gud sitter i Guds tempel [Salomos återuppbyggda tempel] och visar sig att han är Gud.”
- [II Thess. 2: 4]

Man kan säkert säga att jesuitgeneralen, som använde påven med sin mäktigaste kardinal, [mördade president Kennedy].

Källa: http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican03.htm#THE JESUITS — 1945-1990

Kennedys lönnmord “Pietà” hänger i vatikanska St. Pauluskatedralen.

Man skulle kunna anta att denna känslomässiga målning skulle hänga någonstans i Dallas, Texas eller kanske i Smithsonian. Och man skulle ha fel båda gångerna. Denna målning gjord av Mark Balma på president John F. Kennedys kusliga lönnmord hänger i St. Paulus domkyrka i Vatikanen. Målningen har namnet “Pietà” efter Michelangelos berömda skulptur av Maria som håller den korsfäste Kristus kropp, som också är i Vatikanen. Är detta inte ett makabert sätt att "hedra" livet för USA:s kanske mest älskade president? eller är detta snarare en hyllning till jesuiternas agenda, som en sträng varning / påminnelse till dem som är villiga att korsa dem?

Bild: http://minnesota.publicradio.org/display/web/2006/11/15/jfkpieta

Fakta #6

Jesuiterna styr idag alla de mäktiga hemliga sällskapen som utgör den nya världsordningen

Jesuiterna är alla hemliga sällskaps överhuvud

“Listan över hemliga sällskap som idag styrs av jesuiterna inkluderar: Frimurarorden, Malteserorden, Bilderberg-gruppen, de högre nivåerna av Columbus riddare, och de högsta nivåerna av Opus Dei - och samtliga undergrupper som faller under dessa kraftfulla entiteter.”

Källa: http://www.toughissues.org/the%20jesuit%20oder.htm

"Det finns fortfarande ... [män och kvinnor] runtom i landet, som med djup allvarlighet kommer att säga dig, att om du undersöker frimurarna hela vägen upp genom dess alla positioner och befattningar tills du kommer till den högsta toppen – ledaren för världens frimurare – så kommer du att upptäcka att denne fruktade individ och ledaren för Jesu sällskap är en och samma person!"

Källa: James Parton, 1855, American Historian, The Black Pope, M.F. Cusack, (London: Marshall, Russell & Co., 1896) s. 76.

Om ovanstående är sant så skulle exemplet nedan vara ett möte med två av de mäktigaste männen på jorden! Jesuiternas ledare och påven, som också är en jesuit.

Generalsuperior Nicolás [i skrivande stund] träffade påven Franciskus och skrev om sin erfarenhet.

generalfadern Nicolás träffar påve Franciskus“På påven Franciskus personliga inbjudan åkte jag till huset på Santa Marta ... Han stod vid ingången och tog emot mig med den sedvanliga jesuitomfamningen. Vi fotograferades en stund, på hans begäran, och på min ursäkt för att inte vidhållit standard protokoll så insisterade han på att jag skulle behandla honom som alla andra jesuiter på "Tu"-nivå, så jag behövde inte oroa mig för att tilltala honom som "Ers Helighet", eller "Helige Fader". Jag erbjöd honom alla våra resurser eftersom han i sin nya position kommer att behöva råd, tänkande, personal, etc. Han visade tacksamhet för detta och på inbjudan till lunch vid kurian sade han att han skulle närvara. Det var full gemensamhet i flera av frågorna som vi diskuterade och jag var övertygad att vi mycket väl skulle komma att samverka med varandra i kyrkans tjänst ...

Det var lugn, humor, och ömsesidig förståelse om det förflutna, samtiden, och framtiden. Jag lämnade Casa de Santa Marta övertygad om att påven gladeligen kommer att lita på vårt samarbete i Herrens vingård. I slutet hjälpte han mig med min kappa och följde mig till dörren. På grund av detta fick jag ett par extra hälsningar från Schweizergardets vakter. En jesuitomfamning, återigen, som det naturliga sättet att hälsa och avsända en vän.”

http://news.sjnen.org/2013/03/father-general-meets-with-pope-francis/

The Secret History of the Jesuits, Edmond ParisFakta #7

Jesuiterna är ansvariga för att ha underblåst båda världskrigen och eskalerat Vietnamkriget efter president Kennedys lönnmord:

Bild-länk:

http://www.chick.com/catalog/books/images/0191.jpg

“Allmänheten är praktiskt taget omedveten om det överväldigande ansvaret som Vatikanen och dess jesuiter bär för båda världskrigens utbrott - en situation som delvis kan förklaras av de gigantiska finanser som står till Vatikanen och dess jesuiters förfog, vilket ger dem makt och inflytande i så många områden, särskilt sedan andra världskriget.”

Källa: Edmond Paris, The Secret History of the Jesuits, page 9

Länk till hela e-boken:

http://www.spirituallysmart.com/Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf

Pavelić möter kardinal StepinacKatolska biskopar gör segerhälsningDe dokumenterade illdåd som jesuiterna har begått, särskilt de under Ustasja, är särskilt störande och chockerande eftersom det finns faktiska fotografier av sådan ondska. Detta hände inte för hundratals eller tusentals år sedan. Det hände på 1940-talet! Här är några länkar till en del av det satanska folkmordet Ustasja genomförde under Ante Pavelićs regering, en katolsk kroatisk fascistledare, som ockuperade en del av Jugoslavien för det fascistiska Italien och Nazityskland, och slutligen för påvedömet. För många i Jugoslavien var det antingen konvertering till katolicismen eller tortyr och brutal död.

(Vänster bild - Pavelić inför kardinal Stepinac som arresterades för krigsförbrytelser och fängslades och dog i husarrest men saligförklarades av påven JPII 1998.)
(Höger bild - Katolska biskopar gör Hitlerhälsning; notera längst till höger: Joseph Goebbels; och andre man från höger: Wilhelm Frick)
(Bild nedan - Ustasjasymbol)

Ustasjasymbolhttp://www.chick.com/reading/books/153/153_03b.asp

http://www.reformation.org/holoc3.html

http://www.spirituallysmart.com/genocide_in_croatia.pdf

 

Fakta #8

Efter att påven Pius VII befriades från sin landsflykt 1814 var hans första affärsordning när han återvände till Rom att återställa jesuitorden

Påvedömet förnedrades storligen av Napoleon. Således, efter Napoleons nederlag 1814, befriades påven Pius VII från sin fångenskap och återvände till Rom. Behovet av att återställa jesuitmilisen blev en brådskande fråga. Rom ville aldrig någonsin sakna jesuiternas tjänster, oavsett hur betungande denna tjänst var för Romkyrkan och dess allierade.

"I överenskommelsen om att rädda Rom [dvs. den romersk-katolska kyrkans hierarki] efter att ha förlorat sin världskontroll till protestantismen och för att bevara den andliga och världsliga överhöghet som påven "tillskansat sig" under medeltiden, sålde nu katolska kyrkan sig själva till Jesu sällskap; i allt väsentligt överlät påven sig i deras händer.”

Källa: John Daniel (“The Grand Design Exposed”; 1999; s. 64)

Fakta #9

Jesuiterna tog över inkvisitionen kort efter dess sanktionering och detta ledde till miljoner helgons martyrdöd

Jesuitorden tog över inkvisitionen

År 1254 inrättade påven Alexander IV inkvisitionen. Den första inkvisitorn var Dominic, som var grundaren för Dominikanorden.

Kort efter att påve Paulus III sanktionerade Jesu sällskap återupplivades inkvisitionen och påven gav jesuiterna fria tyglar för att driva detta, och inkvisitorerna beviljades exceptionella befogenheter för att utföra sitt mandat att utrota alla "kättare". Detta orsakade miljontals helgons martyrdöd.

Citaten nedan visar vilken effekt jesuiternas övertag av inkvisitionen hade:

"Behöver jag tala med dig om det trettioåriga kriget i Tyskland, som främst inleddes av jesuiterna, för att beröva protestanterna rätten till fri religiös tillbedjan, som säkrats dem genom Augsburgfördraget? Eller om det irländska upproret? Om den omänskliga slakten av cirka femton miljoner indianer i Sydamerika, Mexiko, och Kuba, av de spanska papisterna? Kort sagt beräknas det av autentiska historiker att påvliga Rom har utgjutit blodet på sextioåtta miljoner människor för att upprätta hennes ogrundade hävdan om religiöst herravälde.”

Källa: Dr. Brownlees “Popery an enemy to civil liberty”, s. 105

“Detta var århundradet av de sista religiösa krigen i “kristendomens namn”; trettioårskriget i Tyskland, underblåst av jesuiterna, som tvingade folket till kannibalism och befolkningen i Böhmen från 4 000 000 själar till blott 780 000 och Tyskland från 20 000 000 ned till 7 000 000 och förvandlar Sydtyskland mer eller mindre till en öken, ... ”

Källa: Cushing B. Hassell, History of the Church of God, Chapter XVII.

[John] Lord skriver sålunda om jesuiterna:

“De anklagas för annulerandet av ediktet i Nantes - en av de största brotten i modern tid, som ledde till utdrivandet av fyra hundra tusen protestanter från Frankrike och avrättandet av ytterligare fyra hundra tusen.”

Källa: John Lord, Beacon Lights of History, volume VI, s. 325.

“I Böhmen fanns det år 1600 en befolkning på 4 000 000, varav 80 procent var protestanter. När hapsburgarna och jesuiterna hade utfört sitt verk återstod bara 800 000, samtliga katoliker.”

Källa: Henry H., Pocket Bible Handbook, Chicago, 13th edition, 1939, s. 790.

Fakta #10

Jesuiterna lyckades med sin destruktiva agenda genom att dominera bekännelsefältet vart de än åkte

Jesuitisk biktfader

“Jesuiterna blev den dominerande gruppen som bistod med biktfäder åt kungar och prinsar och de som hade myndighet. New Catholic Encyclopedia förkunnar: "de agerade kungliga biktfäder åt alla franska kungar i två århundraden, från Henrik III till Ludvig XV; åt alla tyska kejsare efter tidigt 1600-talet; åt alla hertigar i Bayern efter 1579; åt de flesta härskare i Polen och Portugal; åt furstliga familjer i hela Europa.

“Som kungars rådgivare påverkade de politik och principer. En kunglig biktfader drog sig inte från att berätta för kungen att han hade en skyldighet att sluta den typen av politiska allianser som skulle främja kyrkans temporära intressen. Det var Le Tellier, Ludvig XIV:s jesuitiske biktfader, som på 1680-talet övertalade monarken att annullera ediktet i Nantes, som beviljade protestanter religiös frihet.”

Källa: http://justus.anglican.org/resources/bio/44.html

Jesuiterna är till och med påvars biktfäder. "Påvens biktfader, en vanlig präst, måste vara en jesuit: han måste besöka Vatikanen en gång i veckan vid en fast tid, och endast han kan befria påven för sina synder."

Källa: http://amazingdiscoveries.org/S-deception-The-New-Superior-General-A-Wolf-in-Sheeps-Clothing

-----------------------

SAMMANFATTNINGSVIS:

Ignatius av Loyola – jesuiternas grundare – av Francisco Zurbaran

Ignatius av Loyola – Jesuitordens grundare
av Francisco Zurbaran.

Med ovanstående historiska fakta om jesuiterna är det chockerande att se media och världens religiösa och politiska ledare hetsa för att stödja och berömma påven Franciskus. Vi har inga ord för att beskriva denna enastående världsomspännande epidemiska minnesförlust gentemot Rom och hennes jesuiter.

General Shermans förutseende varning är ytterst lämplig att citera idag:

“Jag vill påminna er om Websters definition av jesuiten: en ränksmidare, en intrigmakare. Om Romkyrkan segrade så skulle påven vara den universella kungen ... Jesuiterna är här för att planera och om möjligt ta från oss det ädla arvet som är vår civila och religiösa frihet. Jesuitordens regelbok motiverar och tillåter stöld, tygellöshet, lögn, falskt vittnesbörd, självmord, och mord på föräldrar och andra släktingar. Världshistoriens största brott som begåtts mot individer och nationer har begått av jesuiterna ... Varhelst jesuiten är så har de facklan för att bränna, svärdet för att dräpa, inkvisitionen för att tortera. De är [Bibeltroende] Kristnas fiender. De lever för erövring, förmögenhet, och härlighet.”

Källa: General Sherman’s Son: The Life of Thomas Ewing Sherman, S.J., Joseph T. Durkin, S. J., (New York: Farrar, Straus and Cudahy, 1959) s. 186.

Det är vår plikt att som följare av Yahuwah exponera Rom och hennes jesuiter och att be för att deras onda bedrägerier ska förstöras. Bön är det enda vapen vi har mot den dolda fienden vi står inför idag. Rom och hennes jesuiter är evangeliets och mänsklighetens största fiende. Men vi är säkra i Hans profetiska ord att de inte kommer att segra. Skökan kommer att förstöras fullständigt innan Yahushuas Andra Ankomst:

"Och de tio hornen som du såg och vilddjuret, de kommer att hata skökan och göra henne utblottad och naken. De skall äta hennes kött och bränna upp henne i eld." Uppenbarelseboken 17:16

Pris ske Hans namn för evigt och för alltid!!