Print

Bitcoin gratis!

Serios. Nici o păcăleală. Oferim gratuit Bitcoin.
 

 

Suntem atât de încantati de Bitcoin si de libertatea față de centralizarea bancară încât oferim și trimitem 3.000 Satoshi (o unitate de Bitcoin) oricărui utilizator înregistrat la WorldsLastChance.com.

Novelistul Ayn Rand a scris odată: "Libertatea politică nu poate exista fără libertatea economică și piața liberă este corolară".

Nu a fost niciodată planul Cerului ca cineva să fie înrobit de altcineva. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de libertatea economică, deoarece prin ea se încurajează toate celelalte libertăți, inclusiv libertatea religioasă. Având libertatea economică, cultura și societatea înflorește. Individualitatea și libertatea de alegere sunt evaluate ori de câte ori există libertate economică.

Începând încă din Babilon, Satana a lucrat pentru a manipula societățile lumii concentrând populația în perimetrul orașelor pentru a controla mai ușor masele. Când mâncarea, apa și adăpostul dvs. depind de o infrastructură care implică alți oameni, sunteți mai vulnerabil la constrângerea prin forță și prin decrete guvernamentale.

Astăzi, mulți oameni părăsesc orașele și recâștigă libertățile pe care le-au pierdut ca locuitori ai orașului.

Rădăcina tuturor relelor

Apostolul Pavel a spus cu înțelepciune: Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor, iar unii, care au tânjit după ea, au rătăcit de la credinţă şi s-au străpuns singuri cu multe dureri. " (1 Timotei 6:10)

bacnote existente în lumeDar chiar și cei care nu "aleargă după" bani, sunt legați de infrastructura modernă creată de lăcomia industriei bancare. Acest lucru face extrem de dificil, dacă nu chiar imposibil, să scăpăm de strangularea pe care Satana o are asupra fiecărei vieți individuale prin sistemul monetar modern.

Înainte de crearea unui sistem bancar central, banii au fost susținuți de aur și / sau argint. Au avut o valoare reală "intrinsecă". Un astfel de sistem monetar a încurajat economisirea și viața fructuoasă. Societatea nu era bazată pe credite. Mai degrabă, se baza pe bogăția reală. Oamenii au prosperat atunci când banii au fost susținuți de metale prețioase.

Acesta este opusul sistemului monetar de astăzi. Majoritatea oamenilor trăiesc astăzi mână-la-gură la marginea ruinei. Își petrec viața plătind pentru mașini care nu-și păstrează valoarea, plătind pentru case pe care nu le vor deține niciodată, în timp ce valoarea banilor se micșorează în mod constant, irevocabil. În Statele Unite, costul educației este atât de ridicat, încât tinerii se confruntă cu sărăcirea învățământului universitar sau cu plata datoriei pentru împrumuturi pentru tot restul vieții lor profesionale - un fel de servitute acordată guvernului care oferă elevului credite.

Timpul de necaz și globalizarea monetară

Profețiile din Apocalipsă indică anul 1922, ca începutul "timpului de necaz" despre care se vorbește în Daniel 12: 1. Doar cu câțiva ani înainte de această perioadă, a fost înființat Sistemul Rezervei Federale al Statelor Unite. Acesta a fost un eveniment catastrofic.

Unul dintre părinții fondatori ai Americii, Thomas Jefferson, a remarcat odată: "Cred că instituțiile bancare sunt mai periculoase pentru libertățile noastre decât armatele mărșaluind." Și așa s-a dovedit a fi. Odată cu înființarea Rezervei Federale, epoca de bani grei (aur și argint cu valoare reală) s-a încheiat. O bogăție reală a fost furată din partea oamenilor, deoarece guvernul a confiscat aurul și mai târziu monedele de argint, înlocuindu-l cu "bani moi" (hârtie fără valoare susținută de nimic).

De-a lungul secolului XX, Rezerva Federală a Statelor Unite a crescut în putere până a devenit de facto, banca centrală a lumii. Pericolul a devenit real. Cu bani moi, războaiele puteau fi plătite pur și simplu prin imprimarea mai multor facturi fără valoare. Nu mai era necesar, ca în trecut, să se oprească lupta atunci când trezoreria secătuia.

Cu banca centrală, guvernele puteau să-și finanțeze întotdeauna războaiele fără a se baza pe trezoreriile lor. În schimb, ei puteau folosi bogăția poporului lor, care fusese fericit să finanțeze astfel de războaie, prin cumpărarea de obligațiuni guvernamentale prin care se câștiga dobândă.

În Perspectiva Zilelor de Întuneric

Apocalipsa 13 dezvăluie că, în viitorul apropiat, vor fi adoptate legi draconice care vor impune tuturor o zi de închinare falsă. În cele din urmă, cei care nu se conformează se vor confrunta cu moartea, la început vor fi aplicate sancțiuni economice dure împotriva tuturor celor care refuză să se conformeze:

Și a avut puterea de a da viață chipului fiarei, pentru ca chipul fiarei să vorbească și să facă ca toți cei care nu se vor închina chipului fiarei să fie uciși. El a făcut pe toți cei mici și mari, bogați și săraci, liberi și legați, pentru a primi un semn în mâna dreaptă sau pe frunțile lor. Și nimeni nu putea să cumpere sau să vândă, cu excepția celui ce avea semnul sau a lui numele fiarei sau numarul numelui sau. (Apocalipsa 13: 15-17)

Proiectul Bitcoin a pornit încet și discret sub îndrumarea Tatălui Yahuwah. Până când Satan și agenții săi umani au devenit conștienți de implicarea completă a ceea ce putea face Bitcoin, era prea târziu de oprit. Îl pot obstrucționa dar nu-l pot opri și nici controla.

Bitcoin: darul Ceresc către ultima generație

Tatăl Ceresc, Yahuwah, a prevăzut că poporul Său va fi adus treptat sub tirania fiarei și a imaginii sale. El a oferit Bitcoin ca o modalitate de a scăpa de viitoarea opresiune care va apărea când se va aplica semnul fiarei. Yahuwah are întotdeauna deplin control asupra fiecărei situații, iar Bitcoinul o dovedește.

Satana a conceput imaginea fiarei, care va aplica în cele din urmă semnul fiarei sub pedeapsa morții. Răspunsul Tatălui: Bitcoin.

În acest moment, Bitcoin nu se oprește. Este un protocol software imutabil, guvernat de matematica pură. Bitcoin a crescut până la punctul în care, în aprilie 2015, CCN a raportat că procesorul Bitcoin CPU este acum de 100 de ori mai puternic decât Google. În acest moment, guvernele sunt foarte limitate în ce pot face pentru a opri Bitcoinul.

Înscrie-te astăzi!

La World’s Last Chance, echipa noastră a petrecut mult timp cercetând Bitcoinul. Nu susținem nici o altă valută criptografică, deoarece nici o altă monedă criptografică nu va putea atinge vreodată poziția atinsă de Bitcoin. Bitcoin nu poate fi duplicat. Tatăl nostru iubitor, ceresc, a pornit Bitcoinul ca măsură contrară iminentei ridicări a semnului fiarei.

Bitcoin este unic pentru că:

  1. Este descentralizat 100%. Aceasta înseamnă că nicio entitate nu controlează sau niciodată nu poate controla Bitcoin.
  2. Oricine poate să o folosească, oriunde în lume, în orice moment. Permisiunea poate fi necesară pentru a deschide un cont bancar, dar utilizarea lui Bitcoin este deschisă tuturor.
  3. Protocolul software Bitcoin nu poate fi modificat fără a se ajunge în primul rând la consensul tuturor utilizatorilor săi.
  4. Bitcoin nu poate pierde valoare în modul în care banii moi fac, deoarece va exista întotdeauna o ofertă limitată a lor. Nicio entitate nu poate inflaționa sau imprima mai multe monede Bitcoin. Nu va exista niciodată mai mult de 21 de milioane de astfel de monede.

Echipa WLC este atât de recunoscătoare Tatălui că a încurajat crearea lui Bitcoin încât vrem să încurajăm cât mai mulți oameni din poporul Său să se familiarizeze cu modul în care funcționează Bitcoin. Ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât de a avea propria dvs. portofel Bitcoin? Pentru a încuraja mai mulți oameni să-și înființeze propriile portofele Bitcoin, suntem hotărâți să trimitem 3.000 de Satoshi (o unitate de Bitcoin) oricui ne furnizează următoarele detalii:

  1. Numele dvs. de utilizator WLC.
  2. O adresă publică Bitcoin luată dintr-un portofel mobil Mycelium. Puteți descărca un portofel Mycelium de la acest link.
  3. O confirmare scrisă că ți-ai asigurat asigurat portofelul Mycelium seed (o parafrază din 12 cuvinte). (Aceasta vă permite să vă accesați fondurile dacă pierdeți dispozitivul mobil. Acesta este planul dvs. de rezervă.)

Pentru a ne trimite aceste informații, mergeți pur și simplu la site-ul nostru, https://www.worldslastchance.com/și faceți clic pe Contactați-ne.

un bitcoin în mâna cuiva

Începeți să economisiți pentru viitor! Chiar și o cantitate mică, salvată în mod curent, va face diferența în vremurile grele pe care credincioșii vor trebui să le îndure în zilele următoare. Schimbați banii fără valoare pentru Satoshi, argint sau aur.

Este posibil să existe o anumită curbă de învățare. Cu toate acestea, merită toate eforturile doar pentru a putea minimaliza efectele atunci când guvernul încearcă să pună în aplicare semnul fiarei prin sancțiuni economice, în viitorul apropiat.

Bitcoin este darul Cerului pentru ultima generație! Să vă ajutăm să începeți pregătirea.

Există multe copii de Bitcoin. Singura monedă criptografică în care credem este Bitcoinul original, deoarece a fost inițiat de către Tatăl și, prin urmare, nu poate fi replicat de nici o altă monedă cripto. Simbolul său este: BTC.