Print

Cele 7 Trâmbițe din Apocalipsa

Principala concentrare a WLC asupra Trâmbițelor nu este momentul exact al apariției acestora; mai degrabă, dorim să subliniem faptul că sunetul trâmbițelor este încă în viitor, și va avea loc înainte de încheierea timpului de probă. Acest lucru este în contrast cu populara învățătură că trâmbițele au fost deja împlinite, aceasta fiind, nu numai eronată, dar și cea mai periculoasă, deoarece lasă poporul lui Yahuwah total nepregatit pentru evenimentele cataclismice care urmează să se desfășoare.

Ceea ce urmează este un raport non-fictiv de evenimente proorocite gata să se întâmple în oricare zi. Raportul este luat exclusiv din cartea Apocalipsei. Pe măsură ce împlinirea evenimentelor profetizate se apropie, este voia Tatălui ca, ai Săi copii, să înțeleagă pe deplin cartea Apocalipsei, care a scos la iveală tot ce este de știut despre evenimentele finale. De-a lungul acestei cărți sunt cele mai prețioase promisiuni, și există, de asemenea ... avertismente îngrozitor de cumplite.

hourglass & BibleTatăl nostru iubitor a scos la iveală faptul că, foarte curând, lumea va experimenta o serie de 14 plăgi: Primele șapte sunt "trâmbițe", care servesc ca ultim apel de trezire a omenirii, chiar înainte ca probațiunea să se încheie, se acordă o ultimă șansă înainte ca destinul fiecărei persoane să fie sigilat. Restul sunt ultimele șapte plăgi care vor fi aplicate după încheierea timpului de probă, chiar înainte de A Doua Venire. Evenimentele catastrofale din toate aceste plăgi nu vor fi considerate ca dezastre ciudate cauzate de natura, ci ca avertismente divine. Iar impactul lor va fi simțit unanim.

Trâmbița 1

Trâmbița 1 se va revărsa în curând asupra lumii ca o surpriză copleșitoare, provocând teroare fără precedent în toți oamenii. Bazați pe Apocalipsa 17, noi suntem foarte aproape să vedem etapa Trâmbițelor lovind Pământul, într-o succesiune rapidă. Odată cu domnia lui Benedict al XVI-lea, al 7-lea rege din spatele nostru, ne așteptăm ca trâmbițele să înceapă să lovească Pământul în orice moment.

Ce spune Biblia că se va întâmpla atunci când Trâmbița 1 lovește Pământul?

"Primul înger a sunat, și a venit grindină și foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe pământ: Și a treia parte din copaci au fost arși, și toată iarba verde a fost arsă" (Apocalipsa 8: 7)

Trâmbița 1 va duce la distrugerea, la nivel mondial, a 1/3 din copaci, și distrugerea totală a ierbii verzi. Pentru a înțelege domeniul de aplicare al acestei catastrofale trâmbițe, avem nevoie să evaluăm mai întâi actuala criză alimentară precară cu care se confruntă lumea noastră:

Chiar și fără cunoașterea efectelor catastrofale ale profeției Trâmbiței 1, mulți experți de produse alimentare ai ONU, cred că lumea nu este departe de o foamete mondială îngrozitoare. Se estimează de unii, că aproximativ 1 miliard de oameni din întreaga lume, merg la culcare înfometați în fiecare noapte.

corn field showing signs of severe droughtSute de milioane de oameni din întreaga lume, care abia își pot permite să se hrănească ei înșiși, vor găsi tot mai greu să cumpere pâinea lor de zi cu zi. Peste tot în lume, creșteri ale prețurilor materiilor prime au scos oamenii în stradă. Costurile ridicate ale alimentelor de bază au fost menționate drept catalizator pentru revoltele masive din Tunisia, care au degenerat într-o revoluție. Protestele s-au răspândit în Algeria, Maroc, Yemen și mai ales în Egipt (cel mai mare importator mondial de grâu), unde au condus la răsturnarea regimului Mubarak.

Ziua când Trâmbița 1 lovește Pământul, o stare de panică de nedescris se va instala în toate țările din lume, atunci când oamenii realizează dintr-o dată că recoltele lumii și peste și 1/3 din arbori (inclusiv pomi fructiferi) au fost distruse în totalitate. Nu îndrăznim să ne imaginăm scenele de revoltă, care vor devora orașele lumii. Cu toate acestea, următoarele evenimente vor avea loc cu certitudine, la o zi după ce Trâmbița 1 lovește Pământul:

 

Cuvintele profetice ale Mântuitorului vor fi împlinite în mod literal:

"Și pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor ști ce să facă ... oamenii își vor da sufletul de groază, în așteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ." (Luca 21:25, 26)

La începutul anului 2011, U.K.Telegraph a raportat că diferite țări din Asia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, cumpărau orez, grâu și alte cereale cu sutele de mii de tone. În unele cazuri, acestea cumpărau destul cât să le ajungă pentru un an. De unde vor cumpara aceste țări grânele de care au nevoie ca să-și hrănească oamenii lor atunci când Trâmbița 1 lovește Pământul? Ce țări vor fi dispuse să exporte stocurile lor limitate de cereale, atunci? Cât de multe regimuri vor fi rasturnate cand liderii lor recunosc că sunt incapabili să asigure chiar și alimentele de bază pentru oamenii lor după Trâmbița1?

Trâmbița 1 va fi în curând urmată de 2, 3 și 4. Trâmbițele de la 5 la 7 sunt descrise ca fiind vaiurile. Aceasta înseamnă că ele vor fi cu mult mai de temut și mai devastatoare decât orice experiență a primelor 4 trâmbițe.

"Și m-am uitat, și am auzit un înger zburând prin mijlocul cerului, și zicea cu glas tare: Vai, vai, vai, locuitorilor pământului din cauza celorlalte voci ale trâmbițelor celor trei îngeri, care sunt gata să sune!"(Apocalipsa 08:13)

 

"Astăzi, dacă auziți glasul Lui, nu vă împietriți inimile, ca în ziua răzvrătirii." (Evrei 3:15)

Astăzi aveți ocazia să vă opriți din alergarea voastră departe de Yahuwah și să acceptați ultima Lui chemare de îndurare, pe care a cumpărat-o pentru voi, la un cost infinit, sângele prețios al singurului Său Fiu. Astăzi aveți oportunitatea de a deveni înțelepți în lucrarea mântuirii voastre veșnice. De ce să îți pierzi coroana veșnică, și viața veșnică, pentru câștiguri pământești, care, în cel mai bun caz, vor fi transformate în cenușă?

"Căci ce i-ar folosi unui om, să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul?" (Matei 16:26)

Astăzi este ocazia ta să te înarmezi cu făgăduințele Sale de protecție ca să înduri trâmbițele iminente, care vor face ravagii devastatoare asupra întregii lumi. Ai îndrăzni să treaci prin 4 trîmbițe și cele 3 vaiuri fără protecția și grija Lui? Această promisiune este pentru cei care fac din Yahuwah stânca lor de adăpost.

"Pentru că L-ai făcut pe Yahuwah: “ El este locul meu de adăpost, și faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, nici o nenorocire nu te va ajunge, nici vreo urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi, să te păzească în toate căile tale "(Psalmul 91: 9-11)

Urmăriți video: Ziua Trâmbiţei 1 Loveşte Pământul
 


Trâmbița 2

Chiar și înainte ca Trâmbița 1 să lovească Pământul, lumea este deja pe muchie de cuțit "în ceea ce privește securitatea alimentară. Astăzi, 1 milion de oameni suferă de foame. Nu este greu de imaginat acuta penurie de alimente la nivel mondial, cu care ne vom confrunta dupa ce Trâmbița 1 lovește.

Atunci când Trâmbița 2 lovește Pământul, penuria de alimente la nivel mondial va fi deveni mai mare:

"Al doilea înger a sunat, și ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare; și a treia parte a mării s-a făcut sânge; Și a treia parte din făpturile care erau în mare și aveau viață, au murit; iar a treia parte din corăbii au perit "(Apocalipsa 8: 8-9).

Trâmbița 2 descrie un munte aprins (sau un meteorit) care se prăbușește în mare, și care va cauza pagube ecologice de neimaginat.

Rezultatele vor fi:

Moartea unei 1/3 din creaturile marine va fi cauzată de natura extrem de toxică a masei aprinse și / sau a impactului subacvatic de frecare. Trâmbița 2 va provoca mama tuturor tsunami-urilor, care vor distruge o treime din toate navele, adică aproximativ 18.000 de nave comerciale vor dispărea în adâncul mărilor într-o singură zi. Acest lucru va exacerba nu numai foametea mondială, ci va accelera și răspândirea bolilor.

Oamenii de știință spun că meteoriții au intrat în coliziune cu Pământul de multe ori în istoria lumii noastre și continuă să se întâmple din când în când. Astăzi, oamenii de știință se tem că o piatră masivă înconjurată de gaze combustibile se va lovi de Pământ. Pe măsură ce intră în thousands of dead fish washed up on the sea shoreatmosferă, gazele se vor aprinde transformând-o într-o minge uriașă în flăcări. NASA dezvoltă planuri pentru a nimici amenințările meteoriților cu navele fără pilot prin "interceptări nucleare", înainte ca acestea să poată să aibă un impact cu Pământul. Cu toate acestea, nici o intervenție umană nu va reuși vreodată să oprească meteoritul aprins al trâmbiței 2.

Pe 7 ianuarie 2002, a existat un prim-apel astronomic de la un asteroid de 300 de metri în diametru [984.25 picioare], rătăcind prea aproape de Pământ. Asteroidul, numit YB5, era suficient de mare pentru a face să dispară o națiune de mărimea Franței. Pentru a înțelege gradul de deteriorare, care va rezulta în urma impactului asteroizilor de dimensiuni diferite, oamenii de stiință de la o conferinta din1981, au stabilit posibile exterminări în masă, datorate următoarelor scenarii:

Dacă un astfel de asteroid ar lovi Golful Mexic, valurile ar provoca inundații în Kansas City! Astfel de valuri ar face ravagii devastatoare asupra transportului maritim internațional și multor orașe de coastă. (Sursa: Gerrit L. Verschuur, "sfârșitul civilizației?" Astronomie 19, nr 9 (septembrie-1991): 50-54.)

Care este scopul acestor trâmbițe?

Tatăl nostru ceresc iubitor, Yahuwah, a stabilit ca trâmbițele să servească drept o ultimă încercare de a obține atenția fiecărei persoane de pe pământ, înainte ca să închidă timpul de probă pentru totdeauna. Înainte ca Mântuitorul nostru, Yahushua, să vină din nou, "Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea." (Matei 24:14) Din păcate, cei mai mulți oameni de azi sunt prea ocupat ca să-și ia timp să asculte ultima chemare de îndurare a lui Yahuwah.

Există calamități care se întâmplă în jurul nostru și care servesc ca semne inconfundabile ale încheierii iminente a timpului de probă, dar cei mai mulți oameni le resping ca fiind ciudațenii ale naturii. Mințile oamenilor, fiind cufundate în tradiții omenești și spiritul lumesc, îi împiedică, astăzi, să audă și să accepte Evanghelia. Dar, foarte curând, Yahuwah va întrerupe dramatic viața oamenilor de pe pământ și le va schimba modul lor de gândire prin intermediul trâmbițelor.

Confruntată cu realitatea morții în care o pune această Trâmbiță, fiecare persoană care trăiește va trebui să ia o decizie dacă să se supună lui Yahuwah vs Satana. Numai după ce ultima persoană a luat decizia finală, va fi închis pentru totdeauna timpul de probă, iar destinul fiecărei persoane vii va fi sigilat. Atunci va veni în scurt timp, Mântuitorul a doua oară pentru a-i învia pe morții drepți, iar aceștia împreună cu vii drepți, vor fi luați la cer.

Urmăriți video: Ziua Trâmbiţei 2 Loveşte Pamântul
 


Trâmbița 3

"Și al treilea înger a sunat, și a căzut o stea mare din cer, arzând ca o făclie, și a căzut peste a treia parte a râurilor și peste izvoarele apelor; Și numele stelei este numit Pelin: și a treia parte din ape au devenit pelin; și mulți oameni au murit din pricina apelor, pentru că au fost făcute amare "(Apocalipsa 8: 10-11).

Atunci când Trompeta 3 sună, va fi o altă cădere de meteorit gigant din cer ca o torță aprinsă. Acesta va cădea pe 1/3 din râuri și peste izvoarele apelor, făcând ca 1/3 din apa dulce de pe pământ să devină amară. Mulți oameni vor muri bând această apă extrem de amar și otrăvitoare.

Această "mare stea", sau meteorit aprins, este denumită "Pelin". Acest nume reprezintă o plantă otrăvitoare lemnoasă, cu un miros aromatic puternic și un gust extrem de amar. În Biblie, această plantă simbolizează o mare nenorocire și durere.

Plaga trâmbiței 3 a fost prezisă de către Ieremia în următorul avertisment solemn:

Și Yahuwah a zis: Pentru că au părăsit legea Mea pe care le-o pusesem înainte, și nu au ascultat glasul Meu, și nu l-au urmat; ci au umblat după aplecările inimii lor, și după Baali, după cum i-au învățat părinții lor: De aceea, așa vorbește Yahuwah oștirilor, Elohim-ul lui Israel; Iată, voi hrăni, [chiar] poporul acesta cu pelin, și-i voi da să bea ape otrăvite "(Ieremia 9: 13-15).

Astfel, vedem că, în timpul trâmbițelor 2 & 3, atât apele proaspete, cât și cele sărate sunt foarte contaminate. Prin aceste două plăgi, 1/3 din toată apa din lume devine inutilizabilă, după cum apa de mare se transformă în sânge în Trâmbița 2 și apa dulce este făcută amară în Trâmbița 3. Mai mult decât atât, aceste două trâmbițe vor produce probabil o poluare atmosferică semnificativă. Noi știm că meteoriții sunt extrem de toxici. Au fost raportate cazuri de gaze toxice și radiații emise de meteoriții relativ mici, care au lovit pământul în trecut.

La data de 18 septembrie 2007, În Peru, au publicat un articol cu următorul titlu: "Ofițeri de Poliție internați in Spital Dupa Recoltarea Probelor Meteorite în Peru". Potrivit Agenției de Știri a Guvernului din Peru, cel puțin șapte ofițeri de poliție au fost afectați după ce au colectat probe de la fața locului, după căderea a ce părea a fi un meteorit. (http://archive.peruthisweek.com/news-4724-environmentnature-police-officers-hospitalized-after-collecting-meteorite-samples-peru)

mountain streamNu există nici o îndoială că prăbușirea marelui meteoritul din Trâmbița 3 va duce la distrugerea surselor de apă dulce: râuri, pîrâuri, și lacuri. Astăzi, chiar înainte ca efectele catastrofale ale Trâmbiței 3, există deja o criză de apă dulce în întreaga lume. Iată câteva fapte:

Râurile și lacurile peste tot în lume, sunt acum contaminate de la:

Atunci când Trompeta 3 lovește Pământul, succesiv după trâmbițele 1 & 2, criza actuală de apă dulce la nivel mondial se va agrava foarte mult, iar Biblia confirmă faptul că mulți vor muri ca urmare a acestui flagel.

Noi credem că trâmbițele vor începe în curând să cadă, din moment ce domnia lui Benedict al XVI-lea, al 7-lea rege, a ajuns la capăt. Demisia șocantă a Papei Benedict al XVI-lea este împlinirea perfectă a ceea ce Yahushua a prezis prin Ioan, cu privire la domnia celui de-al 7-lea rege. A fost să fie pentru un "timp scurt" (Apocalipsa 17:10).

Pope Benedict XVI (7th King) & Pope Francis I (8th King)

Cuvântul Domnului nu dă greș niciodată; Papa Benedict al XVI-lea a domnit doar timp de aproximativ 8 ani. Noi acum trăim sub domnia celui de-al 8-lea "rege" (Francisc I), ultimul papă după Apocalipsa 17.

Cuvântul lui Yahuwah nu dă greș niciodată; Papa Benedict al XVI-lea a domnit doar timp de aproximativ 8 ani. Noi acum trăim sub domnia celui de-al 8-lea "rege" (Francisc I), ultimul papă după Apocalipsa 17. În conformitate cu Apocalipsa 17: 8, cel de al 8-lea rege, se va ridica din "fântâna adâncului." Aceasta înseamnă că Satana îl va controla pe Francisc I la un nivel cum nu s-a mai văzut la cei 7 regii anteriori; căci el este ultimul papă.

În Biblie, un sunet de trâmbiță reprezintă un avertisment. În cartea Apocalipsei, trâmbițele reprezintă un avertisment cumplit de la Yahuwah, și anume că timpul de probă pentru toți oamenii este pe cale să se închidă. Prin intermediul trâmbițelor, Yahuwah va încerca să capteze atenția omenirii și să întoarcă gândurile noastre spre apropierea sfârșitului și importanța acceptării chemării Sale finale de milă.

Astăzi ... vei accepta iubitoarea chemare a îndurării Sale? Tot ce trebuie să faci este să recunoști starea ta păcătoasă prezentă, și să realizezi marea ta nevoie după Yahushua. Acceptă-L ca Stăpân al vieții tale și Mântuitor al lumii! Alegerea este a voastră. Yahuwah încă extinde oferta Sa de dragoste și milă pentru voi chiar acum!

"Dați de știre în Iuda și vestiți la Ierusalim, și spuneți: Sunați din trâmbiță în țară; "Strigați în gura mare," și zice-ți: "Strângeți-vă și haidem în cetățile întărite." Înălțați un steag spre Sion. Fugiți! Nu vă opriți! . Căci de la miază-noapte voi aduce nenorocirea, și un mare prăpăd."(Ieremia 4: 5-6)

"El a auzit sunetul trâmbiței, dar nu s-a ferit; sângele lui să cadă asupra lui. Dar cel care se ferește, își va salva viața "(Ezechiel 33: 5).

Urmăriți videoclipul: Ziua Trâmbiţei 3 Loveşte Pământul
 


Trâmbița 4

Chiar și după ce locuitorii Pământului au asistat la repercusiunile devastatoare ale Trâmbițelor 1-3, vor fi în continuare mulți care refuză să recunoască faptul că aceste calamități au fost un avertisment divin. Este interesant de remarcat faptul că în timp ce majoritatea oamenilor religioși cred azi într-un Elohim personal și recunosc faptul că El are controlul deplin asupra a tot ce se întâmplă în lume, doar puțini subscriu la credința că Yahuwah folosește natura pentru a impune judecăți și pentru a trimite mesaje de avertizare tuturor.

 

Aftermath of tsunami in Japan (March, 2011)

Urmările tsunami-ului din Japonia (martie 2011)
Sursa: http://www.politico.com/news/stories/0311/51409.html

De fiecare dată când se face o conexiune între un eveniment cataclismic și o judecată divină sau avertisment, mulți oameni consideră că este ofensator. Guvernatorul din Tokyo, Shintaro Ishihara, a trebuit să-și ceară scuze pentru că a numit cutremurul de magnitudine 9, "pedeapsă divină" pentru egoismul japonez. În urma recentului cutremur și tsunami din Japonia, Institutul de Cercetare Publică a Religiei a efectuat un studiu; s-a constatat că puțini au crezut că Yahuwah pedepsește neamurile pentru păcatele lor, sau că cutremurele, uraganele, inundațiile și alte dezastre naturale, sunt destinate să servească drept semne și mesaje de avertizare de la iubitorul nostru Tată ceresc. Cei mai mulți oameni de astăzi, obișnuiesc să vadă dezastrele, ca evenimente naturale, mai degrabă, decat ca avertismente supranaturale. Astfel, ei privesc gravitatea dezastrelor recente ca o dovadă a schimbărilor climatice la nivel mondial, și nu ca o dovadă biblică care a profețit evenimentele "timpului final". 

Noi credem că atunci când Trâmbița 4 lovește Pământul, ideia că cele mai multe dezastre sunt naturale, mai degrabă decât supranaturale, se va schimba pentru totdeauna.Omenirea va vedea aceste cataclisme aşa cum sunt în adevăr: intervenţii divine cu scop de avertizare şi judecare din partea Tatălui Ceresc. Toţi vor înţelege clar că Trâmbiţa 4, si astfel Trâmbiţele 1-3 de mai înainte au fost chiar avertizări solemne şi judecăţii de mare importanţă.

Să citim ce se va întâmpla atunci când Trâmbița 4 lovește Pământul:

"Apoi, al patrulea înger a sunat, și o treime din soare a fost lovită, o treime din lună, și o treime din stele, astfel încât o treime dintre ele s-au întunecat. Ziua să-și piardă o treime din lumina ei, și la fel și noaptea." (Apocalipsa 8:12)

Atunci când Trâmbița 4 sună, Yahuwah va trimite judecata Lui chiar asupra cerului și luminătorilor care strălucesc din cer; El va lovi cele trei surse naturale de lumină cu o treime. Acesta va fi un eveniment mai înfricoșător și mai înspăimântător; soarele va fi complet întunecat pentru o 1/3 din zi, iar luna și stelele vor fi întunecate pentru o 1/3 din noapte. La acest moment, nimeni nu va mai putea pretinde că aceste fenomene catastrofale sunt pur și simplu consecințele schimbărilor climatice la nivel mondial. Toți vor fi îngroziți și fără grai.

Următoarele cuvinte profetice vor fi împlinite literal când Trâmbița 4 este turnată:

"De aceea toate mâinile slăbesc, orice inimă omenească se topește, iar ei sunt năpădiți de spaimă, îi apucă chinurile și durerile; se zvârcolesc ca o femeie în chinurile nașterii, se uită unii la alții încremeniți; fețele lor sunt roșii ca focul." (Isaia 13: 7-8)

Există un simbolism profund în trâmbițele 1-4, prin aceea că, în mod constant, este afectată o 1/3, în împactul imediat. Acest lucru sugerează că scopul acestor hotărâri este de a-i avertiza pe oameni, ca să le dea timp să se pocăiască înainte ca mânia lui Yahuwah să se reverse în cele 7 ultime plăgi care vor lovi Pământul după încheierea timpului de probă.

Așa terifiante cum sunt trâmbițe 1-4, nu sunt nimic în comparație cu trâmbițele 5-7. Ultimele 3 Trâmbițele sunt numite "Necazurile", deoarece dezastrul lor este extrem de copleșitor și de nedescris.

business man deep in thoughtTatăl nostru iubitor dorește să ne dea tuturor o ultimă șansă înainte de încheierea timpului de probă. Cei mai mulți oameni sunt lumești în gândirea și planurile lor. Ei sunt destul de fericiți să trăiască și să moară în această lume și au decăzut realitățile veșnice de la rangul de prioritate. Acest lucru se întâmplă în timp ce Yahuwah este pe cale să încheie timpul de probațiune al omenirii; în acest fel, etapa Trâmbițelor este ultima Lui oportunitate de a trezi oamenii din lâncezeală lor spirituală și din amorțeală.

Vrei să-ți predai inima lui Yahuwah astăzi și să-ți mărturisești păcatele? Îl vrei pe El, Stăpânul inimii și minții tale? Tatăl nostru iubitor a făcut tot ceea ce poate fi făcut ca să ne ofere privilegiul vieții veșnice. Cu toate acestea, trebuie să acceptăm oferta Lui și să ne pregătim pentru viața viitoare. Această pregătire a inimii si a minții necesită timp. Cu cât mai repede El poate începe procesul de curățire în inimile și viețile noastre de păcat și lumesc, cu atât mai siguri putem fi, că vom depăși toate obstacolele din drumul nostru spre cer.

"Și aceasta cu atât mai mult cu cât știți în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziți din somn. Acum mântuirea noastră este mai aproape decât atunci când am crezut. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua, să ne dezbrăcăm dar de lucrările întunericului și să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să trăim frumos, ca în timpul zilei, nu în chefuri și beții, nu în curvii și fapte de rușine, nu în certuri și pizmă. Ci îmbrăcați-vă în Yahushua Unsul, și nu purtați de grijă cărniii, pentru că-i treziți poftele." (Romani 13: 11-14)

Vedeți acest video: Ziua Trâmbiţei 4 Loveşte Pământul
 


Trâmbița 5 (Primul Vai)

Invazia Extraterestră Demonică...

"Și am văzut pe cei șapte îngeri, care stăteau înaintea lui Yahuwah; și li s-au dat șapte trâmbițe . . . .Apoi îngerul a luat cădelnița, a umplut-o din focul de pe altar, și l-a aruncat pe pământ. Și acolo erau zgomote, tunete, fulgere și un cutremur. Și cei șapte îngeri, care aveau cele șapte trâmbițe, s-au pregătit să sune ". (Apocalipsa 8: 2, 5, 6)

Îngerul aruncând cădelnița pe pământ, ca răspuns la "rugăciunile sfinților" "care au fost uciși pentru cuvântul lui Yahuwah", care au întrebat: "Până când, Stăpâne, sfânt și adevărat, zăbovești să judeci și să răzbuni sângele nostru asupra celor ce locuiesc pe pământ?"(Apocalipsa 8: 4; 6: 9, 10) Această preliminară aruncare a cadelnitei, indică faptul că acesta este începutul răzbunării lui Yahuwah în numele copiilor Săi. Prin acest act, încep evenimentele finale care conduc până la încheierea timpului de probă atunci când Yahushua, Marele nostru Preot, va arunca jos tămâietoarele mijlocirii pentru timpul final și vocea lui Yahuwah va fi auzită tare spunând: "S-a isprăvit." (Apocalipsa 16:17)

Trâmbițe 1-4 vor fi escaladarea apelului de trezire. Cu toate acestea, Trâmbițele 5-7 vor depăși cu mult gradul de severitate al primelor 4 trâmbițe; acesta este motivul pentru care sunt denumite "Vaiurile."

"Și m-am uitat și am auzit un înger zburând prin mijlocul cerului, și zicea cu glas tare:" Vai, vai, vai de locuitorii pământului din cauza celorlalte voci ale trâmbițelor celor trei îngeri, care au urmează să sune! "(Apocalipsa 8:13)

Noi am fost avertizați că, în aceste ultime zile, Satana va lucra cu (2 Tesaloniceni 2: 9-10) "toată puterea, semne și minuni mincinoase, și cu toate amăgirile nelegiuirii." Având în vedere acest lucru, să trecem în revistă descrierea Trâmbiței 5 - primul Vai:

"Apoi, al cincilea înger a sunat: Și am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ. I s-a dat cheia gropii fără fund. Și el a deschis groapa fără fund. . ." (Apocalipsa 9: 1-2)

prison house of the fallen angels (the bottomless pit)

Trâmbiță 5 va începe în ordine cronologică, atunci când primele 4 trâmbițe au fost terminate. Ne așteptăm ca acest lucru să aibă loc în timpul domniei timpurii a papei Francisc I, al 8-lea "rege" din Apocalipsa 17. Scripturile definesc "groapa fără fund", ca închisoarea pentru îngeri căzuți:

"Și ei [legiunea de demoni care posedau omul dn Gadara] l-au implorat pe [Yahushua] să nu le poruncească să se ducă în Adânc." (Luca 8:31)

Cuvântul "abis" în Luca 8:31 și cuvântul "groapă fără fund" în Apocalipsa 9: 1 și 17: 8 sunt același cuvânt grecesc, "abussos". Așadar, când lui Satana i-a fost "dată cheia gropii fără fund" el ar fi putut elibera numai îngerii săi căzuți așa cum i-ar fi permis Yahuwah. Amintiți-vă, că atunci când Satana a căzut, 1/3 din toți îngerii din ceruri au căzut cu el, pentru că ei au crezut minciunile lui (Apocalipsa 12: 4).

"Și el a deschis groapa fără fund, și fum s-a ridicat din groapă ca fumul unui cuptor mare. Așa că soarele și aerul s-au întunecat din cauza fumului gropii. Apoi din fum au venit lăcuste pe pământ . . ."(Apocalipsa 9: 2-3)

Acest lucru indică faptul că invazia acestor demoni, va fi atât de mare și densă încât soarele și atmosfera se vor întuneca ... "ca fumul unui cuptor mare." Când citim descrierea acestor "lăcuste", trebuie să ne amintim că, la fel ca îngerii buni, demonii (îngerii căzuți) au capacitatea de a lua orice înfățișare doresc, ca să-și îndeplinească scopurile lor:

"Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină. Prin urmare, nu este un lucru mare, dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii; ....Sfârșitul lor va fi după faptele lor "(2 Corinteni 11: 14-15)

 

"Lăcustele semănau cu niște cai pregătiți de luptă. Pe capetele lor erau un fel de cununi de aur, și fețele lor erau ca fețele oamenilor. Aveau părul ca părul de femeie, și dinții lor erau ca dinții de lei. Și aveau niște platoșe ca platoșele de fier, iar vuietul aripilor lor era ca vuietul unor care trase de mulți cai în luptă "(Apocalipsa 9: 7-9).

Hollywood AlienDemonii care-și fac apariția din groapa fără fund, vor semăna cu:

Descrierea acestor lăcuste este foarte asemănătoare cu imaginea extraterestră cu care publicul neavizat este bombardat zi de zi. Astfel a condiționat Satan, prin Hollywood, masele chiar mai subtil decât prin intermediul mass-media. Noi trebuie să concluzionăm că mama tuturor dezamăgirilor lui Satana va începe cu demonii gropii fără fund care vor lua forma de extratereștrii care au invadat Pământul cu intenția de a face rău omenirii.

De mii de ani, Satana s-a pregătit, pentru această invazie înșelătoare, condiționând locuitorii Pământului să accepte ideea greșită că au existat și alte rase extraterestre căzute și creaturi din univers. Din acest motiv, Satana va reuși într-o mare măsură, să scuture credințele religioase ale celor care au îmbibat această învățătură falsă. Aproape toată lumea va crede că suntem atacați de extratereștrii din spațiul cosmic, mai degrabă decât să fim atacați de îngerii demonici ai lui Satana.

". . . Și li s-a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pământului . . . . Și li s-a dat putere nu să-i omoare, ci să-i chinuiască timp de cinci luni. Și chinul lor era cum e chinul unei scorpii când înțeapă pe un om ". (Apocalipsa 9: 3, 5)

Acești extratereștri demonici vor afecta oamenii prin înțepături cu cozile lor, iar simptomele experimentate vor fi similare cu înțepătura unui venin otrăvitor de scorpion. Simptomele înțepăturii de scorpion pot include: dureri de arsură, o senzație de sufocare, respirație rapidă, amorțeală, dificultăți de vorbire și de articulare, crampe musculare, convulsii, și / sau slăbiciune.

"În acele zile, oamenii vor căuta moartea și nu o vor găsi; ei vor dori să moară, și moartea va fugi de ei. . . . [Lăcustele] aveau cozi ca de scorpii, cu bolduri în cozile lor. Puterea lor avea să rănească pe oameni cinci luni "(Apocalipsa 9: 6, 10).

 

Hollywood Alien

Satan, prin Hollywood a condiționat masele să îmbrățișeze înșelăciunea.

Acest chin va dura timp de 5 luni (150 zile). Mulți vor încerca să pună capăt vieții lor, mai degrabă, decât să sufere acest chin, dar vor fi incapabili să facă acest lucru. Dar, există o protecție pentru cei care și-au făcut din Yahuwah adăpostul lor:

"Li [lăcustelor] s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului, sau orice lucru verde, sau copac, ci numai acei oameni care nu au sigiliul lui Yahuwah pe frunte." (Apocalipsa 9: 4)

Yahuwah îi va opri pe extratereștrii demonici să-i rănească pe toți cei care au sigiliul de protecție. Această protecție este oferită celor care trăiesc în întregime în conformitate cu voia Lui. Extratereștrii demonici, nu vor afecta, de asemenea, recoltele sau plantele.

"Și au avut ca împărat peste ei pe îngerul gropii fără fund, al cărui nume în ebraică este Abadon, dar în greacă el poartă numele Apolion." (Apocalipsa 9:11)

"Fiara pe care ai văzut-o era și nu este, și se va ridica din adânc și se va duce la pierzare. Iar cei ce locuiesc pe pământ se vor mira, cei ale căror nume nu sunt scrise în cartea vieții de la întemeierea lumii, când ei văd fiara care era și nu este, și totuși va veni . . . .Și fiara, care era, și nu este, ea însăși este al optulea, și este din numărul celor șapte, și merge la pierzare ". (Apocalipsa 17: 8, 11)

Apocalipsa 17 ne spune că, atunci când scurta domnie a celui de-al 7-lea rege va lua sfârșit, acesta va fi urmată de domnia celui de-al 8-lea. El va fi ultimul rege / fiara care va domni. Noi vedem cu ochii noștri, demisia brusc anunțată a Papei Benedict al XVI-lea, la sfârșitul domniei celui de-al 7-lea rege. Papa Francis este cel de-al 8-lea "rege"; el este ultimul papă și va merge la pierzare.

Acest al 8-lea rege, va fi pe deplin controlat de Satan, și va fi poziționat ca fiind singurul om capabil să negocieze sfârșitul invaziei demonice a Pământului. În consecință, el va primi mult râvnitul loc a lui Satana, ca "salvator al lumii", dându-i autoritate deplină asupra tuturor liderilor lumii, ca să pună în aplicare o lege universală duminicală, pentru a înălța Sabatul fals bazat pe un calendar fals.

Nu putem supraestima suferința teribilă a Trâmbițelor 1-4 și chinul îngrozitor care va fi experimentat în a 5-a Trâmbița (Primul Vai). Cu toate acestea, "Un vai a trecut. Iată, că mai vin încă două nenorociri după aceste lucruri. "(Apocalipsa 9:12)

mother holding her daughterAstăzi, avem ocazia de a primi făgăduința sigiliului protector al lui Yahuwah, când Îl alegem să domnească în inimile noastre. Adevăraților Săi urmași, Yahuwah le conferă timp și din nou următoarele făgăduințe prețioase:

"Nu te teme de nimic, căci Eu te-am răscumpărat; Eu te-am chemat pe nume; Esti al meu. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; și râurile nu te vor îneca. Dacă vei merge prin foc, nu te vei arde, și flacăra nu te va aprinde. Căci Eu sunt Yahuwah, Elohim-ul tău, Sfântul lui Israel, Mântuitorul tău. . . De aceea, pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc; De aceea, voi da oameni pentru tine, și popoare pentru viața ta. Nu te teme, căci Eu sunt cu tine"(Isaia 43: 1-5).

Vei alege să fii sigilat de către Yahuwah? Vei accepta ultima Lui chemare de îndurare cât timp este posibilă?

"Astăzi, dacă veți auzi glasul Lui, nu vă împietriți inimile ..." (Evrei 3: 7-8)

Urmăriți videoclipul: Ziua Trâmbiţei 5 Loveşte Pământul
 


Trâmbița 6 (al 2-lea Vai)

60 de Minute de Masacrare a unei treimi din Omenire...

Hai să rezumăm Trâmbița 5 înainte de a cerceta adânc în Trâmbița 6:

În Trâmbița 5 (primul vai), lumea este atacată timp de 5 luni de demonii invadatori sub formă de extratereștri. Spre sfârșitul celor 5 luni, lumea va fi fost condiționată să creadă că, terminarea acestei invazii extraterestre îngrozitoare este posibilă numai prin intervenția directă a celui de-al 8-lea "rege",Pope Francis Ipapa Francisc I. Francisc va "negocia" cu extratereștrii într-un efort de a "pune capăt" invaziei lor. Ei "sunt de acord" să plece într-o anumită zi (exact la 5 luni de la invazia lor, la fel cum Biblia a prezis în Apocalipsa 9: 5). Dupa ce extratereștrii pun capăt invaziei lor, toți liderii lumii vor saluta pe Papa Francisc ca salvator al lumii și vor da cu plăcere "puterea și autoritatea lor fiarei." (Apocalipsa 17:13)

Al 8-lea rege, Papa Francis, va înființa imediat și fără nici un fel de rezistență "urâciunea pustiirii" (Daniel 12:11), care este o înălțare forțată, la nivel mondial a legii Duminicii, care, astfel începe perioada de 3 ani și 1/2 prezisă în Apocalipsa 11: 3.

"Și voi da celor doi martori ai mei să prorocească o mie două sute șaizeci de zile [3 ani și 1/2], îmbrăcați în saci." (Apocalipsa 11: 3)

Cei 3 ani și jumătate vor începe atunci când Duminica este înălțată prin lege, la scurt timp după Trâmbița 5, și aceasta va pune capăt timpului de probă uman, la scurt timp după sunetul Trâmbiței 6. Aceasta va fi o perioadă de extremă dificultate pentru oamenii lui Yahuwah, cât și pentru lume.

"Și va fi un timp de necaz, cum n-a mai fost de când a fost o lumea." (Daniel 12: 1)

Credincioșii lui Yahuwah, în acest timp, vor "profetiza" (avertizarea trâmbițelor și venirea plăgilor și vor face apel la pocăință), înbrăcați în "sac." (Pânza de sac reprezintă condițiile extrem de dificile și persecutarea credincioșilor lui Yahuwah în acea vreme). Din moment ce ei au prezis trâmbițele ei vor fi, de asemenea, învinovățiți pentru distrugerea provocată de trâmbițe.

Pedeapsa pentru cei care nu respectă Legea Duminicală va escalada în mod constant, ceea ce face dificil pentru urmașii lui Yahuwah să păstreze adevăratul Sabat al zilei a șaptea al calendarului Său luni-solar. În consecință, mulți vor fi martirizați în apărarea adevăratului Sabat al lui Yahuwah. Nu va fi un interval de mai mulți ani între sfârșitul Trâmbiței 5 și începutul Trâmbița 6 din următoarele motive: Perioada de 3 ani și 1/2, va începe după Trâmbița 5 când regele al 8-lea, papa Francisc, reușește aplicarea universală a păzirii Duminicii, și va pune capăt timpului de probă, chiar înainte de Trâmbița 7.

Trâmbița 6 se va întâmpla într-o oră; Trâmbița 7 va "veni repede", după aceea (Apocalipsa 11:14). Acest lucru înseamnă că va exista un interval de aproximativ 3 ani și jumătate între sfârșitul Trâmbiței 5 și începutul Trâmbiței 6. Când trâmbița 6 lovește, Francisc I va declara aplicarea legii păzirii Duminicii la nivel mondial, deși nu câștigă încă aprobarea cerului, din pricina numărului păzitorilor calendarului luni-solari, care susțin Sabatul Lunar și denunță Duminica Gregoriană.

Acum, să ne adâncim în Trâmbița 6 (al doilea Vai):

"Al șaselea înger a sunat și am auzit un glas din cele patru coarne ale altarului de aur, care este înaintea lui Yahuwah, zicând îngerului al șaselea, care avea trîmbița," Eliberați cei patru îngeri care sunt legați la râul cel mare Eufrat."(Apocalipsa 9: 13-14)

fallen angelCine sunt acești îngeri legați la râul cel mare Eufrat? Ei nu sunt îngerii cerului pentru că îngerii din ceruri nu sunt niciodată "legați". Noi știm din studiul Cuvântului Său că mulți dintre îngerii căzuți sunt legați în invizibilul "Adânc." Așa că putem concluziona din Biblie că râul cel mare Eufrat este închisoarea unde îngerii căzuți sunt sub poruncă, legați în interiorul gropii fără fund.

"Deci, cei patru îngeri, care au fost pregătiți pentru ora și ziua, luna și anul, au fost eliberați pentru a ucide o treime din omenire. Acum numărul armatei călăreților era două sute de milioane; Am auzit numărul lor "(Apocalipsa 9: 15-16).

Timpul profețit trompetei 6 este foarte specific: Într-o anumită oră, într-o anumită zi, într-o lună, într-un an, o treime din populația lumii va fi masacrată de două sute de milioane de demoni conduși de patru îngeri comandanți. Diavolul va folosi această mare armată de două sute de milioane de demoni pentru a crea o baie de sânge universală în lume, timp de o oră.

Într-o oră, numărul morților va fi de peste două miliarde de oameni. Din moment ce sfârșitul celor 3 ani și jumătate semnalează sfârșitul perioadei de probă, este firesc să se concluzioneze că Yahuwah nu va permite masacrul de o treime din toate sufletele vii, decât foarte aproape de încheierea timpul de probă. Acesta este motivul pentru care credem că momentul masacrului de la nivel mondial va avea loc aproape de sfârșitul perioadei celor 3 ani și ½.

"Și astfel, am văzut în vedenie caii: cei care ședeau pe ei aveau platoșe ca focul, iacintul, și pucioasa; iar capetele cailor erau ca niște capete de lei; și din gurile lor ieşea foc, fum și pucioasă. Prin aceste trei plăgi o treime din omenire a fost ucisă-de foc și de fumul și pucioasa, care au ieșit din gura lor. Căci puterea lor stă în gura și în cozile lor; cozile lor sunt ca niște șerpi cu capete; Și cu ele, fac rău "(Apocalipsa 9: 17-19)

Forma trupească a acestei armate demonice va trebui să fie diferită de cea a Trâmbiței 5. Acești demoni vor apărea ca niște călăreți, ei vor avea capete ca niște lei, cozi ca niște șerpi, și foc, fum și pucioasă va ieși din gura lor. Prin acest foc, fum și pucioasă, vor șterge o treime din omenire.

"Dar restul omenirii, care nu au fost uciși de aceste urgii, nu s'au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor și idolilor de aur, argint, aramă, piatră și lemn, care nu pot nici să vadă nici să audă nici să umble. . .Și ei nu s-au pocăit de crimele lor sau vrăjitoriile lor sau curvia lor sau furtișagurile lor "(Apocalipsa 9: 20-21)

Din păcate, celelalte două treimi din populația mondială va continua să se revolte împotriva lui Yahuwah, disprețuind ultima Lui chemare de îndurare. După ce au îndurat cele șase Trâmbițe, ce apel mai puternic de trezire poate iubitorul nostru Tată milostiv, să ne dea înainte de încheierea timpului de probă? Prin revolta noastră nechibzuită, ne-am sigilat destinul nostru și vom fi sortiţi să fim loviţi de Trâmbița 7 (al 3-lea Vai), care va fi aplicată fără milă.

young boy reading Bible"Al doilea vai a trecut; și, iată, al treilea vai vine repede."(Apocalipsa 11:14)

Pentru cei care sunt credincioși în acest timp, promisiunile din Psalmul 46 vor fi împlinite în viața lor:

Elohim este adăpostul și tăria noastră, un ajutor care nu lipsește niciodată în necaz. De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul și s-ar clătina munții în inima mării; Chiar dacă ar urla și spumega valurile mării, și s-ar ridica până acolo încât să se cutremure munții. Selah. Este un râu, ale cărui izvoare înveselesc cetatea lui Elohim, locul sfânt al corturilor Celui Prea Înalt. Elohim este în mijlocul ei; ea nu se clatină; Elohim o ajuta, în revărsatul zorilor. Neamurile se frămîntă, împărățiile se clatină, dar glasul Lui răsună, și pămîntul se topește de groază. Yahuwah este cu noi; Eloah-ul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi. Selah. Veniți, priviți lucrările lui Yahuwah, ce pustiiri a făcut pe pământ. El a pus capăt războaielor până la marginea pământului; El a sfărîmat arcul, și a rupt sulița; El a ars cu foc carele de război. Opriți-vă, și să știți că Eu sunt Elohim: Eu voi fi înălțat printre păgâni, voi fi înălțat pe pământ. Yahuwah este cu noi; Eloah-ul lui Iacov este adăpostul nostru. Selah. (A se vedea Psalmul 46.)

Urmăriți video: Ziua Trâmbiţei 6 Loveşte Pământul
 


 

Trâmbița 7 (al 3-lea Vai)

Ultimele 7 Plăgi...

Pe parcursul primelor șase Trâmbițele, Yahuwah oferă tuturor celor care trăiesc o ultimă ocazie de a accepta mântuirea înainte ca timpul de probă umană să fie veșnic închis. Primele șase Trâmbițe (spre deosebire de ultimele șapte plăgi) sunt amestecate cu milă; știm acest lucru pentru că doar o treime din ținte sunt afectate.

"Dar restul omenirii, care nu au fost uciși de aceste plăgi, nu s-a pocăit . . . "(Apocalipsa 9: 20-21)

young people dancing - city lifeÎntr-un efort de a trezi lumea, ce altceva ar putea Cerul, să dea, sau ce ofertă care nu a fost deja făcută în jertfa veșnică a singurului Fiu născut al lui Yahuwah, Yahushua?

"Chiar și așa, Yahuwah Atotputernic, adevărate și drepte sunt judecățile Tale." (Apocalipsa 16: 7)

Prin rebeliunea persistentă și refuzul de a ține seama de avertizările primite prin cele șase Trâmbițe, omenirea va provoca, de fapt, pe Yahuwah să închidă perioada de probă.

"Cine este nedrept, să fie nedrept și mai departe; și cine este întinat, să se întineze și mai departe; și cel ce este fără prihană să trăiască fără prihana. Și cine este sfânt, să fie sfânt și pe mai departe" (Apocalipsa 22:11)

Nepocăiți vor fi copți ca să guste din ultimele șapte plăgi nediluate - cel de-al 3-lea și ultimul Vai.

"A doua nenorocire a trecut. Iată că a treia nenorocire vine repede. "(Apocalipsa 11:14)

"Și îngerul al șaptelea a sunat; Și în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: Împărățiile acestei lumi au trecut în mâinile Stăpânului nostru și Unsului Lui; și El va împărăți în vecii vecilor."(Apocalipsa 11:15)

Atunci când Trâmbița 7 sună, împărățiile acestei lumi devin împărățiile lui Yahushua, indicând că acea controversă dintre Satana și Yahuwah s-a terminat și Yahushua va veni acum să pretindă proprietatea Lui. Cu toate acestea, prin compararea Trâmbițelor, vom vedea că fiecare Trâmbiță succesivă este mai rea decât cea de dinainte, ceea ce face Trâmbița 7 mai severă în amploare. Din moment ce Trâmbița 7 este cea mai rea în amploare și vine chiar înainte de a Doua Venire; iar cele șapte plăgi finale sunt cele mai rele în amploare și vin chiar înainte de a Doua Venire, am ajuns la concluzia că Trâmbița 7 trebuie să reprezinte Cele Şapte Plăgi Finale.

Ceea ce urmează este ceea ce am aflat despre ultimele șapte plăgi din Biblie:

Universul care privește, va da mărturie despre dreptatea lui Yahuwah la revărsarea ultimelor șapte plăgi.

"Chiar și așa, Yahuwah Suveranul Atotputernic, adevărate și drepte sunt judecățile Tale." (Apocalipsa 16: 7)

Universul necăzut va fi martor că și atunci când ultimele șapte plăgi sunt vărsat peste cei răi, inimile lor sunt mai împietrite decât oricând.

"Și oamenii au fost dogoriți de o mare căldură, și au hulit Numele lui Yahuwah care are putere asupra acestor plăgi; și nu s-au pocăit ca să-I dea slavă."(Apocalipsa 16: 9)

Mulți dintre cei vii neprihăniți (144.000), vor fi în celulele închisorilor sau ascunzându-se în locuri retrase, toți pledând pentru o protecție divină în fața unui decret de moarte universal împotriva lor. Cei răi sunt convinși de fiară și de păstorii falși că refuzul celor neprihăniți de a onora ziua falsă de închinare a Romei a provocat revărsarea Trâmbițelor și plăgile. Aceștia vor fi îndemnați de către Roma și aliații săi că singura modalitate de a recâștiga favoarea cerului este să scăpe de cei 144,000, într-o singură lovitură fatală.

Încercarea care va fi suportată de către cei 144,000, în acest timp de necaz și suferință, a fost descrisă de (Ieremia 30: 5-7)ca "timpul necazului lui Iacov." Nici o descriere nu poate ilustra în mod adecvat amploarea a ceea ce 144000 vor putea să sufere singuri, fără mijlocirea lui Yahushua în sanctuarul ceresc. Aceasta va fi de aceeași natură, dar nu de aceeași amploare pe care Yahushua a experimentat-o pe cruce când fața Tatălui Său a fost ascunsă de El.

Celor drepți le va fi refuzat dreptul de cumpărare și de vânzare, înainte de vărsarea ultimelor 7 plăgi. 

 

outstretched hand refusing money

"Și ca nimeni nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei." (Apocalipsa 13:17)

Refuzul lor de a onora ziua falsă de închinare a Romei, precum și refuzul lor de a dezonora calendarul lui Yahuwah și zilele Sale sfinte, le va aduce vrăjmășia lumii, care va impune un ordin asupra lor, să "nu cumpere și nici vinde". Acesta este prețul pe care cei neprihăniți îl vor plăti pentru că nu acceptă "semnul fiarei." Cu toate acestea, Yahuwah Își va lua revanșa pentru această acțiune întreprinsă împotriva poporului Său, și va aduce toate schimburile comerciale la nivel mondial într-un impas în timpul ultimelor 7 plăgi:

"Și negustorii pământului vor plânge și se vor boci după ea, căci nimeni nu le mai cumpără marfa . . . "(Apocalipsa 18:11)

Pe parcursul celor treizeci de zile de plăgi, păcătoșii se vor trezi treptat la realitatea dură, că cei neprihăniți sunt protejați în mod supranatural. Acest lucru îi va zori brusc pe cei ce au fost păcăliți și înșelați cu adevărat de Roma și de aliații săi, care le-au promis restaurarea prosperității și favoarea divină dacă ar scăpa lumea de cei care refuză să onoreze calendarul fals al Romei și ziua falsă de închinare . Câștigurile lumești și de prosperitate materială pentru care au sacrificat totul ca să se asigure, sunt acum văzute în adevărata lumină și valoarea a lor.

Disperarea și suferința care îl vor devora pe cel rău la acel moment au fost viu descrise:

"Afară bântuie sabia, în casă ciuma și foametea. Cine este la câmp va muri de sabie; iar cine este în cetate, va fi mâncat de foamete și ciumă. "Fugarii lor, când scapă, stau pe munți ca porumbei ai văilor, văitându-se toți, fiecare de nelegiuirea lui. Mâinile tuturor au slăbit, și genunchii tuturor se topesc ca apa. Se încing cu saci, și-i apucă groaza; toate fețele sunt acoperite de rușine și toate capetele sunt rase. "Își vor arunca argintul pe ulițe și aurul lor le va fi un gunoi; argintul și aurul lor nu poate să-i scape în ziua mâniei lui Yahuwah; nu poate nimeni să le sature sufletele, nici să le umple măruntaiele, căci el i-a aruncat în nelegiuiriea lor "(Ezechiel 7: 15-19).

Termenul-limită de 3 zile și 1/2, pe care cei răi îl vor da celor 144000 să se supună și să renunțe la loialitatea față de adevaratul Sabat de ziua a șaptea a lui Yahuwah, va avea loc spre sfârșitul perioadei de 30 zile rânduite pentru vărsarea ultimelor 7 plăgi. Până în a 30-a zi, primele 6 plăgi vor fi revărsate asupra lumii, iar cei răi sunt acum gata să pună în aplicare decretul universal de moarte asupra celor 144,000. Chiar în momentul în care cei răi așteaptă cu nerăbdare să se năpustească asupra celor 144000, glasul lui Yahuwah, ca sunetul multor ape, va coborî ca un tunet peste cel răi, spunând:

"S-a isprăvit." (Apocalipsa 16:17)

destroyed cityVocea lui Yahuwah nu va scutura numai cerurile și pământul, ci va declanșa, de asemenea, cutremurul celor 7 plăgi, așa "un cutremur puternic și mare cum nu a mai avut loc, de când este omul pe pământ" (Apocalipsa 16:18). Acest cutremur va dărâma toate structurile construite de om în toate orașele lumii.

Dupa ultima plagă, a 7-a - acel cutremur puternic care va fi declanșat de vocea lui Yahuwah, cei 144.000 de sfinți vor fi eliberați din mâinile celor răi - o perioadă de 45 de zile, care va începe, se va încheia cu a doua venire a lui Yahushua. Pe parcursul acestei perioade finale a istoriei Pământului, sfinții vor fi glorificați atunci când Yahuwah îi va obliga pe cei răi să. . .

"Să vină și să se închine înaintea picioarelor tale, și să știi că eu te-am iubit." (Apocalipsa 3: 9)

Liderii mondiali (reprezentați de cei 10 regi) care au fost păcăliți să predea "puterea și autoritatea lor" (Apocalipsa 17:13) puterii fiarei, vor îndrepta acum mânia și puterea lor către. . .

"Fiară, vor urâ pe curvă, o vor pustii, și o vor lăsa goală, carnea i-o vor mânca și o vor arde cu foc. Căci Yahuwah le-a pus în inimi să-i aducă la îndeplinire planul Lui, să se-nvoiască pe deplin, și să dea fiarei împărăția lor, până când sunt îndeplinite cuvintele lui Yahuwah "(Apocalipsa 17: 16-17).

Noi credem că, în orice moment, Trâmbița 1 va suna și va fi urmată de următoarele patru Trâmbițe într-o succesiune rapidă - pentru că noi trăim acum sub ultimul papă, al 8-lea "rege" din Apocalipsa 17.

Unicul scop al trâmbițelor este acela de a acorda omenirii un ultim apel de trezire înainte ca Yahuwah să-și retragă complet Duhul Său de pe Pământ și să sigileze destinul fiecărui suflet viu. Lumea este pe punctul de a asista la evenimente cataclismice fără precedent, prin care Yahuwah va acapara atenția tuturor oamenilor.

"Căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui și cine poate sta în picioare?" (Apocalipsa 6:17)

Astăzi, în timp ce Marele nostru Preot face ispășire pentru noi, avem ocazia să ne spălăm hainele și să le albim în sângele Mielului ca să ne putem separa de păcat prin credința în sângele ispășitor al lui Yahushua. Mântuitorul prețios vă invită să vă alăturați Lui, să uniți slăbiciunea voastră cu puterea Lui, ignoranța cu înțelepciunea Lui, nevrednicia cu meritele Sale. Glorioasa va fi eliberarea celor care au așteptat cu răbdare venirea și ale căror nume sunt scrise în cartea vieții Sale.

"Căci El mă va ocroti în coliba Lui în ziua necazului; Mă v-a ascunde sub acoperișul cortului Lui; El va mă va înălța pe o stâncă."(Psalmul 27: 5)

"El nimicește moartea pe vecie, iar Suveranul Yahuwah va șterge lacrimile de pe toate fețele; El va îndepărta de pe tot pămîntul ocara poporului Său. Căci Yahuwahl a vorbit. În ziua aceea, vor zice: "Iată, acesta este Eloah-ul nostru; în care ne încredem că ne va mântui. Acesta este Yahuwah; L-am așteptat. Vom fi bucuroși și recunoscători de mântuirea Lui! "" (Isaia 25: 8-9)

"Iată, Eu vin curând binecuvântat este cel ce păzește cuvintele proorociei cărții acesteia . . . . Ferice de cei ce împlinesc poruncile Lui, ca să aibă drept la pomul vieții, și să intre pe porți în cetate "(Apocalipsa 22: 7, 14).

Yahuwah will set them on the mountain

Urmăriți videoclipul: Ultimele 7 Plăgi ale Celui de al 3 Vai (Trâmbiţa 7)
 


Videoclipuri la subiect: