Print

Iezuiții și Globul Pământesc: Mama Tuturor Conspirațiilor!

Decembrie 31, 2022

Nu mai credem că papa Francisc este al Optulea rege. Totuși, continuăm să credem că cei șapte munți/regi sunt șapte papi, și că de curând decedatul, Papă Benedict XVI a fost al șaptelea rege. Schimbarea înțelegirii noastre se datorează în primul rând cunoștințelor obținute cu privire la evenimentele finale profetizate de profetul Ezechiel. După ce Yahuwah intervine puternic să distrugă armatele Rusiei, Turciei și Iran pe munții lui Israel, timp de șapte ani Israelul va curăța ținutul de tot echipamentul militar al armatelor distruse [Ezechiel 39:9]. Susținem că am adăugat la această perioadă timpul necesar Rusiei să încheie distrugerea Ucrainei și să demilitarizeze NATO. În acest caz, prelungim mai mult perioada de timp atât cât permite vârsta curentă a Papei Francisc.

Mai mult, fraza [Apoc. 17:11] descrind pe ‘Al Optulea ca unul dintre cei șapte’ ne lasă perplex. O posibilă speculație a acestei șarade divine ar fi că papa care vine după Francisc ar putea fi acea personificare demonică a lui Ioan Paul II la care am gândit demult. Dacă acest lucru s-ar întâmpla , atunci al Optulea chiar este dintre cei șapte. Atunci, Papa Francisc este un papă tranzițional căci el nu face parte dintre cei șapte.

Pare să aibă sens faptul că personificarea lui Ioan Paul II este amânată fiindcă scena lumii nu este pregătită pentru confruntarea cu evenimentele finale care au fost profetizate pe diferite fronturi, apogeul fiind întoarcerea lui Yahushua.

Suntem mai doritori ca niciodată să vedem întoarcerea lui Yahushua ca să stăpânească peste natiunile lumii, de la Ierusalim. Dar noi nu putem depăși cronologia lui Yahuwah.

 

Coincidenţe de date, planuri, și scopuri, îi pun pe iezuiți în corelaţie cu o înșelăciune masivă cu privire la adevărata formă a pământului - toate cu scopul de a oferii mai multe-fațete iluzioniste ale sfârşitului timpului.

Conspiraţie: Cuvântul care a dat lovitura în ultimii aproximativ 20 de ani . Dovezile  care sprijină existența conspirațiilor sunt frecvent respinse ca mirosind a fi nimic mai mult decât o teorie nebunească. Dar grăbindu-se să  respingă dovezile circumstanţiale ale răului ca fiind nimic mai mult decât speculaţii ciudate, oamenii trec cu vederea în mod frecvent un aspect important: atunci cand există suficiente dovezi pentru a susține o teorie,aceasta  se distanţează de domeniul coincidenţelor și devine o posibilitate. Apoi, probabilitate. Și, în sfârșit, devine un fapt.

Noi dovezi uimitoare implică ordinul iezuitţilor ca fiind geniul din spatele unei înșelăciuni ce se propagă de secole. Acest articol va urmări acţiunea și influența datorate implicări  iezuiţilor în răspândirea acestei minciuni. Scopul acesteia a fost de a schimba percepția maselor cu privire la pământ, la autoritatea Bibliei,la univers și la poziția Creatorului în cadrul lui. Această schimbare pune bazele covârșitoarei înşelăciuni ce  urmează să vină foarte curând  asupra lumii, în contextul primul vai sau în cadrul trâmbiței a cincea, profetizată în Apocalipsa 9:  invazia demonică, "extraterestră".

Uneori dovezile sunt circumstanțiale. Cu toate acestea, dovezile circumstanțiale pot fi foarte convingătoare și nu ar trebui să fie date la o parte. Potrivit unui judecător federal, pensionat:

Există, în general vorbind, două tipuri de probe, directe și indirecte. Probele directe  constituie mărturia unei persoane despre ceea ce a văzut, a auzit personal sau a făcut. Dovada circumstanțială este o dovadă indirectă, chiar aşa, doveda prin care ai putea descoperi  existenţa unui alt fapt, chiar dacă acesta nu a fost dovedit  în mod direct. Nu există nici o distincție legală  între dovezile directe și cele indirecte, în măsura în care lucrurile pot fi demonstrate; legea vă permite să acordaţi credibilitate în mod egal ...

 

Nu există nici un motiv de a nu fi luate în calcul unele dovezi, pur și simplu pentru că sunt dovezi circumstanțiale. ... De fapt, dovezile circumstanțiale pot  fi la fel de concludente ca mărturia unor persoane, care au asistat faptul, vorbind pe baza propriei lor percepţii. Dovezile circumstanțiale, prin urmare, sunt oferite pentru a dovedi un anumit fapt ce vi se cere pentru a deduce existența unui alt fapt sau unui set de fapte. Înainte de a decide că un fapt a fost dovedit prin dovezi circumstanțiale, trebuie să luaţi în considerare toate probele  în lumina rațiunii, experienței și al bunului simţ.


"Într-o minciună mare, există întotdeauna o anumită forță de credibilitate; întrucât masele largi ... cad mai ușor victime unei minciuni mari decat uneia mici, deoarece ei au spus de multe ori minciuni mici în legătură cu lucruri minore, dar le-ar fi rușine să recurgă la minciuni pe scară largă. Niciodată nu le  va trece prin cap să născocească neadevăruri colosale,şi de aceea ei nu ar crede că alții ar putea avea nerușinarea să denatureze adevărul atât de rușinos.

 

"Chiar dacă faptele care dovedesc acest lucru pot fi aduse în mod clar la mintea lor, ei se vor îndoi în continuare și vor șovăi și vor continua să creadă că pot exista alte explicații. Pentru că minciuna extrem de neruşinată lasă întotdeauna, chiar și după ce a fost demascată, urme în spatele ei; acest fapt este cunoscut în această lume de toți experții mincinoşi și de toţi cei care conspiră împreună în arta de a minții. "

 

(Adolf Hitler, Mein Kampf, Vol. 1, Cap. X.)


Un pământ sferic este dovedit ca pseudo-știință, dar  întreaga lume crede în existenţa lui. Este o minciună uriașă în care s-a crezut întreaga viaţă, fiind perpetuată din generație în generație. Oricine îndrăznește să ridice un semn de întrebare, este batjocorit și ridiculizat. Vladimir Lenin potrivit unor surse afirma: "O minciună  spusă de suficient de multe ori devine adevăr."

Flat Earth (erroneous mental image of things falling off the edge)

Doar ce o persoană  rosteşte cuvintele "pământ plat” că cel ce o ascultă va chicotii. Imaginea mentală (incorectă) care apare imediat în minte este un simplu plan plat de pe care în cazul în care nu este atentă,   o persoană aflată în călătorie, ar putea cădea de pe margine.

Nicăieri acest fenomen nu este văzut mai clar ca în credința că pământul este sferic, şi se învărte prin spațiu, întrucât el se roteşte in jurul soarelui, care el însuşi se află la mii de kilometri pe oră prin spațiu. Dacă o persoană doar rosteşte cuvintele "pământ plat” cel ce o ascultă va chicotii. Imaginea mentală (incorectă) care apare imediat în minte este un simplu plan plat de pe care, în cazul în care e neatentă,  o persoană,aflată în călătorie, ar putea cădea de pe margine .

WLC vă invită să lăsaţi deoparte credința într-un glob rotund. Studiaţi cu atenție dovezile ce au fost adunate ce privesc  un pământ închis care nu se învârte în jurul soarelui.

A început cu un om...

Nicolas Copernic

Copernic este cunoscut pentru că a propus un model nou și diferit al universului. Înainte de Copernic, cei mai bine educați oameni credeau în modelul ptolemeic al universului, care plasa un pământ plat  în centrul universului. Copernic a sugerat că soarele,şi  nu Pământul, ar fi în centrul sistemului solar și că pământul se învârte în jurul acestuia. Acest model "heliocentric" este ceea ce se predă astăzii, în timp ce modelul anterior "geocentric" conform căruia totul gravitează în jurul pământului a fost aruncat la lada de gunoi a istoriei.

Cei mai mulți oameni sunt conștienți de faptul că Nicolas Copernic a promovat ideea pentru care  Galileo Galilei  a fost persecutat de către ierarhia romano-catolică cu mai puțin de 100 de ani după  moartea lui Copernic. Acuzat de erezie, Galileo a fost nevoit să renunțe la convingerile sale şi şi-a petrecut ultimii nouă ani din viață în arest la domiciliu. Cu toate acestea, ceea ce majoritatea oamenilor nu cunoaşte sunt următoarele fapte semnificative:

Nicolaus Copernicus, 1473-1543

Nicolaus Copernicus, 1473-1543

1. Copernic aparținea celui de-al treilea ordinul al Sf. Dominic. Când a vrut să urmeze o carieră în biserică, a studiat, printre altele, astrologia și astronomia.

 

2. În timp ce unele surse susțin că Nicolas Copernic nu a făcut jurămintele de preot, el a fost  cleric şi nu s-a casatorit. În plus, "faptul că, în 1537 regele Sigismund al Poloniei i-a pus numele pe lista celor patru candidați pentru scaunul vacant al episcopului de Ermland, face probabil faptul  ca el să fi intrat în preoție, mai târziu." 2

3. Când a fost solicitat pentru sfaturi despre cum să reformeze calendarul, Copernic la început a refuzat  ca să  răspundă, dar mai târziu i-a scris o serie de scrisori Papei Paul al III-scrisori ce conțin observații precise care " au servit, de fapt, șaptezeci de ani mai târziu, ca fundament pentru elaborarea calendarului Gregorian. "3

4. Pentru o lungă perioadă de timp Copernic a refuzat să-şi publice convingerile cu privire la un univers heliocentric. În cele din urmă, în 1531, el a publicat un scurt rezumat, precizând teoria în șapte axiome. După aceea, conceptul s-a răspândit rapid.   

 

5. Doi ani mai târziu, Albert Widmanstadt a ţinut o conferenţă despre modelul lui Copernic, în faţa Papei Clement al VII-lea, o acțiune pentru care a fost recompensat.

 

6.  În 1536, Cardinalul Schonberg, care a fost Arhiepiscop de Capua, i-a cerut lui Copernic să publice detaliat teoria lui sau, cel puțin, o copie a acesteia lucru realizat pe cheltuiala Cardinalului.

 

7.  Între 1539 și 1541, o scrisoare de 66 de pagini cu un capitol preliminar a fost publicată și distribuit.

 

8. Așa cum a explicat într-o scrisoare adresată Papei Paul al III, Copernic a cedat în cele din urmă îndemnului insistent al Cardinalului Schonberg, Episcopului Giese de Culm, și altor oameni care –l cunoşteau , și a fost de acord să prezinte manuscrisele sale pentru a fi publicate. O copie completă a lucrării finalizate i-a fost înmânată lui Copernic doar cu câteva ore înainte de moartea sa în data de 24 mai 1543.

Este important să rețineți că teoria lui Copernic ce vizează un univers heliocentric era bine cunoscută nivelurilor superioare ale Bisericii Catolice din timpul vieții sale. Deşi Copernic a preferat să-şi publice teoriile după moartea sa, a făcut acest lucru la rugămințile persistente ale funcționarilor de rang înalt ai bisericii, şi în cele din urmă el a fost de acord să fie publicate manuscrisele sale. Mai mult, nu catolici a fost cei care au respins inițial acest punct de vedere, ci Martin Luther, Melanchton Philip împreună cu alţi lideri protestanți. Catolicii înșiși recunosc: "Opoziția împotriva sistemului lui Copernic a fost la început ridicată de teologii protestanți din motive biblice." 4

Întrebare: de ce ar făcut liderii romano-catolici presiuni persistente asupra lui Copernicus pentru a îşi publica teoriile sale cu privire la un univers heliocentric, dacă aceleaşi teorii i-au condus la condamnarea lui Galileo la mai puţin de 100 de ani mai târziu?

Răspunsul este complicat, dar dezvăluie motivația pentru ceea ce a devenit o  conspirație iezuită de mari proporţii: era necesar  a schimba concepția publică de la o înțelegere corectă a formei pământului la o credință falsă, astfel încât oamenii să fie mai predispuşi să accepte înşelăciunea finală a unei invazii "extraterestre".

Dialectica hegeliană

Dialectica hegeliană este  instrumentul folosit de guverne și diferiți agenți de schimbare pentru a influența gândirea publică și a aduce o schimbare dorită. Pur și simplu  o problemă este creată în mod artificial. Această problemă atrage un răspuns pre-determinat. Răspunsul este apoi utilizat pentru a  introduce soluția dorită.

Aproape în toate evenimentele majore din istorie se foloseşte Dialectica Hegeliană: Problema- fabricarea unei crize sau  profitarea de un fapt deja în vigoare, în scopul de a obține Reacția dorită de proteste publice, prin care publicul cere o Soluție care a fost hotărâtă de la început.5

Ierarhia catolică s-a întâlnit cu o oportunitate perfectă de a pune bazele unei înșelăciuni mondiale care să dea roade în generația finală. Înșelăciunea avea nevoie de un pământ sferic mic, care se învărte într-un spațiu nelimitat, un spațiu locuit de străini și alte forme de viață. Acest lucru a creat  îndoială cu privire la Biblie ca fiind Cuvântul inspirat al lui Yahuwah, pentru că Biblia prezintă pământul ca fiind nemișcat. De asemenea prin prezentarea unui univers neînchipuit de mare, Creatorul este exilat departe de creația Lui. Agentul de modificare care a pus în aplicare această transformare a credinței a fost nou  Societatea a lui Isus,nou-creată, cunoscută sub numele de Iezuiți.

Iezuiții și Contra Reforma

Paul III Approves the Jesuits

Paul al III-a  Aprobându-i pe Iezuiți, © Institutul iezuit.

Chiar în momentul în care Copernic se împotrivea apelului de a-și publica teoria cu privire la un sistem solar heliocentric, Biserica Romano-Catolică ducea  război cu noul protestantism. Catolicii recunosc în "Contra Reforma",  "un efort de a stopa valul protestantismului printr-o reformă autentică desfășurată în cadrul Bisericii Catolice." 6 Ordinul iezuit a fost înființat în 1540 sub aprobarea Papei Paul al III- același papa cu care Copernic a corespondat în ceea ce privește reforma calendarului și căruia Copernicus i-a dedicat cartea sa, Rotații ale corpurilor cerești!

Acesta nu poate fi supraestimat: Biserica Catolică l-a împins de la spate pe Copernicus, îndemnând persistent clericul reticent să răspândească teoriile sale heliocentrice care contrazic Scriptura. Nou formații Iezuiții au fost instrumentele perfecte pentru a înfluența o operațiune clandestină de schimbare a percepției publice asupra autorității Scripturii, pământ, și Creator. Diferența dintre Iezuiți și toate celelalte ordine catolice este că iezuiții au invitat în mod deliberat spiritele demonice să posedeze pe  adepții lor. Acest lucru a fost realizat prin intermediul "exercițiile spirituale" ale fondatorului iezuit, Ignatius de Loyola. Aceste exerciții spirituale i-a făcut sclavi virtuali prin controlul minții. În propriile lor cuvinte, ei urmau să fie ca un "mort sau cadavru" pentru ca "fără ezitare să asculte" voința superiorilor lor.

Dacă iezuiții și-au deschis în mod voit mintea față de influențele demonilor, ei au adus în catolicism un spirit  rău și o inteligență demonică fără precedent. De asemenea, aceasta i-a făcut pe iezuiți plini de succes în fiecare acțiune întreprinsă. Pentru că viața umană este atât de fragilă, viețile individuale sunt atât de scurte, nici o persoană, sau chiar un grup de persoane, nu pot planifica și implementa atâta rău cât a fost comis asupra lumii prin acești iezuiții.

Ghidați și inspirați de inteligențe demonice supranaturale, iezuiții au devenit infami prin instigarea lor la fraudă și subterfugiu; capacitatea lor de a se infiltra în guverne și instituții de învățământ, precum și influența pe care o dețineau, stând  în calitate de consilieri ai regilor și lideri în domeniul educației.  Lucrând  prin intermediul unor entități guvernamentale și educaționale, au reușit să ghideze cercetarea științifică pentru a promova propriile lor scopuri și să prezinte cea mai mare minciună din toate timpurile: un pământ sferic.

Urmați indiciile ...

În urma publicării reticente a teoriilor lui Copernic, ordinul iezuit a produs mai mulți astronomii decât probabil orice alt departament demografic specific  din Europa. Faptul că un ordin aparent religios a trebuit să producă atât de mulți oameni de știință este în sine un motiv de surprindere. Faptul că acești mari oamenii de stiință s-au axat aproape în exclusivitate pe un singur domeniu al știintei este un motiv în plus de îndoială. Un studiu al  astronomilor începând din secolul 16 până în secolul 21 relevă cine sunt cu adevărat astronomii de frunte , care sunt şi preoți iezuiți. Chiar calendarul public modern, calendarul gregorian, a fost conceput de către astronomul iezuit, Christopher Clavius.

 Atâta timp cât oamenii au acceptat cosmologia Scripturii a unui pământ  fix, o planetă imobilă aflată sub un înveliș protector, nu a existat nici o bază pe care să se construiască minciuni menite să facă mintea umană a se îndoii de cuvântul lui Yah. Prin scăderea încrederii cetățenilor în fiabilitatea Bibliei, a crescut curios încredere în papa ca autoritatea desemnată de Cer în privința credinței. Iezuiții au fost întotdeauna dușmani ai Bibliei. Având în vedere că Biserica Catolică așează decretele papale și tradiția mai presus de Scripturi, scade în mod clar încrederea în  Scriptură și crește încrederea în pastori, preoți și Papa ca autorități care cunosc mai mult decât poate cunoaște omul de rând.

 

De îndată ce modelul biblic geocentric a fost înlăturat, era necesară o nouă explicație. Un pământ sferic, călătorind milioane de mile în jurul Soarelui, se deplasează prin întinderile nelimitate ale spatiului, a devenit necesară explicarea noului model heliocentric al universului. Acest lucru, la rândul său, a creat un mediu în care scrierile lui Charles Darwin a găsit un public receptiv, care a privit speculațiile sale elementare și mai mult decât ceea ce erau în fapt. Dacă oamenii ar fi invocat Biblia ca autoritate supremă, ei n-ar fi acceptat teoriile lui Darwin. Dar, odată ce știința "a fost  dovedită", Biblia a devenit greșită în legătură cu un lucru atât de fundamental ca forma și mișcarea (sau non-mișcarea) pământului; știința a deviat astfel brusc de la credință religioasă. Orice era posibil! Nimic nu mai era  de pus la îndoială, inclusiv crearea lumii și existența extratereștrilor.

Dezvoltarea Minciunii

Teoria Big Bangului este [astăzi] cea mai crezută explicație asupra modului cum a început universul. În mod simplificat, se vorbește despre apariția universului, începând cu o mică particulă, apoi dezvoltându-se în următorii 13,8 miliarde de ani pentru a  ajunge să formeze cosmosului pe care îl cunoaștem astăzi. "7 Teoria Big Bangului este răspunsul științei ateiste la Geneza 1.

Părintele Andrew Pinsent servește în Facultatea de Teologie a Universității Oxford. El deține grade avansate în teologie la Universitatea Pontificală Gregoriană din Roma, precum și un doctorat în filozofie. De asemenea, deține, un doctorat în fizica particulelor de la Oxford. Acest incredibil de inteligent preot / om de știință a declarat în 2015:

Fiind atât  preot și fizician cercetător al particulelor de la CERN, sunt adesea întrebat asupra disputelor dintre credință și știință. Destul de des tinerii îmi pun următoarea întrebare: "Cum poți să fi preot și să crezi în Big Bang?" La care eu le răspund încântat, "Noi am inventat-o! Sau mai precis, Părintele Georges Lemaître a inventat teoria care este numită astăzi "Big Bang" și toată lumea ar trebui să știe despre el. "8

Monseigneur Georges Lemaître, Jesuit-trained priest, author of the

Monseniorul Georges Lemaître, preot inițiat iezuit, autor al teoriei "Big Bangului" (Foto: Wikimedia prin Katholieke Universiteit Leuven)

Acest lucru este adevărat. Autorul teoriei Big Bang-ului a fost nimeni altul decât preotul instruit iezuit, părintele Georges Lemaître. La 28 octombrie, 2014, Sarah Kerr a raportat din discursul Papei Francisc de la Academia Pontificală de Științe. În remarcile sale, Pontiful ", a spus că teoria Big Bang-ului este compatibilă cu învățătura Bisericii Catolice cu privire la creațiune." 9 Papa Francis a declarat: "Bing Bangul, care astăzi este considerat a fi la originea apariției lumii, nu contrazice intervenția creatoare a lui Dumnezeu; dimpotrivă, ea are nevoie de aceasta. "

Urmăriți de la cauză la efect: fără un pământ sferic ce se învârte în jurul soarelui prin îndepărtate colțuri ale spațiului, nu există Big Bangul. Fără Big Bang, nu avem evoluție. Fără evoluție, ai mai multe șanse de a accepta creațiunea ca un act de planificare inteligentă al unui Creator divin. Biserica Romano-Catolică de fapt, acceptă evoluționismul. În raportul său, Kerr a mai afirmat: " Papa a spus, că este posibil să credem în ambele teorii, insistând că Dumnezeu a fost responsabil pentru Big Bang-ul de la care toate formele de viață au evoluat." 10

Acceptarea evoluționismului și a legii  "supraviețuirii celui mai adaptat" sau „selecţiei naturale” care este inclusă în această teorie, a dat naștere măcelurilor secolului 20, în care milioane de oameni și-au pierdut viața. Numeroși cercetatorii au stabilit legături incontestabile între Vatican, bancherii elvețieni, și partidul nazist.11 Karlheinz Deschner merge atât de departe încât afirmă că a fost  o colaborare totală între Vatican și partidul nazist.12 Indiferent de nivelul de colaborare între Vatican și naziști, (să nu mai vorbim de implicarea dinastiei americane Bush) ceea ce s-a întâmplat după cel de-al doilea război mondial este și mai important.

Operațiunea Paperclip a ajutat ca sute de oameni de știință naziști, inclusiv ofițeri de frunte SS judecați pentru crime de război, să ajungă în Statele Unite ale Americii pentru a fi utilizați în Războiul Rece American a curselor spațiale.13 Unul dintre aceștia, membru al partidului nazist, Wernher von Braun, a fost promovat la onoarea de Mareșal al centrului de zbor spațial al NASA, din această funcție a condus la dezvoltarea  rachetei Saturn V și la "câștigarea cursei spațiale" cu sovieticii.

Sub Operațiunea Paperclip  aproximativ 350 de oameni de știință germani și foști agenți de securitate au primit vize și de locuri de muncă bine plătite. Mulți dintre acești oamenii de știință au un trecut discutabil. Braun însuși a fost un membru activ al partidului nazist, iar colegul său de la NASA, dr Hubertus Strughold, un specialist în domeniul medicinii aeronautice, a efectuat experimente pe deținuți din lagărele de concentrare .14

Oamenii de stiinta naziști de la Fort Bliss, Texas. Wernher von Braun este în picioare rândul din față, al șaptelea de la stânga.

Scopul acestei  acțiuni masive-și totodată ilegale- pare să fi fost înființarea unei autorități la nivel mondial care să coordoneze toate lucrurile legate de spațiu și astronomie. NASA a devenit imaginea publică a spațiului. Ea a acționat  în tot acest timp ca un front oferind unei lumi neavizate o pseudoștiința, legitimată fiind  de sprijinul guvernului SUA. (Pentru mai multe informații cu privire la moștenirea frauduloasă a NASA, a se vedea "“The Occult Roots of NASA & The Ongoing Fraud,” Partea 1Partea 2, și Partea 3).

NASA deține propriul monopol. Acesta controlează difuzarea de informații publice privind astronomia în timp ce ascunde fapte pe care nu dorește ca publicul să le știe. Cu toate că multe țări și universități deţin observatoare, întotdeauna declarațiile, fotografiile, și "descoperirile" NASA fac obiectul primei pagini a ziarelor de știri. Atâta timp cât NASA este responsabilă de fluxul informațiilor astronomice pentru public, se pare că Vaticanul a rămas un jucător central în domeniul adevăratei astronomii, care nu este puse la dispoziția publicului..

De sute de ani, Vaticanul a deținut cele mai multe telescoape și observatoare mai mult decât oricare altă organizație: privată, universitară sau de stat. NASA și Vaticanul folosesc împreună cel mai mare telescop binocular din lume numit LUCIFER. Potrivit site-ului oficial al Vaticanului, Observatorul Vaticanului "este una dintre cele mai vechi instituții astronomice din lume." Și totuși, unde sunt fotografiile? Unde sunt versiunile  de știri ale celor mai recente descoperiri? Ce au făcut astronomii iezuiți în ultimii 500 de ani? Numai ei știu.

John Edgar Hoover - Elks Magazine Quote

Comunicatele  de informații publice NASA, promovează ideea unui univers în deplină expansiune de dimensiune inimaginabile, ce a condus firesc la presupunerea că trebuie să existe viață extraterestră pe alte planete. La urma urmei, dacă aceleași eveniment întâmplător care au produs viața pe pământ, a existat peste tot din cauza Big Bangului, de ce nu ar fi evoluat viață inteligentă și în altă parte? În cooperare cu Hollywood și genul științifico-fantastic, NASA a creat un mediu în care contactul cu formele de viață extraterestre este la fel de dorit pe cât este de temut.

O carte recentă poate deține cheia pentru înțelegerea ultimului pas în  conspirația acestui secol lung de a înșela generația finală.

LUCIFER, Extratereștrii și Venirea lui Hristos

Tom Horn și Chris Putnam, autorii cărții Petrus Romanus: The Final Pope Is Here, au publicat recent o carte uluitoare în care afirmă că Vaticanul căută în mod activ, cu noul lor telescop LUCIFER, viață extra-terestră. Cartea,Exo-Vaticana: Petrus Romanus, Project LUCIFER, and the Vatican's Astonishing Exo-Theological Plan for the Arrival of an Alien Savior, susține că Vaticanul așteaptă un salvator extraterestru. Pentru documentarea  cărţii lor, Horn şi Putman au avut permisiunea să viziteze observatorul pe Muntele Graham, care găzduieşte Telescopul de înaltă tehnologie de la VaticanVATT, în Septembrie 2012.

The Vatican's Large Binocular Telescope on Mt. Graham

Cel mai mare Binoclu Telescop al Vaticanului de pe Muntele Graham

Nu doar că au putut să discute cu astronomii iezuiți de acolo despre  cercetarea spațiului îndepărtat, dar au obţinut, deasemenea, accesul la unul dintre  astronomii de frunte ai Vaticanului , din Roma.

 

Horn a spus că Fratele Guy Consolmagno, care a fost, de asemenea numit astronomul papal, le-a oferit autorilor cărții, pe parcursul a cinci interviuri, niște informații uluitoare.

 

"El spune, fără să se eschiveze că foarte curând națiunile lumii  vor căuta spre extratereștrii  pentru salvarea lor", a raportat Horn.

 

Consolmagno le-a oferit de asemenea, autorilor documente private ale Vaticanului, care dezvăluie o mare parte din gândirea teologilor şi astronomilor de  rang înalt, din cadrul Bisericii.

 

Horn a spus că aceste documente arată că ei cred că în curând vom fi  vizitați de un salvator extraterestru, din altă lume.15

Aceste declarații nu sunt atât de șocante atunci când este înţeleasã atitudinea evolutivã a Vaticanului în domeniul științei și spațiului. La 12 mai 2014, Papa Francis și-a exprimat dorința de a boteza extratereștri care au exprimat dorința de botez. În timp ce comentariul a fost făcut, clar, în glumã, acesta a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale cu un titlu rãsunãtor: "Cool, Papa este atât de cool cã e dispus sã boteze marțieni!" Rezultatul net a fost acela că a eliminat ideea de pe tãrâmul science-fiction și a transferat-o la domeniul de posibilitate. Mintea devine mai obișnuitã cu  conceptul dacă  vorbim despre el ca și cum ar putea fi real.

După ce Vaticanul a găzduit o conferință de cinci  zile, ce viza posibilitatea de a exista viață extraterestră, preotul Romano-Catolic, părintele Jonathan Morris, a apărut pe (US) Fox News pentru a răspunde la câteva întrebări. Declarațiile preotului dezvăluie agenda ascunsă urmăritã de Iezuiți din zilele lui Copernicus. Când a fost întrebat cum s-ar schimba doctrina bisericii, dacă s-ar stabili că de fapt există viață extraterestrã inteligentã, Morris a răspuns:.

Asta ne-ar face cu siguranţã sã ne întoarcem în timp și să spunem, "Poate că înțelegerea noastră asupra adevãrurilor perene [durată pentru un timp indefinit] trebuie să fie actualizatã." Acum, modul în care privim situaţia, este acesta: nu este vorba despre faptul dacă Dumnezeu a fost Creatorul ci mai degrabă modul în care El a creat.  Chestiune nu este dacă  păcatul original, dacă  aceastã poveste cu Adam și Eva, este adevărată  sau nu, ci dacă avem capacitatea noastrã de a întelege modul  în care acest lucru s-a întâmplat. Deci, este vorba despre capacitatea noastrã de înțelegere a adevãrurilor perene. 16

Și deci: a pune la îndoială cosmologia pământului, conduce cãtre a pune la îndoialã Scriptura și pe Autorul Scripturii. Se pregătește calea pentru o înșelăciune copleșitoare profețitã în Apocalipsa 9.

Primul Vai

Anterior, a fost declarat: Ierarhia catolică a fost prezentatã ca o oportunitate perfectă de a pune bazele unei înșelăciuni mondiale care să dea roade în generația finală. Scopul, pentru toatã aceastã complicatã şi multi-stratificatã înşelãciune care se întinde de secole, este de a induce în eroare masele, în scopul de a crea un rezultat predeterminat. Aceasta este Dialectica Hegeliană veche (explicatã mai devreme) ce apare din nou,. În scopul de a introduce lumea într-o Singură Religie Mondială unită, cu Papa domnind suprem peste toți, diavolul va crea o PROBLEMĂ. Această problemă va provoca o REACŢIE în rândul cetățenilor de pe pământ, care vor cere o SOLUŢIE. Soluția este un rezultat predeterminat.

Atotştiutorul, înţeleptul Creator, a dezvăluit punctul culminant al acestei înșelăciunii în Apocalipsa 9:

7 Trumpets of Revelation | Demonic Invasion of 1st Woe (Trumpet 5)

Cele 7 Trambite ale Apocalipsei | Invazia Demonica a Primului Vai (Trambita 5)

Îngerul al cincilea a sunat din trâmbiţă şi am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ: I s-a dat cheia fântânii adâncului.

 

Şi a deschis fântâna adâncului; din fântână s-a ridicat un fum ca fumul unui cuptor mare; şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.

 

Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pământ; şi li s-a dat o putere ca puterea pe care o au scorpiile pământului.

 

Li s-a zis să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii care n-aveau pe frunte sigiliul lui Yah.

 

Li s-a dat putere nu să-i omoare, ci să-i chinuiască cinci luni; şi chinul lor era cum e chinul scorpiei când înţeapă pe un om.

 

În acele zile, oamenii vor căuta moartea şi n-o vor găsi; vor dori să moară şi moartea va fugi de ei...puterea pe care o aveau era ca să vatăme pe oameni cinci luni.

 

Peste ele aveau ca împărat pe îngerul Adâncului, care pe evreieşte se cheamă Abadon, iar pe greceşte, Apolion. (Apocalipsa 9:1-6;10-11)

Cheia pentru dezlegarea acestei profeții se găsește în expresia "fântâna adâncului". Ea vine de la cuvantul grecesc, abussos, și este exact același cuvânt tradus "adânc", în Luca 8:31, atunci când demonii au implorat să fie trimişi în porci mai degrabă decât sã fie trimişi înapoi în adânc. Este la fel ca și cuvântul din engleză, abis. Steaua, căzutã din Cer, este o referire clară la Lucifer/Satan. Când, prin urmare, i se dã "cheia adãncului", acesta dã drumul hoardelor de demoni pe pământ.

Acest eveniment, pe care Apocalipsa îl prezintă ca un "vai" , pare a fi o invazie extraterestră din spațiu. Acești îngeri răi vor avea un aspect foarte distinct, descris în Scriptură. Ca extraterestrii, ei vor lansa un atac oribil asupra lumii care va dura cinci luni, sau 150 de zile.

În acest timp, oamenii lui Yahuwah, cei care au acceptat sigiliul Lui, vor fi protejaţi de aceste entități rele. Acesta nu este sigiliul final acordat în scopul protejării celor drepți din ultimele șapte plăgi. Cu toate acestea, protecția împotriva unui atac demonic va fi acordatã pentru toți cei care iubesc și ascultă de Creator. Toți cei care s-au răzvrătit împotriva Cerului, cu bună știință, vor suferi foarte mult sub demonii nemiloşi.

Trâmbiţele, dintre care  a cincea reprezintă primul vai, nu sunt aceleaşi cu cele șapte plăgi. Trâmbițele vin înainte de încheierea perioadei de încercare. Ele sunt atât o avertizare solemnă cât și o invitație plină de milă. Avertizeazã cã perioada de încercare este aproape de a se termina și invitã fiecare suflet de pe pământ sã accepte darul vieții veșnice oferit de Yahuwah. Cei care au luat în seamã avertizãrile trâmbițelor işi vor arăta dragostea și recunoștința ducãnd o viațã în supunere față de voia Lui. Ei vor alege să trăiască în ascultare de toate cerințele legii Sale divine, inclusiv cea a poruncii a patra.. 

Trâmbițele sunt un dar de iubire pentru cei care, în curând, după încheierea perioadei de încercare, trebuie să stea în fața Creatorului Sfânt, fără Mijlocitor. Această serie de evenimente a fost prezisã în urmă cu aproape 2000 de ani, cu mult înainte de a exista o Biserică Romano-Catolică, cu atât mai puțin un ordin Iezuit. Ea arată ca nimic nu poate fi ascuns de  preștiința Tatălui. În timp ce avertizează cã se apropie încheierea perioadei de încercare, inspiră, de asemenea, credință și încredere în Cel care a prevăzut aceste dezastruoase evenimente cu aproape două milenii înainte de a avea loc. Restul, pe mãsurã ce aceste evenimente se desfășoară, vor avea nevoie de credință puternică în iubirea Tatălui. Când vor vedea sunetul trâmbițelor,derulându-se una după alta, precum a fost profețit, credința și curajul le vor fi întãrite și vor fi conduși să se bazeze cu şi mai multã fermitate pe promisiunile Lui, ale Celui care nu poate să mintă.

Invazia extraterestră este PROBLEMA fabricatã. REACŢIA naturală pentru om, care decurge din fiecare suflet suferind de pe pământ, va fi să stea în gol, să negocieze un tratat de pace cu invadatorii. Ca orice alt moment, pe care Dialectica Hegelianã l-a folosit pentru a manipula evenimentele și forma politicã mondială, problema, reacția și soluția vor fi toate predeterminate, sub controlul direct al lui Satan însuși.

Papa Francis, ca "al optulea împărat" (Apocalipsa 17) și  ultimul Papă, va fi salvatorul lumii  făcând un pas înainte pentru negocierea păcii. Întrucât este iezuit, el a ajuns deja sub controlul direct al demonilor prin exercițiile spirituale ale lui Ignatius de Loyola.

Papa Francis, ca "al optulea împărat" și ultimul Papã, va fi salvatorul, făcând un pas înainte pentru negocierea păcii. Întrucât este iezuit, el a ajuns deja sub controlul direct al demonilor prin exercițiile spirituale ale lui Ignatius de Loyola. El a stabilit, de asemenea, legături de simpatie cu alte religii. Prin urmare, el devine, în mod logic , reprezentantul omenirii, stabilind un tratat de pace cu aceşti invadatori din spațiul cosmic.

Acest tratat va:

1. pune capăt războiului exact la 150 de zile după ce a început;

 

2. Aşează pe papã ca reprezentant al omenirii în fruntea Noii Ordini Mondiale

 

3. Așează pe papã ca salvator al omenirii în fruntea unei noi religii,  Singura Religie Mondială, unită.

Ca "salvator al lumii", papa va fi apoi în poziția perfectă pentru a stabili o zi de închinare pentru toți, Duminică, calculatã de păgânul/papal calendar. Această unificare a lumii sub un singur guvern și o singurã religie va părea, în aceste condiții, să fie logică și toți cei care doresc cea mai ușoară cale vor coopera prin participarea și aplicarea acestei noi teocrații a lumii. Toți șefii de stat îşi vor preda suveranitatea Papei dupã cum Scriptura scrie în mod explicit: "Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi care n-au primit încă împărăţia, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara. Toţi au acelaşi gând şi dau fiarei puterea şi stăpânirea lor." (Apocalipsa 17:12-13)

Aceasta este ceea ce precipită lupta finală între forțele binelui și ale răului. Sub amenințarea continuã a agresiunii extraterestre, popoarele de pe pământ se vor uni pentru a dezlãnţui un război necruțător împotriva tuturor celor care vor rezista adevãrului. Acei puțini conștiincioşi care pun cuvântul lui Yah mai presus de toate poruncile pământești vor fi vãzuţi ca un pericol. Libertățile religioase individuale vor fi sacrificate pe altarul oportunitãţilor și se va argumenta că mai degrabă este mai bine ca să piară câțiva, decât întreaga lume să fie aruncatã în suferință sub o continuã agresiune extraterestrã.

Când a fost ruptã pecetea a cincea, Ioan „a văzut sub altar sufletele celor ce fuseseră înjunghiaţi din pricina Cuvântului lui [Yahuwah] şi din pricina mărturisirii pe care o ţinuseră: ei strigau cu glas tare şi ziceau, Până când, Stăpâne, Tu, care eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti să judeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?" (Apocalipsa 6:9-10)  Răspunsul dat este neobișnuit. Acesta prefigurează persecuția intensă care va veni peste cei drepți după primul vai, când mulți vor fi martirizați pentru credința lor, atunci când vor refuza să se unească cu restul lumii nelegiuite în închinarea într-o zi care aduce un omagiu marelui Înșelător. " Fiecăruia din ei i s-a dat o haină albă şi i s-a spus să se mai odihnească puţină vreme, până se va împlini numărul tovarăşilor lor de slujbă şi al fraţilor lor, care aveau să fie omorâţi ca şi ei."(Apocalipsa 06:11)

Pregãteşte-te! Pregãteşte-te! Pregãteşte-te!

Aceastã înșelăciune n-ar funcționa dacă oamenii ar ști adevărata forma a pământului și al universului. De aici, necesitatea unui program masiv de reeducare.

De 500 de ani, conspirația Iezuitã a învățat despre un pământ sferic, cere se învărte în jurul soarelui – mişcându-se în jurul centrului unei galaxii imense care, de asemenea, se mişcã în vitezã printr-un spațiu nelimitat. În cadrul acestui domeniu imens, se presupune că sunt alte specii de viață inteligentă care locuiesc în alte lumi. Aceste minciuni vor culmina în aşa numita "invazie extraterestră" profețitã în Apocalipsa 9. Înșelăciunea finala va apărea atunci când papa va negocia un tratat de pace, în numele rasei umane, cu demonii. În calitate de reprezentant al lui Satana, el va prelua conducerea lumii și, în persoana papei, Satana îşi va atinge obiectivul său, îndelung dorit, ca domnitor al pământului.

Primul vai, descris fidel de Profet, dezvăluie secvența de deschidere a evenimentelor din jocul final al lui Satana, de a înșela lumea chiar înainte de a Doua Venire a lui Yahushua. Timp de aproape 500 de sute de ani, Iezuitii au lucrat pentru a convinge omenirea că pãmântul este sferic. O astfel de credință a adus cu ea o întreagă serie de erori, toate pentru săvârșirea ultimului joc înşelãtor: o invazie extraterestrã care va permite acestui papã Iezuit să   unească lumea sub un singur guvern și o singurã religie.

Și totuși, primul vai este doar începutul. Este ropotul de deschidere în acest punct culminant al veacurilor. Acesta pune bazele unei fraude mai mari, care va urma foarte curând ....

Bolivian Salt Flats prove Flat Earth 

Bucățile de sare boliviene sunt cele mai mari din lume, acoperind aproximativ 11 mii kilometri pătrați. Dacă pământul ar fi mai mult sferic decât plat, imaginea de mai sus nu ar fi posibilă. Circumferința declarată a pământului la ecuator ar impiedica  vederea unei porțiuni mari din munții vazuți aici, la mijlocul imaginii de-a lungul bucăților de sare. Imagine: http: //www.dailymail.co.uk.

WLC a considerat că era imperativ să publice legătura dintre operațiunile malefice clandestine ale iezuiților, minciuna pământului sferic, și sunetulul iminent al trâmbițelor înaintea ca să ofere toate detaliile privind modul în care echipa a ajuns la această înțelegere. Cu ajutorul lui Yahuwah, WLC va publica în curând materiale care să ilustreze în mod clar modul în care putem ști cu certitudine faptul că zona Pământul nu este un glob. În același timp, încurajăm pe toți să investigheze cu rugăciune aceast subiect pentru ei înșiși. Vă rugăm să rețineți că nu au fost încă eliminat de pe site toate imaginile cu pământul ca fiind un glob. Acestea vor fi eliminate cât de repede le vom putem gestiona. Lăudați-L pe  Yahuwah pentru fiecare rază de lumină ce ne este descoperită în aceste ultime zile.

În Serviciul lui Yahuwah,

Echipa WLC


1 H. Lee Sarokin, “The Reason for the Not Guilty Verdict in the Casey Anthony Case,”http://www.huffingtonpost.com/judge-h-lee-sarokin/casey-anthony-jury_b_898550.html, emphasis supplied.

1 H. Lee Sarokin, “The Reason for the Not Guilty Verdict in the Casey Anthony Case,”http://www.huffingtonpost.com/judge-h-lee-sarokin/casey-anthony-jury_b_898550.html, subliniere adăugată.

2 http://www.newadvent.org/cathen/04352b.htm

3 Ibid.

4 Ibid., emphasis supplied.

4 Ibid., subliniere adăugată.

5 http://www.infowars.com/the-hegelian-dialectic-and-its-use-in-controlling-modern-society/

6 http://www.catholicculture.org/culture/library/dictionary/index.cfm?id=32849

7 http://www.space.com/25126-big-bang-theory.html

8 http://thesestonewalls.com/gordon-macrae/fr-georges-lemaitre-father-big-bang-2/

9 https://www.youtube.com/watch?v=7KVupdK_pBU

10 Ibid., emphasis supplied.

10 Ibid., subliniere adăugată.

11 See Unholy Trinity: The Vatican, The Nazis, & The Swiss Banks and Hitler & The Vatican.

12 Mit Gott und den Faschisten, Hans E. Günther Verlag, http://www.deschner.info.

13 See Operation Paperclip: The Secret Intelligence Program that Brought Nazi Scientists to America.

14 http://www.pbs.org/opb/historydetectives/feature/nazi-technology/

15 http://www.ecumenicalnews.com/article/vatican-astronomers-are-searching-for-alien-life-say-auhors-22068, emphasis supplied.

15 http://www.ecumenicalnews.com/article/vatican-astronomers-are-searching-for-alien-life-say-auhors-22068, subliniere adăugată.

16 See https://www.youtube.com/watch?v=4Uu4zX8S2Kc and

 https://www.youtube.com/watch?v=Xh81JZRdjI4.

16 See https://www.youtube.com/watch?v=4Uu4zX8S2Kc  și

 https://www.youtube.com/watch?v=Xh81JZRdjI4.