Print

Uniunea Globală a lui Satan în plină dezvoltare | SUA devine un monstru

Apocalipsa este darul lui Yahuwah pentru generația finală. Ea este o privire de ansamblu, în simboluri, a evenimentelor finale care urmează să aibă loc la sfârșitul lumii. Unul dintre pasaje, avertizează în legătură cu o putere care va crește în poziția dominantă la nivel mondial, impunând falsa închinare:

O cheie rămasă pe Biblia Deschisă(Cartea Apocalipsă)

Revelația este darul lui Yahuwah pentru generația finală. Este o privire de ansamblu,în simboluri, a evenimentelor finale care or să aibă loc la sfârșitul lumii.

Apoi am văzut o altă fiară ieșind din pământ; și avea două coarne ca ale unui miel, și vorbea ca un balaur.

Și el lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea lui, și pămîntul a făcut ca cei ce locuiesc pe el să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată

. Și el făcea minuni mari, până acolo încât să se coboare foc din cer pe pământ, în fața oamenilor,

Și pe cei ce locuiesc pe pământ, prin acele minuni pe care el a avut puterea să le facă în fața fiarei; spunând celor ce locuiesc pe pământ, că ei ar trebui să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și trăia.

Și el avea putere să dea viatã chipul fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, și facă, ca cei ce nu se vor închina icoanei fiarei să fie omorâți.

Și a făcut ca toți, mici și mari, bogați și săraci, liberi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte:

Și ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, care nu avea semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui său. (Apocalipsa 13: 11-17, KJV)

Prin studierea simbolurilor date, este posibil să se deslușească avertismentul pe care Cerul încearcă să-l dea. În Scriptură, "fiarele" sunt întotdeauna simboluri ale puterilor politice la nivel mondial. Când lui Daniel i-a fost dată o viziune care implică animale, îngerul a explicat: "Aceste patru fiare mari, sunt patru împărați, care se vor ridica pe pământ. Dar sfinții Celui Prea Înalt vor primi împărăția și vor stăpâni împărăția pentru totdeauna, chiar și în vecii vecilor "(Daniel 7: 17-18). Mai precis, fiarele reprezintă puteri care fac, într-o anumită manieră, război cu poporului lui Yahuwah.

Descrierea simbolică a fiarei din Apocalipsa 13, este identificată în profeție ca find Statele Unite ale Americii.

Statuia LibertățiiBestia răsare din "pământ". În Scriptură, "mările" și "apele" reprezintă "popoare, gloate, neamuri și limbi." (Vezi Apocalipsa 17:15). O fiară care răsare din pământ, prin urmare, ar reprezenta o putere care a răsărit dintr-un pământ, în mare parte, nelocuit anterior. Există doar o singură "super-putere" rămasă în lumea de astăzi și, spre deosebire de celelalte națiuni de top de pe scena mondială, a apărut dintr-o zonă foarte slab locuită.

Cele mai multe națiuni pot urmări istoria lor din spate, prin mii de ani. Numai Statele Unite, un relativ nou-venit pe scena politică, a apărut dintr-un "pământ nou" și ca țară, ar fi în existență doar de 200 de ani.

Statele Unite ale Americii a fost mult timp cunoscută ca având două caracteristici distinctive: Protestantismul și Republicanismul (a nu se confunda cu partidul politic cu același nume). Această configurație a făcut Statele Unite să fie aparte de toate celelalte țări. A fost un stat fără un rege și avea o ekklesia fără un papă. Ca atare, acesta a oferit un grad de libertate și libertatea de conștiință nedisponibilă oriunde altundeva pe pământ.

Aceste două repere de identificare unice sunt simbolizate prin "două coarne ca de miel", pe care le posedă fiara. De fapt, aceste două coarne sunt atât de distincte încât oferă singura descriere fizică dată fiarei. În Scriptură, coarnele sunt simboluri ale puterii și reprezentau libertățile garantate sub guvernământul Protestant și Republican prin care Statele Unite și-a exercitat măreața ei putere.

Dar profeția continuă, dezvăluind un pericol amenințător. "Coarnele" sunt înșelătoare, deoarece această fiară începe în curând să "vorbească ca un balaur." Noul Testament are două cuvinte foarte diferite, care sunt traduse într-un singur cuvânt englezesc,"fiară."  Primul, ilustrat prin creaturile adunate în jurul tronului (vezi Apocalipsa 4: 6-11), se referă la o creatură docilă, blândă. Al doilea, care este o împărăție mondială, este o fiară feroce, care își sfâșie prada! Cuvântul folosit pentru "fiara" din Apocalipsa 13 este al doilea. Aceasta nu este o fiară blândă, ca un miel. Aceasta este o fiară feroce, un balaur vorbitor, care sfâșie și sfărâmă totul în calea lui.

Este adevărat că Yahuwah a binecuvântat Statele Unite ale Americii, atâta timp cât cetățeanul de rând a trăit cu principiile adevărului și ale neprihănirii în propria viață, individuală. Statele Unite ale Americii au devenit un refugiu, un pământ promis pentru mulți care au fost supuși persecuției și opresiunii în țara lor natală. Cu toate acestea, Satana, avea, de asemenea, planuri pentru noua națiune. Foarte curând, Statele Unite a început să dezvăluie un caracter în mare contradicție cu coarnele lui blânde, de miel.

Washington DC- Simboluri Satanice pe harta străzilor și clădirilorWashington D.C., în felul său, este unic printre orașele din SUA, după rolul pentru care a fost stabilit prin Constituție, și anume, să servească drept capitala noii națiuni. George Washington, primul președinte al țării după războiul de independență, revolutionar și  francmason de gradul 33, a ales un coleg mason, pe Pierre Charles L'Enfant din Franța, să proiecteze configurația Washingtonului D.C.

Departe de a fi un oraș ușor de navigat datorită modului deliberat în care a fost proiectat, este unul dintre cele mai dificil de stăbătut orașe din lume, deoarece harta a fost concepută să conțină simboluri oculte ascunse chiar prin trasarea străzilor, parcurilor, și în amplasarea clădirilor în cadrul orașului!

Casa Albă, simbol al Guvernului American, stă în vârful unei pentagrame răsturnate, formată din multe străzi diagonale ale orașului. Pătratul și busola, simboluri vechi ale francmasoneriei, se întind de la Casa Albă la cladirea Capitoliului. Recent construit, Pentagonul, sediul puterii militare a Americii,este în formă de pentagon si se află în centrul unei pentagrame.1

Cea mai mare procupare  din secolul al 19-lea a fost  extinderea frontierelor Americii, până când ea a devenit  a treia natiunea cu cea mai mare suprafață terestră din lume. La începutul secolului al XX-lea, a fost pus fundamentul dominației financiare la nivel mondial a Americii, odată cu formarea Rezervei Federale, la 23 decembrie 1913, asigurând servitutea generațiilor de americani, precum și a altor țări ale căror guverne au "cumpărat" datoriile Americii.

Von Braun în Mai 1964 cu machetele rachetei Saturn cu care a lansat SUA în cursa spre lună

Von Braun în mai 1964, cu modele din familia rachetei Saturn care ar putea duce rasa SUA pe Lună.

Al Doilea Război Mondial a fost extrem de avantajos guvernului American. La sfârșitul războiului, Statele Unite și Uniunea Sovietică au "împărțit prada" unei Germanii foarte avansată tehnologic, furându-i nu numai secrete militare în arme avansate, ci și tehnologia avansată în industrie și comerț, de asemenea.

 În cadrul proiectului Paperclip, mulți dintre oamenii de știință din Germania, dintre care majoritatea erau ofițeri SS la nivel înalt, au fost aduși în Statele Unite și au format baza CIA de astăzi și NASA.2  Werhner von Braun, fostul ofițer SS, a servit NASA ca director al Marshall Space Flight Center, câștigând Medalia Națională pentru Știință în 1975. Teroarea cerurilor, bombardierul Stealth America, a avut la bază un proiect german din 1944.

Războiul Rece de după al doilea război mondial a dat Statelor Unite o scuză repetată pentru implicarea în războaie străine internaționale, toate sub masca  "stopării comunismului." Din Coreea, Vietnam, până la primul Război din Golf, secolul XX târziu a fost umplut cu o agresiune americană crescândă. Chiar și diferiții lideri străini nu erau scutiți de asasinare de către agenții  ops black, dacă agendele lor politice intrau în conflict cu cea a Statelor Unite.

Odată cu sfârșitul Războiului Rece, complexul militar American avea nevoie de un nou inamic cu care să lupte în goana sa pentru dominația mondială. Un secret dezvăluit, confirmat de multi americani, este faptul, bine documentat,  că acțiunile oribile comise împotriva cetățenilor americani pe data de 11 septembrie 2001, au fost, de fapt acțiuni ordonate  din interiorul guvernului american, special concepute pentru a crea un inamic la nivel mondial. 3 Nu pot fi uitate imaginile cu musulmani sărbătorind chiar vestea evenimentelor oribile care se produceau în acea dimineață și care dezvăluie ignoranța la nivel mondial asupra faptului că această crimă atroce fuseses proiectată, ca să ofere scuza necesară pentru ca SUA și aliații săi ONU, să intre peste națiunile suverane.

In trecut, actul invaziei unei națiuni suverane era considerat un act de război. Astăzi, în conformitate cu generalizarea vagă a unui "război împotriva terorismului", orice guvern pe care SUA vrea să-l cucerească, este de ajuns să fie acuzat doar că "adăpostește" sau "sponsorizează" teroriști și SUA și aliații ei îl invadează. Viețile multor civili din Afganistan și Irak au fost distruse de puterea fiarei care sfîșie a Statelor Unite. Intoxicațiile prin radiații de la arme cu uraniu sărăcit, folosite în Orientul Mijlociu, sunt o crimă împotriva umanității. 4 Acesta afectează nu numai civili în direcția vântului, atacurilor militare americane, dar și viețile soldaților americani și ale familiilor lor, care au fost spalați pe creier să creadă că luptă pentru țara lor.5

Dronele militare SUA reprezintă doar una dintre multele căi prin care această putere fiară impune domnia  terorii peste tot în lume. Anumite drone zboară deasupra teritoriului inamic, Dronă militară americană asemănătoare unei insectereducând pierderea de vieți omenești în rândul militarilor americani, în timp ce îi vizează pe dușmanii americanilor. Cetățenii americani nu sunt scutiți de acest spionaj intruziv. Utilizarea de drone în Statele Unite, odată ce a fost respinsă ca și "teorie a conspirației", este, în prezent un lucru admis.6

Intimitatea este un lucru ce ține de trecut  pentru toți cei care trăiesc în raza de acțiune a guvernului american. Dar, dronele sunt doar un singur mod al guvernului Statelor Unite, de a exercita controlul despotic asupra cetățenilor săi și asupra altora. Camerele instalate pe străzile din oraș păstrează mereu un ochi vigilent asupra cetățenilor, în timp ce, calculatoare puternice Super-Cray monitorizează toate apelurile internaționale și multe telefoane naționale și e-mail-uri.

America, odată "dulcele pământ al libertății," este acum o putere fiară care sfâșie, împotriva americanilor si non-americanilor deopotrivă. O proliferare a mii de legi face din cetățeanul mediu, în necunoștință, un călcător de lege. În timp ce americanii se agață de credința că țara lor încă este cea mai liberă din lume, realitatea este că SUA are cea mai mare populație în închisoare pe cap de locuitor din întreaga lume. "Exerciții gherilă" sunt efectuate de armata SUA în orașele americane, prin instruirea trupelor sale în războiul urban împotriva propriilor cetățeni!7

protest 9/11Guvernul Statelor Unite ia măsuri agresive și fără precedent împotriva propriilor cetățeni, prin întreprinderea de raiduri mici și ferme, prin confiscarea sau distrugerea inventarului și închiderea cooperativelor alimentare.8 În același timp, companiile farmaceutice câștigă tot mai multă putere, atât în SUA cât și în străinătate, prin scoaterea în afara legii a numeroase remedii naturale, eficiente pentru sănătate, în timp ce forțează populația să ia medicamente și ascund de aceasta adevăratele efecte fizice și mentale ale otrăvurile lor. Guvernul Statelor Unite utilizează aceste companii farmaceutice puternice în eforturilor sale nebunești pentru dominație mondială. A fost documentat pe larg faptul că în Africa, virusul SIDA , a fost injectat în populația nativă prin vaccinuri "gratuite" oferite de către lucrătorii medicali occidentali.

Numai în veșnicie, răul ce se face prin, și sub influența, acestei puteri fiară în lumea întreagă, va putea fi observat la adevărata dimensiune. Nu numai cetățenii americani, dar milioane de oameni din întreaga lume cad victime aditivilor și conservanților din produsele alimentare modificate genetic, promovate de guvernul Statelor Unite și diferitele entități aflate sub protecția sa. Chiar si produsele proaspete sunt iradiate, astfel încât produsele alimentare disponibile să fie, practic fără nici un fel de valoare nutritivă. "Ucidere lentă" a maselor este realizată în continuare prin pulverizarea dârelor morții peste țările NATO.

Transformarea Statelor Unite dintr-o țară iubitoare de libertate, în fiara care vorbește ca un balaur a profeției, a ajuns la proporții nemaiîntâlnite în utilizarea decretelor executive. Aceste decrete neconstituționale devin lege prin simpla publicare în Registrul federal fără nici o supraveghere de către Congres. Decretele prezidențiale din ultimii ani, au dat Președintelui puteri zdrobitoare în orice lucru, de la confiscarea bunurilor personale la închisoare pe termen nelimitat fără proces și chiar execuție. Această încălcare gravă a drepturilor umane, poate fi direcționată spre oricine, cetățean American sau nu, președintele SUA poate declara orice persoană un "inamic combatant" și toți combatanții inamici pot fi uciși în mod legal.

Preșdintele Obama, semnând un ordin executiv

Presedintele Obama, semnând un ordin executiv.

Majoritatea americanilor rămân ignoranți la schimbarea guvernului lor în ceea ce privește garantarea libertății. Publicațiile Mass-media sunt controlate, fiind permise doar acele povești pe care guvernul le dorește consacrate. Cei care cunosc adevărul, trăiesc cu frică față de această putere imensă a cărei rază de acțiune ajunge în întreaga lume.

Profeția din Apocalipsa arată că transformarea deplină va fi completă atunci când SUA impune acceptarea "semnului fiarei" și falsa închinare de frica morții. Această putere geo-politică va înșela ...

pe locuitorii pământului prin acele minuni pe care el a avut puterea să le facă în fața fiarei; spunând celor care locuiesc pe pământ, că trebuie să facă o icoană fiarei. . .

Și el avea putere să dea viață chipul fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, și să facă pe cei ce nu se vor închina icoanei fiarei să fie omorâți.

Și el a făcut ca toți, mici și mari, bogați și săraci, liberi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte:

Și ca nimeni să nu poată să cumpere sau vinde, decât cel care avea semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. (Apocalipsa 13: 14-17).

Și fiara "vorbește" atunci când legiferează legi. Aceasta "cauzează", atunci când aplică legile pe care le-a trecut. Acest pasaj arată că sancțiunile economice vor fi exercitate împotriva tuturor celor care nu respectă și nu se închină chipului fiarei. În final va fi aplicată pedeapsa cu moartea. Satana are într-adevăr o legătură la nivel mondial cu statul polițienesc al Americii; singura forță geo-politică din lume, care deține scopuri militare și are puterea politică de a-și impune voința în întreaga lume.

Toți aceia care vor rămâne loiali lui Yahuwah trebuie să rămână fermi în fața acestui copleșitor dușman al răului.

Pentru a avea o imagine, trebuie să existe un original. Și fiara originală care este copiată la sfârșitul timpului este ierarhia Bisericii Catolice, puterea cornului mic. Piramida de formă politico-religioasă a mașinăriei sclaviei a adus moartea taranul din cel mai îndepărtat colț pentru orice păcat presupus împotriva bisericii, în timpul Evului Mediu. Aceasta va fi, în curând, la fel ca puterea religioasă anti-Hristos care este înființată și promovată de Statele Unite ale Americii.

În mila Sa, Yahuwah a oferit o imagine a viitorului foarte apropiat, un viitor care va afecta fiecare persoană care trăiește pe pământ. Acum este momentul să faci chemarea și alegerea ta sigure. Acum este momentul să faci pace cu Creatorul tău și să-l lași să-ți transforme sufletul. Să înveți să ai încredere în Mântuitorul tău, astfel încât, atunci când testul final va fi adus, să rămâi credincios Lui, chiar și cu prețul vieții tale.

Hotărăște acum să stai de partea adevărului, să coste cât ar costa.

“Fii puternic și curajos! Nu te înspăimânta și nu te îngrozi,
căci Yahuwah Eloah-ul tău este cu tine oriunde vei merge.” 
(Iosua 1:9, Numele din Scriptură reînoite)


1 A se vedea http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Illuminati/dc.htm.

2 A se vedea Proiectul Paperclip: Partea întunecată a Lunii.

3 A se vedea http://theintelhub.com/2012/09/11/911-the-ultimate-inside-job-and-false-flag-operation/.

4 A se vedea http://www.globalresearch.ca/death-made-in-america-impacts-of-depleted-uranium-contamination-on-afghanistan-s-children/2412 și http://thewe.cc/weplanet/ Știrile / depleted_uranium_iraq_afghanistan_balkans.html.

5 A se vedea http://www.cuttingedge.org/News/n2063.cfm.

6 A se vedea http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/la-na-domestic-drones-20130216,0,3374671.story.

7 A se vedea http://www.infowars.com/report-realistic-urban-training-is-dhs-and-dod-conducting-desensitizing-exercises/

8 A se vedea http://grist.org/article/food-five-tips-for-surviving-a-raid-on-your-farm-or-food-club/full/.