Print

Yahushua vs. Papa Francis: Pe Cine vei crede?

Papa Francis susține că este reprezentantul infailibil al lui Yahushua. O examinare atentă a afirmațiilor sale, comparativ cu Scriptura, dezvăluie un caracter, un stil de viață și o teologie care este însăși antiteza Mântuitorului.

O conferință TED (n.t.-organizație media online care transmite conferințe gratuit)? Serios? Papii nu oferă conferințeTED!.

papa francisc 

Și totuși exact așa a făcut Papa Francis în aprilie 2017. Discursul, aparent înregistrat în apartamentul său din Vatican, a fost unul bun, deși destul de tipic pentru o figură geo-politico-religioasă. A fost un apel pentru a lucra împreună, la construirea unui viitor care să-i includă pe toți. 

Punctul culminant al discursului a venit la final, când papa a declarat: "Vă rog, permiteți-mi să spun cu voce tare și cu claritate: cu cât sunteți mai puternici, cu atât acțiunile voastre vor crea un impact asupra oamenilor, cu atât sunteți mai responsabili să acționați cu umilinţă. Dacă nu, puterea voastră vă va distruge și  îl veți ruina și pe celălalt. "

Imediat, oamenii care l-au vizionat pe papa, au început să speculeze: a existat un mesaj ascuns în discursul Papei? Majoritatea oamenilor nu sunt "puternici". Mesajul a fost transmis Iluminaților? Către elita lumii? De ce i-a sfătuit să acționeze cu umilință? Mesajul lui Yahushua a fost întotdeauna să fii sfânt, nu doar să acționezi ca un sfânt. Este pură ipocrizie, pur și simplu, să acționezi într-un anumit mod, mai degrabă decât să fii așa.

Chiar dacă pontiful  a transmis, sau nu, un mesaj ascuns în discursul său TED, este, desigur, imposibil de determinat. Cu toate acestea, e întotdeauna înțelept să analizăm cu atenție tot ce spune o persoană atât de influentă, mai ales dacă acea persoană pretinde să-L reprezinte pe Mântuitor.

Impactul Globalismului asupra Creștinismului

Lucrul pe care trebuie să ni-l amintim cu toții este că Papa are o agendă globală *. Într-un sens foarte real, el este un "globalist". Agenda sa, ascunsă de masele lumii, este aceea de a se promova pe sine ca și lider religios mondial. Aceasta deschide calea, atunci când trâmbițele încep să sune și demonii, sub formă de extratereștri, invadează pământul, ca el să fie singura alegere logică pentru a fi reprezentantul omenirii în negocierile cu demonii / extratereștrii.

"Globalismul" promovează și Agenda Sfântului Scaun de promovare a Catolicismului Roman mai presus de toate celelalte religii, deoarece "globalismul" nu permite individualitatea.

"Globalismul" este opusul naționalismului. Naționalismul este convingerea că națiunile individuale, suverane beneficiază de o acțiune independentă, mai degrabă decât de o coroborare cu alte țări. Naționalismul nu mai este politic corect. În schimb, "globalismul" este agenda zilei.

Este adevărat că tehnologia modernă a făcut lumea un loc mult mai mic. Cu toate acestea, "globalismul" nu este răspunsul. "Globalismul" aduce presiuni asupra individului, ca să se conformeze. Cei care, indiferent de motiv, refuză să se conformeze, fie vor fi forțați să facă acest lucru, fie vor fi amenințați cu anihilarea.

Încă din 1991, fostul iezuit Malachi Martin, a scris atunci, o carte de avertizare, cu privire la lupta care se desfășoară pentru controlul asupra lumii. Această lucrare seminală, a fost intitulată "Cheile acestui Sânge: Papa Ioan Paul al II-lea versus Rusia și Occidentul pentru controlul Noii Ordini Mondiale". În acesta, Martin a avertizat profetic că grupurile naționaliste, religioase și toate celelalte grupuri individualiste, sunt destinate să treacă printr-o serie de șocuri și mutații severe, deoarece, în mod voit, se adaptează noului globalism provenit de la grupuri mai puternice. Nu există nici o cale prin care oricare dintre ei să se poată menține împotriva puterii progresive și  vibrației ei  dacă nu va permite - sau  dacă nu va suporta  ca -  provincialismul său să fie extins dincolo de limitele pe care le-a observat în mod traditional . . .  În calitate de grupuri, acestea vor trebui să facă față alternativelor directe. Ori vor deveni globalizate temeinic și realist. . . Sau, ca grupuri, ele vor rămâne în loc, își vor diminua numărul și influența și, în final, își vor pierde identitatea ca părți operative într-o nouă ordine mondială.1

Astăzi, cu 25 de ani mai târziu, este posibil să vedem în realitate ceea ce Martin, putea atunci doar să prorocească. Cunoscând, așadar, țelul pe termen lung al papei pentru dominația mondială, este extrem de important să înțelegem credințele și teologia sa. Acest articol va compara pe Papa Francis (declarațiile sale, stilul de viață și credințele) cu cele ale lui Yahushua.

Yahushua vs. Francis: El a spus / el a spus

Prima și cea mai evidentă contradicție între acțiunile papalității și învățăturile lui Yahushua se află în poziția dominantă a Sfântului Scaun în întreaga lume. Prin contrast, Yahushua a spus lui Pilat: „Împărăția Mea nu este din lumea aceasta: Dacă ar fi Împărăția Mea din lumea aceasta, atunci ar lupta slujitorii mei, ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăția mea nu este de aici“ (Ioan 18:36, KJV)

Această recunoaștere a faptului că împărăția Mântuitorului nu era una pământească este exact opusul efortului papalității de a domina pe pământ. Dar nu este singura diferență. Luați în considerare următoarele citate, atât al papei, cât și al lui Yahushua.

* * *

ABC News a raportat că în timpul călătoriei sale la New York City, în septembrie 2015, Papa Francis a afirmat că moartea lui Yahushua s-a încheiat cu un eșec: "Crucea ne arată un mod diferit de măsurare a succesului. Treaba noastră este să plantăm semințele. Dumnezeu vede roadele muncii noastre. Și dacă uneori eforturile și lucrările noastre par a eșua și a nu produce fructe, trebuie să ne amintim că suntem urmașii lui Isus Hristos și că viața lui, vorbind din punct de vedere omenesc, s-a încheiat cu un eșec, eșecul crucii "2.

Chiar și în context, asemenea cuvinte sunt uimitoare, chiar și pentru catolici! Mai mult, această afirmație contrazice propriile cuvinte ale lui Yahushua înregistrate în Matei: "Iată, mergem la Ierusalim; și Fiul omului va fi vândut în mînile preoților celor mai de seamă și cărturarilor, și ei îl vor condamna la moarte și îl vor da în mâinile Neamurilor, ca să-L batjocorească și să-L bată, și să-L răstignească: și a treia zi va învia ". (Matei 20: 18-19, KJV)

Yahushua știa că lucrarea Lui pământească va culmina la Calvar. În plus, El știa că Tatăl îl va ridica din nou a treia zi. Aceasta nu a fost o declarație de descurajare sau eșec! Mai degrabă a fost una de victorie, pentru că El știa că a împlinit cu credincioșie tot ceea ce Tatăl Lui L-a trimis să facă!

* * *

Papa Francisc a respins raportul Biblic al Creației când i-a spus Academiei Pontificale de Științe:

Teoriile evoluției și Big Bang sunt reale și Dumnezeu nu este un magician cu o baghetă magică. Cînd citim despre Creație în Geneză, riscăm să ne imaginăm că Dumnezeu era un magician, cu o baghetă magică capabilă să facă totul. Dar nu este așa.

Big Bang-ul, pe care astăzi îl considerăm originea lumii, nu contrazice intervenția creatorului divin, ci mai degrabă o cere. Evoluția în natură nu este incompatibilă cu noțiunea de creație, deoarece evoluția necesită crearea ființelor care evoluează.3

papa francisc

Cercetătorul Creației, Ken Ham, din Răspunsurile din Geneza, a observat:

În acest caz, Papa Francisc, ca și alți lideri religioși, pune cuvântul omului deasupra Cuvântului lui Dumnezeu. Și nu numai asta, el merge tot atât de departe încât să spună că numai un magician cu "baghetă magică" ar putea crea în modul în care Dumnezeu a spus că a creat în Geneza! Sincer, aceasta arată o lipsă de înțelegere a faptului pe care-l susține Scriptura, și anume că Dumnezeu este - Creatorul atotputernic capabil să facă ceea ce este imposibil pentru om. Din păcate, această viziune a lui Dumnezeu se răspândește rapid chiar și în biserica protestantă4

* * *

La câteva luni după ce a devenit papă, Francisc a ținut o predică în Piața San Pietro, în care el a negat că miracolul pâinilor și peștilor al lui Yahushua a fost, în realitate, un adevărat miracol. In schimb, el a sugerat, că aceasta a avut loc, pur și simplu pentru că oamenii au împărtășit ceea ce au avut. După cum a fost transcris pe site-ul Vaticanului, el a spus: "Acesta este miracolul: decât o multiplicare, mai degrabă este o împărtășire, inspirată de credință și rugăciune. Toată lumea mănâncă și mai rămâne ceva: este semnul lui Isus, Pâinea lui Dumnezeu pentru omenire."5

Abia după un an, într-o predică ținută în, Piața Răscumpărătorului Hristos din Bolivia, Papa Francis a expus această temă, sugerând că miracolul a fost acela de a schimba inimile oamenilor, ca să împărtășească ceea ce aveau deja în posesia lor.

Referindu-se din nou la site-ul Vaticanului, el a afirmat:

Ceea ce [Isus] face poate fi rezumat în trei cuvinte. El ia o pâine mică și un pește, le binecuvântează și le dă ucenicilor săi să împartă cu mulțimea. Iată cum are loc miracolul. Nu este magie sau vrăjitorie. Cu aceste trei gesturi, Isus poate transforma o mentalitate care-i tranformă pe alții, o mentalitate a comuniunii, o mentalitate a comunității . . . .  Iisus a generat un fel de curent electric printre urmașii săi, deoarece aceștia împărtășesc ceea ce au avut, au făcut-o un dar pentru alții și astfel au mâncat. De necrezut, au existat și resturi: suficient pentru a umple șapte coșuri. O memorie care este luată, o amintire care este binecuvântată și o memorie care este dată, întotdeauna satisface foamea oamenilor.6

* * *

În ianuarie 2015, Papa Francis a dat un interviu în care a spus că catolicii ar trebui să se poarte ca niște "părinți responsabili" și nu "să fie ca iepurii".7 Protestanții au susținut mult timp părinții responsabili și au criticat pe catolici și mormoni pentru refuzul lor tradițional de a folosi contracepția . Majoritatea protestanților ar fi, până acum, de acord cu declarațiile papei. Dar el a mers mai departe. "Vorbind unei femei, de care știa că a fost însărcinată cu al optulea copil, după ce i-a avut pe primii șapte prin cezariană, a spus că a" mustrat-o ", spunând:" Dar vrei să lași șapte orfani? Asta pentru a-L ispiti pe Dumnezeu! "" 8

Ce spune? O femeie catolică căreia i s-a spus mereu că nu ar trebui să folosească controlul artificial al nașterilor, îl tentează pe Yahuwah când are atât de mulți copii? L-a ispitit să facă ce? Să ucidă copii? Să o ucidă la naștere? Acest lucru este bolnav!

Scriptura declară: „Nimeni să nu spună când este ispitit: Sunt ispitit de Yahuwah: Pentru că Yah nu poate fi ispitit cu rău, nici nu ispitește el pe om“ (Iacov 1:13, KJV)

S-ar putea să pară fără echivoc să-l învinuim pe Papa Francis pentru aceste afirmații, dar politicienii - nu fac nici o greșeală: exact cum este el - sunt bine cunoscuți în public vorbind. Ei sunt foarte conștienți de faptul că declarațiile pe care le fac în mod public poartă greutate. Și amintiți-vă, Papa susține că este vicarul lui Hristos!

* * *

O temă recurentă în învățăturile lui Yahushua a fost că Tatăl ceresc îi iubește pe fiecare în parte ca pe propriul Său copil și că fiecare persoană poate merge atât la Tatăl cât și la Fiul. În Ioan 16:27, El a învățat: „Tatăl Însuși vă iubește, pentru că M-ați iubit și ați crezut că am ieșit din Yah“ (NKJV) În conformitate cu Papa Francisc, cu toate acestea, o relație personală cu Yahushua, în afara supravegherii bisericii este "periculoasă și dăunătoare". Pe 25 iunie 2014, Papa a declarat:

Nu există nimic în biserică; Nu există liber-profesioniști . . . . Uneori puteți auzi pe cineva spunând: "Cred în Dumnezeu, în Isus, dar de biserică nu-mi pasă" De câte ori am auzit asta? Acest lucru este greșit.

Sunt cei care cred că pot avea o relație personală, directă și imediată cu Isus Hristos în afara comuniunii și medierea Bisericii. Aceste ispite sunt periculoase și dăunătoare. Ei sunt, în cuvintele marelui papă Paul al VI-lea, "dihotomii absurde". Este adevărat, călătoriile împreună sunt provocatoare și uneori, pot fi obositoare . . . . Dar Domnul a încredințat mesajul nostru pentru toți oamenii, ca martori; Și în frații și surorile noastre, cu darurile și limitele lor, care vin la noi și se fac cunoscuți. Aceasta înseamnă apartenența la biserică.9

* * *

În ianuarie 2015, Papa Francis a denunțat atacul musulman asupra birourilor pariziene ale lui Charlie Hebdo, atac care a ucis 12 persoane. Cu toate acestea, el a mers mai departe. Într-un comentariu care părea că a condamnat violența, el a afirmat că există limite la libertatea de exprimare, afirmând:

"Dacă dr. Gasbarri, un mare prieten, spune o injurie împotriva mamei mele, atunci îl așteaptă o lovitură", a spus Francis, referindu-se la Alberto Gasbarri, un bărbat care organizează călătoriile papale și apoi stă lângă el în avion. "Este normal, este normal. Nu se poate provoca, nu se poate insulta credința altora, nu se poate face haz de credință. "10

O altă schimbare a combinat sugestia la violență cu o recunoaștere categorică a necinstei.

”Când era episcop în Argentina”, declara Francis, Luni, ” câțiva bărbați suspecți au oferit 400.000 de dolari pentru cartierul său sărac - dar numai dacă biserica le-ar fi dat, mai întâi o garanție semnificativă.”

"În acel moment m-am gândit la ceea ce aș face: fie îi insult și îi trimit unde soarele nu strălucește, fie o fac pe nebunul".

Francis a spus că a făcut pe nebunul, spunându-le că biroul său nu avea un cont bancar, iar oamenii ar fi trebuit să se consulte cu experții financiari ai bisericii din cartier. Papa a spus că se întreba mai târziu dacă le-a dat drumul prea ușor, permițându-le să profite de alții.11

Aceasta este tocmai opusul principiilor predate de Yahushua, care a declarat: „Ați auzit că s-a zis: Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte: Dar eu vă spun: Să nu vă împotriviți răului: ci, oricui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.”(Matei 5: 38-39, KJV)

* * *

Una dintre cele mai surprinzătoare declarații ale Papei a fost făcută la 12 mai 2014, într-o homilie asupra acceptării. Reamintind aceptarea de către Petru a credincioșilor ne-evrei și cât de șocant a fost pentru credincioșii acelei generații, Papa Francis a spus că va boteza extratereștrii.

"Dacă, de exemplu, mâine ar veni aici o expediție de Marțieni și unul ar spune: "Vreau să fiu botezat! ", Ce s-ar întâmpla?

Clarificând faptul că vorbea într-adevăr despre extratereștri, Papa a spus: "Marțieni, nu-i așa? Verzi, cu nasuri lungi si urechi mari, ca în desenele pentru copii. "

În timp ce Francis pare să fi dus argumentul la extremitatea sa logică, aceasta nu este prima dată când Vaticanul a ridicat perspectiva de a boteza ființe extra-terestre. Vorbind la Festivalul de Științe Britanice în 2010, unul dintre astronomii de atunci ai Papei Benedict al XVI-lea a spus că ar boteza (sic) un "extraterestru" dacă li s-ar cere".12

pre-papa francisc

Este culmea îngâmfării să-ți asumi schimbarea a ceea ce a spus Atotputernicul Creator, și tocmai asta a făcut Papa Francis. În mod repetat.

Declarațiile perverse ale Papei i-au lăsat chiar și pe catolici confuzi în ceea ce privește convingerile sale și unde stă pe principiu. John-Henry Westin, un romano-catolic și co-fondator și editor al LifeSiteNews.com, a raportat în repetate rânduri diferitele afirmații pe care papa le-a făcut care i-au lăsat pe catolici în confuzie. El spune:

Există o confuzie masivă în Biserică despre locul exact în care Papa stă în această chestiune. Chiar dacă o evaluare aprofundată arată clar că Papa sprijină comuniunea pentru catolicii divorțați și recăsătoriți, există cardinali și episcopi care sugerează că Papa este opusul.

Pentru cei care îl cunoscuseră pe Cardinalul Jorge Bergoglio înainte de alegerea sa la pontificat, nu este nimic nou. Am vorbit cu câțiva preoți din Buenos Aires care au lucrat cu Cardinalul Bergoglio în diferite situații și de la ei am aflat că această confuzie este emblematică lucrării sale. O anecdotă, în mod special, a fost foarte instructivă. Mi s-a spus că oamenii din taberele opuse vor veni de la întâlnirile cu Cardinalul Bergoglio, crezând că a sprijinit poziția lor. "El este cu noi, dar nu o poate spune public", vor zice ei, la fel ca și  la fel vor face cei din tabăra opusă.13

Francisc, Iezuitul

pre-pope francisCu toată această confuzie, cu toate contradicțiile, e necesar să privim la ceea ce cred iezuiții ca să aflăm ce crede papa cu adevărat. Adu-ți aminte, Papa Francis e primul papă iezuit din istorie. Politica iezuiților a fost întotdeauna să lucreze în secret, în spatele scenei. Iezuiții sunt responsabili pentru unele dintre cele mai îndrăznețe acte din istorie. Este dincolo de sfera acestui articol să enumerăm fiecare eroare din teologia lor. Este suficient să spunem că există, în specia,l două puncte care sunt blasfemice, pe care le învață iezuiții (și catolicii, în general). Francis, atât ca iezuit cât și ca papă catolică, crede și sprijină aceste doctrine, de asemenea.

Primul reprezintă pretenția papei de a fi în măsură să absolve pe cineva de păcatele sale. O astfel de doctrină nu este numai blasfemică, ci și ridicolă. Numai Yahushua poate elimina păcatul. Ioan Botezătorul L-a prezentat pe Mântuitor mulțimilor vizionare prin declarația: „Iată Mielul lui Yah care ridică păcatul lumii! “ (Ioan 1:29)

Yahushua Însuși a spus: „Căci Tatăl nu judecă pe nimeni, ci a încredințat toată judecata Fiului. “ (Ioan 5:22, KJV) Prerogativa de a ierta este pe deplin angajată în mâinile Mântuitorului, care „a fost ispitit în toate lucrurile ca și noi, dar fără păcat.“ (Evrei 04:15, KJV)

Scriptura neagă totuși, pretențiile papale de a ierta păcatul. Papa nu poate absolvi pe nimeni, nici pe el însuși, de păcat pentru că (1 Ioan 1: 7) „sângele lui Yahushua Unsul, Fiul Lui, ne curățește de orice păcat. “ Mai mult decât atât, Papii au susținut mult timp a fi infailibili. Din nou, în contradicție directă cu Scriptura, care declară: "Dacă spunem că nu avem păcat, ne înșelăm pe noi înșine și adevărul nu e în noi" (1 Ioan 1: 8)

Referindu-se la parabola lui Yahushua, cu alungarea demonilor, demonstrând nevoia de vigilență în umblarea creștină Yahushua lui, Papa Francis a declarat:

„Evanghelia de astăzi începe cu diavolul aruncat afară și se termină cu venirea diavolului înapoi! Acestea nu sunt minciuni. Acesta este Cuvântul Domnului!“

În timpul celui de-al cincilea Consiliu Lateran din 1512, Christopher Marcellus i-a spus papei Julius al II-lea: "Aveți grijă să nu pierdem mântuirea, viața și respirația pe care ni le-ați dat, căci tu ești păstorul nostru, tu ești medicul, tu ești guvernatorul nostru, Tu ești fermierul, tu ești un alt Dumnezeu pe pământ."14 Vorbind despre această afirmație blasfemiatoare, Alexander Hislop a observat:"Dacă nu ar exista altceva care să-l condamne pe Papă, în afară de acest lucru, că a permis să-i fie atribuite astfel de titluri blasfemiatoare, acest lucru ar însemna, prin el însuși, o pată a vinovăției imposibil de șters.15 Glasul Extravagantelor, al Papei Ioan al XXII-lea, merge atât de departe încât să folosească expresia "Domnul nostru Dumnezeu, Papa" 16, 17

Papa Francis nu a repudiat astfel de titluri, în ciuda faptului că Yahushua a învățat: „Voi să nu vă numiți Rabi: unul este Învățătorul vostru, chiar Unsul; și voi toți sunteți frați. Și nu numiți pe nimeni tatăl pe pământ, căci unul este Tatăl vostru, care este în ceruri." (Matei 23: 8 și 9).

Papa încurajează, de asemenea, credincioșii să se roage la Maria. Catolicii se referă la Maria ca „mijlocitoare“și chiar au mers atât de departe încât să se refere la ea ca și „Co-răscumpărătoare“,- titluri pe care, din nou, papa nu le-a corectat niciodată. Pe 12 mai 2017, Papa Francisc s-a rugat la Capela Aparițiilor, la Sanctuarul Fecioarei de la Fatima, în Portugalia. Rugăciunea sa a început cu cuvintele: "Bucurați-vă de Sfânta Regină, Fericita Fecioară din Fatima, Doamnă a Inimii Imaculate, refugiul nostru și calea noastră spre Dumnezeu!" El a închis prin intonarea: "În Inima ta Imaculată, să fie refugiul păcătoșilor și calea care duce la Dumnezeu "18

Acest lucru contrazice direct cuvintele lui Yahushua, care a spus: „Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. “ (Ioan 14: 6, KJV) Papa Francis a mai spus: „a fi un mijloc creștin aparținând bisericii. “19 Yahushua a declarat: „Veniți la mine, toți cei trudiți și împovărați, și eu vă voi da odihnă. “ (Matei 11:28) El nu a spus: "Veniți la biserică și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre." Și ar fi putut. A existat o biserică stabilită în zilele Lui.

Declarațiile Papei Francis care contrazic cuvintele lui Yahushua merg, mai departe și mai departe.

În timpul unei homilii din Roma din luna mai a anului trecut, Francis a spus că Dumnezeu răscumpără pe toți - nu doar creștinii, ci și pe ații.

"Trebuie să ne îndemnăm unii pe alții să facem bine", a spus Papa. Pentru cei care spun: "Dar eu nu cred, Tată, sunt ateu!", Papa a spus, "Dar faceți binele: ne vom întâlni unul pe altul acolo".20

Yahushua nu ar fi de acord cu papa. În Predica de pe munte, Mântuitorul a declarat: „Intrați pe poarta cea strâmtă, că largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, și mulți sunt cei ce intră pe ea: Dar strâmtă este poarta,și îngustă este calea care duce la viață, și puțini sunt cei care o găsesc "(Matei 7: 13-14, KJV). În lumina afirmației Papei, e important de reținut că următoarele cuvinte ale lui Yahushua au conținut avertismentul:

Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt niște lupi răpitori. După roadele lor îi veți cunoaște. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? Chiar și așa, orice pom bun face roade bune; dar pomul rău face roade rele. Un pom bun nu poate face roade rele, nici pom rău să facă roade bune. Orice pom care nu face roade bune, este tăiat și aruncat în foc. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște. (Matei 7: 15-20, KJV)

Aceasta, așadar, ridică întrebarea: Care sunt roadele vieții Papei Francis?

Roadele Papei Francis

Photo
 opportunities to appear pious contradict Yahushua's teaching to give
service to others in secret. Image:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2300490/Pope-Francis-kisses-washes-feet-young-offenders-Rome-prison.htmlÎn doar câteva săptămâni de la alegerea sa ca papă, pontiful a vizitat o închisoare în care a spălat - și a sărutat - picioarele criminalilor condamnați, dintre care câțiva erau musulmani. Sună foarte mult. . . creștinește! Corect?...

Ciudat, totuși, numărul de indivizi pentru care a efectuat acest serviciu a fost de 12 (exact același număr de discipoli ai lui Yahushua) și tocmai s-a întâmplat să fie fotografii pregătiți, așteptând să facă o înregistrare fotografică a actului papal de umilință.

Biserica Catolică nu practică, de regulă, ritualul spălării picioarelor. Pentru ca papa să facă acest lucru într-o manieră publică, fotografiile care făceau obiectul serviciilor de știri, serveau mai mult ca un afiș ostentativ decât orice dorință reală de a sluji altora.

Împotriva unor astfel de afișari seducătoare, apare faptul că Yahushua a învățat importanța de a sluji altora într-o manieră umilă și privată, spunând:

Luați seama că nu faceți milostenie înaintea oamenilor, ca să fiți văzuți de ei; altfel nu veți avea nici o răsplată de la Tatăl vostru care este în ceruri.

De aceea, atunci când tu faci milostenie, nu suna cu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii în sinagogi și pe străzi, ca să fie slăviți de oameni. Adevărat vă spun că, au luat răsplata.

Ci tu, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta ta:

Milostenia ta să fie făcută în ascuns și Tatăl tău, care vede în ascuns, îți va răsplăti pe față. (Matei 6: 1-4, KJV)

Miercuri, 24 mai 2017, Președintele S.U.A. și Prima Doamnă, Donald și Melania Trump, s-au întâlnit cu Papa Francis.

Ar fi putut fi provocat un incident diplomatic, dar un tertip culinar de-al papei Francisc pare să-i fi reușit bine cu Donald Trump și soția lui Melania.

Într-unul din momentele mai ușoare ale întâlnirii sale cu președintele American, miercuri la Vatican, Francis a făcut o aluzie aparentă la statura fizică impunătoare a lui Trump.

„Cu ce-l hrănești? Potica? “Francis a întrebat-o pe Melania, referindu-se la un tort încărcat cu calorii care provine din Slovenia natală și se pronunță "potteezza".21

vatican cookbookGluma papei despre corpolență a fost pusă deoparte, dieta proprie auto-indulgentă este în contrast puternic cu auto-controlul exercitat de Mântuitor. Cartea de Gatit a Vaticanul, lansată în 2016, „arată că alimentele preferate ale pontifului născut la Buenos Aires include empanadas argentiniene, friptura de mușchi de vită si dulce de leche“22 un sos cremos, foarte bogat, de caramel făcut din lapte redus îndulcit.

De fapt, predilecția Papei pentru alimente bogate, indulcite este destul de bine cunoscută. Într-un interviu acordat postului de televiziune Mexican, Televista, la doi ani după ce a devenit papă, "sfântul părinte" a spus: "nu l-a deranjat" să fie Papă, dar și-a dorit anonimatul. "Singurul lucru pe care mi-ar plăcea să-l fac este să ies într-o zi, fără să fiu recunoscut, și să merg la o pizzerie pentru o pizza", a spus el. 23

La scurt timp după aceea în timpul unei vizite papale la Napoli, proprietarul pizzeriei, Enzo Cacialli, care au auzit lamentările papei, a livrat o pizza specială pentru Papa Francis.

„Pizza, care a avea scris în aluat «IL Papa» și acoperită cu roșii cherry galbene, a fost luată de Pontif, zâmbind din vehicul, în timp ce mulțimea adunată a erupt în urale. Dl Cacialli... a spus unui ziar local că decorația a fost un omagiu adus culorilor Vaticanului și steagului Papal.... [Cacialli] a spus pentru IL Mattino că a fost „plin de bucurie că el a acceptat o pizza direct din mâinile mele."24pope and pizza 

Dragostea Papei pentru mâncarea fină este bine cunoscută printre urmașii săi și este în contrast cu autocontrolul expus de Yahushua.


Această lipsă, bine-cunoscută, de moderație și autocontrol este evidentă în excesul său de greutate și vine în contradicție cu Scriptura:

„Cumpătarea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. [Yahushua] este la îndemână. (Filipeni 4: 5, NKJV).

"Și fiecare om care se străduiește pentru cumpătare este temperat în toate lucrurile" (1 Corinteni 9:25, NKJV)

„Oricine nu are nici o regulă asupra propriului său spirit este ca o cetate dărâmată, fără ziduri.“ (Proverbe 25:28, NKJV)

„Căci bețivul și îmbuibatul va ajunge la sărăcie.“ (Proverbe 23:21, NKJV)

De asemenea, este în contrast puternic cu stilul de viață simplu al modelului omenirii, care a spus: „Mâncarea mea este să fac voia Celui ce M-a trimis, și să împlinesc lucrarea Lui.“ (Ioan 4:34, NKJV)

Și în alte privințe, Papa Francis poate părea umil față de cei din afară. El a făcut alegerea neobișnuită de a purta un inel de pescar de argint placat cu aur, mai degrabă decât din aur solid, când a devenit papă. Cu toate acestea, hainele sale sunt realizate din cea mai bună lână, făcute la comandă de Gammarelli, croitor la papi încă din secolul al XVIII-lea.

pope's ring and cross

benedict and the fisherman's ring

Inelul "umil" și crucea lui Francis în comparație cu Inelul Pescarului purtat de Benedict

OPeste toate, stilul de viață al papei si alegerile vestimentare par mult mai "umile" decât cele ale predecesorilor săi. După cum relatează ziarul Time: "Papa Francisc, ca mulți pontifi înaintea lui, poartă o cruce lungă în jurul gâtului. Crucea lui însă este mult mai modestă decât cea a predecesorilor săi care purtau aur și erau cruci bijuterii. Crucea papei Francis este de argint și se spune că îl descrie pe Isus ținând un miel."25

Cu toate acestea, nu se poate să nu se pună la îndoială sinceritatea comportamentului său aparent umil atunci când îi amintesc cuvintele sale la conferințarecentă de la TED: "Cu cât sunteți mai puternici, cu atât acțiunile voastre vor avea un impact mai puternic asupra oamenilor, cu atât mai responsabili sunteți să acționați cu umilință. “ În schimb, cuvintele Mântuitorului vin în mod forțat în minte:„Vai de voi, cărturari și Farisei fățarnici! Căci voi sunteți ca mormintele văruite, care apar într-adevăr frumoase spre exterior, dar pe dinlăuntru sînt pline de oasele morților și de orice fel de necurățenie“(Matei 23:27, KJV) Yahushua a învățat ca toți să fie perfecți, nu doar să acționeze perfect: „Fiți desăvârșiți, cum și Tatăl vostru care este în ceruri este desăvârșit.“  (Matei 05:48, KJV)

Desăvârșirea în Yahushua este o stare de a fi, nu un verb de acțiune.

Dar a spune un lucru și a crede altul este un lucru obișnuit la iezuiți. Jurământul pe care îl iau pentru a se alătura ordinului le dă permisiunea să mintă atunci când este oportun să facă acest lucru și nu uitați niciodată: Francis este un iezuit. După cum a obsevat un autor: „Opinia mea este că, dacă libertățile acestei țări- Statele Unite -sunt distruse, se va datora subtilității preoților romano-catolic iezuiți, pentru că ei sunt cei mai vicleni și periculoși dușmani, pentru civili și pentru Libertatea religioasă. Ei au instigat majoritatea războaielor din Europa."26

Când Benedict a devenit papă, mulți oameni, -chiar catolici- au fost îngroziți și îngrijorați de faptul că un astfel de extremist, un teolog conservator, un urmaș al papilor medievali, a fost înălțat la un astfel de birou puternic și influent. O femeie catolică, din provincia sa natală Bavaria, a izbucnit în lacrimi, când a auzit că fostul Joseph Ratzinger a fost ales papă, declarând, „am sperat atât că vom avea un papă bun. “

Pericolul cu  Francis cel blând și calm, este chiar mai mare, deoarece este  neidentificabil. Ca lup în hainele de oaie, a fermecat și dezarmat mulțimi de toate credințele. Se cuvine ca astfel fiecare credincios să compare cu atenție cuvintele sale cu cele ale Mântuitorului, deoarece cuvintele rostite întotdeauna dezvăluie ceea ce este în inimă.

Cuvintele lui Yahusua adresate fariseilor din zilele lui trebuie să fie amintite atunci când auzi afirmațiile Papei Francis care contrazic Scriptura: "O generație de vipere, cum puteți voi, fiind răi, să spuneți lucruri bune? Căci din prisosul inimii vorbește gura "(Matei 12:34, KJV)

Întrebați-vă: Ce spun cuvintele Papei Francis despre inima lui, credințele lui. . . Agenda sa ascunsă?

Cine ascultă să înțeleagă . . . .

purple and scarlet - Revelation 17:4


Conținut Asemanator:* Pământul nu este un glob. Cu toate acestea, termenii "globalism" și "globalist" au fost utilizați în sensul prezentului articol.

1 M. Martin, Cheile Acestui Sânge, pp. 291-292.

2 http://abcnews.go.com/US/read-pope-francis-yorks-st-patricks-cathedral/story?id=34023376

3 http://www.natureworldnews.com/articles/34445/20161220/climate-change-big-bang-theory-shocking-things-pope-francis-name.htm. See also: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-declares-evolution-and-big-bang-theory-are-right-and-god-isnt-a-magician-with-a-magic-9822514.html 

4 https://answersingenesis.org/blogs/ken-ham/2014/10/29/is-the-pope-right-that-god-is-not-afraid-of-new-things/?utm_source=khsocialtwitterpope&utm_medium=social&utm_campaign=twitter

5 http://w2.vatican.va/content/francesco/en/angelus/2013/documents/papa-francesco_angelus_20130602.html

6 https://w2.vatican.va/content/francesco/en/homilies/2015/documents/papa-francesco_20150709_bolivia-omelia-santa-cruz.html, italic în original; bold furnizat.

7 https://www.youtube.com/watch?v=1lVdnoJra9c

8 https://www.lifesitenews.com/blogs/confusing-even-the-elect-the-troubling-statements-of-pope-francis

9 Vezi de la 2:25 la 4:16 at https://www.youtube.com/watch?v=uzOknuZ1d5w.

10 http://kdvr.com/2015/01/19/top-10-most-shocking-comments-from-pope-francis/

11 Ibid.

12 http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-says-he-would-baptise-aliens-9360632.html

13 https://www.lifesitenews.com/blogs/pope-francis-is-playing-with-fire.-hell-fire

14 Alexander Hislop, Lumina Profeției Destăinuie Locurile Întunecate ale Papalității, p. 91, accentul pus la dispoziție.

15 Ibid., Accent original.

16 http://amazingdiscoveries.org/R-Pope_Rome_blasphemy_power_Jesus#footnoteiii

17Faceți Clic aici pentru imaginile acestor documente.

http://en.radiovaticana.va/news/2017/05/12/popes_prayer_to_the_blessed_virgin_of_fatima/1311799, accentual pus la dispoziție.

19 Vezi 4:10-4:11 de pe https://www.youtube.com/watch?v=uzOknuZ1d5w.

20 http://kdvr.com/2015/01/19/top-10-most-shocking-comments-from-pope-francis/

21 http://www.news18.com/news/world/what-do-you-feed-him-pope-queries-melania-about-trumps-food-habits-1411437.html

22 https://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2016/feb/19/pope-franciss-favourite-meal-empanadas-steak-and-ice-cream

23 http://www.independent.co.uk/news/people/pope-francis-says-he-doesnt-mind-being-pope-but-wishes-he-could-go-out-for-a-pizza-unrecognised-10106093.html

24 http://www.independent.co.uk/news/people/neapolitan-pizzeria-owner-presents-pope-francis-with-pizza-after-pontiff-says-he-misses-eating-out-10129288.html

http://time.com/4046511/pope-francis-us-visit-the-meaning-behind-the-popes-clothes/

26 Eric Jon Phelps, Assasinii Vaticanului, p. 54, accentual pus la dispoziție.