Print

Cel Mai Bun Remediu! Cărbunele Activat!

“Binecuvintează pe Yahuwah,sufletul meu, și nu uita niciuna din binefacerile Lui: pe Cel ce ne iartă toate nelegiuirile, și ne vindecă toate boalele noastre!” (Psalm 103:2-3)

flacara cărbuneluiEste un semn al timpului sfârșitului și totodată o ironie faptul că în ciuda descoperirilor în domeniul științei medicale, a multor antibiotice, au apărut noi forme de boală. Păstrarea sănătații în viitor va fi extrem de dificilă, mai ales atunci când oamenilor le va fi interzis să cumpere sau să vândă dacă nu au primit pe frunte sau pe mână semnul fiarei.

Trăim un timp extrem de important când putem acumula cunoștințe în domeniul remediilor naturiste Yahuwah a oferit remedii în natură pentru fiecare boală. Unul dintre cele mai bune se găsește pe întreg pământul și este cel mai efectiv tratament. Aceste este cărbunele activat.

Există dovezi care atestă că folosirea cărbunelui în scopuri medicale datează de prin 1500 BCE în Egipt.

Dacă atunci când auziți cuvintele “remedii naturale” vă gândiți imediat la “vraci care vând ulei de șarpe,” ar trebui să știți despre cărbune că, încă,mai este folosit de doctori astăzi, în secolul 21, pentru o mare varietate de afectiuni!

Centrul de Control al Otrăvurilor al Americii recomandă pudra de cărbune activ. Asociația ’ Food and Drug Administration” a Statelor Unite, pune cărbunele activ în categoria 1, cea de remediu “Sigur și Eficient. “

Iar, partea cea mai bună este că îl poți cumpăra sau face singur acasă! 

Multiplele întrebuințări ale cărbunelui

Dintre toate remediile disponibile, cărbunele active are cea mai largă întrebuințare și ar trebui să fie cunoscut de toți cei ce sunt interesați de tratarea afecțiunilor în mod natural. Cărbunele absoarbe toxinele. Se folosește pentru tratarea multor problem de la simpla diaree la afecțiunile urinare (cauzate de bacteria E.coli), păianjenul văduva neagrăla dizenterie și holeră. Deasemenea, cărbunele are efect atât de blând încât poate fi folosit pentru a trata în siguranță diareea la bebeluși. De fapt lucrează atât de bine încât te poate constipa, așa că dacă se ia în alte scopuri trebuie utilizat cu multă apă.!

Cărbunele se mai folosește pentru balonarea stomacului și absorția gazelor. Datorită faptului că absoarbe toxinele , se folosește adesea în cazurile de otrăvire. În fiecare zi spitalele folosesc cărbune active pentru detoxifierea pacienților care au luat supra doze de aspirine, barbiturice,morfinaă sau care sunt dependenți de droguri.

Cărbunele este ideal în tratarea supra dozelor sau a otrăvurilor, deoarece nu se absoarbe în organism. Ci, el rămâne în tractul digestiv, întrând în reacție cu orice substanță chimică, și se elimină din corp împreună cu toxinele absorbite.

păianjenul văduva neagră  șarpele cu clopoței
Datorită capacității de absorție efective a cărbunelui, el nu se dă decât după două ore de la administrarea medicamentului. În 1831, profesoul Touery a demonstrate eficiența cărbunelui activ în cadru Facultății de Medicină Franceze. A băut o doză letală de stricnină… și a supraviețuit? Trucul? El combinase stricnina cu cărbune activ!

Cărbunele activat este eficient și când îl folosim extern. Reduce înfecția, vindecă înțepăturile de insecte, absoarbe veninul de șarpe, neutralizează înțepătura de scorpion și poate folosit și în tratarea mușcăturii paianjenului veninos! Este, cu adevărat un tratament foarte eficient și de aceea e important să învățăm cum să-l folosim.

Cum să folosim cărbunele activ

băutură cu cărbune activatCărbunele activat este foarte ușor de folosit ! Se vinde, deobicei sub formă de tablete sau capsule, dar cel mai bine este să fie băut sub formă de pulbere amestecar într-un pahar cu apă sau suc. Cărbunele nu are gust. Băut cu apă este un pic aspru dar nu are niciun gust.

În uz extern, se ia o liguriță de cărbune și se dizolvă în apă până se formează o pastă. Dacă dorești poți adăuga semințe de in pentru ca textura să fie mai lipicioasă. Dacă se scurge se adaugă mai mult cărbune. În final se înfășoară cu folie de plastic de jur împrejur. Trebuie păstrat umed,altfel prin uscare el își pierde proprietățile absorbante. Se va fixa bine folia cu bandă adezivă ca să nu curgă.

Cărbunele poate fi întins ca o pasta pe o bucată de cârpă curate, aplicată și apoi pusă la păstrare pentru reutilizare mai târziu.

Cum să obții cărbune activ

Cărbunele activat poate fi cumpărat din farmacii, on-line sau poate fi făcut acasă. Totuși nu folosiți brichete de cărbune. Nu sunt pentru uz alimentar și conțin chimicale pentru o aprindere mai rapidă.

Cum faci propriul cărbune;urmează pașii:

  1. Fă foc în curte. Pune într-o oală metalică câteva bucăți de lemn foarte bine uscate, De preferință lemnul trebuie să fie de esență tare, dar orice planta cu lemn dens, cum ar fi nuca de cocos, poate fi folosită. Acoperă oala cu un capac care are un orificiu de ventilație. Fumul și gazele vor fi eliberate prin acel orificiu.
  2. Pune oala la focul deschis timp de trei sau cinci ore. Fumul și gazele vor ieși prin orificiu, când nu mai iese niciun pic de fum sau de gaze atunci cărbunele este gata.
  3. Când cărbunele se răcește complet, ceea ce însemnă că a doua zi, îl vom transfera într-un alt recipient curat. Clătește cu apă ca să îndepărtezi cenușa sau depunerile. Să nu fie cenusă.
  4. Într-un mojar sau râșniță, macină cărbunele până obții o pudră fină.
  5. Permite pudrei de cărbune să se usuce complet prin expunerea la aer uscat. Aceasta ar putea dura 24 de ore. Să nu se pornească procesul de activare până când nu s-a făcut uscarea completă a cărbunelui.

Cărbunele ne-activat poate fi folosit extern, pentru purificarea apei sau multe alte întrebuințări. Pentru activarea sa în uz intern urmează alți câțiva pași.

  1. Folosind clorură de calciu și apă, în proporție de 1:3. Fi atent! Soluția elimină multă căldură. Ai nevoie de multă soluție cu care să acoperi pudra de cărbune. (Clorura de calciu poate fi cumpărată de la magazinele chimice. Dacă nu găsiți puteți substitui cu suc de lămâie, 310 ml)
  2. Folosind un vas de sticlă sau de oțel inoxidabil, amestecă clorura de calciu cu pudra de cărbune un minut, Imediat ce amestecul ajunje de consistența unei paste, nu mai adăugați nici un pic de lichid.
  3. Acoperiți vasul si lăsati să stea timp de 24 de ore, nederanjat. După aceasta scurgeți apa din vas, cît mai mult posibil. Cârbunele trebuie să rămână ud fără să fie plin de apă.
  4. Pune cărbunele umed într-o oală metalică. Îl vom găti timp de trei ore la temperatură mică, mai jos de gradul de fierbere al apei. După trei ore cârbunele va fi activat și gata să fie utilizat.
Cărbunele activat este cel mai important remediu naturist. Chiar și cel mai sărac om de pe pământ și-l poate obține și poate salva viața celor mai bogați miliardari.

Fă propriile tale cercetări! Începe să înveți despre aceste resurse minunate-remediile naturiste. Într-o zi viața ta și a celor iubiți de tine va depinde de aceste cunoștințe.

 
prepararea cărbunelui activat