Print

Pregătirea pentru Dezastru: Beneficiile Trăirii la Țară

”Și el a făcut ca toți, mici și mari, liberi și sclavi, să primească semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte, și nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere dacă nu are semnul sau numele fiarei, sau numărul numelui ei.” (Apocalipsa 13:16-17)

orașÎn toată furoarea și speculațiile asupra semnului fiare, cel mai important punct pe care oamenii îl doresc este timpul când ”nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere dacă nu are semnul fiarei”

Evident, cea mai importantă pregătire pe care cineva o poate face este spirituală. Dar Yahuwah dorește deasemenea ca pregătirea credincioșilor să fie și fizică. De aceea El ne-a oferit profețiile biblice—astfel încât creștinii să potă cunoaște ce urmează să vină și să fie gata, spiritual și fizic.

Fugiți din orașe!

O parte vitală a pregătirii fizice este mutarea din orașe. În zilele ce urmează, orașele vor deveni capcane ale morții. În oraș, existența ta este dependent în întregime de capacitatea de obține hrană, apă, de a plăti chiria , de a plăti electricitatea, gazul și multe altele.

În alte cuvinte, abilitatea ta de a exista în oraș depinde în totalitate de capacitatea de a vinde și a cumpăra. Pentru acest motiv este imperativ ca întregul popor al lui Yahuwah să înceapă să facă pregătiri pentru a se muta din orașe. Nu este ceva ce se petrece peste noapte. Necesită multă rugăciune și călăuzire divină, așa că nimeni nu poate amâna începerea procesului.

Cultivați-vă propria hrană

Viața la țară este o necesitate pentru ultima generație. Nu doar căeste mai bine pentru propria sănătate fizică, dar ne sunt oferite oportunități să ne creștem propriile produse. Începeți să căutați un loc la țară unde vă puteți obține propriile produse alimentare. Află ce produse agricole se pot obține bine în aria voastră. In fiecare loc de pe ământ există plate care se pretează a fi cultivate în acel climat. Învață ce se dezvoltă bine în locul unde trăiești.

Amintesc că plantele modificate genetic nu produc semințe reproducătoare. Fii sigur că folosești semințe originale și că vei putea recultiva. Dacă nu ai cultivat niciodată o grădină este timpul să înveți. Oricine trebuie să dețină astfel de deprinderi.

fetița și cățel la fermă

Păstrarea hranei și depozitarea ei

Pe lângă creșterea plantelor proprii, învață diferite căi de a conserva hrana pe care ai produs-o. Anumită hrană poate fi conservată la borcan sau deshidratată, murată și congelată. Află ce metodă este cea mai bună in climatul tău.

Învată cum să păstrezi alimentele uscate. Adăugând anumite frunze la fasolea uscată ține insectele departe. Ouăle scufundate în silicat de potasiu sau silicat de sodiu, le pot conserva timp de un an. Aceste informații erau cunoscute de generațiile trecute dar cele de acum le-au pierdut deoarece au acces ușor în piețe și băcănii.

În zilele de azi, hrana este în mare măsură deficient în nutrienți. Principiul de a mânca pentru a avea nutrienți cât mai optimi este mai important decât a păstra o dietă restrictive vegană. Nevoile de hrană ale fiecăruia sunt diferite și trebuie ținut cont de aceasta. La țară poți crește găini și capre, poți avea chiar o vacă. Dacă ai un lac poți să-l alimentezi cu pești. Împortant este să fie pești și animale sănătoase. Animalele din fermele comerciale pot avea diferite boli și pot fi tratate cu multe antibiotice.

Îți ia timp să înveți cum să trăiești independent de sursele de hrană comerciale. Începe acum!

Într-o investiție la țară, ai întotdeauna oportunitatea de a face conecxiuni cu vecinii. Fii pregătit. Află ce produse cultivă. Fiind capabil să faci schimb sau să vinzi ceea ce ai nevoie pentru familia ta atunci când ți se va lua dreptul de a vinde și cumpăra.

hrană preparată

Care este situația apei?

Când cauți proprietăți la țară, asigură-te că ai sursă de apă care nu este dependent de electricitate. O cumpănă de mână care scoate apa prin forța gravitației este ideală, dar nu și singura soluție. Există și alte soluții cum ar fi pompe acționate manual sau cu panouri solare. Unele proprietăți pot avea chiar izvoare de apă ce pot fi valorificate.

În multe locuri din lume se colectează apa de ploaie de pe acoperiș. Cu un sistem de filtrare aceasta poate fi folosită și pentru băut. Oricare ar fi sursa de apă fi sigur că ai acces la ea atunci când nu mai există electritate. Fără sursă de apă, pământul nu are valoare.

peisaj de țară cu pârâu și vaci

Îngijorările climatice

Clima extremă adduce provocări unice în traiul de la țară. Locuri cu temperaturi extreme cer moduri prin care casa să poată fi ventilate natural, după cum ariile extrem de reci cer planuri pentru surse secundare de încălzire, care să aibe nevoie de electricitate.

O viață simplă, trăită la țară dezvoltă caractere pentru Cer. Stimularea artificială a vieții din orașe, expunerea continua la standardele lumești, are un effect depresiv asupra sufletului. Copiii în special trebuie să fie crescuți la țară. O viață în natură conduce inimile la Creator.

Viața la țară: necesară generației finale

Nu este posibil să-ți schimbi stilul de viață fără a da dovadă de sacrificiu de sine și fără călăuzire divină. Tranziția cere analiză atentă și pregătirea unui plan detaliat. Totuși, dacă aduci totul înaintea Tatălui, El te va ghida spre locul care ți se potrivește. Te va întări să poți face schimbările necesare astfel încât tu și familia ta să fiți în siguranță în zilele ce vor veni.

Este proces cere timp și nu a mai rămas prea mult! Roagă-te pentru călăuzire! Începe prin a aduna informații, și odată ce vei face asta, vei putea vedea următorul pas. Timpul când nu vei putea să vinzi și să cumperi doar dacă accepți semnul fiarei, este aproape. Fii gata să fugi din orașe îi căminuri de la țară unde poți crește propriile produse și poți fi liber de interferențele inamicilor.

băiat la țară urcat în copac