Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ WLC, after much prayerful study, has discarded the teaching that the MILLENNIAL KINGDOM will be in heaven. The team has now adopted the position that this kingdom will be established on earth. New content on this important subject will be posted as soon as possible. Praise Father Yahuwah for His infinite patience with us as we continue to discard error in pursuit of truth. His Name be glorified now & forever! –WLC Team
Contact US

Profetii din timpul sfarsitului

2507 Articole in 22 Languages

De ce, Jeff Bezos- cel mai bogat om de pe pământ, este ignorant cu privire la cupola cerească a lui Yahuwah?
Jeff Bezos a fost binecuvântat în mod incredibil de Yahuwah. Totuși, de ce își folosește miliardele ca să promoveze agenda diavolului? WLC lansează o provocare pentru Bezos să studieze Biblia pentru a afla adevărul și să-și schimbe cursul vieții imediat! Consecințele promovării cu bună știință a erorii sunt grozave.
Comments: 0 
Hits: 472 
Vrem să te avertizăm asupra acestor 2 evenimente extreme!
Anticipăm cu mare interes apariția a 2 evenimente iminente: 1) Apariția Tatălui și al Fiului când cerul se va rula asemenea unui sul. 2) Ridicarea dintr-odată a celor 2 martori/profeți.Vrem să vă incităm cu privire la aceste 2 evenimente… Am reușit?...
 
Comments: 0 
Hits: 294 
Știi că Imaginea Fiarei a fost făcută deja?
Stii că Imaginea Fiare a fost făcută deja ?! Încet dar sigur fiecare națiune de pe Pământ au adoptat și au fixat această ”Imagine” și toată lume o folosește! Ce este? Întreabă aici!
Comments: 0 
Hits: 277 
Cartea Celor 7 Peceți: Lista Tuturor Evenimentelor Prezise

Pe măsură ce ne apropiem cu viteză crescută de finalul istoriei Pământului, evenimente profetice se împlinesc continuu! Acest articol servețte ca un Inventar al acestor evenimente! Când o profeție se împlinește vom bifa în căsuță evenimentul. Vă invităm să luați contact cu această resursă. Vom actualiza pagina ori de câte ori vom primi o înțelegere mai mare cu privire la un anumit eveniment. Cercetați asiduu Scriptura având întotdeauna dorința de a învăța!

Comments: 0 
Hits: 639 
Bitcoin gratis!

Suntem atât de încantati de Bitcoin si de libertatea față de centralizarea bancară încât oferim și trimitem 10.000 Satoshi (o unitate de Bitcoin) oricărui utilizator înregistrat la WorldsLastChance.com.

Comments: 0 
Hits: 542 
Fiara din Apocalipsa 13, Semnul Ei și Calul Ei Troian

Mitul ciclului săptămânal continuu, neschimbat se bazează pe ”semnul fiarei”. Crezi că Sâmbăta reprezintă Sabatul ținut de Adam, de Noe, de Patriarhi, de Moise, de Profeți, de Yahushua și de Apostoli? Răzgândește-te! Timpul este scurt, Prea Iubiți ai lui Yahushua. Studiază să te convingi.

Comments: 0 
Hits: 1262 
Număratoarea inversă a început! Timpul strâmtorării este acum!

Profeția din Daniel fixează anul 1922 ca începutul numărătorii inverse până la sfărșit. Află semnificația acestui an extreme de important!

Comments: 0 
Hits: 739 
Yahushua vs. Papa Francis: Pe Cine vei crede?

Papa Francisc pretinde că este reprezentantul infailibil al lui Yahushua. O cerecetare amănunțită a afirmațiilor sale, comparate cu ce zice Scriptura, descoperă caracterul, stilul de viață și teologia lui care sunt în directă contradicție cu Mântuitorul.

Comments: 0 
Hits: 924 
Urâciunea pustiirii

Cu câteva zile mai înainte de moartea  lui Yahushua, unii dintre ucenici L-au întrebat cu privire la semnele care vor preceda venirea Sa și sfârșitul lumii. Raspunsul lui Yahushua a fost consemnat în capitolele :Matei 24  și Marcu13, și conține o declarație pertinentă cu privire la semnificația conceptului ” urâciunea pustiirii”. Urgența acestei avertizări este extremă și foarte importantă pentru credincioșii lui Yahuwah care vor trăi în timpul ultimelor zile.

Comments: 0 
Hits: 1452 
Philadelphia, sau Laodicea? În care biserică ești tu?

Generația finală este unică. Este cea mai rea dintre toate. Orice persoană care se pocăiește va primi o recompensă  cu mult mai mare decât cea oferită celor de dinainte. Pentru a primi această recompensă, este necesar ca laodicienii pocăiți, să se alăture Bisericii Dragostei Frățești.

Comments: 2 
Hits: 1767 
Cine sunt Iezuiții?

Pentru prima dată în istorie, un papă iezuit a fost ales drept cap al Bisericii Romano-Catolice. Apocalipsa 17 clarifică faptul că această fiară care iese din ”fântâna adâncului,”Francisc l, reprezintă ultimul papă. Aici vom examina frăția satanică numită în mod obijnuit :”Ordinul Iezuit” sau ”Societatea lui Isus.”

Comments: 0 
Hits: 3195 
Pecețile, Trâmbițele, & Judecata de Cercetare

Judecata conține informație. Un proces este, în esență, o investigație care caută să aducă dovezi în fața judecătorului și juraților. Articolul oferă o examinare profundă a celor 7 peceți, a celor 7 trâmbițe și asupra Judecății de Cercetare!

Comments: 0 
Hits: 1203 
Să suspini și să gemi ... sau să fugi!

Mesajul Cerului pentru generația finală este să fugim din toate religiile organizate și din toate denominațiunile.  Liderii religioși, totuși, au un interes legitim în a determina oamenii să vină la biserică. Ei folosesc capitolele opt și nouă din cartea lui Ezecheiel pentru a-i face  să creadă că datoria lor este să rămână membri chiar dacă este clar că biserica este apostaziată!

Comments: 0 
Hits: 1115 
Mortul Care Umblă: Yahushua Profetizează Ultimul Papă!

Știri de ultimă oră! O nouă confirmare din Scriptură că, într-adevăr, Papa Francisc I reprezintă cel de al optulea papă, aflată în cuvintele lui Yahshua! Citește despre aceste noi și uimitoare dovezi descoperite în Biblie….

Comments: 0 
Hits: 2036 
666: Numărul Fiarei

De vreme ce Scriptura este plină de simboluri bogate în înțelesuri, ”666” nu reprezintă un număr provenit dint-un cod secret al Cerului. Ci mai de grabă, un număr ancestral a cărui semnificație o putem afla la inițiații religiilor de mistere, păgâne. El reprezintă o putere prin care Satana a lucrat răzvrătirea sa împotriva Cerului. Yahuwah a descoperit faptul că aceiași putere prin care Satana a lucrat de mii de ani se va ridica din nou cuprizând întreaga lume, chiar la timpul sfârșitului.

Comments: 0 
Hits: 1508 
Uniunea Globală a lui Satan în plină dezvoltare | SUA devine un monstru

Este adevărat că Yahuwah a binecuvântat Statele Unite ale Americii atâta timp cât marea majoritate a cetățenilor  lui au trăit la nivel individual după principiile adevărului și neprihănirii. Statele Unite a devenit un refugiu  ceresc, un pământ al făgăduinței pentru cei persecutați și oprimați în țarile lor natale. Totuși, și Satana își avea planul său cu privire la noua națiune. Astăzi, înțelegem pe deplin că Statele Unite a devenit un monstru… exact cum a profetizat Yahuwah în Cuvântul Său.

Comments: 0 
Hits: 987 
Semnul fiarei: Ce este și cum să-l evităm!

Inima plină de iubire a lui Yahuwah tânjește după copiii Săi pământești. În înțelepciunea Sa infinită și în preștiința Sa, El a oferit crâmpeie interesante din viitorul apropiat, prin utilizarea simbolurilor. Acestea sunt date ca să-l pregătească pe poporul Său, astfel încât nimeni să nu poată fi înșelat în zilele finale ale istoriei pământului. Unul dintre cele mai puțin înțelese, dar cel mai interesant simbol folosit în profeție este "semnul fiarei." Este imperativ necesar să avem o înțelegere clară a ceea ce reprezintă semnul fiarei și cum să evităm primirea lui deoarece cel ce-l vor primi vor avea parte de sentința morții veșnice.

Comments: 0 
Hits: 2101 
Statul Controlează Bisericile: Înșelăciunea 501©(3)

Clasificarea 501©(3) reprezintă un statut de scutire de taxă pentru organizațiile religioase și caritabile din Statele Unite. Deși articolul se referă la clasificația 501©(3)în mod expres, avertizarea trece granițele internaționale. Orice fel de organizație religioasă care are o astfel de recunoaștere din parte statului național cade sub controlul guvernului. Devine brat al guvernului și se complace politicii statului.  

Comments: 0 
Hits: 1113 
Anticristul Identificat!

Lumea este înșelată cu privire la așteptata și iminenta apariție a lui Anticrist, în timp ce adevăratul Anticrist își consolidează statutul și puterea și se pregătește să îndeplinească rolul său desemnat de Satana!  

Comments: 0 
Hits: 1920 
Atenţie! Cele șapte trâmbițe sunt gata să sune!

Trâmbițele sunt pe cale să copleșească lumea! Așa-zișii urmași ai Domnului sunt complet orbi iar oamenii obișnuiți nu au nicio idee despre ce este gata să vină peste ei.  Comunitatea WLC este nevoită să pornească alarma!!!

Comments: 0 
Hits: 1507 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.