Contact US

Sluttidens Profetior

2889 Artiklar in 22 Languages

Det senare regnet faller! (Tar du emot det?)

Uppriktiga kristna har längtat efter “höstregnet” eller den utlovade “uppfriskningen” av den Helige Ande som de förväntar sig kommer att göra dem redo att utföra allt de är kallade till precis innan Återkomsten. En förbisedd vers i Femte Mosebok avslöjar att “höstregnet” är helt annorlunda än vad som förväntats och att det redan håller på att falla!

Comments: 0 
Hits: 59 
Daniel 11: Den ''Villige kungen'' är Frankrike!

En noggrann, vers-för-vers-studie av Daniel 11: 36-40 avslöjar med 100% säkerhet att den “villige kungen” är Frankrike!

Comments: 0 
Hits: 38 
Nedräkningen har börjat! Nödens tid är här!

Daniels profetior pekar ut 1922 som början på den slutliga nedräkningen. Lär dig betydelsen av detta mycket viktiga år!

Comments: 0 
Hits: 33 
Filadelfia eller Laodicea? Vilken kyrka är du?
Den sista generationen är unik. Det är den värsta av alla. Alla som omvänder sig kommer att få en belöning som är mycket större än den som erbjuds någon tidigare. För att få denna belöning är det nödvändigt för de ångrande Laodicéerna att gå med i Broderkärlekens kyrka.
Comments: 0 
Hits: 55 
Napoleon, Atatürk, & Påve Franciskus indikerar att Tillsyningstiden snart är över

Nytt ljus i Daniels bok har avslöjat en chockerande sanning: tillsyningstidens slut är nära! WLC är tvungna att larma: Gör dig redo! Gör dig redo! Gör dig redo!

Comments: 0 
Hits: 37 
Daniel 11: ''Kungen i söder'' är Egypten!

En noggrann undersökning av Daniel 11 avslöjar med 100% säkerhet att "kungen i söder" är, och alltid har varit, Egypten!

Comments: 0 
Hits: 36 
Daniel 11: ''Kungen i norr'' är det Osmanska riket!
En noggrann och fördjupad studie av Daniel 11:40-45 etablerar att "kungen i norr" är det Osmanska riket!
Comments: 0 
Hits: 33 
Varning! Rom förändras aldrig!
Rom skryter att hon aldrig förändras. Enligt katolsk trosbekännelse anses tortyren och morden av alla de som i samvetsövertygelse inte håller med Rom (som framgår av inkvisitionen som inrättades av Innocentius III) fortfarande vara motiverade och berättigade. Uppenbarelseboken avslöjar att en återupplivning av förföljelserna från förr kommer att äga rum strax innan världens slut. Den tiden närmar sig snabbt. Är du beredd?
Comments: 0 
Hits: 292 
Varför är Jeff Bezos, världens rikaste man, okunnig om Yahs himlavalv?
Jeff Bezos har blivit otroligt välsignad av Yahuwah. Så varför använder han sina miljarder för att främja djävulens agenda? WLC utmanar Bezos att studera sin bibel, lära sig sanningen och omvända kursen omedelbart! Konsekvenserna av att medvetet främja fel är allvarliga.
Comments: 0 
Hits: 161 
Brottets återställare
Återställande av den fulla tillbedjan på samtliga av Himmelens tillförordnade dagar är ett tecken på hur nära vi är världens ände. De trogna kommer hålla Yahuwahs festhögtider eftersom de är laghållare; inte lagbrytare. Yahuwahs lag är mycket värdefull för dem, och de hedrar sin Skapare genom att ge Honom kärleksfull lydnad.
Comments: 0 
Hits: 217 
Varning! De 7 Trumpeterna larmar snart!
Många kristna antar att Kristi återkomst inte kommer att ske under deras livstid. Istället antar de att livet som det är nu kommer att fortsätta en bra tid framöver. Men en oväntad serie av händelser kommer att förändra livet på jorden. . . för evigt.
Comments: 0 
Hits: 179 
Boken med 7 insegel: Avprickningslista över alla förutspådda händelser
När vi rullar med allt högre hastighet mot slutet av jordens historia så kommer profetiska händelser att ske på löpande band! Den här artikeln kommer att fungera som vår avprickningslista för dessa händelser! I takt med att profetiorna utvecklas så kommer vi att markera kryssrutan för just den händelsen. Vi inbjuder dig att fortsätta besöka den här källan. Och om en bättre förståelse uppnås om vissa händelser uppdaterar vi sidan i enlighet därmed. Ha alltid en lärorik ande och fortsätt att söka i Skriften!
Comments: 0 
Hits: 197 
Vilddjuret i Uppenbarelseboken 13, hans märke & hans trojanska häst
Myten om en obruten kontinuerlig veckocykel är grunden som "vilddjurets märke" kommer att vila på. Tror du att lördagen är sabbaten som observerats av Adam, Noah, patriarkerna, Mose, profeterna, Yahushua, och apostlarna? Tänk om! Tiden är kort, älskade av Yahuwah. Studera för att förvissa dig!
Comments: 0 
Hits: 313 
Avfälliga kyrkor! Identifiera den sanna Ekklesians fallna fiender
Många konfronteras minst en gång under sin livstid av frågan: Vilken är den rätta kyrka? ... eller finns det ens en rätt "kyrka"? Det finns så många samfund och situationen är så förvirrande att det verkar omöjligt att veta med säkerhet. Den här artikeln hittar en lösning på problemet genom att tillhandahålla ett enkelt trepunktsprov för att utvärdera alla kyrkor eller samfund snabbt och enkelt. Genom att tillämpa det kan vem som helst på några minuter avgöra om en kyrka eller samfund faller eller är en giltig ekklesia.
Comments: 0 
Hits: 342 
Ut! NU!
Himlen varnar världen, men konstigt nog antar de allra flesta att varningen inte gäller dem!
Comments: 0 
Hits: 324 
Den nya världsordningen: Formandet av vilddjurets avbild
Termen Den nya världsordningen är periodvis återkommande och går i munnen på politiker. Denna artikel avslöjar den nya världsordningen som Satans gamla plan för att styra världen genom vilseledning, förtryck och olydnad mot Yahuwah. USA:s och påvedömets centrala roller för att försöka genomföra detta vid tidens ände belyses av Bibelns profetier för 2000 år sedan. Dessa varningar hjälper oss att inse att övervinnande genom tro på Yahushua behövs för att möta dagens utmaningar. Alla grunderna som är nödvändiga för ett segerrikt liv, rätt dyrkan och att hitta säkerhet genom de kommande katastroferna i världen finns i den här artikeln.
Comments: 0 
Hits: 554 
Leva under den sista påven: 12 fakta du måste känna till
Världen har levt under påve Franciskus I, den åttonde och sista kungens styre sedan han tronsattes som Vatikanrikets absoluta monark den 19 mars 2013. Här finner du 12 fakta som de som söker Himmelriket bör inse i dessa sista dagar.
Comments: 0 
Hits: 383 
Satans världsliga förbindelse växer | USA blir ett monster
Det är sant att Yahuwah välsignade USA så länge den genomsnittliga medborgaren levde upp till principerna om sanning och rättfärdighet i sitt eget, individuella liv. USA blev en tillflyktsort, ett förlovat land för många som var förföljda och förtryckta i sina hemländer. Satan hade dock planer för den nya nationen. Idag ser vi tydligt att USA har blivit ett monster ... precis som Yahuwahs profetiska ord sade att det skulle bli.
Comments: 0 
Hits: 474 
Roms pågående inkvisition: Vad du behöver veta

Den motbjudande och chockerande faktan om den romersk-katolska inkvisitionen är något som samtliga av Yahuwahs trofasta väl bör känna till. Skrifterna är tydliga att historien kommer att upprepa sig själv, då Uppenbarelsebokens andra vilddjur åter blåser in liv i påvedömet.

Comments: 0 
Hits: 522 
Uppenbarelsebokens 7 Trumpetstötar
Följande är en icke-fiktiv redogörelse för händelser kan inträffa vilken dag som helst. Den är uteslutande tagen från Uppenbarelseboken. I och med att förverkligandet av händelserna närmar sig så är det Faderns vilja att Hans barn till fullo förstår Uppenbarelseboken som har avslöjat allt som finns att veta om den sista tiden.
Comments: 0 
Hits: 507 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.