Contact US

Sluttidens Profetior

2817 Artiklar in 22 Languages

Varning! Rom förändras aldrig!
Rom skryter att hon aldrig förändras. Enligt katolsk trosbekännelse anses tortyren och morden av alla de som i samvetsövertygelse inte håller med Rom (som framgår av inkvisitionen som inrättades av Innocentius III) fortfarande vara motiverade och berättigade. Uppenbarelseboken avslöjar att en återupplivning av förföljelserna från förr kommer att äga rum strax innan världens slut. Den tiden närmar sig snabbt. Är du beredd?
Comments: 0 
Hits: 223 
Varför är Jeff Bezos, världens rikaste man, okunnig om Yahs himlavalv?
Jeff Bezos har blivit otroligt välsignad av Yahuwah. Så varför använder han sina miljarder för att främja djävulens agenda? WLC utmanar Bezos att studera sin bibel, lära sig sanningen och omvända kursen omedelbart! Konsekvenserna av att medvetet främja fel är allvarliga.
Comments: 0 
Hits: 113 
Brottets återställare
Återställande av den fulla tillbedjan på samtliga av Himmelens tillförordnade dagar är ett tecken på hur nära vi är världens ände. De trogna kommer hålla Yahuwahs festhögtider eftersom de är laghållare; inte lagbrytare. Yahuwahs lag är mycket värdefull för dem, och de hedrar sin Skapare genom att ge Honom kärleksfull lydnad.
Comments: 0 
Hits: 156 
Varning! De 7 Trumpeterna larmar snart!
Många kristna antar att Kristi återkomst inte kommer att ske under deras livstid. Istället antar de att livet som det är nu kommer att fortsätta en bra tid framöver. Men en oväntad serie av händelser kommer att förändra livet på jorden. . . för evigt.
Comments: 0 
Hits: 120 
Boken med 7 insegel: Avprickningslista över alla förutspådda händelser
När vi rullar med allt högre hastighet mot slutet av jordens historia så kommer profetiska händelser att ske på löpande band! Den här artikeln kommer att fungera som vår avprickningslista för dessa händelser! I takt med att profetiorna utvecklas så kommer vi att markera kryssrutan för just den händelsen. Vi inbjuder dig att fortsätta besöka den här källan. Och om en bättre förståelse uppnås om vissa händelser uppdaterar vi sidan i enlighet därmed. Ha alltid en lärorik ande och fortsätt att söka i Skriften!
Comments: 0 
Hits: 126 
Vilddjuret i Uppenbarelseboken 13, hans märke & hans trojanska häst
Myten om en obruten kontinuerlig veckocykel är grunden som "vilddjurets märke" kommer att vila på. Tror du att lördagen är sabbaten som observerats av Adam, Noah, patriarkerna, Mose, profeterna, Yahushua, och apostlarna? Tänk om! Tiden är kort, älskade av Yahuwah. Studera för att förvissa dig!
Comments: 0 
Hits: 227 
Avfälliga kyrkor! Identifiera den sanna Ekklesians fallna fiender
Många konfronteras minst en gång under sin livstid av frågan: Vilken är den rätta kyrka? ... eller finns det ens en rätt "kyrka"? Det finns så många samfund och situationen är så förvirrande att det verkar omöjligt att veta med säkerhet. Den här artikeln hittar en lösning på problemet genom att tillhandahålla ett enkelt trepunktsprov för att utvärdera alla kyrkor eller samfund snabbt och enkelt. Genom att tillämpa det kan vem som helst på några minuter avgöra om en kyrka eller samfund faller eller är en giltig ekklesia.
Comments: 0 
Hits: 264 
Ut! NU!
Himlen varnar världen, men konstigt nog antar de allra flesta att varningen inte gäller dem!
Comments: 0 
Hits: 246 
Den nya världsordningen: Formandet av vilddjurets avbild
Termen Den nya världsordningen är periodvis återkommande och går i munnen på politiker. Denna artikel avslöjar den nya världsordningen som Satans gamla plan för att styra världen genom vilseledning, förtryck och olydnad mot Yahuwah. USA:s och påvedömets centrala roller för att försöka genomföra detta vid tidens ände belyses av Bibelns profetier för 2000 år sedan. Dessa varningar hjälper oss att inse att övervinnande genom tro på Yahushua behövs för att möta dagens utmaningar. Alla grunderna som är nödvändiga för ett segerrikt liv, rätt dyrkan och att hitta säkerhet genom de kommande katastroferna i världen finns i den här artikeln.
Comments: 0 
Hits: 462 
Leva under den sista påven: 12 fakta du måste känna till
Världen har levt under påve Franciskus I, den åttonde och sista kungens styre sedan han tronsattes som Vatikanrikets absoluta monark den 19 mars 2013. Här finner du 12 fakta som de som söker Himmelriket bör inse i dessa sista dagar.
Comments: 0 
Hits: 315 
Satans världsliga förbindelse växer | USA blir ett monster
Det är sant att Yahuwah välsignade USA så länge den genomsnittliga medborgaren levde upp till principerna om sanning och rättfärdighet i sitt eget, individuella liv. USA blev en tillflyktsort, ett förlovat land för många som var förföljda och förtryckta i sina hemländer. Satan hade dock planer för den nya nationen. Idag ser vi tydligt att USA har blivit ett monster ... precis som Yahuwahs profetiska ord sade att det skulle bli.
Comments: 0 
Hits: 396 
Roms pågående inkvisition: Vad du behöver veta

Den motbjudande och chockerande faktan om den romersk-katolska inkvisitionen är något som samtliga av Yahuwahs trofasta väl bör känna till. Skrifterna är tydliga att historien kommer att upprepa sig själv, då Uppenbarelsebokens andra vilddjur åter blåser in liv i påvedömet.

Comments: 0 
Hits: 347 
Uppenbarelsebokens 7 Trumpetstötar
Följande är en icke-fiktiv redogörelse för händelser kan inträffa vilken dag som helst. Den är uteslutande tagen från Uppenbarelseboken. I och med att förverkligandet av händelserna närmar sig så är det Faderns vilja att Hans barn till fullo förstår Uppenbarelseboken som har avslöjat allt som finns att veta om den sista tiden.
Comments: 0 
Hits: 408 
Vilddjuret från havet: Katolska kyrkan i profetia
Uppenbarelseboken ger information om kommande händelser som kommer att påverka alla på jorden. Denna information presenteras i form av profetiska symboler. Genom att använda dessa symboler varnar himlen att en av de största förföljande krafter i känd historia återigen kommer att uppstå för att få en aktiv roll i att förfölja Yahs utvalda.
Comments: 0 
Hits: 355 
Vilddjurets märke: Vad det är och hur man undviker det!
Yahuwahs stora hjärta längtar efter sina jordiska barn. I sin oändliga visdom och förkunskap har Han gett en spännande glimt in i den närmaste framtiden med hjälp av symboler. Dessa ges för att förbereda Hans folk så att ingen får lura sig under jordens historiska slutdagar. En av de minst förstådda men ändå mest spännande symbolerna som används i profetia är “vilddjurets märke”.
Comments: 0 
Hits: 326 
Vem är Vilddjuret i Uppenbarelseboken?
En av de mest fängslande, men missförstådda, symbolerna i de apokalyptiska skrifterna i Uppenbarelseboken är kapitel trettons vilddjur som stiger upp ur havet. Under århundraden har man oavbrutet spekulerat om "vilddjurets" identitet. Bibeln är dock sin egen tolk. Genom att jämföra Skrifterna med Skrifterna och låta Bibeln tolka sig själv, blir "vilddjurets" identitet obestridligt klar.
Comments: 0 
Hits: 429 
Världsomspännande jordbävning signalerar de 7 Trumpetstötarna
World's Last Chance tror att världen är på väg att bevittna Uppenbarelsebokens 7 Trumpetstötar. Trumpeterna kommer att avlösa varandra i snabb följd!
Comments: 0 
Hits: 331 
Vilddjuret från jorden: Förenta Staterna i profetia
Uppenbarelseboken är en gudomlig gåva. I den har Yahuwah tillhandahållit viktig information för sitt folk om den kommande tiden. Genom att använda symboler har Himlen avslöjat de främsta krafterna som kommer att kriga mot Yahuwah i egenskap av Hans helgon strax före Yahushuas Andra Ankomst. Profetiorna förutsäger att en av de makter som kommer att utöva stor auktoritet över hela jorden är Amerikas förenta stater.
Comments: 0 
Hits: 444 
10 FAKTA du måste veta om jesuiterna!
"Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar." - Yahushua i Matteus 7:15

Denna chockerande sammanställning av fakta om Jesu sällskap, jesuitorden, måste varje människa som studerar Bibelns profetior läsa! Beväpna dig själv med kunskap så att du inte blir lurad!
Comments: 0 
Hits: 694 
Uppenbarelseboken 17: Profetian om de Sju Kungarna – 8:e Kungen identifierad!

Genom att studera Uppenbarelsebokens 17:e kapitel så har Yahuwah lett oss till en mycket häpnadsväckande sanning som bekräftar att vi är närmare alltings slut än vi någonsin vågat tro. Vi är uppmanade av vår älskande Eloah att dela denna profetia så att ingen behöver snärjas av de globala händelser som snart kommer att bryta ut - för de kommer att försänka hela världen i den mest storslagna villfarelse som Satan någonsin har tänkt ut.

Comments: 0 
Hits: 5839 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.