Senaste nytt Det har nu gått åtskilliga veckor sedan WLC yrkade en utmaning för världens alla "helare i tron" att flyga med sina privata jetflygplan till Wuhan i Kina och bota alla de som infekterats av Coronaviruset. Till dags dato så har ingen accepterat denna utmaning. Det är dags för dessa falska profeter att omvända och bekänna sina lögner. Klicka HÄR för mer info.
Contact US

Sluttidens Profetior

2693 Artiklar in 22 Languages

Leva under den sista påven: 12 fakta du måste känna till
Världen har levt under påve Franciskus I, den åttonde och sista kungens styre sedan han tronsattes som Vatikanrikets absoluta monark den 19 mars 2013. Här finner du 12 fakta som de som söker Himmelriket bör inse i dessa sista dagar.
Comments: 0 
Hits: 50 
Satans världsliga förbindelse växer | USA blir ett monster
Det är sant att Yahuwah välsignade USA så länge den genomsnittliga medborgaren levde upp till principerna om sanning och rättfärdighet i sitt eget, individuella liv. USA blev en tillflyktsort, ett förlovat land för många som var förföljda och förtryckta i sina hemländer. Satan hade dock planer för den nya nationen. Idag ser vi tydligt att USA har blivit ett monster ... precis som Yahuwahs profetiska ord sade att det skulle bli.
Comments: 0 
Hits: 111 
Roms pågående inkvisition: Vad du behöver veta

Den motbjudande och chockerande faktan om den romersk-katolska inkvisitionen är något som samtliga av Yahuwahs trofasta väl bör känna till. Skrifterna är tydliga att historien kommer att upprepa sig själv, då Uppenbarelsebokens andra vilddjur åter blåser in liv i påvedömet.

Comments: 0 
Hits: 58 
Uppenbarelsebokens 7 Trumpetstötar
Följande är en icke-fiktiv redogörelse för händelser kan inträffa vilken dag som helst. Den är uteslutande tagen från Uppenbarelseboken. I och med att förverkligandet av händelserna närmar sig så är det Faderns vilja att Hans barn till fullo förstår Uppenbarelseboken som har avslöjat allt som finns att veta om den sista tiden.
Comments: 0 
Hits: 55 
Vilddjuret från havet: Katolska kyrkan i profetia
Uppenbarelseboken ger information om kommande händelser som kommer att påverka alla på jorden. Denna information presenteras i form av profetiska symboler. Genom att använda dessa symboler varnar himlen att en av de största förföljande krafter i känd historia återigen kommer att uppstå för att få en aktiv roll i att förfölja Yahs utvalda.
Comments: 0 
Hits: 56 
Vilddjurets märke: Vad det är och hur man undviker det!
Yahuwahs stora hjärta längtar efter sina jordiska barn. I sin oändliga visdom och förkunskap har Han gett en spännande glimt in i den närmaste framtiden med hjälp av symboler. Dessa ges för att förbereda Hans folk så att ingen får lura sig under jordens historiska slutdagar. En av de minst förstådda men ändå mest spännande symbolerna som används i profetia är “vilddjurets märke”.
Comments: 0 
Hits: 68 
Vem är Vilddjuret i Uppenbarelseboken?
En av de mest fängslande, men missförstådda, symbolerna i de apokalyptiska skrifterna i Uppenbarelseboken är kapitel trettons vilddjur som stiger upp ur havet. Under århundraden har man oavbrutet spekulerat om "vilddjurets" identitet. Bibeln är dock sin egen tolk. Genom att jämföra Skrifterna med Skrifterna och låta Bibeln tolka sig själv, blir "vilddjurets" identitet obestridligt klar.
Comments: 0 
Hits: 82 
Världsomspännande jordbävning signalerar de 7 Trumpetstötarna
World's Last Chance tror att världen är på väg att bevittna Uppenbarelsebokens 7 Trumpetstötar. Trumpeterna kommer att avlösa varandra i snabb följd!
Comments: 0 
Hits: 83 
Vilddjuret från jorden: Förenta Staterna i profetia
Uppenbarelseboken är en gudomlig gåva. I den har Yahuwah tillhandahållit viktig information för sitt folk om den kommande tiden. Genom att använda symboler har Himlen avslöjat de främsta krafterna som kommer att kriga mot Yahuwah i egenskap av Hans helgon strax före Yahushuas Andra Ankomst. Profetiorna förutsäger att en av de makter som kommer att utöva stor auktoritet över hela jorden är Amerikas förenta stater.
Comments: 0 
Hits: 152 
10 FAKTA du måste veta om jesuiterna!
"Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar." - Yahushua i Matteus 7:15

Denna chockerande sammanställning av fakta om Jesu sällskap, jesuitorden, måste varje människa som studerar Bibelns profetior läsa! Beväpna dig själv med kunskap så att du inte blir lurad!
Comments: 0 
Hits: 223 
Uppenbarelseboken 17: Profetian om de Sju Kungarna – 8:e Kungen identifierad!

Genom att studera Uppenbarelsebokens 17:e kapitel så har Yahuwah lett oss till en mycket häpnadsväckande sanning som bekräftar att vi är närmare alltings slut än vi någonsin vågat tro. Vi är uppmanade av vår älskande Eloah att dela denna profetia så att ingen behöver snärjas av de globala händelser som snart kommer att bryta ut - för de kommer att försänka hela världen i den mest storslagna villfarelse som Satan någonsin har tänkt ut.

Comments: 0 
Hits: 5489 
Dra bort från henne, Mitt folk! | Del 3

Alla som helt och fullt ut lämnar Babylon kommer att upptäcka att hemekklesia är oundvikligt. De som har utfört stora ting för Yahuwah har ofta blivit kallade att tillbe ensam för att förbereda dem för deras viktiga arbete. Denna artikel ger praktiska tips om hur man tillber ensam, med ens familj och i mindre grupper.   

Comments: 0 
Hits: 2881 
Dra bort från henne, Mitt folk! | Del 2

Alla som besvarar kallet att lämna Babylon kan, till en början, känna sig på drift utan mål. Det kan kännas konstigt att tillbe ensam. Många vill hitta en annan grupp som de kan tillbe med. Himmelen har en väldigt speciell belöning exklusivt reserverad för de som lämnar Babylon. Skrifterna kallar dem "Sadoks Söner."  

Comments: 0 
Hits: 2582 
Det är NU dags att lämna städerna!

Uppenbarelsebokens 7 Basunstötar kommer snart att bryta ut på Jorden i snabb följd. De förödande effekterna av dessa Basunstötar kommer bli synnerligen påtagliga och erfarna av de som vistas i städerna. Det är i städerna som vår älskande Fader Yahuwah är som mest bortglömd och ignorerad, och detta har resulterat i att städerna blivit knytpunkter för ondska och brottslighet.  

Comments: 0 
Hits: 2577 
Dra bort från henne, Mitt folk! | Del 1

Få människor har en korrekt förståelse av vad "Babylon" är, ändå är budskapet att komma ut ur Babylon Himmelens sista varning till världen. Det är, bokstavligt talat, världens sista chans. Upptäck vad "Babylon" är så du kan besvara kallet: "Dra bort från henne, Mitt folk!  

Comments: 0 
Hits: 3045 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.