Justification [J] vs. Sanctification [S]
Christ's Gospel [G] was about announcing the imminent establishment of Yah's Kingdom [K] on Earth. After His resurrection and for 40 days, He kept explaining to His disciples the need to proclaim this [G]. This they did. Enter Paul, who has focused on the Gospel of Justification [GoJ], which is that part of Yahushua's [G] that the people could now comprehend after the death and resurrection of Christ. Paul explained that anyone aspiring to become an eternal citizen of the [K] needs to be righteous, and the only way to become righteous is by believing in Christ's vicarious death. In other words, Paul explained how we become citizens of the [K]. So, the [GoJ] is integral to the [G] of the [K]. Click here to listen to Dr. Desmond Ford's 3-minute audio clip, as he eloquently explains convincingly that the [GoJ] alone is the key to eternal life, not [J] plus [S]. Keep listening to this audio clip until its truth sinks in. Once it sinks in, you will be overjoyed with the assurance of eternal life, and your life will start showing the fruits of believing in Christ's righteousness, leading to a sanctified life.
Contact US

Sluttidens Profetior

3909 Artiklar in 22 Languages

Den platta jorden & den första ängelns budskap

Himmelen har ett häpnadsväckande meddelande för den sista generationen: “Frukta Yahuwah!”. Här hittar du en biblisk undersökning av vad det verkligen innebär att frukta Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 1140 
Jesuiterna & jordgloben: Den största av konspirationer!
Förbluffande nya upptäckter visar att jesuitorden är hjärnan bakom ett bedrag som sträcker sig över fem århundraden. Denna lögn förbereder världen för att bli lurade under det första veropet i Uppenbarelseboken 9 när demoner, som utger sig för att vara utomjordingar, kommer att "invadera" jorden.
Comments: 0 
Hits: 1220 
Sucka & jämra… eller fly!

Himmelens budskap till den sista generationen är att fly från alla organiserade religioner och samfund. Religiösa ledare har emellertid anledning att hålla kvar folk som kommer till kyrkan. De har använt de åttonde och nionde kapitlen i Hesekiel för att få människor att tro att de är skyldiga att förbli medlemmar även när det är uppenbart att kyrkan är i förfall!

Comments: 0 
Hits: 575 
Jesuitiska planläggare: Att dölja den platta jorden & Månsabbaten!

Jesuitorden har varit hjärnan bakom några av de största bedrägeriena i historien. Datum, mål, och agendor kopplar dem till det globala, moderna jordklotsbedrägeriet. En noggrann granskning av Skriften, arkeologi, och historia knyter dem också till en lögn som sträcker sig över nästan 1 700 år: den breda uppfattningen att lördag är den sjunde dagens sabbat i Bibeln.

Comments: 0 
Hits: 617 
Det senare regnet faller! (Tar du emot det?)

Uppriktiga kristna har längtat efter “höstregnet” eller den utlovade “uppfriskningen” av den Helige Ande som de förväntar sig kommer att göra dem redo att utföra allt de är kallade till precis innan Återkomsten. En förbisedd vers i Femte Mosebok avslöjar att “höstregnet” är helt annorlunda än vad som förväntats och att det redan håller på att falla!

Comments: 0 
Hits: 683 
Daniel 11: Den ''Villige kungen'' är Frankrike!

En noggrann, vers-för-vers-studie av Daniel 11: 36-40 avslöjar med 100% säkerhet att den “villige kungen” är Frankrike!

Comments: 0 
Hits: 700 
Nedräkningen har börjat! Nödens tid är här!

Daniels profetior pekar ut 1922 som början på den slutliga nedräkningen. Lär dig betydelsen av detta mycket viktiga år!

Comments: 0 
Hits: 557 
Filadelfia eller Laodicea? Vilken kyrka är du?
Den sista generationen är unik. Det är den värsta av alla. Alla som omvänder sig kommer att få en belöning som är mycket större än den som erbjuds någon tidigare. För att få denna belöning är det nödvändigt för de ångrande Laodicéerna att gå med i Broderkärlekens kyrka.
Comments: 0 
Hits: 757 
Napoleon, Atatürk, & Påve Franciskus indikerar att Tillsyningstiden snart är över

Nytt ljus i Daniels bok har avslöjat en chockerande sanning: tillsyningstidens slut är nära! WLC är tvungna att larma: Gör dig redo! Gör dig redo! Gör dig redo!

Comments: 0 
Hits: 615 
Daniel 11: ''Kungen i söder'' är Egypten!

En noggrann undersökning av Daniel 11 avslöjar med 100% säkerhet att "kungen i söder" är, och alltid har varit, Egypten!

Comments: 0 
Hits: 771 
Daniel 11: ''Kungen i norr'' är det Osmanska riket!
En noggrann och fördjupad studie av Daniel 11:40-45 etablerar att "kungen i norr" är det Osmanska riket!
Comments: 0 
Hits: 703 
Varning! Rom förändras aldrig!
Rom skryter att hon aldrig förändras. Enligt katolsk trosbekännelse anses tortyren och morden av alla de som i samvetsövertygelse inte håller med Rom (som framgår av inkvisitionen som inrättades av Innocentius III) fortfarande vara motiverade och berättigade. Uppenbarelseboken avslöjar att en återupplivning av förföljelserna från förr kommer att äga rum strax innan världens slut. Den tiden närmar sig snabbt. Är du beredd?
Comments: 0 
Hits: 1006 
Varför är Jeff Bezos, världens rikaste man, okunnig om Yahs himlavalv?
Jeff Bezos har blivit otroligt välsignad av Yahuwah. Så varför använder han sina miljarder för att främja djävulens agenda? WLC utmanar Bezos att studera sin bibel, lära sig sanningen och omvända kursen omedelbart! Konsekvenserna av att medvetet främja fel är allvarliga.
Comments: 0 
Hits: 921 
Brottets återställare
Återställande av den fulla tillbedjan på samtliga av Himmelens tillförordnade dagar är ett tecken på hur nära vi är världens ände. De trogna kommer hålla Yahuwahs festhögtider eftersom de är laghållare; inte lagbrytare. Yahuwahs lag är mycket värdefull för dem, och de hedrar sin Skapare genom att ge Honom kärleksfull lydnad.
Comments: 0 
Hits: 1032 
Varning! De 7 Trumpeterna larmar snart!
Många kristna antar att Kristi återkomst inte kommer att ske under deras livstid. Istället antar de att livet som det är nu kommer att fortsätta en bra tid framöver. Men en oväntad serie av händelser kommer att förändra livet på jorden. . . för evigt.
Comments: 0 
Hits: 1064 
Boken med 7 insegel: Avprickningslista över alla förutspådda händelser
När vi rullar med allt högre hastighet mot slutet av jordens historia så kommer profetiska händelser att ske på löpande band! Den här artikeln kommer att fungera som vår avprickningslista för dessa händelser! I takt med att profetiorna utvecklas så kommer vi att markera kryssrutan för just den händelsen. Vi inbjuder dig att fortsätta besöka den här källan. Och om en bättre förståelse uppnås om vissa händelser uppdaterar vi sidan i enlighet därmed. Ha alltid en lärorik ande och fortsätt att söka i Skriften!
Comments: 0 
Hits: 1259 
Vilddjuret i Uppenbarelseboken 13, hans märke & hans trojanska häst
Myten om en obruten kontinuerlig veckocykel är grunden som "vilddjurets märke" kommer att vila på. Tror du att lördagen är sabbaten som observerats av Adam, Noah, patriarkerna, Mose, profeterna, Yahushua, och apostlarna? Tänk om! Tiden är kort, älskade av Yahuwah. Studera för att förvissa dig!
Comments: 0 
Hits: 1189 
Avfälliga kyrkor! Identifiera den sanna Ekklesians fallna fiender
Många konfronteras minst en gång under sin livstid av frågan: Vilken är den rätta kyrka? ... eller finns det ens en rätt "kyrka"? Det finns så många samfund och situationen är så förvirrande att det verkar omöjligt att veta med säkerhet. Den här artikeln hittar en lösning på problemet genom att tillhandahålla ett enkelt trepunktsprov för att utvärdera alla kyrkor eller samfund snabbt och enkelt. Genom att tillämpa det kan vem som helst på några minuter avgöra om en kyrka eller samfund faller eller är en giltig ekklesia.
Comments: 0 
Hits: 1191 
Ut! NU!
Himlen varnar världen, men konstigt nog antar de allra flesta att varningen inte gäller dem!
Comments: 0 
Hits: 1066 
Den nya världsordningen: Formandet av vilddjurets avbild
Termen Den nya världsordningen är periodvis återkommande och går i munnen på politiker. Denna artikel avslöjar den nya världsordningen som Satans gamla plan för att styra världen genom vilseledning, förtryck och olydnad mot Yahuwah. USA:s och påvedömets centrala roller för att försöka genomföra detta vid tidens ände belyses av Bibelns profetier för 2000 år sedan. Dessa varningar hjälper oss att inse att övervinnande genom tro på Yahushua behövs för att möta dagens utmaningar. Alla grunderna som är nödvändiga för ett segerrikt liv, rätt dyrkan och att hitta säkerhet genom de kommande katastroferna i världen finns i den här artikeln.
Comments: 0 
Hits: 2209 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.