Print

Vorbind cu Morții: Vorbind cu Demonii

Cele mai multe religii ale lumii învață că sufletul nu moare împreună cu trupul. Mulți cred că există o anumită conșiență de sine a persoanei chiar și după ce moare trupul. Cei care și-au pierdut prin moarte pe cei dragi, le este încă dor de persoane cunoscută. tânără plângând la mormântÎntr-o încercare disperată de a comunica dincolo de mormânt, ei recurg la sesiuni de Spiritism și transe, tăblițe Ouija și medium pentru a lua contact cu cei morți. Iubitorul Tată Ceresc a căutat să-și protejeze copii de acest pericol.

"Cei vii stiu că vor muri:
dar cei morți nu știu nimic."
(Ecleziastul 9:5)

Deoarece nu există viață a sufletului după moarte, nici o comunicare în nici o formă ce pretinde că este din partea unei persoane decedate, nu vine decât de la demoni. Îngerii decăzuți ai lui Satana sunt capabili să personifice la perfecție persoane decedate. Cum arată persoana, cum merge, sunetul vocii ei, scrisul ei de mână, cunoașterea unor secrete personale, amintiri din istoria ei privată- toate pot fi imitate perfect de demoni. Relațiile dintre soț și soție, părinte și copil, prieteni și rude pot fi folosite de demoni pentru a face o persoană să ia legătura cu cel decedat. Dragostea pe care cei vii încă o mai simt pentru cel decedat este manipulată de demoni în încercarea de a obține o breșă în mintea lor. Întălnirea cu demonii ce pozează în cei dragi care au murit, dă dependență extremă. Ei simt bucurie, emoție și viață schimbată. O astfel de întâlnire extraordinară cu demonii le oferă iluzia speranței și ”dovada” că cei dragi încă sunt prezenți.

"Conform unui studiu efectuat de Baylor Institute for Studies of Religion, 20 la sută dinte americani cred că cei vii pot comunica cu morții. În online, din 10,000 de subiecți. . .patruzeci și șase la sută dintre femeile chestionate credeau că 'sufletele celor morți protejează pe cei vii ca spirite călăuzitoare. . . .' " (L. Marcus and L. Schneider, "Talking to the Dead")

Credința că sufletul nu moare niciodată este o ușă deschisă pentru înșelăciunile demonice. Atunci când crezi că cel mort încă mai are un suflet conștient și că poate comunica cu tine, nu faci decât să permiți demonilor să îi personifice pe cei dragi și să comunice direct cu tine. Acest lucru se poate face prin apariții vizuale, voci pe care le auzi sau persoane care acționează ca medium care îți spun ce vrea să-ți spună cel mort.

altar dedicat ”fecioarei maria”într-o grotăPe unele persoane, Satana "le înșeală într-un anumit mod, pe altele în altfel. El folosește amăgiri diferite pentru minți diferite. Uni privesc cu oroare la o amăgire dar primesc alta cu brațele deschise. Satana îi înșelă pe unii cu Spiritism. El vine, deasemenea ca un înger de lumină și împrăștie influența asupre ținutului. . . . Bisericile sunt entuziasmate, și consider că. . . [Yahuwah] lucrează minunat cu ele, când de fapt este lucrarea altui duh. Entuziasmul va muri și va lăsa biserica și lumea într-o condiție mai rea decât fusese înainte." (E. G. White, Early Writings, p. 261)

Satana are multe căi diferite să expoateze credința în viața de după moarte. Sunt variate metode de atrage mințile în funcție de cadrul religios. Pagânismul; hinduismul; voodooul, toate folosesc transa pentru a comunica cu demonii. Aceste transe sunt provocate prin excitare emoțională provocată de ritmul dansului, de emisia cuvintelor, de sunetul tobelor sau anumite droguri. Toți romano-catolicii care se roagă Mariei, mamei lui Isus, se roagă unei femei moarte care nu-I poate auzi. Aparițiile Mariei, despre care mulți cred că este Maria însăși, nu sunt altceva decât personificări demonice. Rugăciunile către "sfinți" sunt, asemenea, rugăciunilor oferite persoanelor decedate, despre care Scriptura spune că "nu mai știu nimic." Acesta creiază o oportunitate demonilor să "răspundă" rugăciunilor și să confirme credința în viața după moarte. Orice miracol sau vindecare care vine ca rezultat al unei astfel de rugăciuni este de la Satana pentru a determina o persoană să creadă în falsa credință a vieții după moarte.

Crestinismul protestant nu face excepție de la comunicarea cu demonii. Vorbirea în limbi este o altă formă de transă. Există persoane care interpretează bolboroselile pentru cei ce ascultă, considerându-le mesaje de influență supranaturală. Non-religioșii care neagă existența diavolului, sunt ușor de convins prin sedințe de Spiritism, tăblițe Ouija, cărți Tarot și predicții astrologice zodiacale. Noua Eră oferă meditația profundă și hipnotismul, deasemenea, deosebit de periculoase. Aceste metode nu sunt recunoscute drept canale de comunicare cu demonii, dar ele oferă o cărare directă influenței demonice asupra minții.

Comunicarea cu demonii este foarte periculoasă. Nu poate fi explicată logic dar rezultatele sunt reale. Cei ce trăiesc vor să creadă că cei morți încă-i iubesc și le pot oferi înțelepciune de dincolo de mormânt. Totuși, demonii doresc să distrugă orice persoană care-i ascultă. Toate comunicările sunt calculate să înșele și să devasteze. Yahuwah vrea să protejeze pe copii Săi de acest rău. De aceea El a interzis fără echivoc orice formă de comunicare cu morții, fiindcă astfel de comunicări sunt în totalitate în legătură cu demonii.

Ședință spiritistă-vorbind cu morții(vorbind cu demonii)"Să nu existe printre voi nimeni … care să se îndeletnicească cu ghicirea, prezicerea, tălmăcirea semnelor, vrăjitoria, care să arunce vrăji, care să cheme duhurile şi să descânte sau care să caute pe cei morţi, pentru că oricine se îndeletniceşte cu toate aceste lucruri este o urâciune înaintea. . . [Yahuwah]." (Deuteronom 18:10-12)

Când Mesia era pe pământ, El a scos toți demonii din persoanele pe care le posedau prin prezența Sa. El le spunea persoanelor eliberate să meargă și să nu mai păcătuiască ca să nu pățească ceva mai rău. Acest lucru nu era un exorcism hocus-pocus ci, mai de grabă, o totală încredere în puterea Tatălui de a elibera pe oricine crede în El. Puterea lui Yahuwah de a mântui este la fel de puternică azi ca și în zilele când Mesia era pe pământ.

Iată, mâna lui Yahuwah nu s-a scurtat, ca să nu poată salva; nici urechii Lui nu îi este greu să asculte. (Vezi Isaia 59:1.)

Oferta Sa iubitoare încă ne cuprinde pe toți: "Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați și Eu vă voi da odihnă." (Matei 11:28) Dacă ești ispitit sau agresat de spirite demonice, dacă îți dorești pacea și liniștea Cerească, ai o speranță. Cheamă numele lui Yahuwah și cere puterea Sa de a te elibera. El nu te va părăsi și nu te va uita. Cuvântul Său ne încurajează pe toți să:

"Vino smerit la tronul harului, ca să capeți milă și să găsești har la timp de nevoie."(EvreI 4:16)