Print

Statul Controlează Bisericile: Înșelăciunea 501©(3)

Bisericile și organizațiile religioase care acceptă autorizarea guvernamentală pentru obținerea unui câștig financiar, pentru permisiunea de a se aduna, etc, sunt apoi controlate de către stat. Acestea devin invariabil unelte ale guvernului, în realizarea agendei conducătorilor și răspândirea propagandei de stat. Membrii bisericii înșiși pretind adesea ca biserica lor să obțină o recunoaștere a  statului, pentru ca zecimile și darurile lor să fie deductibile din rapoartele lor cu caracter personal asupra impozitului pe venit.

Clasificarea 501©(3) este un statut de scutire de impozit pentru organizațiile religioase sau caritabile din Statele Unite ale Americii. In timp ce acest articol se referă în mod repetat la această clasificare specială, avertismentul traversează granițele internaționale. Orice organizație religioasă care este recunoscută ca atare de către guvernul național se află sub controlul guvernului. Acesta este, atunci, un braț al statului și trebuie să respecte politica de stat sau pierde recunoașterea dorită.

În luna august 2007, KSLA News 12 din Shreveport, Louisiana, a raportat o tactică nouă, șocantă, aflată în curs de desfășurare și folosită de guvernul Statelor Unite în distrugerea Constituției SUA. A fost raportat faptul că guvernul a început formarea de pastori și lideri religioși care să influențeze populația pentru a se conforma cererilor guvernamentale, declarând: "KSLA News 12 a descoperit că [în cazul unui dezastru] clerul ar ajuta guvernul cu cel mai mare potențial, într-o astfel de problemă: Noi "1.

om cu steag și Biblie în mânăStatele Unite ale Americii au fost fondate cu intenția deliberată de a avea o țară fără un rege și ca să asigure libertatea de a avea o biserică fără un papă.  În consecință, "separarea bisericii de stat", a fost mult timp un principiu de guvernare a legilor și a politicilor în cadrul S.U.A. Este extrem de rău ca guvernul să ajungă la liderii religioși în încercarea de-ai controla pe cetățeni.

Apocalipsa 13 avertizează în legătură cu o putere despotică care ar încerca să impună propria agendă asupra întregii lumi: I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, și să facă să fie omorâți toți cei care nu se vor închina icoanei fiarei. Și a făcut ca toți, mici și mari, bogați și săraci, liberi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte:

Și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. (Apocalipsa 13: 15-17)

Este foarte îngrijorător faptul că SUA se pregătește deja să folosească clerul pentru a controla populația. Dr. Durell Tuberville este capelan atât pentru Departamentul de pompieri Shreveport, cât și pentru Oficiul Caddo al Șerifului. Când a fost întrebat cum va lucra laolaltă pentru guvern, clerul din culte diferite în vremuri de criză, Tuberville a spus: "Lucrul principal pe care vi-l spunem tuturor este, să se coopereze și să se obțină acest lucru, în plus, și apoi vom soluționa diferențele, imediat ce criza s-a terminat.""2 Un astfel de accent pe uniformitatea interconfesională și conformitatea cu agendele guvernamentale este un pericol pentru bisericile individuale, care au, de cele mai multe ori, convingeri teologice care sunt în contradicție cu legile moral liberale și o politică coruptă.

Pastor predicând în fața congrecațieiOamenii privesc, în mod natural, la liderii lor religioși. Este profund inveterat în enoriași să aibă încredere în pastorul, preotul sau rabinul lor. Bisericile au pus întotdeauna, o mare valoare pe convingerile lor unice, distincte. Aceasta este o cauză principală a existenței atâtor culte în cadrul creștinismului. Dar, când liderii religioși încep să promoveze agendele guvernamentale, diferențele sunt în mod deliberat acoperite. Conformitatea, chiar și cu prețul adevărului, devine mai importantă decât individualitatea religioasă.

Argumentul liderilor religioși, pe care trebuie să-l prezinte la adunările lor, se bazează pe o înțelegere greșită a Romani 13: "Orice suflet să fie supus autorităților care sunt mai presus de el, căci nu există autoritate decât de la Dumnezeu. Și cele care existentă au fost rânduite de Dumnezeu "(Romani 13: 1, New International Version)3 Potrivit lui Dave Hodges în Manifestarea Simțului Comun, "se estimează că 28,000 de pastori au fost recrutați de către FEMA / DHS, ca parte a  Echipei Clericilor, și. . . formarea inițială și primară a fost, să spună turmei lor să se supună DHS [Departamentul de Securitate Internă] versiune a Romani 13. "4  Această înțelegere greșită a Romani 13 pune sub tăcere pastorii asupra unor chestiuni importante, argumentând că Yahuwah a desemnat guvernul, și tot ceea ce guvernul spune sau nu, ar trebui să fie acceptat.

Bisericile, cândva distincte, ale Statelor Unite au aderat la guvern. Acum, ele pot fi forțate să răspândească propaganda administrației - chiar și ceea care intră în conflict cu standardele morale ale cultului lor. În octombrie 2014, orașul Houston, Texas, a primit ordine judecătorești împotriva a cinci pastori care au incurajat membrii bisericii lor să ia măsuri politice împotriva Ordonanței Egalității de Șanse Houston. Această legislație a acordat protecție civilă cetățenilor homosexuali, bisexuali și persoanele transgender. Ordinele judecătorești au fost extrem de cuprinzătoare. Ele au cerut ca toate predicile, discursurile și corespondența (inclusiv mesajele text privat), care se ocupă cu legislația, petiția împotriva homosexualității, problemelor de gen, să fie rezolvate de primarul, Annise Parker. Aceste ordine nu includ doar materiale prezentate de pastori, ci și orice revizuire sau aprobare către ei sau chiar aflată în posesia lor.5

Fox News reporter Todd Starnes a observat că a fost pus la cale  un "război asupra libertății religioase în Houston, Texas."6 În același raport, Starnes a distribuit un comentariu postat de către Parker pe Twitter, în care ea a declarat că, dacă pastorii au predicat despre subiectele politici, orașul avea tot dreptul să solicite eliberarea tuturor materialelor cerute.

Cât de terifiant ar suna aceasta, primarul Parker era corectă, atâta timp cât acești pastori lucrau pentru biserici încorporate ca și entități 501 (c) (3) , ceea ce și sunt cele mai multe biserici în Statele Unite ale Americii. Ceea ce, cândva, era marele principiu al "separării bisericii de stat", a fost distrus. Libertatea religioasă adevărată a fost distrusă de un singur lucru: banii.

Guvernarea Reptiliană

Banii sunt puterea. Yahushua a recunoscut acest lucru atunci când El a afirmat: "Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni: Căci fie va urî pe unul și va iubi pe celălalt, sau va ține la unul, și va nesocoti pe celălalt. Voi nu puteți sluji lui [Yahuwah] și bogăției(lui Mamona). "(Matei 6:24, 1599 Geneva Bible)

Bisericile au fost amăgite și seduse să se supună, în mod voluntar, controlului guvernamental. Apoi, în 1954, senatorul Lyndon B. Johnson a oferit statutul de scutire de taxa pentru biserici ca o "favoare". Tot ce trebuiau să facă a fost să completeze un formular guvernamental, de forma 501 (c) (3), declarând organizația lor ca biserică.

Acesta a fost un cal troian. Prin lege, bisericile erau scutite de taxe, oricum! Internal Revenue Service (IRS), este agenția care colectează taxele pentru guvernul federal al Statelor Unite. Un agent IRS, Peter Kershaw a scris:

daruri bănești

Eu nu sunt singurul angajat al IRS, care se se întrebă de ce bisericile merg la guvern și cer permisiunea să fie scutite de impozitul pe care nu-l datorează și solicită un statut deductibil fiscal pe care l-au avut, oricum, întotdeauna. Mulți dintre noi s-au mirat de modul în care liderii bisericilor, vor ca ele să fie reglementate și controlate de către o agenție guvernamentală pentru care, cei mai mulți americani s-au rugat să fie scoasă din viața lor. Bisericile sunt într-o poziție unică uimitoare, dar acestea nu par să fie conștiente sau să aprecieze implicațiile a ceea ce ar însemna să fii liber de controlul statului.7

Taxa de scutire pentru păstrarea statutului oficial, a fost desfrânata ispititoare care a sedus bisericile să accepte, în mod voluntar, controlul administrației asupra a ceea ce acestea pot și nu pot spune. Pentru a putea păstra scutirea taxei pentru statutul lor oficial, bisericile nu pot spune anumite lucruri despre guvern sau chiar preda anumite lucruri care sunt în conflict cu politica guvernului. În cazul în care o fac, statutul 501 (c) (3) poate fi revocat, iar membrii lor nu vor mai fi în măsură să deducă zecimile și darurile lor din impozitele pe venitul personal. Acest lucru are ca rezultat mai puține contribuții acordate la susținerea bisericii. Organizațiile religioase care acceptă licențele sau alte forme de recunoaștere din partea statului, în S.U.A., sau aplică pentru statutul 501 (c) (3) de bună voie, se plasează sub jurisdictia statului. Acceptarea recunoașterii administrației sau a statului 501 (c) (3), reprezintă cedarea de bună voie către stat, a dreptului de a dicta bisericii ce poate și ce nu poate predica.

Bisericile care refuză să se conformeze cerințelor guvernamentale, au statutul 501© (3) revocat. Statutul de scutire de taxe, este de o importanță vitală pentru liderii bisericii, deoarece fără el, cei mai mulți dintre membrii lor nu vor mai da bani în sprijinul bisericii.

Un exemplu în acest sens a avut loc atunci când Grupul Congresional Black Caucus a ținut o conferință pentru a da sfaturi bisericilor de culoare cu privire la modul în care se pot ocupa de obținerea unui număr tot mai mare de ID-uri ale alegătorilor care să ajute la vot pe Barack Obama, primul președinte de culoare al Statele Unite ale Americii ". Congresmanul Emanuel Cleaver, presedinte al Grupului Congresional Black Caucus, a vorbit despre conferință, explicând unui reporter de știri MSNBC:

om primind sfat de la avocat

Vom avea reprezentanți din nouă culte cu pastori, care ajung undeva, la aproximativ 10 milioane de oameni și le vom da, în primul rând, informațiile de care au nevoie să știe despre ce pot spune și ce nu pot să spună în biserică, care să încălce statutul lor 501 (c) (3) cu IRS. De fapt, vom avea Administrator IRS acolo, vom avea Titularul procurorului general, pe Eric Holder, acolo, vom avea organizațiile de avocați din întreaga țară, ACLU [American Civil Liberties Union] - toate oferind îndrumare slujitorilor cu privire la ceea ce pot și nu pot face.8

. Atunci Când un guvern o licență pentru orice, implicarea în acel act dă dreptul acelui guvern să elimine licența și să retragă permisiunea pentru orice acțiune este acoperită de licență. Puterea de a promulga garatează putrea de retrage. Dacă un guvern nu oferă acreditare pentru ceva, este de la sine înțeles că în mod individual nu este nevoie de permisiunea guvernului pentru a face acel lucru ș astfel, guvernul nu are autoritate în acea arie. Este greșit pentru o biserică șă-și conformeze teologia vederilor statului sau pentru un individ să se supună guvernului doar pentru a salva niște bani.  

Apostolul Pavel atrage atenția asupra riscului de a fi înjugați la un jug nepotrivit cu cei necredincioși.

Nu vă înjugați la un jug nepotrivit cu cei necredincioși: căși ce este între dreptate și fărădelege? Sau ce părtășie are lumina cu întunericul?

Ce înțelegere are Hristos cu Belial? Sau ce legătură are cel credincios cu un necredincios? (2 Corinteni 6: 14-15)

O organizație religioasă devine o entitate corporativă sub reglementarea guvernului, atunci când acceptă statutul 501 (c) (3) sau prin acceptarea recunoașterii de către stat ca biserică autorizată. Acceptarea recunoașterii administrației permite intervenția guvernamentală care, invariabil, sfârșește prin a schimba politica bisericii sau organizației să accepte o astfel de recunoaștere din partea guvernului. În timpul războiului rece, liderii bisericilor din Uniunea Sovietică și sateliții săi nu au schimbat doar învățăturile lor ca să nu fie ofensatoare  pentru guvern, dar, au mers chiar până acolo încât șă-și trădeze colegii creștini autorităților. Lucrul acesta nu a încetat odată cu căderea Cortinei de Fier. El continuă într-o măsură mai mare sau mai mică, ori de câte ori statul își exercită controlul asupra bisericii.

Marea majoritate a bisericilor confesionale, organizații religioase și instituții caritabile din Statele Unite, sunt de fapt societăți care dețin statutul 501 (c) (3) și sunt scutite de impozit. În Amos 3: 3, Yahuwah a întrebat: "Pot doi să meargă împreună fără să fie învoiți?"

Să se supună supravegherii administrației, înseamnă să se supună controlului administrației.

Când o biserică acceptă statutul 501c3, acea biserică:

judecător semnând o decizie judecătoreascăAstfel de biserici nu se mai află sub conducerea lui Yahuwah, ci sub un nou stăpân: statul. Aceștia iau și îndrumarea lor de la stat, nu din cuvântul lui Yahuwah. Ca să nu existe nici o îndoială că guvernele intenționează să exercite un control asupra teologiei bisericilor încorporate, fiecare trebuie să ia în considerare cazul, Bob Jones University vs. Statele Unite ale Americii (461 US 574). În această hotărâre, Curtea Supremă a SUA a dezvăluit scopul propus guvernului pentru 501c3:

Curtea afirmă că o organizație scutită (una care a devenit o 501c3) trebuie "demonstrabil, să servească și să fie în armonie cu interesul public", trebuie să aibă un scop care comportă cu "conștiința comună a comunității," și nu trebuie să acționeze într-un mod "afirmativ în contradicție cu poziția declarată a întregului Guvern." Luate impreună, aceste pasaje sugerează că funcția principală a unei organizații cu  scutire de impozite este de a acționa în numele Guvernului în realizarea politicilor aprobate guvernamental.10

Supunere la Stat pentru Câștig Monetar

Bisericile prețuiesc mai mult statul lor oficial 501 (c) (3), decât adevărul așa cum este prezentat în Scriptură. În cazul în care nu au nici un alt motiv, doar acest lucru ar fi suficient pentru a identifica aceste organizații ca sinagogi ale lui Satan. Dar este mai mult. Atunci când o biserică se încorporează ca o entitate 501 (c) (3) cu guvernul, aceasta este de acord să fie legată de toate regulile și legile care guvernează corporațiile 501 (c) (3)!

O biserică care a depus o cerere pentru 501c3, a fost de acord să renunțe la dreptul său constituțional de a practica religia fără intervenția guvernului.

. . . O biserică care a construit limite în jurul valorii de sine, prin regulile 501c3, a fost de acord să diminueze legea lui [Yahuwah] în favoarea dreptului civil privat. Spre exemplu, acceptând să nu vorbească în campania împotriva politicienilor corupți moral. Ei fac acest lucru pentru a "se bucura" de o scutire de taxe la care au fost imuni de la început . . . .11

Acesta este motivul pentru care World Last Chance, i-a tot îndemnat pe  toți credincioșii să iasă din toate  religiile organizate. Indiferent de cantitatea de adevăr pe care o are orice biserică individuală, acesta este un adevăr amestecat cu eroare. Urmașii adevărați și credincioși ai lui Yah nu vor avea nimic de-a face cu Babilonul.

Websitul IRS

Nu trebuie admis, totuși, că toată vina le revine doar unor lideri de frunte ai bisericii din fiecare cult. Membrii bisericii individuale sunt la fel de vinovați ca și liderii, deoarece, de multe ori, membrii înșiși fac presiune asupra liderilor să se încorporeze ca și entitate a 501 (c) (3). Din nou, motivația este pur financiară. În timp ce bisericile pot fi scutite de impozit din punct de vedere tehnic, donații ale membrilor în zecimi și daruri nu pot fi deduse din rapoartele lor personale de impozitare pe venit, cu excepția cazului în care se poate dovedi, în mod satisfăcător de către IRS, că donațiile caritabile s-au dat către o biserică legitimă. Deși nu există nici o cerință pentru a face acest lucru, multe biserici solicită recunoașterea statutului scutirii de la IRS, deoarece o astfel de recunoaștere îi asigură pe liderii bisericii, pe membri și colaboratori că biserica este recunoscută ca fiind scutită și se califică pentru beneficii fiscale aferente. De exemplu, contribuabilii la o biserică care a fost recunoscută ca scutită de impozit ar trebui să știe că, contribuțiile lor sunt deductibile fiscal.12

Din păcate, adevărul este sacrificat pe altarul câștigului personal.

Aceasta este o problemă vitală pentru ultima generație. "Și ce folosește unui om să câștige toată lumea dacă își pierde sufletul? Sau, ce va da omul în schimb pentru sufletul său? "(Marcu 8:36, 37) Toate religiile organizate care au depus la guvern pentru câștig financiar sau garanție temporară sunt o parte a Babilonului și vor deveni, la rândul lor, puteri persecutoare, așa cum este descris în profeție. Ioan vizionarul a indicat o fiară, călărită de o "mare defrânată."

Și femeia era îmbrăcată cu purpură și stacojiu; era împodobită cu aur, cu pietre scumpe și cu perle. Ținea în mână un potir de aur, plin cu urâciunile și de necurățiile desfrâului ei:

Pe frunte purta scris un nume, o taină: Babilonul cel mare, mama prostituatelor și urâciunilor pământului

Și am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sângele sfinților, și de sângele martirilor lui Yahushua. (Apocalipsa 17:4-6)

"Desfrâul" este îmbinarea laolaltă a ceea ce nu este legitim cu legea lui Yahuwah. Religia în pat cu guvernul este desfrânare. Oamenii lui Yah nu vor fi membri ai unor astfel de organizații.

Ieșiți Afară din Ea, Poporul Meu!

Ieșiți Afară din Ea, Poporul Meu!-Partea 1

A căzut, a căzut, Babilonul cetatea cea mare, și a devenit un locaș al dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, și o închisoare a oricărei păsări necurate și urâte.

Pentru că toate neamurile au băut din vinul mâniei curviei ei, și împărații pământului au curvit cu ea, și negustorii pământului s-au îmbogățit din bogăția desfrâului ei.

Și am auzit un alt glas din cer care spunea: Ieșiți din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiți părtași la păcatele ei, și nu ca să nu fiți loviți cu urgiile ei:

Pentru că păcatele ei au ajuns până la cer, și [Yahuwah] și-a adus aminte de nelegiuirile ei. (Apocalipsa 18: 2-5, 1599 Geneva Bible)

 


Conținut Asemănător:


1 http://www.ksla.com/story/6937987/homeland-security-enlists-clergy-to-quell-public-unrest-if-martial-law-ever-declared

2 Ibidem.

3 Versiunea NIV a pasajului a fost citată aici, cuvânt cu cuvânt, deoarece această traducere coruptă este frecvent utilizată pentru a perpetua o interpretare eronată a cuvintelor lui Pavel. WLC nu susține în nici un fel traducerea NIV. A se vedea "Care este poziția echipei WLC conform Bibliei, azi?"

4 http://www.thecommonsenseshow.com/2014/12/10/a-clergy-response-team-insider-reveals-the-duties-of-a-pastor-inside-of-a-fema-camp/

5 http://jimdaly.focusonthefamily.com/pastors-sermons-subpoenaed-in-houston/

6 citate http://www.foxnews.com/opinion/2014/10/14/city-houston-demands-pastors-turn-over-sermons/Luate de la video de știri. Pentru mai multe informații, consultați: http://www.washingtonpost.com/national/religion/houston-subpoenas-pastors-sermons-in-gay-rights-ordinance-case/2014/10/15/9b848ff0-549d-11e4- b86d-184ac281388d_story.html și http://www.huffingtonpost.com/2014/10/15/houston-pastor-sermon_n_5992044.html.

7 În Grip Caesar, înainte.

8 https://www.youtube.com/watch?v=R48n0QTkyEc

9 http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/spiritual/the_organized_church/501c3.htm

10 Ibidem.

11 http://www.boundaries-for-effective-ministry.org/501c3-application.html

12 IRS Publicarea 1828, Ghid Brut pentru biserici și organizații religioase, pagina 2, accent furnizat.

http: //www.benefitsboard.com/forms/other/irs%20tax%20guide%20pub1828.pdf