Print

Politica de Confidențialitate

WorldsLastChance®.com ("WorldsLastChance.com", ",noi ori, "nouă") suntem hotarâți deplin să protejăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale și să promovăm  un cadru securizat utilizatorilor noștri. Din acest motiv, noi urmăm o politică de confidențialitate (Politica de Confidențialitate) care se aplica web site-ului nostru( site-ul) și distribuirii diferitelor noastre buletine informative.

WorldsLastChance.com nu închiriază, nu vinde, și nu dezvăluie  informațiile personale despre dumneavoastră altor persoane .

Informația pe care o obținem și cum este ea folosită

WorldsLastChance.com colectează informații despre dumneavoastră în câteva locuri pe Site în modul stabilit de mai jos:

Înregistrare ca membru și Profil

Pentru a avea acces la informațiile și serviciile site-ului, un utilizator trebuie să devină membru  WorldsLastChance.com prin completarea formularului de înscriere, sau prin înregistrarea cu ajutorul Contului deschis pe una din rețele de socializare  (Facebook, Gmail, Yahoo!, or AOL).  În timpul procesului de înregistrare vi se vor cere informatii cum ar fi : numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, numărul de telefon, data zilei de naștere, sau toate aceste informații vor fi colectate , cu permisiunea dumneavoastră, de pe unul din site de socializare (Facebook, Gmail, Yahoo!, or AOL). Singurul motiv pentru care se colectează aceste informații este pentru a putea să vă trimitem cadourile gratuite pentru înregistrare la adresa corectă a membrilor.   World's Last Chance nu închiriază ,nu vinde ,  și nu dezvăluie informatiile personale despre dumneavoastră nimănui, niciodată .

Primiți Informații Importante despre Schimbarea și Actualizarea Profilului Dumneavoastră de Membru și Notificări pe Email

.Dacă informația de profil se schimbă, sau nu se mai dorește să fiți Membru, trebuie să corectați, să actualizați sau să ștergeți informațiile personale oferite.  Acestea pot fi făcute la pagina “Profilul Tău” apăsând pe butonul “Editare Profilul Tău & Notificări”. Aici poți deasemenea să schimbi  ușor notificările primite în e-mail . Puteți în continuare în mod unilateral să vă stergeți profilul dumneavoastră personal apăsând pe “Ștergere Cont”de pe fila profilului dumneavoastră.

Neparticipare sau Dezabonare

Aveți posibilitatea să obtați pentru neparticipare sau dezabonare pentru oricare din emiterile noastre poștale(Actualizări și/ sau Tranzacții) ușor și rapid în ortce moment. Puteți cere să fiți dezabonați de la oricare sau chiar toate emiterile poștale făcând următoarele:

  1. Apăsați pe “Dezabonare” pentru oricare email primit de la Worlds Last Chance și nu veți mai primi emiterea poștală.
  2. Dacă sunteți membru WLC: mergețI la Profilul dumnevoastră, selectați “Editare Profil & Notificări” și apoi selectați “Nu” pentru una sau ambele obțiuni de primire a poștei.
  3. Mergeți la Contactați- ne și cereți să nu mai primiți oricare sau toate emiterile poștale.
  4. Trimiteți email la [email protected] și cereți să fiți dezabonat de oricare sau de la toate emiterile poștale.
  5. Srieți-ne la:  World's Last Chance |  Sun Terrace House, Golden Rock  |  Liburd's Estate  |  Nevis, Saint Kitts and Nevis –și cereți să fiți dezabonați de la oricare sau de la toate emiterile poștale.
  6. Sunați la: +1-869-469-3728 – și cereți să fiți dezabonat de la oricare sau de la toate emiterile poștale.

WLC  vă respectă cu seriozitate, confidențialitatea dumneavoastră și vă va trimite doar informațiile pe care le doriți și pentru care v-ați abonat.  
Vă rugăm să nu  ezitați, contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă dezabona sau abona pentru oricare dintre emite.

Securitate

WorldsLastChance.com folosește  metode de Securitate rezonabile pentru a proteja informațiile de pe serverele noastre. Cu toate acestea nici un sistem nu este impenetrabil. WorldsLastChance.com nu poate oferi garanție asupra serverelor sale, nici garanția că informația oferită nu poate fi interceptată în timp ce este transmisă la  WorldsLastChance.com pe calea Internetului.

Cum Să Ne Contactați

Dacă aveți nedumeriri în legătură cu Politica de Confidențialitate ,vă rugăm să trimiteți [email protected].

World's Last Chance®  |  Sun Terrace House, Golden Rock  |  Liburd's Estate  |  Nevis, Saint Kitts and Nevis  | +1-869-469-3728

Vă mulțumim, anticipat.