Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Curente doctrinare

3100 Articole in 22 Languages

Reflecții din Istoria Trinității
Trinitatea este un produs al filozofiei grecesti. Nu poate fi susținută de texte biblice.
Comments: 0 
Hits: 66 
Păstrează Simplitatea
Ești de acord cu Yahushua sau ești loial tradiției? Creștinii trebuie, prin definiție să creadă asemenea lui Hristos!
Comments: 0 
Hits: 95 
Primul Verset din Evanghelia lui Ioan
La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu.”…Ce înseamnă aceasta? Să aflăm ce înseamnă din perspectivă BIBLICĂ!
Comments: 0 
Hits: 85 
De Ce Credem Într-o Răpire Post-Strâmtorare
Nouăsprezece motive de a respinge doctrina răpirii pre-strâmtorare!
Comments: 0 
Hits: 135 
Au Lepădat Pe Luca Și Au Sărit la Ioan
Cea mai importantă întrebare în legătură cu Fiul lui Yahuwah este cu privire la originea Lui. De unde vine, când și cum? Există o diferență uriașă între o persoană care există din veșnicie ca veșnicul Yahuwah, înainte de a apare ca ființă umană, și cineva care începe să existe în pântecele mamei sale. Prin definiție, o ființă umană începe să existe în pântecele mamei sale!
Comments: 0 
Hits: 151 
Matei 24:Răpirea Post-Strâmtorare!
În timpul Strâmtorării, lucrurile vor lua o turnură atât de rea încât mulți oameni vor crede că este timpul să vină Hristos, în special acei oameni care cred că El vine înainte de Strâmtorare. Ei se așteaptă să-L vadă venind în orice zi!
Comments: 0 
Hits: 225 
Pavel și Galatenii
Mulți din zilele de azi sunt în confuzie cu privire la Epistola către Galateni. Atât păzitorii Sâmbătei cât și cei ai Duminicii folosesc texte din Galateni pentru a ”dovedi” că toate sau anumite timpuri hotărâte au fost bătute în cuie la cruce și nu mai sunt o obligație pentru creștinii de azi. O examinare atentă a acestui subiect ne descoperă, totuși, ceva complet diferit.
Comments: 0 
Hits: 194 
Lupta Savanților de a Găsi Dumnezeul Triunic
Demascând doctrina Trinității: Literatura teologică și în mod particular, scrierile apologeților evanghelici vin în sprijinul încercărilor Trinității de a face față volumului crescând de obiecții pe baza exegezei solide, a dovezilor lexicale și a examinării cadrului istoric al Bibliei.
Comments: 0 
Hits: 306 
Raiul Creștinismului Platonic
Biserica crestină primară a fost mult influențată de Platon, iar efectele învățăturii lui Platon poate fi, încă, văzută în creștinismul de azi. Există un adevăr particular cu privire la subiectul despre rai sau cer.
Comments: 0 
Hits: 268 
Cum ne-a influențat Plato viziunea noastră despre Yahuwah
Mulți creștini de top cred că viziunea lor despre Yahuwah, este inspirată doar din Biblie. Ei n-ar suspecta niciodată că, totuși, rădăcinile credinței lor în Dumnezeul triunic vine din filosofia greacă și nu din Scriptură.
Comments: 0 
Hits: 353 
Vorbind cu Morții: Vorbind cu Demonii
Cele mai multe religii ale lumii învață că sufletul nu moare odată cu trupul. Această credință,totuși, deschide ușa înșelăciunilor demonice. Atunci când crezi că morții încă mai au suflet conștient și că el poate comunica cu cei vii, permiți demonilor să personifice pe cei decedați și să comunice direct cu tine!
Comments: 0 
Hits: 339 
Întrebări pe care orice Trinitarian/Binitarian ar trebui să și le pună
Yahuwah este unul. Yahushua, Hristosul, este singurul său fiu născut. Contrar credinței populare, Scriptura nu învață că Hristos este Creatorul, că Tatăl și Fiul sunt, literal, aceeași ființă sau că Yahushua a existat înainte de nașterea sa în Betleem. Câteva întrebări provacatoare pentru cercetătorii sinceri ai adevărului...
Comments: 0 
Hits: 686 
Teologia rămășiței | O perspectivă diferită asupra Bisericii și Israelului

Din punct de vedere istoric, au fost două teorii principale cu privire la relația dintre Biserică și Israel. Prin teoria înlocuirii, Biserica preia locul Israelului astfel încât Israelul nu mai poate fi răscumpărat în viitor. În teologia separării (un aspect al dispensationalismului), în timp ce Yahuwah1 are un viitor pentru Israel, există o distincție clară între Biserică și Israel de-a lungul întregii istorii și nicio înterpătrundere între ele.

Comments: 0 
Hits: 594 
Dacă Hristos vine ”curând” unde se află, acum?
Cu aproape 2000 de ani în urmă, credincioșilor li s-a promis că Mântuitorul se va întoarce curând. Necredincioșii arată spre această profeție, aparent, neîmplinită ca fiind motivul îndoielilor lor. Citește ca să afli cum se împacă această dilemă.
Comments: 2 
Hits: 814 
Șocant, noi evidențe descoperă adevărata natură a lui Hristos! (Și nu este ceea ce crezi!)
Doctrina dumnezeirii triunice a fost considerată ,timp de secole, ca fiind fundamentală creștinătății. Totuși, realitatea arată că ”trinitatea” este o credință ce provine direct din păgânismul antic.
Comments: 0 
Hits: 1113 
Pre-încarnarea lui Hristos: Adevăr Biblic?Sau erezie antică
Doctrina dumnezeirii triunice provine din păgânismul antic și nu din Scriptură. Acceptarea acestei erezii a dus la crearea unui concept prin care pre-existența Mântuitorului a devenit o ”concluzie naturală”
Comments: 1 
Hits: 1151 
Junghiat în Spirit: Adevăr sau erezie?

Nu va lăsaţi înșelaţi! Duhul manifestat de vindecătorii credinței și de cei care pretind a fi "junghiați-n-duh" nu este Duhului Sfânt al lui Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 2037 
Evanghelia Prosperității: Joc RELIGIOS de interese

”Evanghelia Prosperității”, nimic altceva decât mită spirituală!

Comments: 0 
Hits: 2773 
Viaţa şi moartea: Adevărul Biblic

Tot mai populară este învățătura conform căreia omul are conștiință după moarte. Această doctrină este foarte periculoasă, deoarece pregătește calea pentru ca milioane de oameni să accepte și să îmbrățișeze amăgirile lui Satana.  

Comments: 0 
Hits: 1819 
Moartea lui Yahushua: înseamnă desființarea Legii?

Scriptura învață că legea divină este veșnică. Urmează să fie păzită atât în Ceruri cît și pe pământ. Orice text din Biblie care este folosit ca ”dovadă” că legea a fost bătută în cuie la cruce contraface Scriptura ca să se comformeze agendei satanice de a-i conduce la desființarea Poruncilor. Efeseni 2:15 reprezintă un text folosit pentru a susține aserțiunea eronată că legea divină a fost abolită de moartea lui Yahushua.  

Comments: 0 
Hits: 1776 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.