Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Galatians!
If Peter the Jew and a disciple of Yahushua found it difficult at times to understand the writings of Paul, is it surprising then to find the anti-Torah 'Christian' ministers base their position on their faulty understanding of Galatians? Even amongst the Torah-observant community, there is a lack of clarity on Paul's intended message. We praise Father Yahuwah for using Brother Tom Martincic to provide the clearest interpretation of Paul's message. Click here to listen to these 5 episodes, and we recommend listening to them in their given order. You will never again be confused about the subject of circumcision. WE ARE OVERJOYED & MOST THANKFUL TO YAHUWAH's HOLY SPIRIT FOR HELPING US COMPREHEND The GALATIAN MESSAGE.
Contact US

Curente doctrinare

3523 Articole in 22 Languages

Realismul biblic în relație cu Israel
Teologia Înlocuirii: Este cu adevărat biblică? Cine este Israel?
Comments: 0 
Hits: 12 
Apostolii Au Așteptat Venirea lui Hristos În Orice Moment?
Analizând câteva versete din Scriptură care par să susțină venirea în orice moment, arătăm că niciuna dintre ele nu poate susține clar :”Da, apostolii au așteptat venirea lui Hristos în orice moment”
Comments: 0 
Hits: 79 
Când Yahushua folosește „Eu sunt” înseamnă că El este Yahuwah?
Yahushua,încă de la început, a declarat că este Mesia cel făgăduit. El nu a afirmat niciodată că este Yahuwah, Dumnezeul lui Israel(care este deasemenea, Dumnezeul lui Yahushua!). El nu declarat că este ”Marele EU SUNT”din VT. În repetate rânduri, el a afirmat că este unicul Fiu al lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 76 
Un alt Yahushua? O altă veste buna?
”Alt Yahushua”, unul fals ușor de ”popularizat” este promovat și susținut pe agenda înselătoare a lumii.
Comments: 0 
Hits: 144 
Diferențele dintre Yahuwah și Yahushua
11 dovezi biblice arată că Yahuwah (Tatăl) și Yahushua(fiul) nu reprezintă aceeași ființă.
Comments: 0 
Hits: 133 
Poate fi Yahuwah Marele Preot?
Evrei 6-9 nu trebuie interpretat după modelul de mai târziu al credințelor ortodoxe cu privire la divinitatea lui Hristos. Nu există nicio indicație aici că altcineva în afară de omul Mesia Yahushua, urma să îndeplinească cel mai important rol de preot și mediator, dar într-un concept al Noului Legământ. Când permitem Scripturii să decurgă din sursa ei ebraică, putem într-adevăr să bem apă proaspătă și vie.
Comments: 0 
Hits: 113 
Împărăția lui Yahuwah ca un Semafor: O Poveste Personală
Lumina Roșie, Lumina Verde, Lumina Galben: Împărția lui Yahuwah este asemenea Semaforului!
Comments: 0 
Hits: 204 
Mitul Contrar lui Mesia cel Uman: Fința Omenească Nu este Suficient de Bună
Este un fapt că doar câțiva oameni pe pământ acceptă pe Yahushua ca ființă umană legitimă, omenească în esență și personalitate. Biserica Nou Testamentală a făcut-o, dar după cum știm, 100 de ani de filozofiei greacă și de speculație omenească a prevertit și a înlocuit monoteismul și l-a transformat pe Yahushua în a doua ”persoană a Dumnezeirii”. De ce s-a întâmplat aceasta?
Comments: 0 
Hits: 218 
Dincolo de Rațiune
Să te predai prostiei logice este semnul distinctiv al înșelăciunii, așa cum a trăit-o Eva. Mă refer la propunerea că Yahuwah este unul și trei în același timp. Dacă Tatăl este Yahuwah și Yahushua este și Yahuwah care înseamnă doi Yahuwah. Dar Biblia afirmă că există un singur Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 237 
Trinitatea
Sunt unul dintre cei care nu cred că Trinitatea reprezintă adevărul. Vreu să te conving că nu trebuie să crezi în Trinitate, pentru că nu este adevărată.(Casey Hixon, 12 ani)
Comments: 0 
Hits: 161 
De La Ce Izvor Te Adăpi?
Dacă căutăm să păstrăm puritatea noastră teologică, trebuie să luăm aminte la influența filozofiei antice grecești asupra credințelor noastre. S-ar putea ca aceste credințe ale noastre, cele ale marilor reformatori și chiar a primilor ”Părinți ai Bisericii” post- biblici să fie mai contaminate decât știm?
Comments: 0 
Hits: 196 
Cuvântul din Isaia: o cheie pentru înțelegerea Noului Testament
Pentru a înțelege evanghelia lui Ioan din Noul Testament, trebuie să cunoaștem fundalul ”cuvântului” din Vechiul Testament.
Comments: 0 
Hits: 202 
L-a văzut Isaia cu adevărat pe Yahushua?
Isaia, cel mai mare și elocvent dintre profeții ebraici, l-a văzut pe Yahushua în timpul vieții sale? Așa cum citim în Ioan 12:41 în Biblia Noului Ierusalim.
Comments: 0 
Hits: 201 
Absent din trup și prezent cu Domnul
2 Corinteni 5:8 este folosit adesea pentru a învăța că la moarte creștinul transcede această lume pentru a fi cu Yahushua într-o stare fără trup. Dar această stare lipsită de trup nu este ceea ce își dorește Pavel. Pavel arată către trupul cel nou, un trup nemuritor, un trup spiritual cu care ”vom fi îmbrăcați cu cortul nostru din ceruri”.
Comments: 0 
Hits: 218 
Reflecții din Istoria Trinității
Trinitatea este un produs al filozofiei grecesti. Nu poate fi susținută de texte biblice.
Comments: 0 
Hits: 321 
Păstrează Simplitatea
Ești de acord cu Yahushua sau ești loial tradiției? Creștinii trebuie, prin definiție să creadă asemenea lui Hristos!
Comments: 0 
Hits: 343 
Primul Verset din Evanghelia lui Ioan
La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu.”…Ce înseamnă aceasta? Să aflăm ce înseamnă din perspectivă BIBLICĂ!
Comments: 0 
Hits: 301 
De Ce Credem Într-o Răpire Post-Strâmtorare
Nouăsprezece motive de a respinge doctrina răpirii pre-strâmtorare!
Comments: 0 
Hits: 377 
Au Lepădat Pe Luca Și Au Sărit la Ioan
Cea mai importantă întrebare în legătură cu Fiul lui Yahuwah este cu privire la originea Lui. De unde vine, când și cum? Există o diferență uriașă între o persoană care există din veșnicie ca veșnicul Yahuwah, înainte de a apare ca ființă umană, și cineva care începe să existe în pântecele mamei sale. Prin definiție, o ființă umană începe să existe în pântecele mamei sale!
Comments: 0 
Hits: 386 
Matei 24:Răpirea Post-Strâmtorare!
În timpul Strâmtorării, lucrurile vor lua o turnură atât de rea încât mulți oameni vor crede că este timpul să vină Hristos, în special acei oameni care cred că El vine înainte de Strâmtorare. Ei se așteaptă să-L vadă venind în orice zi!
Comments: 0 
Hits: 473 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.