Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Curente doctrinare

3320 Articole in 22 Languages

Împărăția lui Yahuwah ca un Semafor: O Poveste Personală
Lumina Roșie, Lumina Verde, Lumina Galben: Împărția lui Yahuwah este asemenea Semaforului!
Comments: 0 
Hits: 78 
Mitul Contrar lui Mesia cel Uman: Fința Omenească Nu este Suficient de Bună
Este un fapt că doar câțiva oameni pe pământ acceptă pe Yahushua ca ființă umană legitimă, omenească în esență și personalitate. Biserica Nou Testamentală a făcut-o, dar după cum știm, 100 de ani de filozofiei greacă și de speculație omenească a prevertit și a înlocuit monoteismul și l-a transformat pe Yahushua în a doua ”persoană a Dumnezeirii”. De ce s-a întâmplat aceasta?
Comments: 0 
Hits: 98 
Dincolo de Rațiune
Să te predai prostiei logice este semnul distinctiv al înșelăciunii, așa cum a trăit-o Eva. Mă refer la propunerea că Yahuwah este unul și trei în același timp. Dacă Tatăl este Yahuwah și Yahushua este și Yahuwah care înseamnă doi Yahuwah. Dar Biblia afirmă că există un singur Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 130 
Trinitatea
Sunt unul dintre cei care nu cred că Trinitatea reprezintă adevărul. Vreu să te conving că nu trebuie să crezi în Trinitate, pentru că nu este adevărată.(Casey Hixon, 12 ani)
Comments: 0 
Hits: 79 
De La Ce Izvor Te Adăpi?
Dacă căutăm să păstrăm puritatea noastră teologică, trebuie să luăm aminte la influența filozofiei antice grecești asupra credințelor noastre. S-ar putea ca aceste credințe ale noastre, cele ale marilor reformatori și chiar a primilor ”Părinți ai Bisericii” post- biblici să fie mai contaminate decât știm?
Comments: 0 
Hits: 100 
Cuvântul din Isaia: o cheie pentru înțelegerea Noului Testament
Pentru a înțelege evanghelia lui Ioan din Noul Testament, trebuie să cunoaștem fundalul ”cuvântului” din Vechiul Testament.
Comments: 0 
Hits: 102 
L-a văzut Isaia cu adevărat pe Yahushua?
Isaia, cel mai mare și elocvent dintre profeții ebraici, l-a văzut pe Yahushua în timpul vieții sale? Așa cum citim în Ioan 12:41 în Biblia Noului Ierusalim.
Comments: 0 
Hits: 92 
Absent din trup și prezent cu Domnul
2 Corinteni 5:8 este folosit adesea pentru a învăța că la moarte creștinul transcede această lume pentru a fi cu Yahushua într-o stare fără trup. Dar această stare lipsită de trup nu este ceea ce își dorește Pavel. Pavel arată către trupul cel nou, un trup nemuritor, un trup spiritual cu care ”vom fi îmbrăcați cu cortul nostru din ceruri”.
Comments: 0 
Hits: 114 
Reflecții din Istoria Trinității
Trinitatea este un produs al filozofiei grecesti. Nu poate fi susținută de texte biblice.
Comments: 0 
Hits: 210 
Păstrează Simplitatea
Ești de acord cu Yahushua sau ești loial tradiției? Creștinii trebuie, prin definiție să creadă asemenea lui Hristos!
Comments: 0 
Hits: 233 
Primul Verset din Evanghelia lui Ioan
La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu.”…Ce înseamnă aceasta? Să aflăm ce înseamnă din perspectivă BIBLICĂ!
Comments: 0 
Hits: 203 
De Ce Credem Într-o Răpire Post-Strâmtorare
Nouăsprezece motive de a respinge doctrina răpirii pre-strâmtorare!
Comments: 0 
Hits: 265 
Au Lepădat Pe Luca Și Au Sărit la Ioan
Cea mai importantă întrebare în legătură cu Fiul lui Yahuwah este cu privire la originea Lui. De unde vine, când și cum? Există o diferență uriașă între o persoană care există din veșnicie ca veșnicul Yahuwah, înainte de a apare ca ființă umană, și cineva care începe să existe în pântecele mamei sale. Prin definiție, o ființă umană începe să existe în pântecele mamei sale!
Comments: 0 
Hits: 287 
Matei 24:Răpirea Post-Strâmtorare!
În timpul Strâmtorării, lucrurile vor lua o turnură atât de rea încât mulți oameni vor crede că este timpul să vină Hristos, în special acei oameni care cred că El vine înainte de Strâmtorare. Ei se așteaptă să-L vadă venind în orice zi!
Comments: 0 
Hits: 357 
Pavel și Galatenii
Mulți din zilele de azi sunt în confuzie cu privire la Epistola către Galateni. Atât păzitorii Sâmbătei cât și cei ai Duminicii folosesc texte din Galateni pentru a ”dovedi” că toate sau anumite timpuri hotărâte au fost bătute în cuie la cruce și nu mai sunt o obligație pentru creștinii de azi. O examinare atentă a acestui subiect ne descoperă, totuși, ceva complet diferit.
Comments: 0 
Hits: 324 
Lupta Savanților de a Găsi Dumnezeul Triunic
Demascând doctrina Trinității: Literatura teologică și în mod particular, scrierile apologeților evanghelici vin în sprijinul încercărilor Trinității de a face față volumului crescând de obiecții pe baza exegezei solide, a dovezilor lexicale și a examinării cadrului istoric al Bibliei.
Comments: 0 
Hits: 446 
Raiul Creștinismului Platonic
Biserica crestină primară a fost mult influențată de Platon, iar efectele învățăturii lui Platon poate fi, încă, văzută în creștinismul de azi. Există un adevăr particular cu privire la subiectul despre rai sau cer.
Comments: 0 
Hits: 392 
Cum ne-a influențat Plato viziunea noastră despre Yahuwah
Mulți creștini de top cred că viziunea lor despre Yahuwah, este inspirată doar din Biblie. Ei n-ar suspecta niciodată că, totuși, rădăcinile credinței lor în Dumnezeul triunic vine din filosofia greacă și nu din Scriptură.
Comments: 0 
Hits: 483 
Vorbind cu Morții: Vorbind cu Demonii
Cele mai multe religii ale lumii învață că sufletul nu moare odată cu trupul. Această credință,totuși, deschide ușa înșelăciunilor demonice. Atunci când crezi că morții încă mai au suflet conștient și că el poate comunica cu cei vii, permiți demonilor să personifice pe cei decedați și să comunice direct cu tine!
Comments: 0 
Hits: 495 
Întrebări pe care orice Trinitarian/Binitarian ar trebui să și le pună
Yahuwah este unul. Yahushua, Hristosul, este singurul său fiu născut. Contrar credinței populare, Scriptura nu învață că Hristos este Creatorul, că Tatăl și Fiul sunt, literal, aceeași ființă sau că Yahushua a existat înainte de nașterea sa în Betleem. Câteva întrebări provacatoare pentru cercetătorii sinceri ai adevărului...
Comments: 0 
Hits: 859 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.