Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Curente doctrinare

2889 Articole in 22 Languages

Matei 24:Răpirea Post-Strâmtorare!
În timpul Strâmtorării, lucrurile vor lua o turnură atât de rea încât mulți oameni vor crede că este timpul să vină Hristos, în special acei oameni care cred că El vine înainte de Strâmtorare. Ei se așteaptă să-L vadă venind în orice zi!
Comments: 0 
Hits: 59 
Pavel și Galatenii
Mulți din zilele de azi sunt în confuzie cu privire la Epistola către Galateni. Atât păzitorii Sâmbătei cât și cei ai Duminicii folosesc texte din Galateni pentru a ”dovedi” că toate sau anumite timpuri hotărâte au fost bătute în cuie la cruce și nu mai sunt o obligație pentru creștinii de azi. O examinare atentă a acestui subiect ne descoperă, totuși, ceva complet diferit.
Comments: 0 
Hits: 53 
Lupta Savanților de a Găsi Dumnezeul Triunic
Demascând doctrina Trinității: Literatura teologică și în mod particular, scrierile apologeților evanghelici vin în sprijinul încercărilor Trinității de a face față volumului crescând de obiecții pe baza exegezei solide, a dovezilor lexicale și a examinării cadrului istoric al Bibliei.
Comments: 0 
Hits: 149 
Raiul Creștinismului Platonic
Biserica crestină primară a fost mult influențată de Platon, iar efectele învățăturii lui Platon poate fi, încă, văzută în creștinismul de azi. Există un adevăr particular cu privire la subiectul despre rai sau cer.
Comments: 0 
Hits: 127 
Cum ne-a influențat Plato viziunea noastră despre Yahuwah
Mulți creștini de top cred că viziunea lor despre Yahuwah, este inspirată doar din Biblie. Ei n-ar suspecta niciodată că, totuși, rădăcinile credinței lor în Dumnezeul triunic vine din filosofia greacă și nu din Scriptură.
Comments: 0 
Hits: 179 
Vorbind cu Morții: Vorbind cu Demonii
Cele mai multe religii ale lumii învață că sufletul nu moare odată cu trupul. Această credință,totuși, deschide ușa înșelăciunilor demonice. Atunci când crezi că morții încă mai au suflet conștient și că el poate comunica cu cei vii, permiți demonilor să personifice pe cei decedați și să comunice direct cu tine!
Comments: 0 
Hits: 161 
Întrebări pe care orice Trinitarian/Binitarian ar trebui să și le pună
Yahuwah este unul. Yahushua, Hristosul, este singurul său fiu născut. Contrar credinței populare, Scriptura nu învață că Hristos este Creatorul, că Tatăl și Fiul sunt, literal, aceeași ființă sau că Yahushua a existat înainte de nașterea sa în Betleem. Câteva întrebări provacatoare pentru cercetătorii sinceri ai adevărului...
Comments: 0 
Hits: 449 
Teologia rămășiței | O perspectivă diferită asupra Bisericii și Israelului

Din punct de vedere istoric, au fost două teorii principale cu privire la relația dintre Biserică și Israel. Prin teoria înlocuirii, Biserica preia locul Israelului astfel încât Israelul nu mai poate fi răscumpărat în viitor. În teologia separării (un aspect al dispensationalismului), în timp ce Yahuwah1 are un viitor pentru Israel, există o distincție clară între Biserică și Israel de-a lungul întregii istorii și nicio înterpătrundere între ele.

Comments: 0 
Hits: 400 
Dacă Hristos vine ”curând” unde se află, acum?
Cu aproape 2000 de ani în urmă, credincioșilor li s-a promis că Mântuitorul se va întoarce curând. Necredincioșii arată spre această profeție, aparent, neîmplinită ca fiind motivul îndoielilor lor. Citește ca să afli cum se împacă această dilemă.
Comments: 2 
Hits: 650 
Șocant, noi evidențe descoperă adevărata natură a lui Hristos! (Și nu este ceea ce crezi!)
Doctrina dumnezeirii triunice a fost considerată ,timp de secole, ca fiind fundamentală creștinătății. Totuși, realitatea arată că ”trinitatea” este o credință ce provine direct din păgânismul antic.
Comments: 0 
Hits: 913 
Pre-încarnarea lui Hristos: Adevăr Biblic?Sau erezie antică
Doctrina dumnezeirii triunice provine din păgânismul antic și nu din Scriptură. Acceptarea acestei erezii a dus la crearea unui concept prin care pre-existența Mântuitorului a devenit o ”concluzie naturală”
Comments: 1 
Hits: 970 
Junghiat în Spirit: Adevăr sau erezie?

Nu va lăsaţi înșelaţi! Duhul manifestat de vindecătorii credinței și de cei care pretind a fi "junghiați-n-duh" nu este Duhului Sfânt al lui Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 1842 
Evanghelia Prosperității: Joc RELIGIOS de interese

”Evanghelia Prosperității”, nimic altceva decât mită spirituală!

Comments: 0 
Hits: 2519 
Viaţa şi moartea: Adevărul Biblic

Tot mai populară este învățătura conform căreia omul are conștiință după moarte. Această doctrină este foarte periculoasă, deoarece pregătește calea pentru ca milioane de oameni să accepte și să îmbrățișeze amăgirile lui Satana.  

Comments: 0 
Hits: 1646 
Moartea lui Yahushua: înseamnă desființarea Legii?

Scriptura învață că legea divină este veșnică. Urmează să fie păzită atât în Ceruri cît și pe pământ. Orice text din Biblie care este folosit ca ”dovadă” că legea a fost bătută în cuie la cruce contraface Scriptura ca să se comformeze agendei satanice de a-i conduce la desființarea Poruncilor. Efeseni 2:15 reprezintă un text folosit pentru a susține aserțiunea eronată că legea divină a fost abolită de moartea lui Yahushua.  

Comments: 0 
Hits: 1624 
Iad: Un adevăr confuz clarificat

O examinare aprofundată a subiectului cu înțelegerea cea mai eronată din toată Scriptura:Iadul. Sunt cei răi și cei nepocăiți chinuiți în foc la nesfărșit? Nu. Ei vor fi distruși!  

Comments: 0 
Hits: 2130 
Amăgirea Contra-Reformei: Futurismul și Preterismul infiltrează Protestantismul

Profeţia celor 70 de săptămâni este una dintre cele mai neînțelese din întreaga Scriptura. Totuşi, acest lucru, nu se datorează lipsei de cunoștințe, ci mai degrabă înșelăciunilor  deliberate a iezuiţilor - futurismul și preterismul.

Comments: 0 
Hits: 2182 
Spiritismul şi Răsplata Sfinţilor

Spiritismul a luat lumea cu asalt. Puțini cred în realitate materială de astăzi, iar mulțimile urmează practici oculte, bazate pe iluzia că sufletul uman este în mod natural nemuritor și că morții pot vedea și pot comunica cu cei vii. Ce contează? Este pur și simplu un joc fascinant, o mângâiere după pierderea unei persoane dragi, sau în spatele acestuia se ascunde o surpriză fatală? Prezentul articol răspunde acestor întrebări, și oferă speranță reală pe baze slide.

Comments: 0 
Hits: 1817 
Pavel: Profet Fals? Sau Apostol Adevărat?

Una vânt de doctrină, care crește în putere în aceste ultime zile, este credința că Pavel a fost un apostol fals. Acest articol analizează pericolele îmbrățișării unei astfel de înşelăciuni.

Comments: 0 
Hits: 2220 
Complet Achitat

O examinare biblică a ritualului tăierii împrejur și răspunsul la întrebarea: de ce nu mai este o cerinţă obligatorie pentru credincioşii lui Yahuwah?

Comments: 0 
Hits: 1852 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.