Let it Be Known We fully agree with Sir Anthony Buzzard on the non-deity of Yahushua and the importance of the Gospel of the Kingdom. We do not at all agree with his teaching that the Ten Commandments are part of the Law of Moses, and hence the Sabbath is not binding in the New Covenant. WLC firmly believes the Ten Commandments were given to Adam, and the Sabbath is not only eternally binding, but is Yahuwah’s seal. In WLC radio episodes, we edit out any comment against the joyful enduring obligation of the Sabbath.
Contact US

Artiklar

2886 Artiklar in 22 Languages

Himmelens hjältar: Michael & Margaretha Sattler
Michael och Margaretha Sattler var vanliga människor. Människor med glädje och sorg, hopp och rädsla som alla andra. Och ändå förblev de trogna Yahuwah under deras rättegång. Deras ståndaktighet kommer att belönas rikligt i himlen. Läs deras berättelse och låt dig inspirera vad Yah har gjort för andra. Han kommer göra detsamma för dig.
Comments: 0 
Hits: 34 
Det senare regnet faller! (Tar du emot det?)

Uppriktiga kristna har längtat efter “höstregnet” eller den utlovade “uppfriskningen” av den Helige Ande som de förväntar sig kommer att göra dem redo att utföra allt de är kallade till precis innan Återkomsten. En förbisedd vers i Femte Mosebok avslöjar att “höstregnet” är helt annorlunda än vad som förväntats och att det redan håller på att falla!

Comments: 0 
Hits: 55 
Daniel 11: Den ''Villige kungen'' är Frankrike!

En noggrann, vers-för-vers-studie av Daniel 11: 36-40 avslöjar med 100% säkerhet att den “villige kungen” är Frankrike!

Comments: 0 
Hits: 35 
Nedräkningen har börjat! Nödens tid är här!

Daniels profetior pekar ut 1922 som början på den slutliga nedräkningen. Lär dig betydelsen av detta mycket viktiga år!

Comments: 0 
Hits: 27 
I skuggan av Hans vingar: Skyddade i den Allrahögstes hemliga plats

Orkanen Irma var den största orkanen som någonsin registrerats över Atlanten. Men till och med denna naturkraft kunde inte överrumpla en familj som hävdade Yahs mäktiga löften.

Comments: 0 
Hits: 34 
Filadelfia eller Laodicea? Vilken kyrka är du?
Den sista generationen är unik. Det är den värsta av alla. Alla som omvänder sig kommer att få en belöning som är mycket större än den som erbjuds någon tidigare. För att få denna belöning är det nödvändigt för de ångrande Laodicéerna att gå med i Broderkärlekens kyrka.
Comments: 0 
Hits: 52 
Napoleon, Atatürk, & Påve Franciskus indikerar att Tillsyningstiden snart är över

Nytt ljus i Daniels bok har avslöjat en chockerande sanning: tillsyningstidens slut är nära! WLC är tvungna att larma: Gör dig redo! Gör dig redo! Gör dig redo!

Comments: 0 
Hits: 34 
Daniel 11: ''Kungen i söder'' är Egypten!

En noggrann undersökning av Daniel 11 avslöjar med 100% säkerhet att "kungen i söder" är, och alltid har varit, Egypten!

Comments: 0 
Hits: 33 
Daniel 11: ''Kungen i norr'' är det Osmanska riket!
En noggrann och fördjupad studie av Daniel 11:40-45 etablerar att "kungen i norr" är det Osmanska riket!
Comments: 0 
Hits: 29 
Lär dig hur du får tillgång till outnyttjad gudomlig kraft!

Invävd genom hela Skriften är en princip om ofattbar kraft, som bara väntar på att få åtkomst till alla som kommer att hävda det genom tro. Skriften förklarar att Yahuwah inte kan ljuga. Anledningen är enkel: vad Yahuwah säger är så snart han säger det!

Comments: 0 
Hits: 38 
Varning! Rom förändras aldrig!
Rom skryter att hon aldrig förändras. Enligt katolsk trosbekännelse anses tortyren och morden av alla de som i samvetsövertygelse inte håller med Rom (som framgår av inkvisitionen som inrättades av Innocentius III) fortfarande vara motiverade och berättigade. Uppenbarelseboken avslöjar att en återupplivning av förföljelserna från förr kommer att äga rum strax innan världens slut. Den tiden närmar sig snabbt. Är du beredd?
Comments: 0 
Hits: 287 
Korsfästelsen: Motbevisar den kontinuerliga veckocykeln
'70-veckorsprofetian' i Daniel kapitel 9 är en av de mest anmärkningsvärda profetiorna i hela Skriften, eftersom den identifierar de exakta åren för Frälsarens dop och korsfästelse. Tyvärr har många antingen grovt misstolkat denna stora profetia eller förbiser dess större implikationer. En noggrann granskning av Daniels "70 veckor" motbevisar oåterkalleligt en "fredagskorsfästelse" och att den moderna 7-dagarsveckan har rullat utan avbrott sedan Skapelsen!
Comments: 0 
Hits: 280 
Yahuwahs Insegel
Yahuwahs insegel är den mest värdefulla andliga gåvan tillgänglig för alla själar som lever på jorden. Endast Yahuwahs försegling kan ge evigt liv och det andliga skydd som är nödvändigt för att möta de kommande dagarna då Yahs vrede ska hälls ut oblandad med barmhärtighet över en oomvänd värld.
Comments: 0 
Hits: 216 
Helgonens uthållighet
Fröken Wagner var orolig. Pamela Forsythe har inte blivit hämtad ännu. Var är hennes mor? Hon lät inte sina tankar irra utan försökte hålla sig så lugn som bara kunde för lilla Pamelas skull när minuter blev till timmar. Men Pamela hade en stor lärdom att ge till Fröken Wagner om tro, tillit, och uthållighet. Ta reda på vad detta var!
Comments: 0 
Hits: 188 
Att memorisera Skrifterna: En fråga om liv om död

Skrifterna är den ofelbara berggrunden i den kristna tron. Det är färdplanen till evigt liv som andats ut av Yah. Alla, som med ett uppriktigt hjärta söker Yahuwah och Hans rättfärdighet, kommer att göra det till en vana att studera Bibeln och lägga de levande orden på minnet. Att försumma studie av Yahuwahs ord skulle vara att välja döden framför livet. Det är så allvarligt, för om vi inte vandrar i det ökande ljuset av Hans ord, blir vi kvar i det tilltagande mörkret i dödens skugga.

Comments: 0 
Hits: 159 
Evangeliet | Från synd till förlösning!

Det var för att rädda mänskligheten från konsekvenserna av sin synd som Yahuwah och Hans Son, Yahushua, slöt ett heligt förbund för att till varje pris rädda mänskligheten tillbaka till Dem. Upptäck skönheten i vår himmelske Faders hjärta av perfekt kärlek! Välj att överlämna allt till din Förlösare. Han kommer att ta emot dig som sin son, sin dotter, och göra om dig i sin egen avbild.

Comments: 0 
Hits: 182 
Varför är Jeff Bezos, världens rikaste man, okunnig om Yahs himlavalv?
Jeff Bezos har blivit otroligt välsignad av Yahuwah. Så varför använder han sina miljarder för att främja djävulens agenda? WLC utmanar Bezos att studera sin bibel, lära sig sanningen och omvända kursen omedelbart! Konsekvenserna av att medvetet främja fel är allvarliga.
Comments: 0 
Hits: 158 
Det mest kraftfulla löftet i Universum!
Yahuwah vill att de löften som innefattas i Hans namn ska vara kända och användas. Därför uppmanar Skrifterna upprepade gånger de troende till att “åkalla Yahuwahs namn”
Comments: 0 
Hits: 145 
Dräpt i Anden: Sanning eller kätteri?
Var inte bedragen! Anden som manifesteras av trohelare och andra som hävdar sig vara “dräpta i anden” är inte Yahuwahs Heliga Ande.
Comments: 0 
Hits: 169 
Brottets återställare
Återställande av den fulla tillbedjan på samtliga av Himmelens tillförordnade dagar är ett tecken på hur nära vi är världens ände. De trogna kommer hålla Yahuwahs festhögtider eftersom de är laghållare; inte lagbrytare. Yahuwahs lag är mycket värdefull för dem, och de hedrar sin Skapare genom att ge Honom kärleksfull lydnad.
Comments: 0 
Hits: 215 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.