Important! Ephesians 2:15 is a verse that had led countless followers of Yahushua to take a fatally wrong stand on Yahuwah's Torah. We need to understand what Paul meant by 'abolished in His flesh the enmity, that is, the law of commandments contained in ordinances.' Brother Tom Martincic does an excellent job in explaining these words within the context of Ephesians 2 other related scriptures. We need to share this presentation with our anti-Torah friends and family. Click here to listen to this critical study.
Contact US

Artiklar

3548 Artiklar in 22 Languages

Den platta jorden & den första ängelns budskap

Himmelen har ett häpnadsväckande meddelande för den sista generationen: “Frukta Yahuwah!”. Här hittar du en biblisk undersökning av vad det verkligen innebär att frukta Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 597 
Jesuiterna & jordgloben: Den största av konspirationer!
Förbluffande nya upptäckter visar att jesuitorden är hjärnan bakom ett bedrag som sträcker sig över fem århundraden. Denna lögn förbereder världen för att bli lurade under det första veropet i Uppenbarelseboken 9 när demoner, som utger sig för att vara utomjordingar, kommer att "invadera" jorden.
Comments: 0 
Hits: 617 
Sabbat vid solnedgången? Absurt och omöjligt!

Ökat ljus under de senaste åren har avslöjat att den Bibliska dagen - och därmed Sabbaten - börjar i gryningen. Kronologin över Yahushuas död och begravning bevisar att judarna på Yahushuas tid fortfarande observerade Sabbaten som börjar i gryningen.

Comments: 0 
Hits: 312 
Avlägsna den dödliga surdegen: Fariséen i oss alla

Avlägsna den dödliga surdegen! Det finns en farisé i oss ALLA.

Comments: 0 
Hits: 295 
Sucka & jämra… eller fly!

Himmelens budskap till den sista generationen är att fly från alla organiserade religioner och samfund. Religiösa ledare har emellertid anledning att hålla kvar folk som kommer till kyrkan. De har använt de åttonde och nionde kapitlen i Hesekiel för att få människor att tro att de är skyldiga att förbli medlemmar även när det är uppenbart att kyrkan är i förfall!

Comments: 0 
Hits: 315 
Tidernas fynd & den slutgiltiga prövningen
Vad är den mest ovärderliga tillgången du kan få som är helt GRATIS och bara väntar på att du tar den just nu? Läs den här inspirerande intervjun!
Comments: 0 
Hits: 373 
Välståndsevangeliet: Religiöst hasardspel

"Välståndsevangeliet" är kätteri och inget annat än andlig muta!

Comments: 0 
Hits: 526 
Jesuitiska planläggare: Att dölja den platta jorden & Månsabbaten!

Jesuitorden har varit hjärnan bakom några av de största bedrägeriena i historien. Datum, mål, och agendor kopplar dem till det globala, moderna jordklotsbedrägeriet. En noggrann granskning av Skriften, arkeologi, och historia knyter dem också till en lögn som sträcker sig över nästan 1 700 år: den breda uppfattningen att lördag är den sjunde dagens sabbat i Bibeln.

Comments: 0 
Hits: 310 
Himmelens hjältar: Michael & Margaretha Sattler
Michael och Margaretha Sattler var vanliga människor. Människor med glädje och sorg, hopp och rädsla som alla andra. Och ändå förblev de trogna Yahuwah under deras rättegång. Deras ståndaktighet kommer att belönas rikligt i himlen. Läs deras berättelse och låt dig inspirera vad Yah har gjort för andra. Han kommer göra detsamma för dig.
Comments: 0 
Hits: 397 
Det senare regnet faller! (Tar du emot det?)

Uppriktiga kristna har längtat efter “höstregnet” eller den utlovade “uppfriskningen” av den Helige Ande som de förväntar sig kommer att göra dem redo att utföra allt de är kallade till precis innan Återkomsten. En förbisedd vers i Femte Mosebok avslöjar att “höstregnet” är helt annorlunda än vad som förväntats och att det redan håller på att falla!

Comments: 0 
Hits: 412 
Daniel 11: Den ''Villige kungen'' är Frankrike!

En noggrann, vers-för-vers-studie av Daniel 11: 36-40 avslöjar med 100% säkerhet att den “villige kungen” är Frankrike!

Comments: 0 
Hits: 419 
Nedräkningen har börjat! Nödens tid är här!

Daniels profetior pekar ut 1922 som början på den slutliga nedräkningen. Lär dig betydelsen av detta mycket viktiga år!

Comments: 0 
Hits: 342 
I skuggan av Hans vingar: Skyddade i den Allrahögstes hemliga plats

Orkanen Irma var den största orkanen som någonsin registrerats över Atlanten. Men till och med denna naturkraft kunde inte överrumpla en familj som hävdade Yahs mäktiga löften.

Comments: 0 
Hits: 342 
Filadelfia eller Laodicea? Vilken kyrka är du?
Den sista generationen är unik. Det är den värsta av alla. Alla som omvänder sig kommer att få en belöning som är mycket större än den som erbjuds någon tidigare. För att få denna belöning är det nödvändigt för de ångrande Laodicéerna att gå med i Broderkärlekens kyrka.
Comments: 0 
Hits: 425 
Napoleon, Atatürk, & Påve Franciskus indikerar att Tillsyningstiden snart är över

Nytt ljus i Daniels bok har avslöjat en chockerande sanning: tillsyningstidens slut är nära! WLC är tvungna att larma: Gör dig redo! Gör dig redo! Gör dig redo!

Comments: 0 
Hits: 374 
Daniel 11: ''Kungen i söder'' är Egypten!

En noggrann undersökning av Daniel 11 avslöjar med 100% säkerhet att "kungen i söder" är, och alltid har varit, Egypten!

Comments: 0 
Hits: 412 
Daniel 11: ''Kungen i norr'' är det Osmanska riket!
En noggrann och fördjupad studie av Daniel 11:40-45 etablerar att "kungen i norr" är det Osmanska riket!
Comments: 0 
Hits: 408 
Lär dig hur du får tillgång till outnyttjad gudomlig kraft!

Invävd genom hela Skriften är en princip om ofattbar kraft, som bara väntar på att få åtkomst till alla som kommer att hävda det genom tro. Skriften förklarar att Yahuwah inte kan ljuga. Anledningen är enkel: vad Yahuwah säger är så snart han säger det!

Comments: 0 
Hits: 309 
Varning! Rom förändras aldrig!
Rom skryter att hon aldrig förändras. Enligt katolsk trosbekännelse anses tortyren och morden av alla de som i samvetsövertygelse inte håller med Rom (som framgår av inkvisitionen som inrättades av Innocentius III) fortfarande vara motiverade och berättigade. Uppenbarelseboken avslöjar att en återupplivning av förföljelserna från förr kommer att äga rum strax innan världens slut. Den tiden närmar sig snabbt. Är du beredd?
Comments: 0 
Hits: 735 
Korsfästelsen: Motbevisar den kontinuerliga veckocykeln
'70-veckorsprofetian' i Daniel kapitel 9 är en av de mest anmärkningsvärda profetiorna i hela Skriften, eftersom den identifierar de exakta åren för Frälsarens dop och korsfästelse. Tyvärr har många antingen grovt misstolkat denna stora profetia eller förbiser dess större implikationer. En noggrann granskning av Daniels "70 veckor" motbevisar oåterkalleligt en "fredagskorsfästelse" och att den moderna 7-dagarsveckan har rullat utan avbrott sedan Skapelsen!
Comments: 0 
Hits: 726 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.