While WLC continues to uphold the observance of the Seventh-Day Sabbath, which is at the heart of Yahuwah's moral law, the 10 Commandments, we no longer believe that the annual feast days are binding upon believers today. Still, though, we humbly encourage all to set time aside to commemorate the yearly feasts with solemnity and joy, and to learn from Yahuwah’s instructions concerning their observance under the Old Covenant. Doing so will surely be a blessing to you and your home, as you study the wonderful types and shadows that point to the exaltation of Messiah Yahushua as the King of Kings, the Lord of Lords, the conquering lion of the tribe of Judah, and the Lamb of Yahuwah that takes away the sins of the world.
Contact US

Artiklar

3296 Artiklar in 21 Languages

Den platta jorden & den första ängelns budskap

Himmelen har ett häpnadsväckande meddelande för den sista generationen: “Frukta Yahuwah!”. Här hittar du en biblisk undersökning av vad det verkligen innebär att frukta Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 1429 
Jesuiterna & jordgloben: Den största av konspirationer!
Förbluffande nya upptäckter visar att jesuitorden är hjärnan bakom ett bedrag som sträcker sig över fem århundraden. Denna lögn förbereder världen för att bli lurade under det första veropet i Uppenbarelseboken 9 när demoner, som utger sig för att vara utomjordingar, kommer att "invadera" jorden.
Comments: 0 
Hits: 1499 
Sabbat vid solnedgången? Absurt och omöjligt!

Ökat ljus under de senaste åren har avslöjat att den Bibliska dagen - och därmed Sabbaten - börjar i gryningen. Kronologin över Yahushuas död och begravning bevisar att judarna på Yahushuas tid fortfarande observerade Sabbaten som börjar i gryningen.

Comments: 0 
Hits: 725 
Avlägsna den dödliga surdegen: Fariséen i oss alla

Avlägsna den dödliga surdegen! Det finns en farisé i oss ALLA.

Comments: 0 
Hits: 698 
Sucka & jämra… eller fly!

Himmelens budskap till den sista generationen är att fly från alla organiserade religioner och samfund. Religiösa ledare har emellertid anledning att hålla kvar folk som kommer till kyrkan. De har använt de åttonde och nionde kapitlen i Hesekiel för att få människor att tro att de är skyldiga att förbli medlemmar även när det är uppenbart att kyrkan är i förfall!

Comments: 0 
Hits: 727 
Välståndsevangeliet: Religiöst hasardspel

"Välståndsevangeliet" är kätteri och inget annat än andlig muta!

Comments: 0 
Hits: 1163 
Jesuitiska planläggare: Att dölja den platta jorden & Månsabbaten!

Jesuitorden har varit hjärnan bakom några av de största bedrägeriena i historien. Datum, mål, och agendor kopplar dem till det globala, moderna jordklotsbedrägeriet. En noggrann granskning av Skriften, arkeologi, och historia knyter dem också till en lögn som sträcker sig över nästan 1 700 år: den breda uppfattningen att lördag är den sjunde dagens sabbat i Bibeln.

Comments: 0 
Hits: 812 
Himmelens hjältar: Michael & Margaretha Sattler
Michael och Margaretha Sattler var vanliga människor. Människor med glädje och sorg, hopp och rädsla som alla andra. Och ändå förblev de trogna Yahuwah under deras rättegång. Deras ståndaktighet kommer att belönas rikligt i himlen. Läs deras berättelse och låt dig inspirera vad Yah har gjort för andra. Han kommer göra detsamma för dig.
Comments: 0 
Hits: 778 
Det senare regnet faller! (Tar du emot det?)

Uppriktiga kristna har längtat efter “höstregnet” eller den utlovade “uppfriskningen” av den Helige Ande som de förväntar sig kommer att göra dem redo att utföra allt de är kallade till precis innan Återkomsten. En förbisedd vers i Femte Mosebok avslöjar att “höstregnet” är helt annorlunda än vad som förväntats och att det redan håller på att falla!

Comments: 0 
Hits: 875 
Daniel 11: Den ''Villige kungen'' är Frankrike!

En noggrann, vers-för-vers-studie av Daniel 11: 36-40 avslöjar med 100% säkerhet att den “villige kungen” är Frankrike!

Comments: 0 
Hits: 838 
I skuggan av Hans vingar: Skyddade i den Allrahögstes hemliga plats

Orkanen Irma var den största orkanen som någonsin registrerats över Atlanten. Men till och med denna naturkraft kunde inte överrumpla en familj som hävdade Yahs mäktiga löften.

Comments: 0 
Hits: 737 
Daniel 11: ''Kungen i söder'' är Egypten!

En noggrann undersökning av Daniel 11 avslöjar med 100% säkerhet att "kungen i söder" är, och alltid har varit, Egypten!

Comments: 0 
Hits: 983 
Daniel 11: ''Kungen i norr'' är det Osmanska riket!
En noggrann och fördjupad studie av Daniel 11:40-45 etablerar att "kungen i norr" är det Osmanska riket!
Comments: 0 
Hits: 911 
Lär dig hur du får tillgång till outnyttjad gudomlig kraft!

Invävd genom hela Skriften är en princip om ofattbar kraft, som bara väntar på att få åtkomst till alla som kommer att hävda det genom tro. Skriften förklarar att Yahuwah inte kan ljuga. Anledningen är enkel: vad Yahuwah säger är så snart han säger det!

Comments: 0 
Hits: 673 
Korsfästelsen: Motbevisar den kontinuerliga veckocykeln
'70-veckorsprofetian' i Daniel kapitel 9 är en av de mest anmärkningsvärda profetiorna i hela Skriften, eftersom den identifierar de exakta åren för Frälsarens dop och korsfästelse. Tyvärr har många antingen grovt misstolkat denna stora profetia eller förbiser dess större implikationer. En noggrann granskning av Daniels "70 veckor" motbevisar oåterkalleligt en "fredagskorsfästelse" och att den moderna 7-dagarsveckan har rullat utan avbrott sedan Skapelsen!
Comments: 0 
Hits: 1200 
Helgonens uthållighet
Fröken Wagner var orolig. Pamela Forsythe har inte blivit hämtad ännu. Var är hennes mor? Hon lät inte sina tankar irra utan försökte hålla sig så lugn som bara kunde för lilla Pamelas skull när minuter blev till timmar. Men Pamela hade en stor lärdom att ge till Fröken Wagner om tro, tillit, och uthållighet. Ta reda på vad detta var!
Comments: 0 
Hits: 1162 
Att memorisera Skrifterna: En fråga om liv om död

Skrifterna är den ofelbara berggrunden i den kristna tron. Det är färdplanen till evigt liv som andats ut av Yah. Alla, som med ett uppriktigt hjärta söker Yahuwah och Hans rättfärdighet, kommer att göra det till en vana att studera Bibeln och lägga de levande orden på minnet. Att försumma studie av Yahuwahs ord skulle vara att välja döden framför livet. Det är så allvarligt, för om vi inte vandrar i det ökande ljuset av Hans ord, blir vi kvar i det tilltagande mörkret i dödens skugga.

Comments: 0 
Hits: 1169 
Evangeliet | Från synd till förlösning!

Det var för att rädda mänskligheten från konsekvenserna av sin synd som Yahuwah och Hans Son, Yahushua, slöt ett heligt förbund för att till varje pris rädda mänskligheten tillbaka till Dem. Upptäck skönheten i vår himmelske Faders hjärta av perfekt kärlek! Välj att överlämna allt till din Förlösare. Han kommer att ta emot dig som sin son, sin dotter, och göra om dig i sin egen avbild.

Comments: 0 
Hits: 1011 
Det mest kraftfulla löftet i Universum!
Yahuwah vill att de löften som innefattas i Hans namn ska vara kända och användas. Därför uppmanar Skrifterna upprepade gånger de troende till att “åkalla Yahuwahs namn”
Comments: 0 
Hits: 1057 
Dräpt i Anden: Sanning eller kätteri?
Var inte bedragen! Anden som manifesteras av trohelare och andra som hävdar sig vara “dräpta i anden” är inte Yahuwahs Heliga Ande.
Comments: 0 
Hits: 1181 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.