Senaste nytt Om Coronaviruset kan orsaka sådant kaos i världen idag att hela nationer sätts i karantän, hur kommer det gå när de 7 trumpeterna i Uppenbarelseboken larmar? Det är hög tid att uppfriska våra minnen med vad som skulle kunna ske innan ens den nuvarande krisen är över. Klicka HÄR för mer.
Contact US

Artiklar

2700 Artiklar in 22 Languages

Den nya världsordningen: Formandet av vilddjurets avbild
Termen Den nya världsordningen är periodvis återkommande och går i munnen på politiker. Denna artikel avslöjar den nya världsordningen som Satans gamla plan för att styra världen genom vilseledning, förtryck och olydnad mot Yahuwah. USA:s och påvedömets centrala roller för att försöka genomföra detta vid tidens ände belyses av Bibelns profetier för 2000 år sedan. Dessa varningar hjälper oss att inse att övervinnande genom tro på Yahushua behövs för att möta dagens utmaningar. Alla grunderna som är nödvändiga för ett segerrikt liv, rätt dyrkan och att hitta säkerhet genom de kommande katastroferna i världen finns i den här artikeln.
Comments: 0 
Hits: 71 
Leva under den sista påven: 12 fakta du måste känna till
Världen har levt under påve Franciskus I, den åttonde och sista kungens styre sedan han tronsattes som Vatikanrikets absoluta monark den 19 mars 2013. Här finner du 12 fakta som de som söker Himmelriket bör inse i dessa sista dagar.
Comments: 0 
Hits: 68 
Internationella datumlinjen ändrad: Sabbaten oförändrad?
Den moderna veckocykeln har inga band till någonting i naturen. På grund av detta uppstår problem som inte finns i skapelsens lunisolarkalender: specifikt behovet av en godtycklig datumlinje. En kontinuerlig veckocykel, förankrad till ingenting i naturen, är en konstgjord institution. Internationella datumlinjen är helt enkelt en mänsklig lösning på vad som är mänskligt problem.
Comments: 0 
Hits: 218 
Satans världsliga förbindelse växer | USA blir ett monster
Det är sant att Yahuwah välsignade USA så länge den genomsnittliga medborgaren levde upp till principerna om sanning och rättfärdighet i sitt eget, individuella liv. USA blev en tillflyktsort, ett förlovat land för många som var förföljda och förtryckta i sina hemländer. Satan hade dock planer för den nya nationen. Idag ser vi tydligt att USA har blivit ett monster ... precis som Yahuwahs profetiska ord sade att det skulle bli.
Comments: 0 
Hits: 155 
Jerusalem: Nyckel till Ändens tid?
Jerusalem är central för världens tre stora monoteistiska religioners ändtidsförväntningar. Muslimer, judar och både katoliker och evangeliska protestanter vill alla ha sin egen teokratiska diktatur med utgångspunkt från denna forntida plats. Denna allmänt vedertagna tro är en av Satans mest vilseledande bedrägerier i ändtiderna. Läs denna artikel och förstå detta apokalyptiska fel.
Comments: 0 
Hits: 82 
Bröllopsceremonier för Utkallade
Att sammanfoga en man och en kvinna i äktenskapet är en helig men ändå glad händelse. Den här artikeln svarar på vanliga frågor om Yahuwah-välsignade bröllop, traditioner, äktenskapscertifikat, m.m.
Comments: 0 
Hits: 71 
Bön: Själens andetag
“Bön är själens andetag. Det är hemligheten bakom andlig kraft. Inga andra medel för nåd kan ersätta den och bevara själens hälsa. Bön för med sig hjärtat i omedelbar kontakt med livets källa och stärker den religiösa erfarenhetens ben och muskler."
Comments: 0 
Hits: 64 
Roms pågående inkvisition: Vad du behöver veta

Den motbjudande och chockerande faktan om den romersk-katolska inkvisitionen är något som samtliga av Yahuwahs trofasta väl bör känna till. Skrifterna är tydliga att historien kommer att upprepa sig själv, då Uppenbarelsebokens andra vilddjur åter blåser in liv i påvedömet.

Comments: 0 
Hits: 79 
Uppenbarelsebokens 7 Trumpetstötar
Följande är en icke-fiktiv redogörelse för händelser kan inträffa vilken dag som helst. Den är uteslutande tagen från Uppenbarelseboken. I och med att förverkligandet av händelserna närmar sig så är det Faderns vilja att Hans barn till fullo förstår Uppenbarelseboken som har avslöjat allt som finns att veta om den sista tiden.
Comments: 0 
Hits: 96 
Vilddjuret från havet: Katolska kyrkan i profetia
Uppenbarelseboken ger information om kommande händelser som kommer att påverka alla på jorden. Denna information presenteras i form av profetiska symboler. Genom att använda dessa symboler varnar himlen att en av de största förföljande krafter i känd historia återigen kommer att uppstå för att få en aktiv roll i att förfölja Yahs utvalda.
Comments: 0 
Hits: 79 
Månsabbaten
Många människor som önskar att dyrka på sjundedagssabbaten dyrkar på lördagen eftersom det är den sjunde dagen i den moderna veckan. Nu tror ett växande antal människor att den verkliga Sjundedagssabbaten i Skrifterna är en månsabbat som måste beräknas av den gamla månsolskalendern. Noggrann undersökning av bevisen är nödvändig för alla som önskar tillbe på Skaparens Sjundedagssabbat. Alla måste studera och välja själva: lördagssabbat? Eller Månsabbaten?
Comments: 0 
Hits: 75 
Den troendes civila ansvar: Romarbrevet 13:s sanna betydelse
Romarbrevet 13 används ofta för att lura kristna att följa orättvisa lagar och ge stöd till tyranniska regeringar. Sådana tolkningar motsäger emellertid faktiskt Skriften. Yahuwah har aldrig beordrat någon att följa mänsklig lag i strid med gudomlig lag.
Comments: 0 
Hits: 76 
Gudomlig vägledning: Lär dig hur du kan veta Yahs vilja för dig personligen!
Att leva genom jordens sista kris kommer att kräva en närmare och viktigare koppling till den himmelske Fadern än vad som har upplevts sedan apostolisk tid. Varje troende behöver personlig vägledning eftersom varje individuell situation är så annorlunda. Detta kräver inte bara en personlig relation med Fadern, utan förmågan att höra och känna igen hans röst när han talar till dig.
Comments: 0 
Hits: 71 
Vilddjurets märke: Vad det är och hur man undviker det!
Yahuwahs stora hjärta längtar efter sina jordiska barn. I sin oändliga visdom och förkunskap har Han gett en spännande glimt in i den närmaste framtiden med hjälp av symboler. Dessa ges för att förbereda Hans folk så att ingen får lura sig under jordens historiska slutdagar. En av de minst förstådda men ändå mest spännande symbolerna som används i profetia är “vilddjurets märke”.
Comments: 0 
Hits: 90 
Sjundedagssabbaten: Reparera brottet
Skriften förutsäger den sista generationens triumferande verk: att reparera brottet eller överträdelsen som gjordes i Yahuwahs lag när sabbaten ändrades. Detta är det härliga öde som himlen bjuder in dig till idag.
Comments: 0 
Hits: 114 
Bevisets vikt
Om en person har växt upp med felaktiga övertygelser så kan sökandet efter sanninge vara mycket förvirrande. Sanningen, oavsett hur ren, kan kännas emotionellt fel, om den strider mot en persons grundläggande övertygelser. Yahuwah har inte lämnat någon till att kämpa ensam. Han har i sitt Ord försett oss med en standard genom vilken vi kan skilja mellan rätt och fel. Vi talar om att använda bevisets vikt.
Comments: 0 
Hits: 88 
Vila i frid | Vad händer efter döden?
Döden är varje människas del, eftersom alla har syndat. Skaparen, vars kärleksfulla hjärta aldrig ämnade att Hans barn skulle lida under synd, har tagit bort all tvekan om vad som händer efter döden.
Comments: 0 
Hits: 67 
Skingra mörkret: När börjar en dag?
Motståndaren har stulit dyrkan ämnad Skaparen genom att ändra kalendern som används för att hitta den sjunde dagens sabbat. Men det är inte allt han har förändrat. Han har till och med förändrat när en dag börjar!
Comments: 0 
Hits: 128 
Att tala med de döda är att tala med demoner
De flesta av världens religioner lär att själen inte dör med kroppen. En övertygelse om att själen aldrig dör är en öppen dörr för demoniska bedrägerier. När du tror att de döda fortfarande har en medveten själ och kan kommunicera med dig tillåter det demonerna att imitera de nära och kära och kommunicera direkt med dig.
Comments: 0 
Hits: 150 
Paulus och galaterna
Många människor förvirras av Galaterbrevet. Söndagshållare och lördagshållare hävdar att Galaterbrevet lär oss att sabbaten spikades fast på korset och att Yahuwahs högtider inte längre är bindande. En förståelse av de berörda frågorna avslöjar något helt annat.
Comments: 0 
Hits: 80 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.