Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Let it Be Known We fully agree with Sir Anthony Buzzard on the non-deity of Yahushua and the importance of the Gospel of the Kingdom. We do not at all agree with his teaching that the Ten Commandments are part of the Law of Moses, and hence the Sabbath is not binding in the New Covenant. WLC firmly believes the Ten Commandments were given to Adam, and the Sabbath is not only eternally binding, but is Yahuwah’s seal. In WLC radio episodes, we edit out any comment against the joyful enduring obligation of the Sabbath.
Contact US

Articole

2886 Articole in 22 Languages

Matei 24:Răpirea Post-Strâmtorare!
În timpul Strâmtorării, lucrurile vor lua o turnură atât de rea încât mulți oameni vor crede că este timpul să vină Hristos, în special acei oameni care cred că El vine înainte de Strâmtorare. Ei se așteaptă să-L vadă venind în orice zi!
Comments: 0 
Hits: 52 
Obținând Neprihănirea lui Yahuwah
Cum să obții Neprihănirea lui Yahuwah: O examinare biblică a mesajului Evangheliei și ce înseamnă să ”umbli în credință”.
Comments: 0 
Hits: 99 
Ce Se Întâmplă După Moarte?
Scriptura descoperă că atunci când moare sufletul, nu mai există conștiență de sine. Nu mai este nici suferință și nici bucurie. Sufletul ”doarme” până se va ridica din nou la viață prin puterea Dătătorului Vieții.
Comments: 0 
Hits: 97 
Pavel și Galatenii
Mulți din zilele de azi sunt în confuzie cu privire la Epistola către Galateni. Atât păzitorii Sâmbătei cât și cei ai Duminicii folosesc texte din Galateni pentru a ”dovedi” că toate sau anumite timpuri hotărâte au fost bătute în cuie la cruce și nu mai sunt o obligație pentru creștinii de azi. O examinare atentă a acestui subiect ne descoperă, totuși, ceva complet diferit.
Comments: 0 
Hits: 52 
Pământul Plat în Versete Biblice (Mai mult de 200)
Mai mulți de 200 de versete biblice care susțin modelul Pământului Plat...
Comments: 0 
Hits: 189 
Evanghelia | De la Păcat la Mântuire!
Pentru a salva omenirea de consecințele păcatului, Yahuwah și Fiul Său s-au unit într-un legământ sfânt de mântuire a omenirii indiferent de cât I-ar costa pe Ei. Descoperiți frumusețea inefabilă a iubirii perfecte din inima Cerescului Tată! Alege această zi să te predai grijii Sale. Te va primi ca pe fiul SĂU, ca pe fiica Sa și te vs recreia după chipul și asemănarea Sa.
Comments: 0 
Hits: 125 
Ce crede Yahuwah despre Masturbare?
Masturbarea va hrăni și evoca flăcările care poate arde orice intenție a unui bărbat sau a unei femeie de a trăi pentru Yahuwah și pentru alții.
Comments: 0 
Hits: 94 
Lupta Savanților de a Găsi Dumnezeul Triunic
Demascând doctrina Trinității: Literatura teologică și în mod particular, scrierile apologeților evanghelici vin în sprijinul încercărilor Trinității de a face față volumului crescând de obiecții pe baza exegezei solide, a dovezilor lexicale și a examinării cadrului istoric al Bibliei.
Comments: 0 
Hits: 145 
La ce se referă Biblia prin 'Predicarea Evangheliei'?
Care a fost scopul, declarat de Yahushua, al întregii misiuni ? Ai putea fi surprins!
Comments: 0 
Hits: 121 
Marile și prețioasele făgăduințe
În aceste zile de încheiere a istoriei pământului, prețul real pentru obținerea vieții veșnice apare evident. Câștigarea Cerului cere renunțarea la tot. Situații noi vor apare ce vor necesita mai mult decât înțelepciune umană. Pentru aceasta, ca și pentru altele asemenea, Yahuwah a pregătit o soluție pentru fiecare problemă. Cuvântul lui Yahuwah deține puterea de împlini ce spune. De aceea, cereți făgăduințele Lui! Aceste este darul Lui pentru voi. Poți să te bizui în siguranță pe promisiuni căci ele sunt Cuvântul lui Yah și conțin puterea de a face ce spun!
Comments: 0 
Hits: 110 
Cum să sfătuim adolescenții despre masturbare
Pași practici în biruirea masturbării...
Comments: 0 
Hits: 98 
Raiul Creștinismului Platonic
Biserica crestină primară a fost mult influențată de Platon, iar efectele învățăturii lui Platon poate fi, încă, văzută în creștinismul de azi. Există un adevăr particular cu privire la subiectul despre rai sau cer.
Comments: 0 
Hits: 125 
Cum ne-a influențat Plato viziunea noastră despre Yahuwah
Mulți creștini de top cred că viziunea lor despre Yahuwah, este inspirată doar din Biblie. Ei n-ar suspecta niciodată că, totuși, rădăcinile credinței lor în Dumnezeul triunic vine din filosofia greacă și nu din Scriptură.
Comments: 0 
Hits: 178 
Sabatul Lunar
Mulți oameni care doresc să se închine în Sabatul zilei a șaptea, se închină Sâmbăta deoarece este a șaptea zi a săptămânii moderne. Acum, un număr tot mai mare de oameni cred că adevăratul Sabat al zilei a șaptea din Scriptură este Sabatul lunar care trebuie să fie calculat pe calendarul antic luni-solar. O examinare atentă a dovezilor este necesară pentru toți aceia care doresc să se închine Sabatului Creatorului din ziua a șaptea. Toți trebuie să studieze și să aleagă pentru ei înșiși: Sâmbăta ca Sabat? Sau Sabatul Lunar?
Comments: 0 
Hits: 219 
Vorbind cu Morții: Vorbind cu Demonii
Cele mai multe religii ale lumii învață că sufletul nu moare odată cu trupul. Această credință,totuși, deschide ușa înșelăciunilor demonice. Atunci când crezi că morții încă mai au suflet conștient și că el poate comunica cu cei vii, permiți demonilor să personifice pe cei decedați și să comunice direct cu tine!
Comments: 0 
Hits: 157 
Călăuzire Divină: Cum să știi să afli voia lui Yah pentru tine, în mod individual!
Trăind aproape de timpul crizei finale a pământului, trebuie să experimentăm o legătură vitală cu Tatăl Ceresc ca pe timpul apostolilor. Fiecare credincios are nevoie de călăuzire divină personală deoarece situațiile sunt atât de diferite. Nu doar relația personală cu Tatăl este cerută ci și abilitatea de a asculta și recunoaște glasul Său atunci când îți vorbește.
Comments: 0 
Hits: 196 
Ieșiți afară! Acum!
Cerurile avertizează lumea, dar, ciudat , marea majoritate a oamenilor presupun că avertizările nu sunt pentru ei !
Comments: 0 
Hits: 193 
Cine este fiara din Cartea Apocalipsei?
Cartea Apocalipsei este una dintre cele mai discutate si dezbătute cărți atât printre cercetătorii bibliei cât și de învătătorii seculari. În paginile sale sunt înregistrate cele mai aspre avertizări și cele mai vii profeții de neimaginat. ". . . Unul dntre cele mai captivante, totuși, greșit înțelease, simboluri din scrierile profetice ale Apocalipsei este în capitolul 13, fiara din mare, la care se face adesea referire simplu ca fiind ”fiara.”
Comments: 0 
Hits: 207 
Risipind Întunericul: Când începe ziua?
Adversarul a furat închinarea datorată Creatorului prin schimbarea calendarului folosit la socotirea Sabatului zilei a șaptea. Dar nu numai atât. El a schimbat chiar momentul când începe ziua!
Comments: 0 
Hits: 202 
A căzut Babilonul: Ieșiți afară din ea, Poporul Meu!
Chemarea de a ieși din Babilon și de a se separa merge către cei pe care Yahuwah îi numește ”poporul Meu”. Toți care se consideră a fi poporul lui Yahuwah trebuie să asculte cu luare aminte această avertizare și să afle cum li se aplică. Nici un sistem de credințe nu este exceptat. Nicio denominațiune în mod particular nu este în afara acestei denunțări. TOȚI pe care Yahuwah îi cheamă ”poporul Meu” sunt chemați să iasă din Babilon.
Comments: 0 
Hits: 202 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.