Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Most Important Truth! We have much content, yet if we are asked to point to the most important truth that sums it all it will be this sermon, which is a non-WLC sermon. We obsessively search always for a deeper understanding of His truth wherever we may find it, fully convinced that Father Yahuwah uses countless fallible mortals to highlight certain elements of His truth, and we have to be open-minded and teachable to learn from other Yahuwah-fearing mortals, even when they spouse errors in some of their other teachings. There is no mortal whose all of his teachings are in full harmony with the Scriptures. Click here to feast on this sermon and to internalize its truth.
Contact US

Articole

3363 Articole in 22 Languages

Poate fi Yahuwah Marele Preot?
Evrei 6-9 nu trebuie interpretat după modelul de mai târziu al credințelor ortodoxe cu privire la divinitatea lui Hristos. Nu există nicio indicație aici că altcineva în afară de omul Mesia Yahushua, urma să îndeplinească cel mai important rol de preot și mediator, dar într-un concept al Noului Legământ. Când permitem Scripturii să decurgă din sursa ei ebraică, putem într-adevăr să bem apă proaspătă și vie.
Comments: 0 
Hits: 26 
Adevărul care ne eliberează
Cum se face că adevărata evanghelia viitoarea a Împărăției lui Yahuwah poate să schimbe vieți? Cum se face că acest mesaj particular este cel prin care vine mântuirea?
Comments: 2 
Hits: 81 
Împărăția lui Yahuwah ca un Semafor: O Poveste Personală
Lumina Roșie, Lumina Verde, Lumina Galben: Împărția lui Yahuwah este asemenea Semaforului!
Comments: 0 
Hits: 120 
Mitul Contrar lui Mesia cel Uman: Fința Omenească Nu este Suficient de Bună
Este un fapt că doar câțiva oameni pe pământ acceptă pe Yahushua ca ființă umană legitimă, omenească în esență și personalitate. Biserica Nou Testamentală a făcut-o, dar după cum știm, 100 de ani de filozofiei greacă și de speculație omenească a prevertit și a înlocuit monoteismul și l-a transformat pe Yahushua în a doua ”persoană a Dumnezeirii”. De ce s-a întâmplat aceasta?
Comments: 0 
Hits: 131 
Spiritele din Temniță
Mitologia reprezintă uneori o relatare romanțată a istoriei reale. În acest caz, descrie pe bună dreptate o răzvrătire veche, și în circumstanțele Tartarusului, corespunde cu istoria îngerilor răi din 2Petru 2:4 și Iuda 6
Comments: 0 
Hits: 137 
Edward Wightman: O moarte tragică
“Dacă cărțile moarte se pot da flăcărilor, cu atât mai mult cărțile vii, adică oamenii?”Aceasta este istoria lui Edward Wightman, nume necunoscut cercetătorilor moderni ai Bibliei, totuși cunoscut ca ultima persoană din Anglia care a fost arsă pe rug pentru erezie.
Comments: 0 
Hits: 131 
De când a existat Fiul lui Yahuwah? (Partea 2)
A pre-existat Yahushua cu adevărat, nașterii sale? Vei fi surprins ce spune BIBLIA, de fapt!
Comments: 0 
Hits: 91 
De Când Există Fiul lui Yahuwah? (Partea 1)
Chiar a existat Yahushua înainte de nașterea sa? S-ar putea să fii surprins de ceea ce ne spune de fapt, BIBLIA!
Comments: 0 
Hits: 99 
Ascultă, Israele! Principiul Primordial al Teologiei Corecte
Yahushua Mesia, Fiul lui Yahuwah este Mielul de jertfă pe care Yahuwah la hotărât și oferit. Sacrificiul său este pe deplin adecvat. Yahuwah a ordonat așa. Tu, cu siguranță nu ai nevoie de niciun “Dumnezeu Mielul,” imaginar, un produs al speculațiilor de secole ale Neamurilor după ce adevăratul Miel al lui Yahuwah a fost jertfit. De altfel, Yahuwahnu poate muri,și fără un Mântuitor muritor nu poate exista ispășire pentru păcat.
Comments: 0 
Hits: 173 
Dincolo de Rațiune
Să te predai prostiei logice este semnul distinctiv al înșelăciunii, așa cum a trăit-o Eva. Mă refer la propunerea că Yahuwah este unul și trei în același timp. Dacă Tatăl este Yahuwah și Yahushua este și Yahuwah care înseamnă doi Yahuwah. Dar Biblia afirmă că există un singur Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 149 
Trinitatea
Sunt unul dintre cei care nu cred că Trinitatea reprezintă adevărul. Vreu să te conving că nu trebuie să crezi în Trinitate, pentru că nu este adevărată.(Casey Hixon, 12 ani)
Comments: 0 
Hits: 97 
De La Ce Izvor Te Adăpi?
Dacă căutăm să păstrăm puritatea noastră teologică, trebuie să luăm aminte la influența filozofiei antice grecești asupra credințelor noastre. S-ar putea ca aceste credințe ale noastre, cele ale marilor reformatori și chiar a primilor ”Părinți ai Bisericii” post- biblici să fie mai contaminate decât știm?
Comments: 0 
Hits: 127 
Evanghelizarea și Împărăția lui Yahuwah
Deși în Noul Testament, Împărăția lui Yahuwah reprezenta tema centrală în toate predicile, evangheliștii moderni au ignorant-o continuu. Absența unui evanghelism centrat pe Împărăție a avut efecte devastatoare în biserica apuseană și acum a ajuns la un punct critic.
Comments: 0 
Hits: 133 
Yahushua: Puntea dintre legăminte
Deci, despre ce este adevărata credință? Este vorba despre Yahushua fiind veriga și puntea dintre primul legământ și al doilea legământ. Este vorba despre cuvintele lui Yahushua care confirmă legea, scrierile și profeții. Este vorba despre aducerea revelației lui Yahuwah la înțelesul său intenționat - „împlinirea” ei.
Comments: 0 
Hits: 141 
Cenușa lui Servetus Strigă Împotriva lui Jan Calvin
Articolul descoperă o subiect puțin cunoscut dar foarte important din istoria biserici din perioada Reformațiunii. Această informație a fost ascunsă pentru publicul de azi astfel că doar foarte puțin oameni îl cunosc. Să sune trâmbița! Fiți pregătiți să rezistați șocului!
Comments: 0 
Hits: 186 
Cuvântul din Isaia: o cheie pentru înțelegerea Noului Testament
Pentru a înțelege evanghelia lui Ioan din Noul Testament, trebuie să cunoaștem fundalul ”cuvântului” din Vechiul Testament.
Comments: 0 
Hits: 119 
L-a văzut Isaia cu adevărat pe Yahushua?
Isaia, cel mai mare și elocvent dintre profeții ebraici, l-a văzut pe Yahushua în timpul vieții sale? Așa cum citim în Ioan 12:41 în Biblia Noului Ierusalim.
Comments: 0 
Hits: 114 
Absent din trup și prezent cu Domnul
2 Corinteni 5:8 este folosit adesea pentru a învăța că la moarte creștinul transcede această lume pentru a fi cu Yahushua într-o stare fără trup. Dar această stare lipsită de trup nu este ceea ce își dorește Pavel. Pavel arată către trupul cel nou, un trup nemuritor, un trup spiritual cu care ”vom fi îmbrăcați cu cortul nostru din ceruri”.
Comments: 0 
Hits: 136 
Standardul de Ucenicie a lui Hristos
Ascultarea de Yahushua este esența mântuirii. Oare TU asculți adevărata Evanghelie a Impărăției?
Comments: 0 
Hits: 191 
De ce este important să studiezi Biblia
Prioritatea cu adevărat a lui Satan este separarea lui Yahushua de învățătura sa. Trebuie să fim mereu în alertă, comparând ceea ce se învață cu Scriptura!
Comments: 0 
Hits: 200 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.