While WLC continues to uphold the observance of the Seventh-Day Sabbath, which is at the heart of Yahuwah's moral law, the 10 Commandments, we no longer believe that the annual feast days are binding upon believers today. Still, though, we humbly encourage all to set time aside to commemorate the yearly feasts with solemnity and joy, and to learn from Yahuwah’s instructions concerning their observance under the Old Covenant. Doing so will surely be a blessing to you and your home, as you study the wonderful types and shadows that point to the exaltation of Messiah Yahushua as the King of Kings, the Lord of Lords, the conquering lion of the tribe of Judah, and the Lamb of Yahuwah that takes away the sins of the world.
World’s Last Chance
Pregătind pentru împărăția pământească a lui Yahuwah, stabilită la iminenta revenire a lui Yahushua!
Contact US

Articole

3334 Articole in 21 Languages

Transumanismul: Umanitatea sub asediu!
Transumanismul este scopul final al lui Satana: oameni după propria sa imagine.
Comments: 0 
Hits: 451 
Infailibilitatea papală: Nu este ceea ce cred majoritatea protestanților !
Doctrina infailibilității, chiar dacă nu este așa cum cred mulți protestanti, rămâne o învățătură problematică.
Comments: 0 
Hits: 379 
Un Drum Puțin Bătătorit
”Ascultă, O Israel: Yahuwah Elohimul nostru, Yahuwah este unul!(Marcu 12:29)Hristos te cheamă să mergi pe calea îngustă. Nu ești destinat să călătorești pe largile drumuri ale tradițiiei religioase.
Comments: 0 
Hits: 339 
Dacă Yahushua este pre-existent, nu are natură omenească, Ioan 17:5
Mulți trinitarieni cred că rugăciunea lui Yahushua din Evanghelia lui Ioan 17:5 descoperă pre-existența sa. Oare este adevărat?
Comments: 0 
Hits: 314 
Nesemnificativul, Număr 3!
Articolul caută să afle unde exită grupări de trei elemente, în Scriptură sau natură, care ne descoperă un Dumnezeu triunic. Este adevărat că enumerarea a trei elemente împreună este dovada trinității? Putem creea o unitate”trei in unu” prin adăugarea a trei elemente sau persoane împreună?
Comments: 0 
Hits: 295 
Lauda! Un instrument în războiul asimetric!
Lauda este mult prea importantă ca armă de război spiritual pentru a nu fi cunoscută mai larg printre oamenii lui Yah din ziua de astăzi. Când îl lauzi pe Yahuwah în orice situație, declari în fața universului, credința ta în dragostea și puterea lui de a mântui. Credința, care se solidifică prin laudă, va avea propriul ei impact, eliberându-te din cursele vrăjmașului.
Comments: 0 
Hits: 484 
Rolul femeilor în Biserică
Acest articol examinează rolurile legate și inseparabile ale bărbaților și femeilor în cămine și Ekklesia.
Comments: 0 
Hits: 383 
Doctrina Pronumelor Conform Mărturiei lui Hristos Despre Sine Însuși.
Aici, examinăm falsitatea doctrinei Trinității și a câtorva presupuneri fără sens folosite în sprijinul ei.
Comments: 0 
Hits: 374 
Dovezi Puternice
Deuteronom 6:4: „Ascultă, Israele! Yahuwah elohim al nostru este unul
Comments: 0 
Hits: 381 
Iadul: Preaiubiților, l-am înteles greșit cu toții!
Doctrina unui iad veșnic aprins a provocat mai multă durere, mai multă confuzie și a condus la respingerea lui Yahuwah de către mai mulți oameni decât orice altă credință. Acest articol examinează adevărul biblic despre iad.
Comments: 0 
Hits: 365 
Întrebări despre Preexistentă
Nouă întrebări pentru aceia care predică un Yahushua pre-existent înainte de nașterea din Betleem…
Comments: 0 
Hits: 310 
Vie Împărăția Ta!
Este timpul ca tot mai mulți creștini să-și citească Biblia și să dovedească curajul de a spune Adevărul decât să tacă de dragul unității.
Comments: 0 
Hits: 345 
Au descoperit creștinii doctrina trinității în rugăciunea din Shema?
Susține Shema doctrina Trinității?
Comments: 0 
Hits: 462 
Focul de veci există!
Scriptura învață despre existența focului veșnic, dar nu este ceea ce crezi!
Comments: 0 
Hits: 507 
Ce înseamnă să trăiești “Sub lege”
Aș începe prin a spune că următorul studiu este destul de aprofunzat și necesită un nivel mai ridicat de concentrare. Vă rog să vă rugați înainte de a citi. Fie ca Yahuwah să ne călăuzească pe toți!
Comments: 0 
Hits: 502 
Ioan 3:16: Feriți-vă de o Neînțelegere Vagă
În timpurile moderne, Ioan 3:16 este , probabil, versetul cel mai citat (în afara contextului) din întreaga Biblie, când este afișat pe postere la evenimentele sportive și repetat ca rezumat al discursurilor evanghelistilor pentru a crește entuziazmul. Deși este o frumoasă afirmație cu privire la copleșitoarea dragoste a lui Yahuwah că l-a dat pe Fiul Său, nu poate fi folosită, in nici un caz, într-un mod înșelător și periculos.
Comments: 0 
Hits: 496 
Au toți vorbirea în limbi? Un studiu despre 1 Corinteni 12
Au toți credincioșii adevărați vorbirea în limbi?
Comments: 0 
Hits: 490 
Este Yahushua Singurul „Hristos” din Biblie?
Este Yahushua singurul ”Hristos” din Biblie? Majoritatea ar răspunde cu un răsunător ”Da!”Totuși, răspunsul corect v-ar putea surprinde. Citiți mai mult!
Comments: 0 
Hits: 484 
Credința hotărâtă și roadele ei minunate!
Atunci când uşurăm suferinţa altora în orice fel putem, într-un mod foarte real, uşurăm suferinţa Tatălui care simte tot ce simt ei. La fel, atunci când refuzăm ajutorul celor care au nevoie, i-L refuzăm Tatălui Însuși. Dăruirea altora devine astfel un privilegiu și un act de închinare.
Comments: 0 
Hits: 528 
Provocând gelozia evreilor: O altă privire asupra Romani 9:11
Astfel, creștinii, evreii și neamurile, trebuie să continue să ducă Evanghelia evreilor (și, de asemenea, națiunilor, sau celor de alte naționalități; dar niciodată numai națiunilor). Există o rămășiță și dintre evrei care o va auzi, va crede și va fi mântuită. Speranța noastră este că ramurile naturale vor fi altoite înapoi în propriul lor copac, acum împreună cu neamurile, deoarece ei cu toții văd că Yahushua, și numai Yahushua, este Mesia lor; iar creștinii vor avea mântuirea și împlinirea propriilor promisiuni și Scripturi de la Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 520 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.