Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Help is requested!

The founder of this humble ministry hereby pledges to Father Yahuwah to give at least ½ half of his wealth to the poor, orphans, and widows. But he can’t carry out this task alone. He badly needs the help of other non-denominational truth-seekers to go about this undertaking. If you are burdened and convicted by Yah’s Spirit to play a part in this mission by contributing time and talent, please let us know. Click this banner for more info.

Contact US

Articole

3234 Articole in 22 Languages

Ascultă, Israele! Principiul Primordial al Teologiei Corecte
Yahushua Mesia, Fiul lui Yahuwah este Mielul de jertfă pe care Yahuwah la hotărât și oferit. Sacrificiul său este pe deplin adecvat. Yahuwah a ordonat așa. Tu, cu siguranță nu ai nevoie de niciun “Dumnezeu Mielul,” imaginar, un produs al speculațiilor de secole ale Neamurilor după ce adevăratul Miel al lui Yahuwah a fost jertfit. De altfel, Yahuwahnu poate muri,și fără un Mântuitor muritor nu poate exista ispășire pentru păcat.
Comments: 0 
Hits: 90 
Dincolo de Rațiune
Să te predai prostiei logice este semnul distinctiv al înșelăciunii, așa cum a trăit-o Eva. Mă refer la propunerea că Yahuwah este unul și trei în același timp. Dacă Tatăl este Yahuwah și Yahushua este și Yahuwah care înseamnă doi Yahuwah. Dar Biblia afirmă că există un singur Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 56 
Trinitatea
Sunt unul dintre cei care nu cred că Trinitatea reprezintă adevărul. Vreu să te conving că nu trebuie să crezi în Trinitate, pentru că nu este adevărată.(Casey Hixon, 12 ani)
Comments: 0 
Hits: 37 
De La Ce Izvor Te Adăpi?
Dacă căutăm să păstrăm puritatea noastră teologică, trebuie să luăm aminte la influența filozofiei antice grecești asupra credințelor noastre. S-ar putea ca aceste credințe ale noastre, cele ale marilor reformatori și chiar a primilor ”Părinți ai Bisericii” post- biblici să fie mai contaminate decât știm?
Comments: 0 
Hits: 56 
Evanghelizarea și Împărăția lui Yahuwah
Deși în Noul Testament, Împărăția lui Yahuwah reprezenta tema centrală în toate predicile, evangheliștii moderni au ignorant-o continuu. Absența unui evanghelism centrat pe Împărăție a avut efecte devastatoare în biserica apuseană și acum a ajuns la un punct critic.
Comments: 0 
Hits: 65 
Yahushua: Puntea dintre legăminte
Deci, despre ce este adevărata credință? Este vorba despre Yahushua fiind veriga și puntea dintre primul legământ și al doilea legământ. Este vorba despre cuvintele lui Yahushua care confirmă legea, scrierile și profeții. Este vorba despre aducerea revelației lui Yahuwah la înțelesul său intenționat - „împlinirea” ei.
Comments: 0 
Hits: 80 
Cenușa lui Servetus Strigă Împotriva lui Jan Calvin
Articolul descoperă o subiect puțin cunoscut dar foarte important din istoria biserici din perioada Reformațiunii. Această informație a fost ascunsă pentru publicul de azi astfel că doar foarte puțin oameni îl cunosc. Să sune trâmbița! Fiți pregătiți să rezistați șocului!
Comments: 0 
Hits: 90 
Cuvântul din Isaia: o cheie pentru înțelegerea Noului Testament
Pentru a înțelege evanghelia lui Ioan din Noul Testament, trebuie să cunoaștem fundalul ”cuvântului” din Vechiul Testament.
Comments: 0 
Hits: 64 
L-a văzut Isaia cu adevărat pe Yahushua?
Isaia, cel mai mare și elocvent dintre profeții ebraici, l-a văzut pe Yahushua în timpul vieții sale? Așa cum citim în Ioan 12:41 în Biblia Noului Ierusalim.
Comments: 0 
Hits: 51 
Absent din trup și prezent cu Domnul
2 Corinteni 5:8 este folosit adesea pentru a învăța că la moarte creștinul transcede această lume pentru a fi cu Yahushua într-o stare fără trup. Dar această stare lipsită de trup nu este ceea ce își dorește Pavel. Pavel arată către trupul cel nou, un trup nemuritor, un trup spiritual cu care ”vom fi îmbrăcați cu cortul nostru din ceruri”.
Comments: 0 
Hits: 66 
Standardul de Ucenicie a lui Hristos
Ascultarea de Yahushua este esența mântuirii. Oare TU asculți adevărata Evanghelie a Impărăției?
Comments: 0 
Hits: 115 
De ce este important să studiezi Biblia
Prioritatea cu adevărat a lui Satan este separarea lui Yahushua de învățătura sa. Trebuie să fim mereu în alertă, comparând ceea ce se învață cu Scriptura!
Comments: 0 
Hits: 123 
Ce Înseamnă Principalul Lucru?
Cineva ar crede că principalul lucru ar fi să înțeleagă de ce Yahushua a fost trimis de Yahuwah și cum a înțeles întregul său scop. Dacă e așa, atunci Luca 4:43 trebuie considerat cheia punctului de început în aflarea voii lui Yahuwah cu privire la viețile noastre unite în scop cu a Fiului Său: “Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăției …, fiindcă pentru aceasta am fost trimis de Yahuwah.”Facem acest lucru?
Comments: 0 
Hits: 120 
Sărbătorile Lui Yahuwah: Legământ pemanent
Sărbătorile anuale ale lui Yahuwah, asemenea Sabatului zilei a șaptea, urmează să fie ținute de-a lungul timpului și pentru veșnicie. Semnul dintre Yahuwah și poporul Său este păzirea întregii legi divine, care include festivalurile anuale. Dați onoare Creatorului vostru închinându-vă Lui în TOATE timpurile hotărâte: în zilele de închinare săptămânale și anuale. Stați pentru adevăr și, prin exemplul vostru de ascultare, aduceți laude Răscumpărătorului vostru!
Comments: 0 
Hits: 143 
Dumnezeul lui Yahushua
Aceia care cred în doctrina Trinității spun că negarea preexitenței eterne a ”Fiului lui Dumnezeu”diminuiază personalitatea lui Yahushua lipsindu-l de atributele divinității. Dar oricine poate respinge trinitatea și totuși să recunoască în continuare ”natura divină” a lui Hristos arătând spre originea sa unică ca Fiu al lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 107 
Baza Cristologiei Biblice pentru Creștinii Unitarieni
Este Yahushua Dumnezeu? Pentru majoritatea creștinilor din ultimii 1700 de ani, răspunsul a fost un Da ferm. Dar oare aceasta ne învață de fapt Biblia?
Comments: 0 
Hits: 239 
Reflecții din Istoria Trinității
Trinitatea este un produs al filozofiei grecesti. Nu poate fi susținută de texte biblice.
Comments: 0 
Hits: 146 
Ce ''Fac'' Oamenii Când Mor?
Exista constiență după moarte? Află ce spune Biblia!
Comments: 0 
Hits: 162 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ ETERNĂ. TESTUL 3 ESTE: SĂ ASCULTĂM PE YAH COSTe CÂT AR COSTA
Al treilea test este cel mai greu pentru poporul Său, în zilele din urmă. Importanța trecerii acestui test nu poate fi apreciată. Cea mai grozavă amenințare adresată omenirii acompaniază mesajul acestui test.
Comments: 0 
Hits: 159 
3 TESTE VOR HOTĂRÂ SOARTE NOASTRĂ VEȘNICĂ. TESTUL 2- DESPĂRȚIREA DE BABILON
Primul test ne poruncește să ne închinăm lui Yah fiind cretorul pământului imutabil și al cerului solid. Înseamnă să reunțăm la modelul globului ce se rotește în jurul axei sale si pe orbită proprie, în care toți cred. În acest articol, vom descoperi în ce constă cel de al Doilea Test!
Comments: 0 
Hits: 113 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.