Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Articole

2817 Articole in 22 Languages

Pământul Plat în Versete Biblice (Mai mult de 200)
Mai mulți de 200 de versete biblice care susțin modelul Pământului Plat...
Comments: 0 
Hits: 77 
Evanghelia | De la Păcat la Mântuire!
Pentru a salva omenirea de consecințele păcatului, Yahuwah și Fiul Său s-au unit într-un legământ sfânt de mântuire a omenirii indiferent de cât I-ar costa pe Ei. Descoperiți frumusețea inefabilă a iubirii perfecte din inima Cerescului Tată! Alege această zi să te predai grijii Sale. Te va primi ca pe fiul SĂU, ca pe fiica Sa și te vs recreia după chipul și asemănarea Sa.
Comments: 0 
Hits: 58 
Ce crede Yahuwah despre Masturbare?
Masturbarea va hrăni și evoca flăcările care poate arde orice intenție a unui bărbat sau a unei femeie de a trăi pentru Yahuwah și pentru alții.
Comments: 0 
Hits: 39 
Lupta Savanților de a Găsi Dumnezeul Triunic
Demascând doctrina Trinității: Literatura teologică și în mod particular, scrierile apologeților evanghelici vin în sprijinul încercărilor Trinității de a face față volumului crescând de obiecții pe baza exegezei solide, a dovezilor lexicale și a examinării cadrului istoric al Bibliei.
Comments: 0 
Hits: 78 
La ce se referă Biblia prin 'Predicarea Evangheliei'?
Care a fost scopul, declarat de Yahushua, al întregii misiuni ? Ai putea fi surprins!
Comments: 0 
Hits: 63 
Marile și prețioasele făgăduințe
În aceste zile de încheiere a istoriei pământului, prețul real pentru obținerea vieții veșnice apare evident. Câștigarea Cerului cere renunțarea la tot. Situații noi vor apare ce vor necesita mai mult decât înțelepciune umană. Pentru aceasta, ca și pentru altele asemenea, Yahuwah a pregătit o soluție pentru fiecare problemă. Cuvântul lui Yahuwah deține puterea de împlini ce spune. De aceea, cereți făgăduințele Lui! Aceste este darul Lui pentru voi. Poți să te bizui în siguranță pe promisiuni căci ele sunt Cuvântul lui Yah și conțin puterea de a face ce spun!
Comments: 0 
Hits: 69 
Cum să sfătuim adolescenții despre masturbare
Pași practici în biruirea masturbării...
Comments: 0 
Hits: 54 
Raiul Creștinismului Platonic
Biserica crestină primară a fost mult influențată de Platon, iar efectele învățăturii lui Platon poate fi, încă, văzută în creștinismul de azi. Există un adevăr particular cu privire la subiectul despre rai sau cer.
Comments: 0 
Hits: 67 
Cum ne-a influențat Plato viziunea noastră despre Yahuwah
Mulți creștini de top cred că viziunea lor despre Yahuwah, este inspirată doar din Biblie. Ei n-ar suspecta niciodată că, totuși, rădăcinile credinței lor în Dumnezeul triunic vine din filosofia greacă și nu din Scriptură.
Comments: 0 
Hits: 75 
Sabatul Lunar
Mulți oameni care doresc să se închine în Sabatul zilei a șaptea, se închină Sâmbăta deoarece este a șaptea zi a săptămânii moderne. Acum, un număr tot mai mare de oameni cred că adevăratul Sabat al zilei a șaptea din Scriptură este Sabatul lunar care trebuie să fie calculat pe calendarul antic luni-solar. O examinare atentă a dovezilor este necesară pentru toți aceia care doresc să se închine Sabatului Creatorului din ziua a șaptea. Toți trebuie să studieze și să aleagă pentru ei înșiși: Sâmbăta ca Sabat? Sau Sabatul Lunar?
Comments: 0 
Hits: 144 
Vorbind cu Morții: Vorbind cu Demonii
Cele mai multe religii ale lumii învață că sufletul nu moare odată cu trupul. Această credință,totuși, deschide ușa înșelăciunilor demonice. Atunci când crezi că morții încă mai au suflet conștient și că el poate comunica cu cei vii, permiți demonilor să personifice pe cei decedați și să comunice direct cu tine!
Comments: 0 
Hits: 102 
Călăuzire Divină: Cum să știi să afli voia lui Yah pentru tine, în mod individual!
Trăind aproape de timpul crizei finale a pământului, trebuie să experimentăm o legătură vitală cu Tatăl Ceresc ca pe timpul apostolilor. Fiecare credincios are nevoie de călăuzire divină personală deoarece situațiile sunt atât de diferite. Nu doar relația personală cu Tatăl este cerută ci și abilitatea de a asculta și recunoaște glasul Său atunci când îți vorbește.
Comments: 0 
Hits: 148 
Ieșiți afară! Acum!
Cerurile avertizează lumea, dar, ciudat , marea majoritate a oamenilor presupun că avertizările nu sunt pentru ei !
Comments: 0 
Hits: 137 
Cine este fiara din Cartea Apocalipsei?
Cartea Apocalipsei este una dintre cele mai discutate si dezbătute cărți atât printre cercetătorii bibliei cât și de învătătorii seculari. În paginile sale sunt înregistrate cele mai aspre avertizări și cele mai vii profeții de neimaginat. ". . . Unul dntre cele mai captivante, totuși, greșit înțelease, simboluri din scrierile profetice ale Apocalipsei este în capitolul 13, fiara din mare, la care se face adesea referire simplu ca fiind ”fiara.”
Comments: 0 
Hits: 136 
Risipind Întunericul: Când începe ziua?
Adversarul a furat închinarea datorată Creatorului prin schimbarea calendarului folosit la socotirea Sabatului zilei a șaptea. Dar nu numai atât. El a schimbat chiar momentul când începe ziua!
Comments: 0 
Hits: 134 
A căzut Babilonul: Ieșiți afară din ea, Poporul Meu!
Chemarea de a ieși din Babilon și de a se separa merge către cei pe care Yahuwah îi numește ”poporul Meu”. Toți care se consideră a fi poporul lui Yahuwah trebuie să asculte cu luare aminte această avertizare și să afle cum li se aplică. Nici un sistem de credințe nu este exceptat. Nicio denominațiune în mod particular nu este în afara acestei denunțări. TOȚI pe care Yahuwah îi cheamă ”poporul Meu” sunt chemați să iasă din Babilon.
Comments: 0 
Hits: 141 
Armaghedon: Bătălia Închinării
Speculații nesfârșite s-au făcut cu privire la Bătălia Armaghedonului. Ce este? Când este? Teorii nenumărate sunt în eroare deoarece nu s-a înțeles că adevăratul conflict cosmic de milenii este despre închinare. Bătălia Armaghedonului nu este decât ultima campanie dintr-un lung și ruinător război care a început când Lucifer s-a mândrit zicând că se va așeza pe Muntele Adunări, Muntele Mo’edim. Citește acest articol și descoperă făgăduința emoționantă rezervată ultimei generații, celor ce vor fi dregători de spărturi-celor ce restaurează calendarul prin care adevăratul Sabat al poruncii a patra poate fi calculat.
Comments: 0 
Hits: 176 
Întrebări pe care orice Trinitarian/Binitarian ar trebui să și le pună
Yahuwah este unul. Yahushua, Hristosul, este singurul său fiu născut. Contrar credinței populare, Scriptura nu învață că Hristos este Creatorul, că Tatăl și Fiul sunt, literal, aceeași ființă sau că Yahushua a existat înainte de nașterea sa în Betleem. Câteva întrebări provacatoare pentru cercetătorii sinceri ai adevărului...
Comments: 0 
Hits: 369 
Fără păcat…prin credință

Intrarea în Noul Ierusalim depinde de păzirea legii lui Yah. Acest lucru creează o problemă, deoarece umanitatea decăzută este incapabilă să păzească legea pentru a intra în cetatea sfântă. Multumiri fie aduse Lui căci Yahuwah a prevăzut această dilemă.

Comments: 0 
Hits: 191 
Închinarea în Duh și Adevăr
Chiar dacă te închini într-un mic grup, cu propria familie sau singur, poți să te bucuri de o zi de Sabat binecuvântată în timp ce te închini acasă.
Comments: 0 
Hits: 220 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.