Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Articole

3102 Articole in 22 Languages

Baza Cristologiei Biblice pentru Creștinii Unitarieni
Este Yahushua Dumnezeu? Pentru majoritatea creștinilor din ultimii 1700 de ani, răspunsul a fost un Da ferm. Dar oare aceasta ne învață de fapt Biblia?
Comments: 0 
Hits: 63 
Reflecții din Istoria Trinității
Trinitatea este un produs al filozofiei grecesti. Nu poate fi susținută de texte biblice.
Comments: 0 
Hits: 66 
Ce ''Fac'' Oamenii Când Mor?
Exista constiență după moarte? Află ce spune Biblia!
Comments: 0 
Hits: 96 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ ETERNĂ. TESTUL 3 ESTE: SĂ ASCULTĂM PE YAH COSTe CÂT AR COSTA
Al treilea test este cel mai greu pentru poporul Său, în zilele din urmă. Importanța trecerii acestui test nu poate fi apreciată. Cea mai grozavă amenințare adresată omenirii acompaniază mesajul acestui test.
Comments: 0 
Hits: 101 
3 TESTE VOR HOTĂRÂ SOARTE NOASTRĂ VEȘNICĂ. TESTUL 2- DESPĂRȚIREA DE BABILON
Primul test ne poruncește să ne închinăm lui Yah fiind cretorul pământului imutabil și al cerului solid. Înseamnă să reunțăm la modelul globului ce se rotește în jurul axei sale si pe orbită proprie, în care toți cred. În acest articol, vom descoperi în ce constă cel de al Doilea Test!
Comments: 0 
Hits: 56 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ VEȘNICĂ. PRIMUL TEST ESTE FORMA PĂMÂNTULUI

Cele trei teste sunt subliniate în Apocalipsa 14. Poporul lui Yah a fost avertizat cu privire la importanța biruirii celor 3 teste pentru a fi pregătit pentru viața veșnică din veacul viitor. Ne vom focaliza pe primul test.

Comments: 0 
Hits: 49 
CÂND, CUM, ȘI DE CE Yahuwah va închide gura promotorilor 'globului'?
Indiscutabil biblia este o carte despre pământul plat. Acest lucru ne face să credem că forma lumii noastre va juca un rol proeminent în evenimentele finale, înainte de finalul acestei ere.
Comments: 0 
Hits: 52 
O Scrisoare de la Domnul Yahushua
Un articol incitant ce expune falsitatea doctrinei trinității, susținută astăzi, de mulți creștini bine-intenționați: Pe cine vei crede?...pe Yahushua sau tradiția păgână?
Comments: 0 
Hits: 75 
Prologul Evangheliei după Ioan
Articolul aprofundează prologul lui Ioan. Credem că vă va fi de folos explicația intenției lui Ioan atunci când vorbește despre cuvânt, nu Cuvânt, ca și cum Cuvânt ar însemna Fiul în Ioan 1:1. Fiul este ceea ce a devenit cuvântul (v.14), nu cineva echivalent cu cuvântul. Fiul a venit la existentență când cuvântul a fost făcut trup. Prin aceasta se creează o frumoasă armonie cu punctul de vedere al lui Matei și Luca în ce privește nașterea Fiului.
Comments: 0 
Hits: 115 
Păstrează Simplitatea
Ești de acord cu Yahushua sau ești loial tradiției? Creștinii trebuie, prin definiție să creadă asemenea lui Hristos!
Comments: 0 
Hits: 95 
O Singură Evanghelie
Ce ar putea fi mai important decât să crezi și să proclami adevărata EVANGHELIE?Evanghelia reprezintă Vestea Bună a lui Yahuwah!
Comments: 0 
Hits: 97 
Primul Verset din Evanghelia lui Ioan
La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu și Cuvântul era Dumnezeu.”…Ce înseamnă aceasta? Să aflăm ce înseamnă din perspectivă BIBLICĂ!
Comments: 0 
Hits: 85 
Este timpul să părăsim orașele, ACUM!
Cele 7 Trâmbițe ale Apocalipsei sunt gata să lovească pământul într-o succesiune rapidă. Efectele devastatoare ale acestor Trâmbițe vor fi simțite, în special de cei care locuiesc în orașe. Se știe că în orașe oamenii au pierdut și au ignorat cunoașterea Tatălui Yahuwah și, drept rezultat, orașele au devenit focare de nelegiuri și crime.
Comments: 0 
Hits: 108 
Pregătirea pentru Dezastru: Beneficiile Trăirii la Țară
În toată furoarea și speculațiile asupra semnului fiare, cel mai important punct pe care oamenii îl doresc este timpul când ”nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere dacă nu are semnul fiarei”Ești pregătit pentru acel moment?
Comments: 0 
Hits: 77 
Putere Sub Autoritate

Toate relațiile noastre cu Yahuwah și toate relațiile cu Yahuwah cu noi sunt mediate de un “intermediar autorizat” un lucru spiritual, omul aprobați de Yahuwah, Yahushua din Nazaret. Simplitatea crezului nostru, care diferă de coplexitatea Trinitarianismului de mai târziu care a distrus cu adevărat principiul agenției, merită repetat. Fie ca niciodată să nu uite copii noștri că “Există un singur Dumnezeu, și un singur mediator între Dumnezeu și om, omul Mesia Yahushua” (1 Tim. 2:5).

Comments: 0 
Hits: 99 
Distracția și Darul Timpului
Yahuwah este cel mai generos Tată. Cele mai multe dintre darurile Sale trec neobservate și nerecunoscute de copii Săi pământești care le iau ca meritate. Dar cu toții ar trebui să ne amintim că “Fiecare dar bun și fiecare lucru perfect este de sus, se coboară de la Tatăl luminilor, în care nu există umbră de îndoială.” (Iacov 1:17) Unul dintre daruri care contează poate mai mult ca toate este darul timpului.
Comments: 0 
Hits: 127 
Templul Milenial din Ezechiel 40-48
Suntem încântați să împărtășim cu voi noua noastră înțelegere cu privire la Templul Milenial din Ezechiel 40-48. Vom scoate detaliile, în mod literal, cu privire la acest glorios templu din cele 8 capitole, deoarece Yahuwah nu poate oferi aceste imagini detaliate doar ca să fie ignorate sau spiritualizate de poporul Său.
Comments: 0 
Hits: 170 
Crede în Evanghelia lui Yahushua
Să crezi în evanghelie înseamnă să fii salvat; să nu crezi în evanghelie înseamnă să fii condamnat. Să crezi în Fiul înseamnă să ai viață veșnică; să nu crezi în Fiul înseamnă să nu ai viața ci să fii sub mânia lui Yahuwah. În mod clar, ceea ce crede sau nu crede cineva este o problemă extrem de importantă cu consecințe dincolo de această viață. Dar ce trebuie să creadă cineva? Ce reprezintă evanghelia lui Yahushua? Ce înseamnă să “crezi în Fiul”?
Comments: 0 
Hits: 111 
O privire asupra viitorului creștinilor din Împărăție
Imaginați-vă trezindu-vă într-o zi și realizând că nu va mai exista război vreodată, nu mai trebuie să te grăbești și nu mai ai de ce să te îngrijorezi…
Comments: 0 
Hits: 119 
De Ce Credem Într-o Răpire Post-Strâmtorare
Nouăsprezece motive de a respinge doctrina răpirii pre-strâmtorare!
Comments: 0 
Hits: 135 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.