Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Important! Ephesians 2:15 is a verse that had led countless followers of Yahushua to take a fatally wrong stand on Yahuwah's Torah. We need to understand what Paul meant by 'abolished in His flesh the enmity, that is, the law of commandments contained in ordinances.' Brother Tom Martincic does an excellent job in explaining these words within the context of Ephesians 2 other related scriptures. We need to share this presentation with our anti-Torah friends and family. Click here to listen to this critical study.
Contact US

Articole

3548 Articole in 22 Languages

Este Yahushua Singurul „Hristos” din Biblie?
Este Yahushua singurul ”Hristos” din Biblie? Majoritatea ar răspunde cu un răsunător ”Da!”Totuși, răspunsul corect v-ar putea surprinde. Citiți mai mult!
Comments: 0 
Hits: 20 
Credința hotărâtă și roadele ei minunate!
Atunci când uşurăm suferinţa altora în orice fel putem, într-un mod foarte real, uşurăm suferinţa Tatălui care simte tot ce simt ei. La fel, atunci când refuzăm ajutorul celor care au nevoie, i-L refuzăm Tatălui Însuși. Dăruirea altora devine astfel un privilegiu și un act de închinare.
Comments: 0 
Hits: 22 
Provocând gelozia evreilor: O altă privire asupra Romani 9:11
Astfel, creștinii, evreii și neamurile, trebuie să continue să ducă Evanghelia evreilor (și, de asemenea, națiunilor, sau celor de alte naționalități; dar niciodată numai națiunilor). Există o rămășiță și dintre evrei care o va auzi, va crede și va fi mântuită. Speranța noastră este că ramurile naturale vor fi altoite înapoi în propriul lor copac, acum împreună cu neamurile, deoarece ei cu toții văd că Yahushua, și numai Yahushua, este Mesia lor; iar creștinii vor avea mântuirea și împlinirea propriilor promisiuni și Scripturi de la Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 14 
Marea speranță a creștinătății: Învierea
Des întâlnită în predica sa, așa cum este demonstrat în 1 Corinteni 15 și în pasajul corespomdent din Tesalonic, Pavel a dat de înțeles în mod clar că învierea din mormânt este ultima și singura sursă de speranță și mângâiere pentru fiecare sfânt de-a lungul veacurilor.
Comments: 0 
Hits: 14 
5 motive pentru care creștinii ar trebui să păstreze Torah

Biblia ne înregistrează că toată Scriptura este suflată de Yahuwah și este de folos pentru învățare, mustrare, corectare și instruire în neprihănire (2 Timotei 3:16), dar mulți creștini de astăzi au uitat unele părți foarte importante ale Scripturii - și anume, „instrucțiuni” lui Yahuwah sau, în ebraică, Tora.

Comments: 0 
Hits: 53 
Acea stâncă era Hristos
Credincioșii în preexistența personală a Domnului Yahushua Hristos apelează adesea la cuvintele apostolului Pavel din 1 Corinteni 10:4, unde el spune despre israeliții din pustie că „toți au băut aceeași băutură spirituală” ; pentru că au băut din acea piatră spirituală care i-a urmat; și acea piatră era Hristos.” Din aceasta se argumentează că Hristos însuși a însoțit personal poporul Israel în călătoria prin pustie până în Țara Făgăduinței. Dar ce spune Pavel cu adevărat?
Comments: 0 
Hits: 34 
Vestea Bună a Vechiului Testament!
Vechiul Legământ, în timp ce creează în credincioși o ură pentru păcat și o dragoste pentru legea divină, nu a fost suficient pentru a împiedica pe cineva să păcătuiască pentru că toată lumea are naturi decăzute. Promisiunea Noului Legământ este că toți cei care, prin credință, se aliniază cu Israel, lăsând Duhul Sfânt să-i altoiască în caracterul părintelui vor deveni părtași naturii divine atunci când Yahushua se va întoarce și va stabili împărăția lui Yah pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 42 
Recuperând Adevărata Evanghelie a Venirii Împărăției lui Yahuwah
De ce Yahuwah a creat ființele umane? Pentru ce scop ne-a adus pe pământ? Te-ai aștepta ca toată lumea să se frământe, să dezbată și să se întrebe cu privire la una dintre cele mai des întâlnite întrebări. Însă asta nu se întâmplă! Mintea publicului ba chiar și a bisericii este îndreptată către alte lucruri. Așa arată înșelăciunea pricinuită de Satan în societate.
Comments: 0 
Hits: 85 
Realismul biblic în relație cu Israel
Teologia Înlocuirii: Este cu adevărat biblică? Cine este Israel?
Comments: 0 
Hits: 54 
Dovezi Că Yahushua Nu Există În Proverbe 8
Cum putem înțelege următoarele? ”Înțelepciunea”zice:” “Yahuwah m-a creat ca cea dintâi dintre căile Lui, înaintea celor mai vechi lucrări ale Lui. Eu am fost desemnată din veşnicie, de la început, înainte de a fi pământul. Eu am fost născută când nu erau oceanele,când nu erau izvoare încărcate cu apă.”?
Comments: 0 
Hits: 21 
Apostolii Au Așteptat Venirea lui Hristos În Orice Moment?
Analizând câteva versete din Scriptură care par să susțină venirea în orice moment, arătăm că niciuna dintre ele nu poate susține clar :”Da, apostolii au așteptat venirea lui Hristos în orice moment”
Comments: 0 
Hits: 110 
Născut din Yahuwah
Yahushua a fost adus la existență de către Yahuwah într-un mod unic, fabulos. Câtă încredere ne aduc toate acestea!
Comments: 0 
Hits: 109 
Dă-ne nouă astăzi, pâinea noastră cea de toate zilele
Matei 6:8-11: Păinea despre care Mântuitorul vorbește este păinea spirituală. Așa cum păinea fizică oferă hrană trupului fizic, păinea spirituală ne dă forță spirituală și ne conduce la viață veșnică! Ți-ai primit păinea zilnică?
Comments: 0 
Hits: 81 
Când Yahushua folosește „Eu sunt” înseamnă că El este Yahuwah?
Yahushua,încă de la început, a declarat că este Mesia cel făgăduit. El nu a afirmat niciodată că este Yahuwah, Dumnezeul lui Israel(care este deasemenea, Dumnezeul lui Yahushua!). El nu declarat că este ”Marele EU SUNT”din VT. În repetate rânduri, el a afirmat că este unicul Fiu al lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 94 
Noul Legământ: Promisiunea transformării
Dacă te simți descurajat fiindcă încă mai cazi în păcat, ai curaj..Chiar faptul că vrei să te oprești din a păcătui este o dovadă că Duhul lucrează în inima ta , deoarece o inimă naturală nu iubește lucrurile lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 57 
Moștenitorii Împărăției
Edwin Lutzer este un fabricant de interpretări eronate. Scriptura expune imediat titlul cărții sale, Un Minut După Ce Mori, ca fiind frauduloasă. Ce se întâmplă după ce murim?
Comments: 0 
Hits: 63 
Principiile Biruinței
Cu ce probleme te confrunți azi? Te confrunți tu sau cineva drag ție cu probleme de sănătate? Probleme în familie? Poate că ai probleme la locul de muncă sau poate că ai de-a face cu consecințele unei greșeli. Te lupți cu anxietatea? Oricare ar fi problema cu care vă confruntați, Scriptura prezintă principii care vă vor oferi înțelepciune cum să biruiți.
Comments: 0 
Hits: 144 
Viața După Moarte—Comform Martei și lui Yahushua
Capitolul 11 din evanghelia după Ioan m-a intrigat de multe ori datorită adevărurilor lui puternice cu privire la moarte. Adesea m-am gândit că dacă mult mai mulți oameni ar fi examinat cu adevărat ce este spus și arătat în puținele detalii ale acestui capitol cea mai puternică credință într-un suflet nemuritor înnăscut, platonic, ar putea renunța de bună voie în favoarea adevărului real al Scripturii.
Comments: 0 
Hits: 124 
Un alt Yahushua? O altă veste buna?
”Alt Yahushua”, unul fals ușor de ”popularizat” este promovat și susținut pe agenda înselătoare a lumii.
Comments: 0 
Hits: 163 
Diferențele dintre Yahuwah și Yahushua
11 dovezi biblice arată că Yahuwah (Tatăl) și Yahushua(fiul) nu reprezintă aceeași ființă.
Comments: 0 
Hits: 157 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.