Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
John 1
For all Trinitarians, John provides a 'solid' proof of Christ's divinity, especially in what he penned in the first chapter of his gospel. They throw at you John 1:1 to end the discussion whenever you attempt to present the biblical one-nature human Yahushua. We need to learn how to help our Trinitarian friends understand John's words as he intended for them to be understood. Professor Bill Schlegel provides invaluable tips on this subject in this excellent presentation. Click here to listen to his lecture.
Contact US

Articole

3703 Articole in 22 Languages

Apocalipsa 17: Profeția celor Șapte Împărăți- al 8-lea Împărat Identificat!
Prin studierea capitolului 17 din Apocalipsa, Yahuwah ne descoperă cel mai uimitor adevăr, confirmând că suntem aproape de sfârșitul tuturor lucrurilor pe care ni l-am imaginat. Suntem îndemnați de Eloahul nostru iubitor să împărtășim această profeție, numeni nu trebuie să fie amăgit de evenimentele mondiale care vor aduce în lume cea mai mare înșelăciune la care Satana a contribuit.
Comments: 0 
Hits: 135 
Lauda! Un instrument în războiul asimetric!
Lauda este mult prea importantă ca armă de război spiritual pentru a nu fi cunoscută mai larg printre oamenii lui Yah din ziua de astăzi. Când îl lauzi pe Yahuwah în orice situație, declari în fața universului, credința ta în dragostea și puterea lui de a mântui. Credința, care se solidifică prin laudă, va avea propriul ei impact, eliberându-te din cursele vrăjmașului.
Comments: 0 
Hits: 134 
Rolul femeilor în Biserică
Acest articol examinează rolurile legate și inseparabile ale bărbaților și femeilor în cămine și Ekklesia.
Comments: 0 
Hits: 97 
Ce este credința în pre-mileniu?
Credința în pre-mileniu susține punctul de vedere că a doua venire a lui Hristos va avea loc înainte de Împărăția sa milenară și că Împărăția milenară este o domnie literală de 1000 de ani a lui Hristos pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 95 
Ierusalim: Orașul Marelui Împărat
Ierusalimul a jucat un rol central în planul lui Yahuwah pentru umanitate. Declararea Israelului ca o națiune independentă pe 14 Mai 1948, are o mare semnificație pentru cei ce trăiesc în ultimile zile.
Comments: 0 
Hits: 74 
Rusia în profețiile biblice!
Noi dovezi șocante ne aduc lumină nouă din scrierile lui Ezekiel care ne spune că o alianță internațională condusă de Rusia v-a invada Israelul! Acest lucru va fi folosit de către cer pentru a atrage mai multi oameni spre Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 128 
Doctrina Pronumelor Conform Mărturiei lui Hristos Despre Sine Însuși.
Aici, examinăm falsitatea doctrinei Trinității și a câtorva presupuneri fără sens folosite în sprijinul ei.
Comments: 0 
Hits: 90 
Dovezi Puternice
Deuteronom 6:4: „Ascultă, Israele! Yahuwah elohim al nostru este unul
Comments: 0 
Hits: 133 
Iadul: Preaiubiților, l-am înteles greșit cu toții!
Doctrina unui iad veșnic aprins a provocat mai multă durere, mai multă confuzie și a condus la respingerea lui Yahuwah de către mai mulți oameni decât orice altă credință. Acest articol examinează adevărul biblic despre iad.
Comments: 0 
Hits: 127 
Ajutați-ne dacă puteți!
Echipa WLC caută ajutorul comunității într-o problemă importantă. Este rugămintea noastră sinceră să ne ajutați cu această cerință unică!
Comments: 0 
Hits: 117 
Întrebări despre Preexistentă
Nouă întrebări pentru aceia care predică un Yahushua pre-existent înainte de nașterea din Betleem…
Comments: 0 
Hits: 96 
Vie Împărăția Ta!
Este timpul ca tot mai mulți creștini să-și citească Biblia și să dovedească curajul de a spune Adevărul decât să tacă de dragul unității.
Comments: 0 
Hits: 98 
Napoleon, Atatürk și Papa Francisc Indicând Sfârșitul Iminent al acestui Veac
O lumină noua se revelează de pe paginile cărții lui Daniel, un adevăr șocant: sfârșitul acestui veac și implicit sfârșitul nostru este iminent! WLC este obligat să sune alarma: Pregătiți-vă!Pregătiți-vă! Pregătiți-vă!
Comments: 0 
Hits: 112 
Au descoperit creștinii doctrina trinității în rugăciunea din Shema?
Susține Shema doctrina Trinității?
Comments: 0 
Hits: 164 
Focul de veci există!
Scriptura învață despre existența focului veșnic, dar nu este ceea ce crezi!
Comments: 0 
Hits: 174 
Ce înseamnă să trăiești “Sub lege”
Aș începe prin a spune că următorul studiu este destul de aprofunzat și necesită un nivel mai ridicat de concentrare. Vă rog să vă rugați înainte de a citi. Fie ca Yahuwah să ne călăuzească pe toți!
Comments: 0 
Hits: 140 
Ioan 3:16: Feriți-vă de o Neînțelegere Vagă
În timpurile moderne, Ioan 3:16 este , probabil, versetul cel mai citat (în afara contextului) din întreaga Biblie, când este afișat pe postere la evenimentele sportive și repetat ca rezumat al discursurilor evanghelistilor pentru a crește entuziazmul. Deși este o frumoasă afirmație cu privire la copleșitoarea dragoste a lui Yahuwah că l-a dat pe Fiul Său, nu poate fi folosită, in nici un caz, într-un mod înșelător și periculos.
Comments: 0 
Hits: 193 
Au toți vorbirea în limbi? Un studiu despre 1 Corinteni 12
Au toți credincioșii adevărați vorbirea în limbi?
Comments: 0 
Hits: 176 
Este Yahushua Singurul „Hristos” din Biblie?
Este Yahushua singurul ”Hristos” din Biblie? Majoritatea ar răspunde cu un răsunător ”Da!”Totuși, răspunsul corect v-ar putea surprinde. Citiți mai mult!
Comments: 0 
Hits: 166 
Credința hotărâtă și roadele ei minunate!
Atunci când uşurăm suferinţa altora în orice fel putem, într-un mod foarte real, uşurăm suferinţa Tatălui care simte tot ce simt ei. La fel, atunci când refuzăm ajutorul celor care au nevoie, i-L refuzăm Tatălui Însuși. Dăruirea altora devine astfel un privilegiu și un act de închinare.
Comments: 0 
Hits: 169 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.