Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Russia's victory over Ukraine
Russia will have a decisive victory over Ukraine and the collective west. Ignore mainstream perennial anti-Russia hatred propaganda, and pay close attention to what Prophet Ezekiel foretold us 2600 years ago under divine inspiration about the ultimate fate of Russia. It will be in the mountains of Israel when Yahuwah inflicts a fatal defeat and a terminal blow to Russia and its allied forces [Turkey, Iran, Sudan, and Libya]. This war on the nation of Israel that Russia will soon wage is not to be confused with the battle of Armageddon, which the antichrist will orchestrate. Click here to listen to this critical Bible study by Keith Malcomson on this timely subject.
Contact US

Articole

3624 Articole in 22 Languages

Iadul: Preaiubiților, l-am înteles greșit cu toții!
Doctrina unui iad veșnic aprins a provocat mai multă durere, mai multă confuzie și a condus la respingerea lui Yahuwah de către mai mulți oameni decât orice altă credință. Acest articol examinează adevărul biblic despre iad.
Comments: 0 
Hits: 31 
Ajutați-ne dacă puteți!
Echipa WLC caută ajutorul comunității într-o problemă importantă. Este rugămintea noastră sinceră să ne ajutați cu această cerință unică!
Comments: 0 
Hits: 24 
Întrebări despre Preexistentă
Nouă întrebări pentru aceia care predică un Yahushua pre-existent înainte de nașterea din Betleem…
Comments: 0 
Hits: 22 
Vie Împărăția Ta!
Este timpul ca tot mai mulți creștini să-și citească Biblia și să dovedească curajul de a spune Adevărul decât să tacă de dragul unității.
Comments: 0 
Hits: 18 
Napoleon, Atatürk și Papa Francisc Indicând Sfârșitul Iminent al acestui Veac
O lumină noua se revelează de pe paginile cărții lui Daniel, un adevăr șocant: sfârșitul acestui veac și implicit sfârșitul nostru este iminent! WLC este obligat să sune alarma: Pregătiți-vă!Pregătiți-vă! Pregătiți-vă!
Comments: 0 
Hits: 37 
Au descoperit creștinii doctrina trinității în rugăciunea din Shema?
Susține Shema doctrina Trinității?
Comments: 0 
Hits: 72 
Focul de veci există!
Scriptura învață despre existența focului veșnic, dar nu este ceea ce crezi!
Comments: 0 
Hits: 82 
Ce înseamnă să trăiești “Sub lege”
Aș începe prin a spune că următorul studiu este destul de aprofunzat și necesită un nivel mai ridicat de concentrare. Vă rog să vă rugați înainte de a citi. Fie ca Yahuwah să ne călăuzească pe toți!
Comments: 0 
Hits: 60 
Ioan 3:16: Feriți-vă de o Neînțelegere Vagă
În timpurile moderne, Ioan 3:16 este , probabil, versetul cel mai citat (în afara contextului) din întreaga Biblie, când este afișat pe postere la evenimentele sportive și repetat ca rezumat al discursurilor evanghelistilor pentru a crește entuziazmul. Deși este o frumoasă afirmație cu privire la copleșitoarea dragoste a lui Yahuwah că l-a dat pe Fiul Său, nu poate fi folosită, in nici un caz, într-un mod înșelător și periculos.
Comments: 0 
Hits: 109 
Au toți vorbirea în limbi? Un studiu despre 1 Corinteni 12
Au toți credincioșii adevărați vorbirea în limbi?
Comments: 0 
Hits: 88 
Este Yahushua Singurul „Hristos” din Biblie?
Este Yahushua singurul ”Hristos” din Biblie? Majoritatea ar răspunde cu un răsunător ”Da!”Totuși, răspunsul corect v-ar putea surprinde. Citiți mai mult!
Comments: 0 
Hits: 96 
Credința hotărâtă și roadele ei minunate!
Atunci când uşurăm suferinţa altora în orice fel putem, într-un mod foarte real, uşurăm suferinţa Tatălui care simte tot ce simt ei. La fel, atunci când refuzăm ajutorul celor care au nevoie, i-L refuzăm Tatălui Însuși. Dăruirea altora devine astfel un privilegiu și un act de închinare.
Comments: 0 
Hits: 100 
Provocând gelozia evreilor: O altă privire asupra Romani 9:11
Astfel, creștinii, evreii și neamurile, trebuie să continue să ducă Evanghelia evreilor (și, de asemenea, națiunilor, sau celor de alte naționalități; dar niciodată numai națiunilor). Există o rămășiță și dintre evrei care o va auzi, va crede și va fi mântuită. Speranța noastră este că ramurile naturale vor fi altoite înapoi în propriul lor copac, acum împreună cu neamurile, deoarece ei cu toții văd că Yahushua, și numai Yahushua, este Mesia lor; iar creștinii vor avea mântuirea și împlinirea propriilor promisiuni și Scripturi de la Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 83 
Marea speranță a creștinătății: Învierea
Des întâlnită în predica sa, așa cum este demonstrat în 1 Corinteni 15 și în pasajul corespomdent din Tesalonic, Pavel a dat de înțeles în mod clar că învierea din mormânt este ultima și singura sursă de speranță și mângâiere pentru fiecare sfânt de-a lungul veacurilor.
Comments: 0 
Hits: 77 
5 motive pentru care creștinii ar trebui să păstreze Torah

Biblia ne înregistrează că toată Scriptura este suflată de Yahuwah și este de folos pentru învățare, mustrare, corectare și instruire în neprihănire (2 Timotei 3:16), dar mulți creștini de astăzi au uitat unele părți foarte importante ale Scripturii - și anume, „instrucțiuni” lui Yahuwah sau, în ebraică, Tora.

Comments: 0 
Hits: 125 
Acea stâncă era Hristos
Credincioșii în preexistența personală a Domnului Yahushua Hristos apelează adesea la cuvintele apostolului Pavel din 1 Corinteni 10:4, unde el spune despre israeliții din pustie că „toți au băut aceeași băutură spirituală” ; pentru că au băut din acea piatră spirituală care i-a urmat; și acea piatră era Hristos.” Din aceasta se argumentează că Hristos însuși a însoțit personal poporul Israel în călătoria prin pustie până în Țara Făgăduinței. Dar ce spune Pavel cu adevărat?
Comments: 0 
Hits: 93 
Vestea Bună a Vechiului Testament!
Vechiul Legământ, în timp ce creează în credincioși o ură pentru păcat și o dragoste pentru legea divină, nu a fost suficient pentru a împiedica pe cineva să păcătuiască pentru că toată lumea are naturi decăzute. Promisiunea Noului Legământ este că toți cei care, prin credință, se aliniază cu Israel, lăsând Duhul Sfânt să-i altoiască în caracterul părintelui vor deveni părtași naturii divine atunci când Yahushua se va întoarce și va stabili împărăția lui Yah pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 109 
Recuperând Adevărata Evanghelie a Venirii Împărăției lui Yahuwah
De ce Yahuwah a creat ființele umane? Pentru ce scop ne-a adus pe pământ? Te-ai aștepta ca toată lumea să se frământe, să dezbată și să se întrebe cu privire la una dintre cele mai des întâlnite întrebări. Însă asta nu se întâmplă! Mintea publicului ba chiar și a bisericii este îndreptată către alte lucruri. Așa arată înșelăciunea pricinuită de Satan în societate.
Comments: 0 
Hits: 144 
Realismul biblic în relație cu Israel
Teologia Înlocuirii: Este cu adevărat biblică? Cine este Israel?
Comments: 0 
Hits: 115 
Dovezi Că Yahushua Nu Există În Proverbe 8
Cum putem înțelege următoarele? ”Înțelepciunea”zice:” “Yahuwah m-a creat ca cea dintâi dintre căile Lui, înaintea celor mai vechi lucrări ale Lui. Eu am fost desemnată din veşnicie, de la început, înainte de a fi pământul. Eu am fost născută când nu erau oceanele,când nu erau izvoare încărcate cu apă.”?
Comments: 0 
Hits: 75 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.