Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Important for His people to know
Satan erected the globe model on many layers of lies and deceptions. One of Satan's critical players to build up the globe deception in people's minds in the last century was 33 Degree Freemason Admiral Richard Byrd. This man encountered the dome in his Antarctica expeditions, and instead of proclaiming the dome's existence, he spread more layers of deception to hide Yah's firmament. Watch this video to uncover the evil perpetrated by this 'much acclaimed' explorer. 
Contact US

Articole

2979 Articole in 22 Languages

Este timpul să părăsim orașele, ACUM!
Cele 7 Trâmbițe ale Apocalipsei sunt gata să lovească pământul într-o succesiune rapidă. Efectele devastatoare ale acestor Trâmbițe vor fi simțite, în special de cei care locuiesc în orașe. Se știe că în orașe oamenii au pierdut și au ignorat cunoașterea Tatălui Yahuwah și, drept rezultat, orașele au devenit focare de nelegiuri și crime.
Comments: 0 
Hits: 27 
Pregătirea pentru Dezastru: Beneficiile Trăirii la Țară
În toată furoarea și speculațiile asupra semnului fiare, cel mai important punct pe care oamenii îl doresc este timpul când ”nimeni nu va putea să vândă sau să cumpere dacă nu are semnul fiarei”Ești pregătit pentru acel moment?
Comments: 0 
Hits: 26 
Putere Sub Autoritate

Toate relațiile noastre cu Yahuwah și toate relațiile cu Yahuwah cu noi sunt mediate de un “intermediar autorizat” un lucru spiritual, omul aprobați de Yahuwah, Yahushua din Nazaret. Simplitatea crezului nostru, care diferă de coplexitatea Trinitarianismului de mai târziu care a distrus cu adevărat principiul agenției, merită repetat. Fie ca niciodată să nu uite copii noștri că “Există un singur Dumnezeu, și un singur mediator între Dumnezeu și om, omul Mesia Yahushua” (1 Tim. 2:5).

Comments: 0 
Hits: 56 
Distracția și Darul Timpului
Yahuwah este cel mai generos Tată. Cele mai multe dintre darurile Sale trec neobservate și nerecunoscute de copii Săi pământești care le iau ca meritate. Dar cu toții ar trebui să ne amintim că “Fiecare dar bun și fiecare lucru perfect este de sus, se coboară de la Tatăl luminilor, în care nu există umbră de îndoială.” (Iacov 1:17) Unul dintre daruri care contează poate mai mult ca toate este darul timpului.
Comments: 0 
Hits: 73 
Templul Milenial din Ezechiel 40-48
Suntem încântați să împărtășim cu voi noua noastră înțelegere cu privire la Templul Milenial din Ezechiel 40-48. Vom scoate detaliile, în mod literal, cu privire la acest glorios templu din cele 8 capitole, deoarece Yahuwah nu poate oferi aceste imagini detaliate doar ca să fie ignorate sau spiritualizate de poporul Său.
Comments: 0 
Hits: 84 
Crede în Evanghelia lui Yahushua
Să crezi în evanghelie înseamnă să fii salvat; să nu crezi în evanghelie înseamnă să fii condamnat. Să crezi în Fiul înseamnă să ai viață veșnică; să nu crezi în Fiul înseamnă să nu ai viața ci să fii sub mânia lui Yahuwah. În mod clar, ceea ce crede sau nu crede cineva este o problemă extrem de importantă cu consecințe dincolo de această viață. Dar ce trebuie să creadă cineva? Ce reprezintă evanghelia lui Yahushua? Ce înseamnă să “crezi în Fiul”?
Comments: 0 
Hits: 59 
O privire asupra viitorului creștinilor din Împărăție
Imaginați-vă trezindu-vă într-o zi și realizând că nu va mai exista război vreodată, nu mai trebuie să te grăbești și nu mai ai de ce să te îngrijorezi…
Comments: 0 
Hits: 78 
De Ce Credem Într-o Răpire Post-Strâmtorare
Nouăsprezece motive de a respinge doctrina răpirii pre-strâmtorare!
Comments: 0 
Hits: 95 
Enoh și Ilie nu sunt în Ceruri! Dar știi unde spune Biblia că sunt?
Creștinii au crezut mult timp că Enoh și Ilie au fost ”transferați” la Ceruri. Ei s-au bazat pe presupuneri false. Află ce spune Bible că s-a întâmplat cu adevărat după ce Yahuwah i-a luat. Nu este ceea ce ți s-a spus!
Comments: 0 
Hits: 124 
Ce să fac ca să fiu salvat?
Această impresionantă scenă din istoria apostolică conține cea mai importantă întrebare rostită vreodată de buze omenești. Nu este: Cum să obțin sănătate sau bogăție, sau faimă, sau o poziție înaltă de putere și grandoare; ci ceva mai mult decât toate acestea: ”Ce să fac ca să fiu salvat?”
Comments: 0 
Hits: 122 
Au Lepădat Pe Luca Și Au Sărit la Ioan
Cea mai importantă întrebare în legătură cu Fiul lui Yahuwah este cu privire la originea Lui. De unde vine, când și cum? Există o diferență uriașă între o persoană care există din veșnicie ca veșnicul Yahuwah, înainte de a apare ca ființă umană, și cineva care începe să existe în pântecele mamei sale. Prin definiție, o ființă umană începe să existe în pântecele mamei sale!
Comments: 0 
Hits: 85 
Matei 24:Răpirea Post-Strâmtorare!
În timpul Strâmtorării, lucrurile vor lua o turnură atât de rea încât mulți oameni vor crede că este timpul să vină Hristos, în special acei oameni care cred că El vine înainte de Strâmtorare. Ei se așteaptă să-L vadă venind în orice zi!
Comments: 0 
Hits: 151 
Obținând Neprihănirea lui Yahuwah
Cum să obții Neprihănirea lui Yahuwah: O examinare biblică a mesajului Evangheliei și ce înseamnă să ”umbli în credință”.
Comments: 0 
Hits: 169 
Ce Se Întâmplă După Moarte?
Scriptura descoperă că atunci când moare sufletul, nu mai există conștiență de sine. Nu mai este nici suferință și nici bucurie. Sufletul ”doarme” până se va ridica din nou la viață prin puterea Dătătorului Vieții.
Comments: 0 
Hits: 152 
Pavel și Galatenii
Mulți din zilele de azi sunt în confuzie cu privire la Epistola către Galateni. Atât păzitorii Sâmbătei cât și cei ai Duminicii folosesc texte din Galateni pentru a ”dovedi” că toate sau anumite timpuri hotărâte au fost bătute în cuie la cruce și nu mai sunt o obligație pentru creștinii de azi. O examinare atentă a acestui subiect ne descoperă, totuși, ceva complet diferit.
Comments: 0 
Hits: 132 
Pământul Plat în Versete Biblice (Mai mult de 200)
Mai mulți de 200 de versete biblice care susțin modelul Pământului Plat...
Comments: 0 
Hits: 321 
Evanghelia | De la Păcat la Mântuire!
Pentru a salva omenirea de consecințele păcatului, Yahuwah și Fiul Său s-au unit într-un legământ sfânt de mântuire a omenirii indiferent de cât I-ar costa pe Ei. Descoperiți frumusețea inefabilă a iubirii perfecte din inima Cerescului Tată! Alege această zi să te predai grijii Sale. Te va primi ca pe fiul SĂU, ca pe fiica Sa și te vs recreia după chipul și asemănarea Sa.
Comments: 0 
Hits: 205 
Ce crede Yahuwah despre Masturbare?
Masturbarea va hrăni și evoca flăcările care poate arde orice intenție a unui bărbat sau a unei femeie de a trăi pentru Yahuwah și pentru alții.
Comments: 0 
Hits: 164 
Lupta Savanților de a Găsi Dumnezeul Triunic
Demascând doctrina Trinității: Literatura teologică și în mod particular, scrierile apologeților evanghelici vin în sprijinul încercărilor Trinității de a face față volumului crescând de obiecții pe baza exegezei solide, a dovezilor lexicale și a examinării cadrului istoric al Bibliei.
Comments: 0 
Hits: 214 
La ce se referă Biblia prin 'Predicarea Evangheliei'?
Care a fost scopul, declarat de Yahushua, al întregii misiuni ? Ai putea fi surprins!
Comments: 0 
Hits: 203 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.