Contact US

Artikelen

3734 Artikelen in 22 Languages

Goddelijke Leiding: Hoe u Yahs wil voor u persoonlijk leert kennen!

Door de laatste aardse crisis heen leven vereist dat u een nauwere, essentiëlere verbinding met de hemelse Vader heeft dan is ervaren sinds apostolische tijden. Iedere gelovige heeft persoonlijke leiding nodig omdat iedere, individuele situatie zo verschillend is. Dit vereist niet alleen een persoonlijke relatie met de Vader, maar ook de vaardigheid om Zijn stem te horen en herkennen wanneer Hij tot u spreekt.

Comments: 1 
Hits: 491 
3 TESTS ZULLEN ONS EEUWIGE LOT BEPALEN. 3E TEST IS YAHUWAH GEHOORZAMEN, WAT HET OOK KOST
Test 3 is de zwaarste die Zijn volk moet doorstaan in deze laatste dagen. Slagen voor deze test is belangrijker dan alles. De meest angstaanjagende bedreiging ooit tegen de mensheid, ligt in de boodschap van deze test.
Comments: 0 
Hits: 596 
3 TESTS ZULLEN ONS EEUWIGE LOT BEPALEN. 2E TEST IS AFSCHEIDING VAN BABYLON
3 tests zullen ons eeuwige lot bepalen. 2e is de afscheiding van Babylon. In test 1 worden we geboden Yahuwah te aanbidden als de Schepper v/d onbeweegbare aarde & solide hemel. Betekent dat we Satans ronddraaiende bol-model loslaten, wat iedereen gelooft.
Comments: 0 
Hits: 753 
3 TESTS ZULLEN ONZE EEUWIGE BESTEMMING BEPALEN. 1E TEST BETREFT DE VORM VAN DE AARDE.
3 TESTS ZULLEN ONZE EEUWIGE BESTEMMING BEPALEN. 1E TEST BETREFT DE VORM V/D AARDE. De 3 tests staan in Openb.14. Yahs volk is gewaarschuwd hoe belangrijk 't is deze 3 tests te doorstaan om klaar te zijn voor 't eeuwige leven in de tijd die komt. Deze collectie focust op test1.
Comments: 0 
Hits: 579 
Slechts Één Evangelie
Wat kan er belangrijker zijn dan geloven & verkondigen van het juiste EVANGELIE? Het is Yahuwahs Goede Nieuws.
Comments: 0 
Hits: 468 
WANNEER, HOE & WAAROM zal Yahuwah de ‘globe’ promotors de mond snoeren?
De Bijbel is onbetwistbaar een platte aarde boek. Het ligt voor de hand om aan te nemen dat de vorm van de aarde een prominente rol zal spelen in de laatste gebeurtenissen, vóór het eind van dit tijdperk.
Comments: 0 
Hits: 468 
De Nieuwe WereldOrde: Het Beeld van het Beest Gesmeed
Periodiek komt en gaat de term Nieuwe Wereldorde in de mond van politici. Dit artikel legt de Nieuwe Werel Orde bloot als het aloude plan van Satan om de wereld te regeren door verwarring, onderdrukking en ongehoorzaamheid aan Yahuwah. De centrale rollen van de VS en het Pausdom in hun poging om dit uit te voeren in de tijd van het einde, was door Bijbelprofetieën 2000 jaar geleden al uitgelicht. Deze waarschuwingen helpen ons te beseffen dat overwinnen door geloof in Yahushua noodzakelijk is om de uitdagingen van nu aan te kunnen. Alle basisprincipes die nodig zijn voor een overwinnend leven, de juiste aanbidding en het vinden van veiligheid bij de op handen zijnde rampen in de wereld, kunt u vinden in dit ene artikel..
Comments: 0 
Hits: 1512 
De Boekrol met 7 Zegels: Checklist van Alle Voorspelde Gebeurtenissen
Terwijl we met toenemende snelheid naar het einde rollen van de Aardse geschiedenis, zullen profetische gebeurtenissen voortdurend worden vervuld! Dit artikel is onze checklist voor deze evenementen! Terwijl de profetie zich ontvouwt, zullen we het vakje voor die gebeurtenis afvinken. We nodigen u uit om deze bron te blijven bezoeken. En als er een beter begrip wordt bereikt over bepaalde gebeurtenissen, zullen we de pagina dienovereenkomstig bijwerken. Houd altijd de geest van leren en blijf de Geschriften onderzoeken!
Comments: 0 
Hits: 470 
Leven en Dood: De Bijbelse Waarheid

De steeds populairdere lering dat er bewustzijn is na de dood is van onschatbaar gevaar, omdat het de weg baant voor ontelbare miljoenen mensen om Satans komende misleidingen te accepteren en zelfs te omarmen.

Comments: 0 
Hits: 533 
Hel: U Heeft het Helemaal Verkeerd, Lieve Mensen!
De doctrine van een eeuwig brandende hel heeft meer hartzeer en verwarring veroorzaakt, en leidde tot meer mensen die Yahuwah afwezen dan welk ander geloof ook. Dit artikel onderzoekt de Bijbelse waarheid over de hel.
Comments: 0 
Hits: 564 
Babylonische Mysteries: De Verborgen God
De meest verbazende en shockerende informatie wordt onthuld wanneer de identiteit van de Verborgen god naar boven komt. U zult nooit meer hetzelfde kijken naar zondag of zaterdag na het lezen van dit artikel.
Comments: 0 
Hits: 850 
De Jezuïeten & De Bolle Aarde: De Moeder Van Alle Samenzweringen!
Verrassend nieuw bewijs wijst naar de Jezuïetenorde als meesterbrein achter een eeuwenlang bedrog. Deze leugen bereidt de wereld voor om misleid te worden tijdens het eerste wee van Openbaring 9 wanneer demonen in de vorm van buitenaardsen de aarde zullen ”aanvallen”.
Comments: 0 
Hits: 1613 
Het Merkteken van het Beest: Wat het is & hoe het te vermijden!

Yahuwahs grote hart van liefde hunkert naar zijn aardse kinderen. In Zijn oneindige wijsheid en voorkennis heeft Hij intrigerende glimpen gegeven in de nabije toekomst door het gebruik van symbolen. Een van de minstbegrepen, maar meest intrigerende symbolen die in de profetie worden gebruikt, is het ‘merkteken van het beest’. Het is absoluut noodzakelijk dat iedereen een duidelijk begrip heeft van wat het merkteken van het beest is en hoe het kan worden vermeden, omdat iedereen die het wel ontvangt, de goddelijke straf van eeuwige dood ontvangen zal.

Comments: 0 
Hits: 1553 
De Levende Bijbel
Een eerlijk onderzoek van de Bijbel & zijn buitengewone claims. Een uitstekende toelichting voor diegenen die het wonderbare licht van het Levende Woord van Yahuwah willen delen!
Comments: 0 
Hits: 2645 
Kalender van de Schepper
Zij die verlangen hun trouw aan de Schepper te tonen, zullen Hem aanbidden op de dag die Hij heeft aangewezen. Om de correcte aanbiddingsdag te vinden moet de luni-solaire kalender gebruikt worden die bij de Creatie is vastgesteld. Hier leest u een korte uitleg van de Kalender van de Schepper.
Comments: 0 
Hits: 3114 
Filadelfia Of Laodicea? Bij Welke Kerk Hoort U?

De laatste generatie is uniek. Het is de ergste van alle. Iedereen die berouw toont zal een veel grotere beloning ontvangen dan aan wie hen voorgingen ooit geboden is. Om deze beloning te ontvangen is het noodzakelijk voor berouwvolle Laodiceanen om zich bij de kerk van de Broederlijke Liefde aan te sluiten.

Comments: 0 
Hits: 2343 
Hemels Heilige Dagen

De Schepper is heel specifiek over welke tijden aangewezen zijn voor aanbidding. In het begin, schiep Hij een systeem van tijd houden, een kalender, waarmee Zijn aangewezen tijden worden berekend. Wilt u uw trouw beloven aan uw Schepper? Sluit u aan bij de getrouwen en loyalen in de hemel en op aarde. Aanbid de Schepper op Zijn aangewezen tijden, berekend aan de hand van Zijn klok in de hemel.

Comments: 0 
Hits: 3007 
Graag Uw Aandacht Geliefde Mensen

Graag uw aandacht Geliefde Mensen: Als na het lezen van enig artikel van WLC, Zijn Geest u ervan overtuigt om dit te willen vertalen, neemt u dan alstublieft Contact met ons op. We zijn naarstig op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met deze belangrijke taak, omdat wij ernaar streven de grote opdracht te vervullen om Zijn waarheid de wereld in te brengen. Dank u!

In de Liefde van de Vader,
Het WLC Team

Comments: 0 
Hits: 2171 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.