Biblical Christian Articles

2574 Articles in 22 Languages

Rättfärdighet genom Tro

Den Protestantiska Reformationen antändes av den chock som följde vid åsynen av korruptionen i den Romersk-katolska prästerskapet i början på 1500-talet. På senare år har det framkommit överväldigande bevis att prästerskapet bara har blivit mer korrupt sen dess, med pedofiler som har ersatt de enbart giriga unga sönerna av herrskapet. Medan världen kanske tror att kyrkan från Inkvisitionen har förändrats, så visar deras beteende vilken förändring, om ens någon alls, som har skett: den har blivit värre. Nu, mer än någonsin förr, är rättfärdighetsläran, som den handling och gåva från Yahuwah själv, genom tro på Yahushuas försonande medlande som vår Överstepräst i den himmelska helgedomen, denna världens skriande behov. Yahushuas konungaskap är en försummad fråga, och detta resulterar i att folk inte inser att rättfärdighet genom tro är frukten av Yahushuas arv som Messias.   

Comments: 0 
Hits: 2776 
Det är NU dags att lämna städerna!

Uppenbarelsebokens 7 Basunstötar kommer snart att bryta ut på Jorden i snabb följd. De förödande effekterna av dessa Basunstötar kommer bli synnerligen påtagliga och erfarna av de som vistas i städerna. Det är i städerna som vår älskande Fader Yahuwah är som mest bortglömd och ignorerad, och detta har resulterat i att städerna blivit knytpunkter för ondska och brottslighet.  

Comments: 0 
Hits: 2360 
Dra bort från henne, Mitt folk! | Del 1

Få människor har en korrekt förståelse av vad "Babylon" är, ändå är budskapet att komma ut ur Babylon Himmelens sista varning till världen. Det är, bokstavligt talat, världens sista chans. Upptäck vad "Babylon" är så du kan besvara kallet: "Dra bort från henne, Mitt folk!  

Comments: 0 
Hits: 2792 
Skaparens Kalender

De som önskar visa sin trohet till Skaparen kommer också tillbe Honom på dagen Han har utsett. För att finna den korrekta dagen för tillbedjan, så måste lunisolarkalendern som etablerades vid Skapelsen användas. Här finner du en kort förklaring av vad Skaparens Kalender är.  

Comments: 0 
Hits: 2866 
Vad Spikades Fast på Korset? En Granskning av Kolosserbrevet 2

Vad var det som spikades fast på korset? En granskning av en av de mest missförstådda kapitlen i hela Bibeln: Kolosserbrevet 2
 
"Så låt nu ingen döma er i fråga om mat eller dryck, eller i fråga om helgdag eller nymånad eller sabbat. Sådant är skuggan av vad som ska komma, men kroppen själv är i den Smorde. (Kol. 2:16-17)
Comments: 0 
Hits: 2988 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.