While WLC continues to uphold the observance of the Seventh-Day Sabbath, which is at the heart of Yahuwah's moral law, the 10 Commandments, we no longer believe that the annual feast days are binding upon believers today. Still, though, we humbly encourage all to set time aside to commemorate the yearly feasts with solemnity and joy, and to learn from Yahuwah’s instructions concerning their observance under the Old Covenant. Doing so will surely be a blessing to you and your home, as you study the wonderful types and shadows that point to the exaltation of Messiah Yahushua as the King of Kings, the Lord of Lords, the conquering lion of the tribe of Judah, and the Lamb of Yahuwah that takes away the sins of the world.
World’s Last Chance
Förbereder ett folk för Frälsarens snara Återkomst!
Contact US

Bibelprofetia

3323 Artiklar in 21 Languages

Den platta jorden & den första ängelns budskap

Himmelen har ett häpnadsväckande meddelande för den sista generationen: “Frukta Yahuwah!”. Här hittar du en biblisk undersökning av vad det verkligen innebär att frukta Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 1483 
Jesuiterna & jordgloben: Den största av konspirationer!
Förbluffande nya upptäckter visar att jesuitorden är hjärnan bakom ett bedrag som sträcker sig över fem århundraden. Denna lögn förbereder världen för att bli lurade under det första veropet i Uppenbarelseboken 9 när demoner, som utger sig för att vara utomjordingar, kommer att "invadera" jorden.
Comments: 0 
Hits: 1535 
Sucka & jämra… eller fly!

Himmelens budskap till den sista generationen är att fly från alla organiserade religioner och samfund. Religiösa ledare har emellertid anledning att hålla kvar folk som kommer till kyrkan. De har använt de åttonde och nionde kapitlen i Hesekiel för att få människor att tro att de är skyldiga att förbli medlemmar även när det är uppenbart att kyrkan är i förfall!

Comments: 0 
Hits: 745 
Jesuitiska planläggare: Att dölja den platta jorden & Månsabbaten!

Jesuitorden har varit hjärnan bakom några av de största bedrägeriena i historien. Datum, mål, och agendor kopplar dem till det globala, moderna jordklotsbedrägeriet. En noggrann granskning av Skriften, arkeologi, och historia knyter dem också till en lögn som sträcker sig över nästan 1 700 år: den breda uppfattningen att lördag är den sjunde dagens sabbat i Bibeln.

Comments: 0 
Hits: 829 
Det senare regnet faller! (Tar du emot det?)

Uppriktiga kristna har längtat efter “höstregnet” eller den utlovade “uppfriskningen” av den Helige Ande som de förväntar sig kommer att göra dem redo att utföra allt de är kallade till precis innan Återkomsten. En förbisedd vers i Femte Mosebok avslöjar att “höstregnet” är helt annorlunda än vad som förväntats och att det redan håller på att falla!

Comments: 0 
Hits: 893 
Daniel 11: Den ''Villige kungen'' är Frankrike!

En noggrann, vers-för-vers-studie av Daniel 11: 36-40 avslöjar med 100% säkerhet att den “villige kungen” är Frankrike!

Comments: 0 
Hits: 849 
Daniel 11: ''Kungen i söder'' är Egypten!

En noggrann undersökning av Daniel 11 avslöjar med 100% säkerhet att "kungen i söder" är, och alltid har varit, Egypten!

Comments: 0 
Hits: 998 
Daniel 11: ''Kungen i norr'' är det Osmanska riket!
En noggrann och fördjupad studie av Daniel 11:40-45 etablerar att "kungen i norr" är det Osmanska riket!
Comments: 0 
Hits: 943 
Brottets återställare
Återställande av den fulla tillbedjan på samtliga av Himmelens tillförordnade dagar är ett tecken på hur nära vi är världens ände. De trogna kommer hålla Yahuwahs festhögtider eftersom de är laghållare; inte lagbrytare. Yahuwahs lag är mycket värdefull för dem, och de hedrar sin Skapare genom att ge Honom kärleksfull lydnad.
Comments: 0 
Hits: 1302 
Avfälliga kyrkor! Identifiera den sanna Ekklesians fallna fiender
Många konfronteras minst en gång under sin livstid av frågan: Vilken är den rätta kyrka? ... eller finns det ens en rätt "kyrka"? Det finns så många samfund och situationen är så förvirrande att det verkar omöjligt att veta med säkerhet. Den här artikeln hittar en lösning på problemet genom att tillhandahålla ett enkelt trepunktsprov för att utvärdera alla kyrkor eller samfund snabbt och enkelt. Genom att tillämpa det kan vem som helst på några minuter avgöra om en kyrka eller samfund faller eller är en giltig ekklesia.
Comments: 0 
Hits: 1423 
10 FAKTA du måste veta om jesuiterna!
"Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar." - Yahushua i Matteus 7:15

Denna chockerande sammanställning av fakta om Jesu sällskap, jesuitorden, måste varje människa som studerar Bibelns profetior läsa! Beväpna dig själv med kunskap så att du inte blir lurad!
Comments: 0 
Hits: 4998 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.