While WLC continues to uphold the observance of the Seventh-Day Sabbath, which is at the heart of Yahuwah's moral law, the 10 Commandments, we no longer believe that the annual feast days are binding upon believers today. Still, though, we humbly encourage all to set time aside to commemorate the yearly feasts with solemnity and joy, and to learn from Yahuwah’s instructions concerning their observance under the Old Covenant. Doing so will surely be a blessing to you and your home, as you study the wonderful types and shadows that point to the exaltation of Messiah Yahushua as the King of Kings, the Lord of Lords, the conquering lion of the tribe of Judah, and the Lamb of Yahuwah that takes away the sins of the world.
World’s Last Chance
Pregătind pentru împărăția pământească a lui Yahuwah, stabilită la iminenta revenire a lui Yahushua!
Contact US

Profeția biblică

3309 Articole in 21 Languages

Transumanismul: Umanitatea sub asediu!
Transumanismul este scopul final al lui Satana: oameni după propria sa imagine.
Comments: 0 
Hits: 424 
Enoh și Ilie nu sunt în Ceruri! Dar știi unde spune Biblia că sunt?
Creștinii au crezut mult timp că Enoh și Ilie au fost ”transferați” la Ceruri. Ei s-au bazat pe presupuneri false. Află ce spune Bible că s-a întâmplat cu adevărat după ce Yahuwah i-a luat. Nu este ceea ce ți s-a spus!
Comments: 2 
Hits: 1307 
Jean Calvin Și-a Ucis Teologii Rivali: Justificându-se prin Interpretări Rele ale Bibliei
Interpretarea lui Jean Calvin asupra Bibliei a justificat uciderea opozanților săi teologi. El însuși nu a tăiat capul nimănui și nu a aprins focul niciunui rug care a ars oameni de vii, dar predicile lui Jean Calvin din Vechiul și Noul Testament cerând toate acele pedepse capitale aveau pretenția că se face voia lui Dumnezeu. Ce lecții trebuie învățate de aici?
Comments: 0 
Hits: 2329 
Cortul Său cu oamenii:Secretul păstrat în inima Tatălui!

Satana a promovat presupunerea că nu va mai exista niciun templu înoit pe pământ. Astfel cele mai adânci motivații ale inimii Creatorului nu au fost cunoscute și nici apreciate.

Comments: 0 
Hits: 1758 
Yahushua vs. Papa Francis: Pe Cine vei crede?

Papa Francisc pretinde că este reprezentantul infailibil al lui Yahushua. O cerecetare amănunțită a afirmațiilor sale, comparate cu ce zice Scriptura, descoperă caracterul, stilul de viață și teologia lui care sunt în directă contradicție cu Mântuitorul.

Comments: 0 
Hits: 2745 
Cine sunt Iezuiții?

Pentru prima dată în istorie, un papă iezuit a fost ales drept cap al Bisericii Romano-Catolice. Apocalipsa 17 clarifică faptul că această fiară care iese din ”fântâna adâncului,”Francisc l, reprezintă ultimul papă. Aici vom examina frăția satanică numită în mod obijnuit :”Ordinul Iezuit” sau ”Societatea lui Isus.”

Comments: 0 
Hits: 8177 
Pecețile, Trâmbițele, & Judecata de Cercetare

Judecata conține informație. Un proces este, în esență, o investigație care caută să aducă dovezi în fața judecătorului și juraților. Articolul oferă o examinare profundă a celor 7 peceți, a celor 7 trâmbițe și asupra Judecății de Cercetare!

Comments: 0 
Hits: 2927 
Să suspini și să gemi ... sau să fugi!

Mesajul Cerului pentru generația finală este să fugim din toate religiile organizate și din toate denominațiunile.  Liderii religioși, totuși, au un interes legitim în a determina oamenii să vină la biserică. Ei folosesc capitolele opt și nouă din cartea lui Ezecheiel pentru a-i face  să creadă că datoria lor este să rămână membri chiar dacă este clar că biserica este apostaziată!

Comments: 0 
Hits: 2698 
Statul Controlează Bisericile: Înșelăciunea 501©(3)

Clasificarea 501©(3) reprezintă un statut de scutire de taxă pentru organizațiile religioase și caritabile din Statele Unite. Deși articolul se referă la clasificația 501©(3)în mod expres, avertizarea trece granițele internaționale. Orice fel de organizație religioasă care are o astfel de recunoaștere din parte statului național cade sub controlul guvernului. Devine brat al guvernului și se complace politicii statului.  

Comments: 0 
Hits: 2858 
10 DOVEZI Pe Care Trebuie Să Le Cunoști Despre Iezuiţi!

"Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt lupi răpitori." - Yahushua în Matei 7:15

Această compilație șocantă a faptelor  Societăţii lui Isus, sau a Iezuiților, este cel mai important studiu pentru orice cercetător al profeției biblice! Înarmaţi-vă cu cunoștințe ca să  nu puteți fi  înșelați!
Comments: 0 
Hits: 19475 
Daniel 11: Împăratul ”Fac ce Vreau” Reprezintă Franța!

Un studiu atent, verset cu verset din Daniel 11:36-40 descoperă  cu precizie de 100% că Franța reprezintă pe Împăratul”Fac ce Vreau”!   

Comments: 0 
Hits: 3513 
Daniel 11: ''Regele de la nord'' este Imperiul Otoman!

Un studiu aprofundat al lui Daniel 11:40-45 stabilește în mod absolut că ”Regele de la Nord” reprezintă Imperiul Otoman!  

Comments: 0 
Hits: 4407 
Daniel 11: ''Regele de la Sud'' este Egiptul!

Un studiu aprofundat din Daniel 11 descoperă cu precizie de 100% că”Regele de la Sud” este, și întotdeauna a fost , Egiptul!  

Comments: 0 
Hits: 3371 
Ploaia târzie Este Turnată! (Sunteți pregătiți să o primiți?)

Creștinii sinceri au anticipat cu dor "ploaia târzie", sau "înviorarea" promisă a Duhului Sfânt care să-i pregătească să dea Marea Strigare chiar înainte de a Doua Venire. Un verset trecut cu vederea în Deuteronom arată că "ploaia târzie" este destul de diferită față de ceea ce se aștepta, și este deja turnată!  

Comments: 0 
Hits: 4359 
Vrăjitorie camuflată: Capcana secretă a lui Satana

Șarpele înșelător, ca simbol al medicinii moderne, se potrivește foarte bine. Păgânismul/Satanismul încă înfășoară multe practici de vindecare moderne. Cele mai multe aspecte din medicina modernă nu reprezintă altceva decât vrăjitorie modernă, deghizată sub mască stiințifică. Mulțimile, încă mai sunt sub controlul Toiagului lui Asclepius, cu mințile lor, odată, ascuțite, reduse acum de efectele secundare ale medicamentelor ce ar trebui să le vindece.

Comments: 0 
Hits: 3875 
Proclamații Execrabile ale Papei | Direct din Gura Desfrânatei

Acest articol conţine multe declaraţii şocante din gura papilor şi din documentele papale pe care,  fiind un creştin ce crede în Biblie, le poţi găsi extrem de jignitoare şi îngrijorătoare. Noi spunem adevărul despre falsa religie catolică, deoarece ne pasă; nu dorim ca să mai existe cineva din poporul Lui înşelat de acest sistem nelegiuit.  

Comments: 0 
Hits: 7297 
Bisericile apostate! Identificarea Vrășmașilor Cazuți ai Adevăratei Ekklesia

Mulți oameni au avut de-a face cel puțin odată în viață, la modul serios, cu întrebarea: Care este adevărata biserică? ..sau există o ”biserică”adevărată? Există atât de multe denominațiuni iar situația este atât de confuză încât pare imposibil să afli sigur. Acest articol oferă o soluție problemei oferind un test de trei puncte pentru evaluarea  sau determinarea oricărei biserici, ușor și rapid. Prin aplicarea acestui test oricine poate cunoaște dacă o anume biserică aparține sau nu unei adevărate ekklesia.

Comments: 2 
Hits: 3155 
Pământul Plat & Mesajul Primului Înger

Cerul are un mesaj uimitor pentru generaţia finală: “Temeţi-vă de Yahuwah! Aici veţi afla ce înseamnă cu adevărat să te temi de Yahuwah.

Comments: 0 
Hits: 2726 
Strategia Iezuită: Ascunde Sabatul Lunar şi Pământul Plat!

Ordinul iezuit a fost creierul din spatele unora dintre cele mai mari amăgiri de-a lungul istorie. Coincidenţe de date, obiectivele și planuri leagă ordinul iezuit de înșelăciunea a unui glob pământesc răspândită în întreaga lume modernă. Cercetare atentă a Scripturii, a arheologie și istoriei, îi leagă de asemenea,pe iezuiţi, de cele mai recente mușamalizări ale unei minciuni ce se propagă de aproape 1700 ani: convingerea larg răspândită comform căreia Sâmbăta este Sabatul zilei a şaptea din Biblie.

Comments: 0 
Hits: 5058 
Iezuiții și Globul Pământesc: Mama Tuturor Conspirațiilor!

Uimitor o nouă dovadă a implicării ordinului iezuit, inteligenţa cenuşie din spatele acestei înselăciuni ce durează de cinci sute de ani. Această minciună pregăteşte lumea pentru amăgirea din timpul primului vai din Apocalipsa 9, când demoni, sub forma unor fiinţe extraterestre, vor „invada” pământul.

Comments: 0 
Hits: 6590 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.