Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
John 1
For all Trinitarians, John provides a 'solid' proof of Christ's divinity, especially in what he penned in the first chapter of his gospel. They throw at you John 1:1 to end the discussion whenever you attempt to present the biblical one-nature human Yahushua. We need to learn how to help our Trinitarian friends understand John's words as he intended for them to be understood. Professor Bill Schlegel provides invaluable tips on this subject in this excellent presentation. Click here to listen to his lecture.
Contact US

Concepte Biblice

3703 Articole in 22 Languages

Dovezi Puternice
Deuteronom 6:4: „Ascultă, Israele! Yahuwah elohim al nostru este unul
Comments: 0 
Hits: 131 
Ajutați-ne dacă puteți!
Echipa WLC caută ajutorul comunității într-o problemă importantă. Este rugămintea noastră sinceră să ne ajutați cu această cerință unică!
Comments: 0 
Hits: 110 
Ce înseamnă să trăiești “Sub lege”
Aș începe prin a spune că următorul studiu este destul de aprofunzat și necesită un nivel mai ridicat de concentrare. Vă rog să vă rugați înainte de a citi. Fie ca Yahuwah să ne călăuzească pe toți!
Comments: 0 
Hits: 139 
Ioan 3:16: Feriți-vă de o Neînțelegere Vagă
În timpurile moderne, Ioan 3:16 este , probabil, versetul cel mai citat (în afara contextului) din întreaga Biblie, când este afișat pe postere la evenimentele sportive și repetat ca rezumat al discursurilor evanghelistilor pentru a crește entuziazmul. Deși este o frumoasă afirmație cu privire la copleșitoarea dragoste a lui Yahuwah că l-a dat pe Fiul Său, nu poate fi folosită, in nici un caz, într-un mod înșelător și periculos.
Comments: 0 
Hits: 188 
Provocând gelozia evreilor: O altă privire asupra Romani 9:11
Astfel, creștinii, evreii și neamurile, trebuie să continue să ducă Evanghelia evreilor (și, de asemenea, națiunilor, sau celor de alte naționalități; dar niciodată numai națiunilor). Există o rămășiță și dintre evrei care o va auzi, va crede și va fi mântuită. Speranța noastră este că ramurile naturale vor fi altoite înapoi în propriul lor copac, acum împreună cu neamurile, deoarece ei cu toții văd că Yahushua, și numai Yahushua, este Mesia lor; iar creștinii vor avea mântuirea și împlinirea propriilor promisiuni și Scripturi de la Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 165 
Marea speranță a creștinătății: Învierea
Des întâlnită în predica sa, așa cum este demonstrat în 1 Corinteni 15 și în pasajul corespomdent din Tesalonic, Pavel a dat de înțeles în mod clar că învierea din mormânt este ultima și singura sursă de speranță și mângâiere pentru fiecare sfânt de-a lungul veacurilor.
Comments: 0 
Hits: 147 
5 motive pentru care creștinii ar trebui să păstreze Torah

Biblia ne înregistrează că toată Scriptura este suflată de Yahuwah și este de folos pentru învățare, mustrare, corectare și instruire în neprihănire (2 Timotei 3:16), dar mulți creștini de astăzi au uitat unele părți foarte importante ale Scripturii - și anume, „instrucțiuni” lui Yahuwah sau, în ebraică, Tora.

Comments: 0 
Hits: 212 
Vestea Bună a Vechiului Testament!
Vechiul Legământ, în timp ce creează în credincioși o ură pentru păcat și o dragoste pentru legea divină, nu a fost suficient pentru a împiedica pe cineva să păcătuiască pentru că toată lumea are naturi decăzute. Promisiunea Noului Legământ este că toți cei care, prin credință, se aliniază cu Israel, lăsând Duhul Sfânt să-i altoiască în caracterul părintelui vor deveni părtași naturii divine atunci când Yahushua se va întoarce și va stabili împărăția lui Yah pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 196 
Recuperând Adevărata Evanghelie a Venirii Împărăției lui Yahuwah
De ce Yahuwah a creat ființele umane? Pentru ce scop ne-a adus pe pământ? Te-ai aștepta ca toată lumea să se frământe, să dezbată și să se întrebe cu privire la una dintre cele mai des întâlnite întrebări. Însă asta nu se întâmplă! Mintea publicului ba chiar și a bisericii este îndreptată către alte lucruri. Așa arată înșelăciunea pricinuită de Satan în societate.
Comments: 0 
Hits: 239 
Născut din Yahuwah
Yahushua a fost adus la existență de către Yahuwah într-un mod unic, fabulos. Câtă încredere ne aduc toate acestea!
Comments: 0 
Hits: 279 
Noul Legământ: Promisiunea transformării
Dacă te simți descurajat fiindcă încă mai cazi în păcat, ai curaj..Chiar faptul că vrei să te oprești din a păcătui este o dovadă că Duhul lucrează în inima ta , deoarece o inimă naturală nu iubește lucrurile lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 215 
Moștenitorii Împărăției
Edwin Lutzer este un fabricant de interpretări eronate. Scriptura expune imediat titlul cărții sale, Un Minut După Ce Mori, ca fiind frauduloasă. Ce se întâmplă după ce murim?
Comments: 0 
Hits: 222 
Viața După Moarte—Comform Martei și lui Yahushua
Capitolul 11 din evanghelia după Ioan m-a intrigat de multe ori datorită adevărurilor lui puternice cu privire la moarte. Adesea m-am gândit că dacă mult mai mulți oameni ar fi examinat cu adevărat ce este spus și arătat în puținele detalii ale acestui capitol cea mai puternică credință într-un suflet nemuritor înnăscut, platonic, ar putea renunța de bună voie în favoarea adevărului real al Scripturii.
Comments: 0 
Hits: 268 
Ești spălat în Sângele Mielului?
Adevărul complet este că în trecut, credincioșii au avut o înțelegere mult mai biblică asupra importanței și, susțin,asupra necesității absolute a botezului în apă, nu pot spune același lucru despre majoritatea covârșitoare a credincioșilor care mărturisesc astăzi!
Comments: 0 
Hits: 318 
Adevărul care ne eliberează
Cum se face că adevărata evanghelia viitoarea a Împărăției lui Yahuwah poate să schimbe vieți? Cum se face că acest mesaj particular este cel prin care vine mântuirea?
Comments: 2 
Hits: 325 
Spiritele din Temniță
Mitologia reprezintă uneori o relatare romanțată a istoriei reale. În acest caz, descrie pe bună dreptate o răzvrătire veche, și în circumstanțele Tartarusului, corespunde cu istoria îngerilor răi din 2Petru 2:4 și Iuda 6
Comments: 0 
Hits: 382 
De când a existat Fiul lui Yahuwah? (Partea 2)
A pre-existat Yahushua cu adevărat, nașterii sale? Vei fi surprins ce spune BIBLIA, de fapt!
Comments: 0 
Hits: 336 
De Când Există Fiul lui Yahuwah? (Partea 1)
Chiar a existat Yahushua înainte de nașterea sa? S-ar putea să fii surprins de ceea ce ne spune de fapt, BIBLIA!
Comments: 0 
Hits: 336 
Ascultă, Israele! Principiul Primordial al Teologiei Corecte
Yahushua Mesia, Fiul lui Yahuwah este Mielul de jertfă pe care Yahuwah la hotărât și oferit. Sacrificiul său este pe deplin adecvat. Yahuwah a ordonat așa. Tu, cu siguranță nu ai nevoie de niciun “Dumnezeu Mielul,” imaginar, un produs al speculațiilor de secole ale Neamurilor după ce adevăratul Miel al lui Yahuwah a fost jertfit. De altfel, Yahuwahnu poate muri,și fără un Mântuitor muritor nu poate exista ispășire pentru păcat.
Comments: 0 
Hits: 462 
Evanghelizarea și Împărăția lui Yahuwah
Deși în Noul Testament, Împărăția lui Yahuwah reprezenta tema centrală în toate predicile, evangheliștii moderni au ignorant-o continuu. Absența unui evanghelism centrat pe Împărăție a avut efecte devastatoare în biserica apuseană și acum a ajuns la un punct critic.
Comments: 0 
Hits: 394 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.