While WLC continues to uphold the observance of the Seventh-Day Sabbath, which is at the heart of Yahuwah's moral law, the 10 Commandments, we no longer believe that the annual feast days are binding upon believers today. Still, though, we humbly encourage all to set time aside to commemorate the yearly feasts with solemnity and joy, and to learn from Yahuwah’s instructions concerning their observance under the Old Covenant. Doing so will surely be a blessing to you and your home, as you study the wonderful types and shadows that point to the exaltation of Messiah Yahushua as the King of Kings, the Lord of Lords, the conquering lion of the tribe of Judah, and the Lamb of Yahuwah that takes away the sins of the world.
World’s Last Chance
Pregătind pentru împărăția pământească a lui Yahuwah, stabilită la iminenta revenire a lui Yahushua!
Contact US

Concepte Biblice

3309 Articole in 21 Languages

Un Drum Puțin Bătătorit
”Ascultă, O Israel: Yahuwah Elohimul nostru, Yahuwah este unul!(Marcu 12:29)Hristos te cheamă să mergi pe calea îngustă. Nu ești destinat să călătorești pe largile drumuri ale tradițiiei religioase.
Comments: 0 
Hits: 322 
Dovezi Puternice
Deuteronom 6:4: „Ascultă, Israele! Yahuwah elohim al nostru este unul
Comments: 0 
Hits: 370 
Ce înseamnă să trăiești “Sub lege”
Aș începe prin a spune că următorul studiu este destul de aprofunzat și necesită un nivel mai ridicat de concentrare. Vă rog să vă rugați înainte de a citi. Fie ca Yahuwah să ne călăuzească pe toți!
Comments: 0 
Hits: 485 
Ioan 3:16: Feriți-vă de o Neînțelegere Vagă
În timpurile moderne, Ioan 3:16 este , probabil, versetul cel mai citat (în afara contextului) din întreaga Biblie, când este afișat pe postere la evenimentele sportive și repetat ca rezumat al discursurilor evanghelistilor pentru a crește entuziazmul. Deși este o frumoasă afirmație cu privire la copleșitoarea dragoste a lui Yahuwah că l-a dat pe Fiul Său, nu poate fi folosită, in nici un caz, într-un mod înșelător și periculos.
Comments: 0 
Hits: 477 
Provocând gelozia evreilor: O altă privire asupra Romani 9:11
Astfel, creștinii, evreii și neamurile, trebuie să continue să ducă Evanghelia evreilor (și, de asemenea, națiunilor, sau celor de alte naționalități; dar niciodată numai națiunilor). Există o rămășiță și dintre evrei care o va auzi, va crede și va fi mântuită. Speranța noastră este că ramurile naturale vor fi altoite înapoi în propriul lor copac, acum împreună cu neamurile, deoarece ei cu toții văd că Yahushua, și numai Yahushua, este Mesia lor; iar creștinii vor avea mântuirea și împlinirea propriilor promisiuni și Scripturi de la Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 511 
Marea speranță a creștinătății: Învierea
Des întâlnită în predica sa, așa cum este demonstrat în 1 Corinteni 15 și în pasajul corespomdent din Tesalonic, Pavel a dat de înțeles în mod clar că învierea din mormânt este ultima și singura sursă de speranță și mângâiere pentru fiecare sfânt de-a lungul veacurilor.
Comments: 0 
Hits: 436 
Recuperând Adevărata Evanghelie a Venirii Împărăției lui Yahuwah
De ce Yahuwah a creat ființele umane? Pentru ce scop ne-a adus pe pământ? Te-ai aștepta ca toată lumea să se frământe, să dezbată și să se întrebe cu privire la una dintre cele mai des întâlnite întrebări. Însă asta nu se întâmplă! Mintea publicului ba chiar și a bisericii este îndreptată către alte lucruri. Așa arată înșelăciunea pricinuită de Satan în societate.
Comments: 0 
Hits: 549 
Născut din Yahuwah
Yahushua a fost adus la existență de către Yahuwah într-un mod unic, fabulos. Câtă încredere ne aduc toate acestea!
Comments: 0 
Hits: 611 
Noul Legământ: Promisiunea transformării
Dacă te simți descurajat fiindcă încă mai cazi în păcat, ai curaj..Chiar faptul că vrei să te oprești din a păcătui este o dovadă că Duhul lucrează în inima ta , deoarece o inimă naturală nu iubește lucrurile lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 535 
Moștenitorii Împărăției
Edwin Lutzer este un fabricant de interpretări eronate. Scriptura expune imediat titlul cărții sale, Un Minut După Ce Mori, ca fiind frauduloasă. Ce se întâmplă după ce murim?
Comments: 0 
Hits: 544 
Viața După Moarte—Comform Martei și lui Yahushua
Capitolul 11 din evanghelia după Ioan m-a intrigat de multe ori datorită adevărurilor lui puternice cu privire la moarte. Adesea m-am gândit că dacă mult mai mulți oameni ar fi examinat cu adevărat ce este spus și arătat în puținele detalii ale acestui capitol cea mai puternică credință într-un suflet nemuritor înnăscut, platonic, ar putea renunța de bună voie în favoarea adevărului real al Scripturii.
Comments: 0 
Hits: 589 
Ești spălat în Sângele Mielului?
Adevărul complet este că în trecut, credincioșii au avut o înțelegere mult mai biblică asupra importanței și, susțin,asupra necesității absolute a botezului în apă, nu pot spune același lucru despre majoritatea covârșitoare a credincioșilor care mărturisesc astăzi!
Comments: 0 
Hits: 686 
Adevărul care ne eliberează
Cum se face că adevărata evanghelia viitoarea a Împărăției lui Yahuwah poate să schimbe vieți? Cum se face că acest mesaj particular este cel prin care vine mântuirea?
Comments: 2 
Hits: 575 
Spiritele din Temniță
Mitologia reprezintă uneori o relatare romanțată a istoriei reale. În acest caz, descrie pe bună dreptate o răzvrătire veche, și în circumstanțele Tartarusului, corespunde cu istoria îngerilor răi din 2Petru 2:4 și Iuda 6
Comments: 0 
Hits: 640 
De când a existat Fiul lui Yahuwah? (Partea 2)
A pre-existat Yahushua cu adevărat, nașterii sale? Vei fi surprins ce spune BIBLIA, de fapt!
Comments: 0 
Hits: 628 
De Când Există Fiul lui Yahuwah? (Partea 1)
Chiar a existat Yahushua înainte de nașterea sa? S-ar putea să fii surprins de ceea ce ne spune de fapt, BIBLIA!
Comments: 0 
Hits: 615 
Ascultă, Israele! Principiul Primordial al Teologiei Corecte
Yahushua Mesia, Fiul lui Yahuwah este Mielul de jertfă pe care Yahuwah la hotărât și oferit. Sacrificiul său este pe deplin adecvat. Yahuwah a ordonat așa. Tu, cu siguranță nu ai nevoie de niciun “Dumnezeu Mielul,” imaginar, un produs al speculațiilor de secole ale Neamurilor după ce adevăratul Miel al lui Yahuwah a fost jertfit. De altfel, Yahuwahnu poate muri,și fără un Mântuitor muritor nu poate exista ispășire pentru păcat.
Comments: 0 
Hits: 737 
Evanghelizarea și Împărăția lui Yahuwah
Deși în Noul Testament, Împărăția lui Yahuwah reprezenta tema centrală în toate predicile, evangheliștii moderni au ignorant-o continuu. Absența unui evanghelism centrat pe Împărăție a avut efecte devastatoare în biserica apuseană și acum a ajuns la un punct critic.
Comments: 0 
Hits: 677 
Yahushua: Puntea dintre legăminte
Deci, despre ce este adevărata credință? Este vorba despre Yahushua fiind veriga și puntea dintre primul legământ și al doilea legământ. Este vorba despre cuvintele lui Yahushua care confirmă legea, scrierile și profeții. Este vorba despre aducerea revelației lui Yahuwah la înțelesul său intenționat - „împlinirea” ei.
Comments: 0 
Hits: 669 
Cenușa lui Servetus Strigă Împotriva lui Jan Calvin
Articolul descoperă o subiect puțin cunoscut dar foarte important din istoria biserici din perioada Reformațiunii. Această informație a fost ascunsă pentru publicul de azi astfel că doar foarte puțin oameni îl cunosc. Să sune trâmbița! Fiți pregătiți să rezistați șocului!
Comments: 0 
Hits: 1412 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.