Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Concepte Biblice

3166 Articole in 22 Languages

Standardul de Ucenicie a lui Hristos
Ascultarea de Yahushua este esența mântuirii. Oare TU asculți adevărata Evanghelie a Impărăției?
Comments: 0 
Hits: 80 
De ce este important să studiezi Biblia
Prioritatea cu adevărat a lui Satan este separarea lui Yahushua de învățătura sa. Trebuie să fim mereu în alertă, comparând ceea ce se învață cu Scriptura!
Comments: 0 
Hits: 74 
Ce Înseamnă Principalul Lucru?
Cineva ar crede că principalul lucru ar fi să înțeleagă de ce Yahushua a fost trimis de Yahuwah și cum a înțeles întregul său scop. Dacă e așa, atunci Luca 4:43 trebuie considerat cheia punctului de început în aflarea voii lui Yahuwah cu privire la viețile noastre unite în scop cu a Fiului Său: “Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăției …, fiindcă pentru aceasta am fost trimis de Yahuwah.”Facem acest lucru?
Comments: 0 
Hits: 86 
Sărbătorile Lui Yahuwah: Legământ pemanent
Sărbătorile anuale ale lui Yahuwah, asemenea Sabatului zilei a șaptea, urmează să fie ținute de-a lungul timpului și pentru veșnicie. Semnul dintre Yahuwah și poporul Său este păzirea întregii legi divine, care include festivalurile anuale. Dați onoare Creatorului vostru închinându-vă Lui în TOATE timpurile hotărâte: în zilele de închinare săptămânale și anuale. Stați pentru adevăr și, prin exemplul vostru de ascultare, aduceți laude Răscumpărătorului vostru!
Comments: 0 
Hits: 99 
Dumnezeul lui Yahushua
Aceia care cred în doctrina Trinității spun că negarea preexitenței eterne a ”Fiului lui Dumnezeu”diminuiază personalitatea lui Yahushua lipsindu-l de atributele divinității. Dar oricine poate respinge trinitatea și totuși să recunoască în continuare ”natura divină” a lui Hristos arătând spre originea sa unică ca Fiu al lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 76 
Baza Cristologiei Biblice pentru Creștinii Unitarieni
Este Yahushua Dumnezeu? Pentru majoritatea creștinilor din ultimii 1700 de ani, răspunsul a fost un Da ferm. Dar oare aceasta ne învață de fapt Biblia?
Comments: 0 
Hits: 118 
Ce ''Fac'' Oamenii Când Mor?
Exista constiență după moarte? Află ce spune Biblia!
Comments: 0 
Hits: 135 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ ETERNĂ. TESTUL 3 ESTE: SĂ ASCULTĂM PE YAH COSTe CÂT AR COSTA
Al treilea test este cel mai greu pentru poporul Său, în zilele din urmă. Importanța trecerii acestui test nu poate fi apreciată. Cea mai grozavă amenințare adresată omenirii acompaniază mesajul acestui test.
Comments: 0 
Hits: 125 
3 TESTE VOR HOTĂRÂ SOARTE NOASTRĂ VEȘNICĂ. TESTUL 2- DESPĂRȚIREA DE BABILON
Primul test ne poruncește să ne închinăm lui Yah fiind cretorul pământului imutabil și al cerului solid. Înseamnă să reunțăm la modelul globului ce se rotește în jurul axei sale si pe orbită proprie, în care toți cred. În acest articol, vom descoperi în ce constă cel de al Doilea Test!
Comments: 0 
Hits: 88 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ VEȘNICĂ. PRIMUL TEST ESTE FORMA PĂMÂNTULUI

Cele trei teste sunt subliniate în Apocalipsa 14. Poporul lui Yah a fost avertizat cu privire la importanța biruirii celor 3 teste pentru a fi pregătit pentru viața veșnică din veacul viitor. Ne vom focaliza pe primul test.

Comments: 0 
Hits: 76 
CÂND, CUM, ȘI DE CE Yahuwah va închide gura promotorilor 'globului'?
Indiscutabil biblia este o carte despre pământul plat. Acest lucru ne face să credem că forma lumii noastre va juca un rol proeminent în evenimentele finale, înainte de finalul acestei ere.
Comments: 0 
Hits: 85 
O Scrisoare de la Domnul Yahushua
Un articol incitant ce expune falsitatea doctrinei trinității, susținută astăzi, de mulți creștini bine-intenționați: Pe cine vei crede?...pe Yahushua sau tradiția păgână?
Comments: 0 
Hits: 128 
Prologul Evangheliei după Ioan
Articolul aprofundează prologul lui Ioan. Credem că vă va fi de folos explicația intenției lui Ioan atunci când vorbește despre cuvânt, nu Cuvânt, ca și cum Cuvânt ar însemna Fiul în Ioan 1:1. Fiul este ceea ce a devenit cuvântul (v.14), nu cineva echivalent cu cuvântul. Fiul a venit la existentență când cuvântul a fost făcut trup. Prin aceasta se creează o frumoasă armonie cu punctul de vedere al lui Matei și Luca în ce privește nașterea Fiului.
Comments: 0 
Hits: 164 
O Singură Evanghelie
Ce ar putea fi mai important decât să crezi și să proclami adevărata EVANGHELIE?Evanghelia reprezintă Vestea Bună a lui Yahuwah!
Comments: 0 
Hits: 118 
Putere Sub Autoritate

Toate relațiile noastre cu Yahuwah și toate relațiile cu Yahuwah cu noi sunt mediate de un “intermediar autorizat” un lucru spiritual, omul aprobați de Yahuwah, Yahushua din Nazaret. Simplitatea crezului nostru, care diferă de coplexitatea Trinitarianismului de mai târziu care a distrus cu adevărat principiul agenției, merită repetat. Fie ca niciodată să nu uite copii noștri că “Există un singur Dumnezeu, și un singur mediator între Dumnezeu și om, omul Mesia Yahushua” (1 Tim. 2:5).

Comments: 0 
Hits: 122 
Crede în Evanghelia lui Yahushua
Să crezi în evanghelie înseamnă să fii salvat; să nu crezi în evanghelie înseamnă să fii condamnat. Să crezi în Fiul înseamnă să ai viață veșnică; să nu crezi în Fiul înseamnă să nu ai viața ci să fii sub mânia lui Yahuwah. În mod clar, ceea ce crede sau nu crede cineva este o problemă extrem de importantă cu consecințe dincolo de această viață. Dar ce trebuie să creadă cineva? Ce reprezintă evanghelia lui Yahushua? Ce înseamnă să “crezi în Fiul”?
Comments: 0 
Hits: 154 
O privire asupra viitorului creștinilor din Împărăție
Imaginați-vă trezindu-vă într-o zi și realizând că nu va mai exista război vreodată, nu mai trebuie să te grăbești și nu mai ai de ce să te îngrijorezi…
Comments: 0 
Hits: 152 
Ce să fac ca să fiu salvat?
Această impresionantă scenă din istoria apostolică conține cea mai importantă întrebare rostită vreodată de buze omenești. Nu este: Cum să obțin sănătate sau bogăție, sau faimă, sau o poziție înaltă de putere și grandoare; ci ceva mai mult decât toate acestea: ”Ce să fac ca să fiu salvat?”
Comments: 0 
Hits: 233 
Obținând Neprihănirea lui Yahuwah
Cum să obții Neprihănirea lui Yahuwah: O examinare biblică a mesajului Evangheliei și ce înseamnă să ”umbli în credință”.
Comments: 0 
Hits: 277 
Ce Se Întâmplă După Moarte?
Scriptura descoperă că atunci când moare sufletul, nu mai există conștiență de sine. Nu mai este nici suferință și nici bucurie. Sufletul ”doarme” până se va ridica din nou la viață prin puterea Dătătorului Vieții.
Comments: 0 
Hits: 247 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.