Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Concepte Biblice

2889 Articole in 22 Languages

Obținând Neprihănirea lui Yahuwah
Cum să obții Neprihănirea lui Yahuwah: O examinare biblică a mesajului Evangheliei și ce înseamnă să ”umbli în credință”.
Comments: 0 
Hits: 105 
Ce Se Întâmplă După Moarte?
Scriptura descoperă că atunci când moare sufletul, nu mai există conștiență de sine. Nu mai este nici suferință și nici bucurie. Sufletul ”doarme” până se va ridica din nou la viață prin puterea Dătătorului Vieții.
Comments: 0 
Hits: 99 
Pământul Plat în Versete Biblice (Mai mult de 200)
Mai mulți de 200 de versete biblice care susțin modelul Pământului Plat...
Comments: 0 
Hits: 190 
Evanghelia | De la Păcat la Mântuire!
Pentru a salva omenirea de consecințele păcatului, Yahuwah și Fiul Său s-au unit într-un legământ sfânt de mântuire a omenirii indiferent de cât I-ar costa pe Ei. Descoperiți frumusețea inefabilă a iubirii perfecte din inima Cerescului Tată! Alege această zi să te predai grijii Sale. Te va primi ca pe fiul SĂU, ca pe fiica Sa și te vs recreia după chipul și asemănarea Sa.
Comments: 0 
Hits: 128 
La ce se referă Biblia prin 'Predicarea Evangheliei'?
Care a fost scopul, declarat de Yahushua, al întregii misiuni ? Ai putea fi surprins!
Comments: 0 
Hits: 123 
Fără păcat…prin credință

Intrarea în Noul Ierusalim depinde de păzirea legii lui Yah. Acest lucru creează o problemă, deoarece umanitatea decăzută este incapabilă să păzească legea pentru a intra în cetatea sfântă. Multumiri fie aduse Lui căci Yahuwah a prevăzut această dilemă.

Comments: 0 
Hits: 247 
De ce Monoteismul Unitarian Oferă Cea Mai Biblică Explicație
Demascând Doctrina Trinității: Patru puncte care demonstrează de ce monoteismul unitarian reprezintă singura poziție biblică.
Comments: 0 
Hits: 365 
Melhisedec: Regele din Trecut și din Viitor
Faptul că Melhisedec era preot dar și rege totodată păstrându-și natura umană ne învață o lecție foarte importantă despre Yahushua care, la rândul său este preot,rege și totodată uman. La fel ca Melhisedec predecesorul lui, lui Yahushua i-a fost dată slujba sfântă de însuși Yahuwah. Aceasta face ca preoția lui Yahushua să fie superioară preoției levitice moștenită pe linie parentală.
Comments: 0 
Hits: 397 
Pregătire pentru viețuire cu Yahuwah
Cea mai mare recompensă oferită nu este nemurirea. Ci mai degrabă, este chiar privilegiul prezenței lui Yahuwah în împărăția Lui pe pământ. Când îți exerciți credința pentru a accepta mântuirea, pregătirea viețuirii cu Yah, acest act ți se socotește ca neprihănire.
Comments: 0 
Hits: 356 
Ascuns cu Hristos în Yahuwah

Secretul transformării este să fii ascuns cu Hristos în Yahuwah. Aceasta este previziunea pe care Yahuwah a dovedit-o în mod grațios că orice credincios este socotit neprihănit în păzirea legii divine.

Comments: 0 
Hits: 363 
Mântuirea Primită, nu Dobândită

Toți creștinii recunosc că mântuirea este un dar al harului. Și totuși, în ciuda acestei asigurări, marea majoritate a creștinilor, fără să realizeze, alunecă într-o mentalitate a mântuirii prin fapte, care contrazice ceea ce cred.

Vezi ce spune Scriptura despre acest încredibil dar al salvării și ce-ți revine ție să faci.

Comments: 0 
Hits: 462 
Mântuirea este un dar individual, nu un cadou de grup
Mântuirea este un dar și acceptarea ei este o responsabilitate individuală. Nimeni nu poate accepta salvarea pentru tine!
Comments: 0 
Hits: 361 
Adevărul Șocant Despre Identitatea Salvatorului Nostru!
Cărțile de imnuri sunt pline cu cântece care îi aduc laudă lui “Isus“ de la “Departe într-o iesle“ la “ Isus vine iar“ Creștini cântă despre Yahushua. Cântă despre nașterea lui, lucrarea lui slujitoare, sângele său, moartea Lui, și revenirea sa. Prea puține cântece sunt dedicate Tatălui, iar acelea sunt centrate pe majestatea sa, grandoarea, și mânia Lui. Acest subiect se concentreaza pe Yahushua și pe sacrificial lui altruist și minimalizează prea adesea adevărata indentitate a Mântuitorului nostru conform Scripturii.
Comments: 0 
Hits: 308 
Speranța păcătosului: Acest om primește păcătoși!
Nu trebuie să aștepți să nu mai păcătuiești ca Yahuwah să te primească. Vino acum. Exact așa cum ești pentru că El primește păcătoși!
Comments: 0 
Hits: 264 
Împărăția de o mie de ani: În Ceruri? Sau pe Pământ?
WLC a susținut mult timp că mileniul va fi în Ceruri. O nouă înțelegere a Scripturii a descoperit că mileniul ce urmează revenirii lui Yahushua se va desfășura pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 492 
Să învățăm despre Darurile Îndreptățirii prin Credință!
Îndreptățirea prin credință este darul care ne este, încă, oferit. Neprihănirea proprie a lui Hristos veșnică și permanentă aduce cu ea și alte daruri.
Comments: 0 
Hits: 836 
Cea Mai Bună Veste!
Dreptatea atribuită nu este aceeași cu cea împărtășită. Citiți mai departe pentru a afla adevărul uimitor despre știința mântuirii.
Comments: 0 
Hits: 789 
Creație? Sau Evoluție? Ce credeți?
Un număr impresionant de creștini sunt foarte apropiati de evolutionism în viețile lor spirituale.Acest lucru provine din neînțelegerea lucrării de ispășire a Mântuitorului. Este și cazul tău?!
Comments: 0 
Hits: 908 
Semnificația Numelui Elohim:Nu este ceea ce crezi!
Studiul atent al Scripturii dovedește nu doar că Mântuitorul este pe deplin uman , dar el nu a fost nici pre-existent. Cum, atunci, să conciliem folosirea lui ”Elohim”(un termen plural) ca să descrie pe Yahuwah din Scriptură?
Comments: 0 
Hits: 1603 
Lumină nouă ce dezvăluie adevărata natură a lui Hristos: 100%, pe deplin umană!
Erezia unei divinități triune a fost folosită de Satana pentru a acoperi una dintre cele mai uimitoare aspecte ale mântuirii: Yahushua, singurul fiu născut al singurului Dumnezeu adevărat, a fost 100%, pe deplin uman!
Comments: 0 
Hits: 753 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.