Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Help is requested! The founder of this humble ministry hereby pledges to Father Yahuwah to give at least ½ half of his wealth to the poor, orphans, and widows. But he can’t carry out this task alone. He badly needs the help of other non-denominational truth-seekers to go about this undertaking. If you are burdened and convicted by Yah’s Spirit to play a part in this mission by contributing time and talent, please let us know. Click this banner for more info.
Contact US

Concepte Biblice

3265 Articole in 22 Languages

Spiritele din Temniță
Mitologia reprezintă uneori o relatare romanțată a istoriei reale. În acest caz, descrie pe bună dreptate o răzvrătire veche, și în circumstanțele Tartarusului, corespunde cu istoria îngerilor răi din 2Petru 2:4 și Iuda 6
Comments: 0 
Hits: 50 
De când a existat Fiul lui Yahuwah? (Partea 2)
A pre-existat Yahushua cu adevărat, nașterii sale? Vei fi surprins ce spune BIBLIA, de fapt!
Comments: 0 
Hits: 34 
De Când Există Fiul lui Yahuwah? (Partea 1)
Chiar a existat Yahushua înainte de nașterea sa? S-ar putea să fii surprins de ceea ce ne spune de fapt, BIBLIA!
Comments: 0 
Hits: 40 
Ascultă, Israele! Principiul Primordial al Teologiei Corecte
Yahushua Mesia, Fiul lui Yahuwah este Mielul de jertfă pe care Yahuwah la hotărât și oferit. Sacrificiul său este pe deplin adecvat. Yahuwah a ordonat așa. Tu, cu siguranță nu ai nevoie de niciun “Dumnezeu Mielul,” imaginar, un produs al speculațiilor de secole ale Neamurilor după ce adevăratul Miel al lui Yahuwah a fost jertfit. De altfel, Yahuwahnu poate muri,și fără un Mântuitor muritor nu poate exista ispășire pentru păcat.
Comments: 0 
Hits: 123 
Evanghelizarea și Împărăția lui Yahuwah
Deși în Noul Testament, Împărăția lui Yahuwah reprezenta tema centrală în toate predicile, evangheliștii moderni au ignorant-o continuu. Absența unui evanghelism centrat pe Împărăție a avut efecte devastatoare în biserica apuseană și acum a ajuns la un punct critic.
Comments: 0 
Hits: 84 
Yahushua: Puntea dintre legăminte
Deci, despre ce este adevărata credință? Este vorba despre Yahushua fiind veriga și puntea dintre primul legământ și al doilea legământ. Este vorba despre cuvintele lui Yahushua care confirmă legea, scrierile și profeții. Este vorba despre aducerea revelației lui Yahuwah la înțelesul său intenționat - „împlinirea” ei.
Comments: 0 
Hits: 96 
Cenușa lui Servetus Strigă Împotriva lui Jan Calvin
Articolul descoperă o subiect puțin cunoscut dar foarte important din istoria biserici din perioada Reformațiunii. Această informație a fost ascunsă pentru publicul de azi astfel că doar foarte puțin oameni îl cunosc. Să sune trâmbița! Fiți pregătiți să rezistați șocului!
Comments: 0 
Hits: 110 
Standardul de Ucenicie a lui Hristos
Ascultarea de Yahushua este esența mântuirii. Oare TU asculți adevărata Evanghelie a Impărăției?
Comments: 0 
Hits: 134 
De ce este important să studiezi Biblia
Prioritatea cu adevărat a lui Satan este separarea lui Yahushua de învățătura sa. Trebuie să fim mereu în alertă, comparând ceea ce se învață cu Scriptura!
Comments: 0 
Hits: 142 
Ce Înseamnă Principalul Lucru?
Cineva ar crede că principalul lucru ar fi să înțeleagă de ce Yahushua a fost trimis de Yahuwah și cum a înțeles întregul său scop. Dacă e așa, atunci Luca 4:43 trebuie considerat cheia punctului de început în aflarea voii lui Yahuwah cu privire la viețile noastre unite în scop cu a Fiului Său: “Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăției …, fiindcă pentru aceasta am fost trimis de Yahuwah.”Facem acest lucru?
Comments: 0 
Hits: 132 
Sărbătorile Lui Yahuwah: Legământ pemanent
Sărbătorile anuale ale lui Yahuwah, asemenea Sabatului zilei a șaptea, urmează să fie ținute de-a lungul timpului și pentru veșnicie. Semnul dintre Yahuwah și poporul Său este păzirea întregii legi divine, care include festivalurile anuale. Dați onoare Creatorului vostru închinându-vă Lui în TOATE timpurile hotărâte: în zilele de închinare săptămânale și anuale. Stați pentru adevăr și, prin exemplul vostru de ascultare, aduceți laude Răscumpărătorului vostru!
Comments: 0 
Hits: 172 
Dumnezeul lui Yahushua
Aceia care cred în doctrina Trinității spun că negarea preexitenței eterne a ”Fiului lui Dumnezeu”diminuiază personalitatea lui Yahushua lipsindu-l de atributele divinității. Dar oricine poate respinge trinitatea și totuși să recunoască în continuare ”natura divină” a lui Hristos arătând spre originea sa unică ca Fiu al lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 122 
Baza Cristologiei Biblice pentru Creștinii Unitarieni
Este Yahushua Dumnezeu? Pentru majoritatea creștinilor din ultimii 1700 de ani, răspunsul a fost un Da ferm. Dar oare aceasta ne învață de fapt Biblia?
Comments: 0 
Hits: 253 
Ce ''Fac'' Oamenii Când Mor?
Exista constiență după moarte? Află ce spune Biblia!
Comments: 0 
Hits: 180 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ ETERNĂ. TESTUL 3 ESTE: SĂ ASCULTĂM PE YAH COSTe CÂT AR COSTA
Al treilea test este cel mai greu pentru poporul Său, în zilele din urmă. Importanța trecerii acestui test nu poate fi apreciată. Cea mai grozavă amenințare adresată omenirii acompaniază mesajul acestui test.
Comments: 0 
Hits: 179 
3 TESTE VOR HOTĂRÂ SOARTE NOASTRĂ VEȘNICĂ. TESTUL 2- DESPĂRȚIREA DE BABILON
Primul test ne poruncește să ne închinăm lui Yah fiind cretorul pământului imutabil și al cerului solid. Înseamnă să reunțăm la modelul globului ce se rotește în jurul axei sale si pe orbită proprie, în care toți cred. În acest articol, vom descoperi în ce constă cel de al Doilea Test!
Comments: 0 
Hits: 133 
3 TESTE VOR DETERMINA SOARTA NOASTRĂ VEȘNICĂ. PRIMUL TEST ESTE FORMA PĂMÂNTULUI

Cele trei teste sunt subliniate în Apocalipsa 14. Poporul lui Yah a fost avertizat cu privire la importanța biruirii celor 3 teste pentru a fi pregătit pentru viața veșnică din veacul viitor. Ne vom focaliza pe primul test.

Comments: 0 
Hits: 130 
CÂND, CUM, ȘI DE CE Yahuwah va închide gura promotorilor 'globului'?
Indiscutabil biblia este o carte despre pământul plat. Acest lucru ne face să credem că forma lumii noastre va juca un rol proeminent în evenimentele finale, înainte de finalul acestei ere.
Comments: 0 
Hits: 128 
O Scrisoare de la Domnul Yahushua
Un articol incitant ce expune falsitatea doctrinei trinității, susținută astăzi, de mulți creștini bine-intenționați: Pe cine vei crede?...pe Yahushua sau tradiția păgână?
Comments: 0 
Hits: 179 
Prologul Evangheliei după Ioan
Articolul aprofundează prologul lui Ioan. Credem că vă va fi de folos explicația intenției lui Ioan atunci când vorbește despre cuvânt, nu Cuvânt, ca și cum Cuvânt ar însemna Fiul în Ioan 1:1. Fiul este ceea ce a devenit cuvântul (v.14), nu cineva echivalent cu cuvântul. Fiul a venit la existentență când cuvântul a fost făcut trup. Prin aceasta se creează o frumoasă armonie cu punctul de vedere al lui Matei și Luca în ce privește nașterea Fiului.
Comments: 0 
Hits: 239 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.