Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Contact US

Concepte Biblice

2674 Articole in 22 Languages

Împărăția de o mie de ani: În Ceruri? Sau pe Pământ?
WLC a susținut mult timp că mileniul va fi în Ceruri. O nouă înțelegere a Scripturii a descoperit că mileniul ce urmează revenirii lui Yahushua se va desfășura pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 55 
Să învățăm despre Darurile Îndreptățirii prin Credință!
Îndreptățirea prin credință este darul care ne este, încă, oferit. Neprihănirea proprie a lui Hristos veșnică și permanentă aduce cu ea și alte daruri.
Comments: 0 
Hits: 443 
Cea Mai Bună Veste!
Dreptatea atribuită nu este aceeași cu cea împărtășită. Citiți mai departe pentru a afla adevărul uimitor despre știința mântuirii.
Comments: 0 
Hits: 471 
Creație? Sau Evoluție? Ce credeți?
Un număr impresionant de creștini sunt foarte apropiati de evolutionism în viețile lor spirituale.Acest lucru provine din neînțelegerea lucrării de ispășire a Mântuitorului. Este și cazul tău?!
Comments: 0 
Hits: 502 
Semnificația Numelui Elohim:Nu este ceea ce crezi!
Studiul atent al Scripturii dovedește nu doar că Mântuitorul este pe deplin uman , dar el nu a fost nici pre-existent. Cum, atunci, să conciliem folosirea lui ”Elohim”(un termen plural) ca să descrie pe Yahuwah din Scriptură?
Comments: 0 
Hits: 947 
Lumină nouă ce dezvăluie adevărata natură a lui Hristos: 100%, pe deplin umană!
Erezia unei divinități triune a fost folosită de Satana pentru a acoperi una dintre cele mai uimitoare aspecte ale mântuirii: Yahushua, singurul fiu născut al singurului Dumnezeu adevărat, a fost 100%, pe deplin uman!
Comments: 0 
Hits: 392 
Yahuwah este cel mai bun prieten pe care-L ai. Iată de ce…

Declarațiile Scripturii cu privire la atributele caracterului lui Yahuwah capătă viață atunci când înțelegem semnificația lor . Din definițile acestor cuvinte veți descoperi făgăduințe pe care nu le-ați fi bănuit anterior!

Comments: 0 
Hits: 477 
Negocierea Veacurilor & Testul Final

Care este cel mai prețios dar pe care tu-l poți obține absolut GRATUIT și care așteaptă să fie primit chiar acum? Citește acest interviu inspirit!

Comments: 2 
Hits: 381 
Neprihănirea lui Yahushua: Singura Speranță pentru Păcătoși

Neprihănirea prin credință, complet acceptată și înțeleasă înseamnă să trăiesti fără păcat. Când sângele lui Yahushua este acceptat prin credință,  ești răstignit împreună cu el. Atunci, așa cum El a fost inviat, sufletul celui credincios este înviat la o nouă viață. Acest lucru este doar prin credință. Este mult mai mult decât o înțelegere intelectuală a minții. Este o experiență. Și reprezintă singura noastră speranță.

Comments: 0 
Hits: 1205 
Răbdarea Sfinților

Domnișoara Wagner era îngrijorată. Pamela Forsythe nu fusese luată de la scoală. Unde era mama ei? Alungând din mintea ei  cele mai rele scenarii, ea a încercat să stea calmă pentru micuța Pamela în timp ce minutele de așteptare deveneau ore. Dar micuța Pamela i-a oferit o lecție  profesoarei ei despre ceea ce înseamnă credință, încredere și răbdare. Descoperă care!

Comments: 0 
Hits: 1333 
Ucigaş Maniac sau Creator Iubitor? Explorând Controversa Uriaşilor- Nefilim

De multe ori, ateii şi agnosticii au ridicat, împotriva lui Yahuwah şi împotriva Cuvântului Său,acuzaţia: ”Dumnezeul Vechiului Testament este un ucigaş maniac! El a distrus în mod arbitrar multe naţiuni care apar în Vechiul Testament aparent fără niciun motiv! Cu siguranţă El nu este un Dumnezeu al dragostei!” De ce a făcut Yahuwah diferenţă între naţiuni? De ce a poruncit El ca naţiunile canaanite să fie distruse cu desăvârşire? Pentru a putea răspunde acestor întrebări destul de pertinente, trebuie să ne întoarcem la „zilele lui Noe”. El care cunoaşte de la început sfârşitul lucrurilor este sfânt şi drept în toate căile Sale!

Comments: 0 
Hits: 2716 
Mântuirea | Importanța ascultării

Cea mai mare parte a omenirii este prinsă sub infuenţa a două doctrine. Una tăgăduieşte rolul ascultării în salvarea noastră. Cealaltă declară că ne putem mântui prin propriile eforturi în facerea binelui. Importanţa ascultării în mântuire este cel mai bine descrisă în Epistola lui Pavel către Romani, care vorbeşte despre ascultare în cinci pasaje : ascultarea credinţei- chemarea lui Yahushua, ascultarea lui Yahushua- socotită în dreptul credincioşilor, dragostea lui Yahushua oferind credincioşilor puterea ascultării, duhul ascultării aduce unitate celor credincioşi şi ascultarea credinţei- puterea lui Yahuwah de a restabili credincioşii prin Evanghelie.

Comments: 0 
Hits: 1706 
Secretul Salvării

Cuvinte și fraze sunt, uneori, citite sau auzite în predicile, care nu sunt, foarte clar, înțelese. Neprihănirea prin credință este o astfel de expresie; în mod frecvent utilizată, dar vag înțeleasă. Este foarte important ca toți cei care doresc să trăiască veșnic cu Yahuwah, să aibă o înțelegere clară a ceea ce este "neprihănirea prin credință", pentru că, aceasta este singura cale prin care cineva, va fi salvat.

Comments: 0 
Hits: 1776 
Evanghelia | De la păcat la mântuire!

Urma să salveze omenirea de consecințele păcatelor ei, de aceea a trebuit ca Yahuwah și Fiul Său, Yahushua, să se unească într-un legământ sfânt, oricât ar fi fost riscul pentru Ei Înşişi. Descoperiţi inefabila frumuseţe şi perfecta dragoste a inimii Tatălui Ceresc! Alege această zi să te consacrii cu totul grijei sale. Te va primi ca pe fiul sau fiica Sa, şi te va reface după chipul şi imaginea Sa.

Comments: 0 
Hits: 1753 
Yahushua: Viața Sa pentru A Mea

Faptul că Yahushua a fost ispitit”în toate lucrurile ca şi noi, dar fără păcat” ne oferă fiecăruia încurajarea că şi noi vom birui în acelaşi mod, asemenea Mântuitorului. Secretul biruinţei continue în bătălia cu păcatul şi Satana a fost găsit în continua Lui dependenţă de puterea Tatălui. El nu a exercitat vreo putere pe care să nu avem privilegiu de a o folosi şi noi , prin credinţa în El.

Comments: 0 
Hits: 1598 
Pământul Plat: Adevărul Bibliei într-o Lume Instabilă

O cercetare a adevărului cu privire la “Pământul Plat” în conformitate cu Scriptura şi raţionamentului sănătos.

Comments: 0 
Hits: 21142 
Sabatul | Partea 3 – Sigiliul lui Yahuwah

Apocalipsa oferă detalii atât asupra distrugerii cât şi a eliberării ce se vor desfăşura la sfârşitul lumii. „Termenii angajaţi „ în războiul dintre Yahuwah şi Satana garantează protecţie acelora care deţin sigiliul divin şi distrugere celor ce nu-l primesc.

Comments: 0 
Hits: 1957 
Sabatul | Partea 4 – Închinare individuală
Scriptura prezintă un grup special de oameni care-şi onorează Creatorul lor, închinându-se în Sabatul Său Sfânt chiar când toţi ceilalţi îl resping. Din momentul când ascultarea ajunge în acest punct, fiecare trebuie să stea singur căci acest lucru este extrem de nepopular preoţilor, pastorilor, prietenilor şi familiei.Toţi cei ce resping obligaţia de a se închina Creatorului în Sabatului Său se vor ridica împotriva celor ce caută să asculte de el. Aşa a fost mereu între cei ce slujesc pe Yahuwah şi cei ce nu-L ascultă.
Comments: 0 
Hits: 1542 
Sabatul | Partea 2- Etern și Neschimbat

Sabatul zilei a șaptea, ca parte a legii divine, este obligatoriu pentru toate popoarele de-a lungul tuturor timpurilor. Dintre toate poruncile, nici o altă poruncă nu este atât de frecvent și cu atâta îndrăzneală călcată, cum este porunca a patra.

Comments: 0 
Hits: 1691 
Sabatul | Partea 1 – Descoperă Caracterul lui Yahuwah

Legea lui Yahuwah este drescrierea perfectă a caracterului Său desăvârșit, este descrierea gândurilor sentimentelor Sale cele mai intime. Legea lui Yahuwah este veșnică și neschimbătoare. Aceasta va exista veșnic.

Comments: 0 
Hits: 1809 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.