Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ Dacă Coronavirus a provocat așa prăpăd asupra lumii de azi, blocând complet tări întregi, cum va arăta lumea când cele 7 Trâmbițe ale Apocalipsei vor suna? Este timpul să ne împrospătăm memoria cu evenimentele ce se vor întâmpla chiar după ce criza actuală a Coronavirusului se va termina.Clic AICI pentru mai mult.
Contact US

Concepte Biblice

2702 Articole in 22 Languages

De ce Monoteismul Unitarian Oferă Cea Mai Biblică Explicație
Demascând Doctrina Trinității: Patru puncte care demonstrează de ce monoteismul unitarian reprezintă singura poziție biblică.
Comments: 0 
Hits: 33 
Melhisedec: Regele din Trecut și din Viitor
Faptul că Melhisedec era preot dar și rege totodată păstrându-și natura umană ne învață o lecție foarte importantă despre Yahushua care, la rândul său este preot,rege și totodată uman. La fel ca Melhisedec predecesorul lui, lui Yahushua i-a fost dată slujba sfântă de însuși Yahuwah. Aceasta face ca preoția lui Yahushua să fie superioară preoției levitice moștenită pe linie parentală.
Comments: 0 
Hits: 46 
Pregătire pentru viețuire cu Yahuwah
Cea mai mare recompensă oferită nu este nemurirea. Ci mai degrabă, este chiar privilegiul prezenței lui Yahuwah în împărăția Lui pe pământ. Când îți exerciți credința pentru a accepta mântuirea, pregătirea viețuirii cu Yah, acest act ți se socotește ca neprihănire.
Comments: 0 
Hits: 89 
Ascuns cu Hristos în Yahuwah

Secretul transformării este să fii ascuns cu Hristos în Yahuwah. Aceasta este previziunea pe care Yahuwah a dovedit-o în mod grațios că orice credincios este socotit neprihănit în păzirea legii divine.

Comments: 0 
Hits: 82 
Mântuirea Primită, nu Dobândită

Toți creștinii recunosc că mântuirea este un dar al harului. Și totuși, în ciuda acestei asigurări, marea majoritate a creștinilor, fără să realizeze, alunecă într-o mentalitate a mântuirii prin fapte, care contrazice ceea ce cred.

Vezi ce spune Scriptura despre acest încredibil dar al salvării și ce-ți revine ție să faci.

Comments: 0 
Hits: 119 
Mântuirea este un dar individual, nu un cadou de grup
Mântuirea este un dar și acceptarea ei este o responsabilitate individuală. Nimeni nu poate accepta salvarea pentru tine!
Comments: 0 
Hits: 87 
Adevărul Șocant Despre Identitatea Salvatorului Nostru!
Cărțile de imnuri sunt pline cu cântece care îi aduc laudă lui “Isus“ de la “Departe într-o iesle“ la “ Isus vine iar“ Creștini cântă despre Yahushua. Cântă despre nașterea lui, lucrarea lui slujitoare, sângele său, moartea Lui, și revenirea sa. Prea puține cântece sunt dedicate Tatălui, iar acelea sunt centrate pe majestatea sa, grandoarea, și mânia Lui. Acest subiect se concentreaza pe Yahushua și pe sacrificial lui altruist și minimalizează prea adesea adevărata indentitate a Mântuitorului nostru conform Scripturii.
Comments: 0 
Hits: 56 
Speranța păcătosului: Acest om primește păcătoși!
Nu trebuie să aștepți să nu mai păcătuiești ca Yahuwah să te primească. Vino acum. Exact așa cum ești pentru că El primește păcătoși!
Comments: 0 
Hits: 53 
Împărăția de o mie de ani: În Ceruri? Sau pe Pământ?
WLC a susținut mult timp că mileniul va fi în Ceruri. O nouă înțelegere a Scripturii a descoperit că mileniul ce urmează revenirii lui Yahushua se va desfășura pe pământ.
Comments: 0 
Hits: 143 
Să învățăm despre Darurile Îndreptățirii prin Credință!
Îndreptățirea prin credință este darul care ne este, încă, oferit. Neprihănirea proprie a lui Hristos veșnică și permanentă aduce cu ea și alte daruri.
Comments: 0 
Hits: 510 
Cea Mai Bună Veste!
Dreptatea atribuită nu este aceeași cu cea împărtășită. Citiți mai departe pentru a afla adevărul uimitor despre știința mântuirii.
Comments: 0 
Hits: 527 
Creație? Sau Evoluție? Ce credeți?
Un număr impresionant de creștini sunt foarte apropiati de evolutionism în viețile lor spirituale.Acest lucru provine din neînțelegerea lucrării de ispășire a Mântuitorului. Este și cazul tău?!
Comments: 0 
Hits: 564 
Semnificația Numelui Elohim:Nu este ceea ce crezi!
Studiul atent al Scripturii dovedește nu doar că Mântuitorul este pe deplin uman , dar el nu a fost nici pre-existent. Cum, atunci, să conciliem folosirea lui ”Elohim”(un termen plural) ca să descrie pe Yahuwah din Scriptură?
Comments: 0 
Hits: 1097 
Lumină nouă ce dezvăluie adevărata natură a lui Hristos: 100%, pe deplin umană!
Erezia unei divinități triune a fost folosită de Satana pentru a acoperi una dintre cele mai uimitoare aspecte ale mântuirii: Yahushua, singurul fiu născut al singurului Dumnezeu adevărat, a fost 100%, pe deplin uman!
Comments: 0 
Hits: 459 
Yahuwah este cel mai bun prieten pe care-L ai. Iată de ce…

Declarațiile Scripturii cu privire la atributele caracterului lui Yahuwah capătă viață atunci când înțelegem semnificația lor . Din definițile acestor cuvinte veți descoperi făgăduințe pe care nu le-ați fi bănuit anterior!

Comments: 0 
Hits: 554 
Negocierea Veacurilor & Testul Final

Care este cel mai prețios dar pe care tu-l poți obține absolut GRATUIT și care așteaptă să fie primit chiar acum? Citește acest interviu inspirit!

Comments: 2 
Hits: 450 
Neprihănirea lui Yahushua: Singura Speranță pentru Păcătoși

Neprihănirea prin credință, complet acceptată și înțeleasă înseamnă să trăiesti fără păcat. Când sângele lui Yahushua este acceptat prin credință,  ești răstignit împreună cu el. Atunci, așa cum El a fost inviat, sufletul celui credincios este înviat la o nouă viață. Acest lucru este doar prin credință. Este mult mai mult decât o înțelegere intelectuală a minții. Este o experiență. Și reprezintă singura noastră speranță.

Comments: 0 
Hits: 1269 
Răbdarea Sfinților

Domnișoara Wagner era îngrijorată. Pamela Forsythe nu fusese luată de la scoală. Unde era mama ei? Alungând din mintea ei  cele mai rele scenarii, ea a încercat să stea calmă pentru micuța Pamela în timp ce minutele de așteptare deveneau ore. Dar micuța Pamela i-a oferit o lecție  profesoarei ei despre ceea ce înseamnă credință, încredere și răbdare. Descoperă care!

Comments: 0 
Hits: 1409 
Ucigaş Maniac sau Creator Iubitor? Explorând Controversa Uriaşilor- Nefilim

De multe ori, ateii şi agnosticii au ridicat, împotriva lui Yahuwah şi împotriva Cuvântului Său,acuzaţia: ”Dumnezeul Vechiului Testament este un ucigaş maniac! El a distrus în mod arbitrar multe naţiuni care apar în Vechiul Testament aparent fără niciun motiv! Cu siguranţă El nu este un Dumnezeu al dragostei!” De ce a făcut Yahuwah diferenţă între naţiuni? De ce a poruncit El ca naţiunile canaanite să fie distruse cu desăvârşire? Pentru a putea răspunde acestor întrebări destul de pertinente, trebuie să ne întoarcem la „zilele lui Noe”. El care cunoaşte de la început sfârşitul lucrurilor este sfânt şi drept în toate căile Sale!

Comments: 0 
Hits: 2843 
Mântuirea | Importanța ascultării

Cea mai mare parte a omenirii este prinsă sub infuenţa a două doctrine. Una tăgăduieşte rolul ascultării în salvarea noastră. Cealaltă declară că ne putem mântui prin propriile eforturi în facerea binelui. Importanţa ascultării în mântuire este cel mai bine descrisă în Epistola lui Pavel către Romani, care vorbeşte despre ascultare în cinci pasaje : ascultarea credinţei- chemarea lui Yahushua, ascultarea lui Yahushua- socotită în dreptul credincioşilor, dragostea lui Yahushua oferind credincioşilor puterea ascultării, duhul ascultării aduce unitate celor credincioşi şi ascultarea credinţei- puterea lui Yahuwah de a restabili credincioşii prin Evanghelie.

Comments: 0 
Hits: 1788 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.