Română
Home WLC NEWS!
Profeție Biblică, Studii Biblice, Videoclipuri, Articole, și Mult Mai Multe!
Galatians!
If Peter the Jew and a disciple of Yahushua found it difficult at times to understand the writings of Paul, is it surprising then to find the anti-Torah 'Christian' ministers base their position on their faulty understanding of Galatians? Even amongst the Torah-observant community, there is a lack of clarity on Paul's intended message. We praise Father Yahuwah for using Brother Tom Martincic to provide the clearest interpretation of Paul's message. Click here to listen to these 5 episodes, and we recommend listening to them in their given order. You will never again be confused about the subject of circumcision. WE ARE OVERJOYED & MOST THANKFUL TO YAHUWAH's HOLY SPIRIT FOR HELPING US COMPREHEND The GALATIAN MESSAGE.
Contact US

Concepte Biblice

3527 Articole in 22 Languages

Recuperând Adevărata Evanghelie a Venirii Împărăției lui Yahuwah
De ce Yahuwah a creat ființele umane? Pentru ce scop ne-a adus pe pământ? Te-ai aștepta ca toată lumea să se frământe, să dezbată și să se întrebe cu privire la una dintre cele mai des întâlnite întrebări. Însă asta nu se întâmplă! Mintea publicului ba chiar și a bisericii este îndreptată către alte lucruri. Așa arată înșelăciunea pricinuită de Satan în societate.
Comments: 0 
Hits: 7 
Născut din Yahuwah
Yahushua a fost adus la existență de către Yahuwah într-un mod unic, fabulos. Câtă încredere ne aduc toate acestea!
Comments: 0 
Hits: 83 
Noul Legământ: Promisiunea transformării
Dacă te simți descurajat fiindcă încă mai cazi în păcat, ai curaj..Chiar faptul că vrei să te oprești din a păcătui este o dovadă că Duhul lucrează în inima ta , deoarece o inimă naturală nu iubește lucrurile lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 38 
Moștenitorii Împărăției
Edwin Lutzer este un fabricant de interpretări eronate. Scriptura expune imediat titlul cărții sale, Un Minut După Ce Mori, ca fiind frauduloasă. Ce se întâmplă după ce murim?
Comments: 0 
Hits: 49 
Viața După Moarte—Comform Martei și lui Yahushua
Capitolul 11 din evanghelia după Ioan m-a intrigat de multe ori datorită adevărurilor lui puternice cu privire la moarte. Adesea m-am gândit că dacă mult mai mulți oameni ar fi examinat cu adevărat ce este spus și arătat în puținele detalii ale acestui capitol cea mai puternică credință într-un suflet nemuritor înnăscut, platonic, ar putea renunța de bună voie în favoarea adevărului real al Scripturii.
Comments: 0 
Hits: 107 
Ești spălat în Sângele Mielului?
Adevărul complet este că în trecut, credincioșii au avut o înțelegere mult mai biblică asupra importanței și, susțin,asupra necesității absolute a botezului în apă, nu pot spune același lucru despre majoritatea covârșitoare a credincioșilor care mărturisesc astăzi!
Comments: 0 
Hits: 119 
Adevărul care ne eliberează
Cum se face că adevărata evanghelia viitoarea a Împărăției lui Yahuwah poate să schimbe vieți? Cum se face că acest mesaj particular este cel prin care vine mântuirea?
Comments: 2 
Hits: 146 
Spiritele din Temniță
Mitologia reprezintă uneori o relatare romanțată a istoriei reale. În acest caz, descrie pe bună dreptate o răzvrătire veche, și în circumstanțele Tartarusului, corespunde cu istoria îngerilor răi din 2Petru 2:4 și Iuda 6
Comments: 0 
Hits: 203 
De când a existat Fiul lui Yahuwah? (Partea 2)
A pre-existat Yahushua cu adevărat, nașterii sale? Vei fi surprins ce spune BIBLIA, de fapt!
Comments: 0 
Hits: 163 
De Când Există Fiul lui Yahuwah? (Partea 1)
Chiar a existat Yahushua înainte de nașterea sa? S-ar putea să fii surprins de ceea ce ne spune de fapt, BIBLIA!
Comments: 0 
Hits: 172 
Ascultă, Israele! Principiul Primordial al Teologiei Corecte
Yahushua Mesia, Fiul lui Yahuwah este Mielul de jertfă pe care Yahuwah la hotărât și oferit. Sacrificiul său este pe deplin adecvat. Yahuwah a ordonat așa. Tu, cu siguranță nu ai nevoie de niciun “Dumnezeu Mielul,” imaginar, un produs al speculațiilor de secole ale Neamurilor după ce adevăratul Miel al lui Yahuwah a fost jertfit. De altfel, Yahuwahnu poate muri,și fără un Mântuitor muritor nu poate exista ispășire pentru păcat.
Comments: 0 
Hits: 253 
Evanghelizarea și Împărăția lui Yahuwah
Deși în Noul Testament, Împărăția lui Yahuwah reprezenta tema centrală în toate predicile, evangheliștii moderni au ignorant-o continuu. Absența unui evanghelism centrat pe Împărăție a avut efecte devastatoare în biserica apuseană și acum a ajuns la un punct critic.
Comments: 0 
Hits: 197 
Yahushua: Puntea dintre legăminte
Deci, despre ce este adevărata credință? Este vorba despre Yahushua fiind veriga și puntea dintre primul legământ și al doilea legământ. Este vorba despre cuvintele lui Yahushua care confirmă legea, scrierile și profeții. Este vorba despre aducerea revelației lui Yahuwah la înțelesul său intenționat - „împlinirea” ei.
Comments: 0 
Hits: 204 
Cenușa lui Servetus Strigă Împotriva lui Jan Calvin
Articolul descoperă o subiect puțin cunoscut dar foarte important din istoria biserici din perioada Reformațiunii. Această informație a fost ascunsă pentru publicul de azi astfel că doar foarte puțin oameni îl cunosc. Să sune trâmbița! Fiți pregătiți să rezistați șocului!
Comments: 0 
Hits: 292 
Standardul de Ucenicie a lui Hristos
Ascultarea de Yahushua este esența mântuirii. Oare TU asculți adevărata Evanghelie a Impărăției?
Comments: 0 
Hits: 270 
De ce este important să studiezi Biblia
Prioritatea cu adevărat a lui Satan este separarea lui Yahushua de învățătura sa. Trebuie să fim mereu în alertă, comparând ceea ce se învață cu Scriptura!
Comments: 0 
Hits: 283 
Ce Înseamnă Principalul Lucru?
Cineva ar crede că principalul lucru ar fi să înțeleagă de ce Yahushua a fost trimis de Yahuwah și cum a înțeles întregul său scop. Dacă e așa, atunci Luca 4:43 trebuie considerat cheia punctului de început în aflarea voii lui Yahuwah cu privire la viețile noastre unite în scop cu a Fiului Său: “Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăției …, fiindcă pentru aceasta am fost trimis de Yahuwah.”Facem acest lucru?
Comments: 0 
Hits: 278 
Sărbătorile Lui Yahuwah: Legământ pemanent
Sărbătorile anuale ale lui Yahuwah, asemenea Sabatului zilei a șaptea, urmează să fie ținute de-a lungul timpului și pentru veșnicie. Semnul dintre Yahuwah și poporul Său este păzirea întregii legi divine, care include festivalurile anuale. Dați onoare Creatorului vostru închinându-vă Lui în TOATE timpurile hotărâte: în zilele de închinare săptămânale și anuale. Stați pentru adevăr și, prin exemplul vostru de ascultare, aduceți laude Răscumpărătorului vostru!
Comments: 0 
Hits: 338 
Dumnezeul lui Yahushua
Aceia care cred în doctrina Trinității spun că negarea preexitenței eterne a ”Fiului lui Dumnezeu”diminuiază personalitatea lui Yahushua lipsindu-l de atributele divinității. Dar oricine poate respinge trinitatea și totuși să recunoască în continuare ”natura divină” a lui Hristos arătând spre originea sa unică ca Fiu al lui Yahuwah.
Comments: 0 
Hits: 279 
Baza Cristologiei Biblice pentru Creștinii Unitarieni
Este Yahushua Dumnezeu? Pentru majoritatea creștinilor din ultimii 1700 de ani, răspunsul a fost un Da ferm. Dar oare aceasta ne învață de fapt Biblia?
Comments: 0 
Hits: 417 

Loading...
Loading the next set of posts...
No more posts to show.